41 Magistr Programy v Administrativa zdravotní péče 2024

Magistr Programy v Administrativa zdravotní péče 2024Filter
    • New York, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    28 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online Master of Health Administration program byl navržen tak, aby vám poskytl směs vůdčích a manažerských dovedností, které potřebujete k úspěšnému provozování dnešních složitých amerických zdravotnických systémů.

    • Charlotte, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Queens University of Charlotte online magistr zdravotnictví nabízí aplikovaný učební plán postavený na univerzálních obchodních praktikách a principiálním vedení přeloženém do zdravotnického prostředí.

    • Fairfield, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    S online titulem Master of Health Administration na Sacred Heart University získáte znalosti a inovativní dovednosti pro vedení a transformaci v dynamickém a rostoucím oboru. Studujte témata nezbytná pro řízení ve zdravotnickém průmyslu, který se rychle vyvíjí, a seznamte se s principy, jako jsou finance, ekonomika, vedení, kvalita, etika a strategické plánování. Zjistěte více a přihlaste se ještě dnes.

    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Sledujte střední až vyšší vedoucí pozice ve zdravotnictví spolu s dalšími kariérními příležitostmi s online Master of Health Administration na Methodist University. Dokončete svůj titul za pouhých 18 měsíců, když se naučíte dovednosti a znalosti potřebné pro vedení, výzkum, výuku a další.

    • Scranton, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    30 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Titul MBA-MHA kombinuje oba učební osnovy do jednoho pohodlného programu. Vydělejte si svůj kurz rychleji as menším počtem kreditů než s každým programem zvlášť. MBA-MHA nabízí rozsáhlé obchodní znalosti a důkladné pochopení zdravotnických systémů, které vás připraví na efektivní správu zdravotnických organizací.

    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    • Montreal, Kanada

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Smíšené

    Angličtina

    Rozvoj manažerských a vůdčích schopností pro zdravotní péči po celém světě, International Masters for Health Leadership (IMHL) začal v roce 2006 jako součást snahy stát se světovým lídrem v oblasti řízení zdravotní péče a vedení vzdělávání. Kromě titulu Master of Management, tento program zapisuje zkušené pracující profesionály ve všech oblastech zdravotní péče a zahrnuje studenty z více než 15 zemí každý rok. Program je dodáván ve čtyřech synchronních (živých) online modulech, závěrečný dvoutýdenní osobní modul v Montrealu, Manažerská burza a diplomová práce bez diplomové práce.

    • Louisville, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ministerstvo zdravotnictví a systémových věd navrhlo program MSHA pro prohloubení znalostí o prostředích, procesech, strukturách a strategiích, které vedou k narušení zdravotní péče.

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Program MS in Health Care Administration je navržen tak, aby poskytl porozumění modernímu zdravotnickému průmyslu. Absolventi tohoto programu získají znalosti, dovednosti a schopnosti převzít administrativní role v různých zdravotnických organizacích, komunikovat s různými specialisty a hodnotit a řešit administrativní problémy.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Prozkoumejte globální přístupy k veřejnému zdraví a jejich rostoucí dopad na globální bezpečnost s magisterským studiem globálního veřejného zdraví. Globální postoje k veřejnému zdraví nebyly nikdy významnější. Migrace, nerovnost a globální ekonomika změnily způsob, jakým přemýšlíme o zdraví a nemoci. V důsledku toho je nyní třeba na řešení problémů veřejného zdraví nahlížet v globálním měřítku.

    • La Tour-de-Peilz, Švýcarsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Koncentrace Healthcare Administration je určena pro pracující profesionály zaměstnané v oblastech vzdělávání, péče o děti, sociálních služeb, zdravotnictví a obchodu. Kurikulum se zaměří na systémy řízení, rozhodovací nástroje, nové technologie, finanční řízení a systémy doporučení a také na aktuální problémy zdravotnického práva a etiky.

    • Pretoria, Jihoafrická republika

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    • Chatham, Spojené království

    Poloviční úvazek

    36 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

  • Plný úvazek

    Smíšené, Na kampusu

    Toto studium se zaměřuje na praktické aplikace jak z oblasti obchodu a zdravotnictví znalostí.

    • Cologne, Německo

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Dvojí magisterský studijní program Zdravotní ekonomie dává studentům možnost dvouletého studia na dvou renomovaných univerzitách během dvouletého programu. Program se zaměřuje na inovace ve zdravotnictví a na současné a budoucí výzvy v oblasti zdravotní péče.