9 Magistr Programy v Žurnalistika v Asie for 2024

Magistr Programy v Žurnalistika v Asie for 2024Filter
    • Sydney, Austrálie
    • Moore Park, Austrálie
    • + 2 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Advanced Journalism (Extension) je navržen tak, aby vyhovoval potřebám středních novinářů a absolventů, kteří hledají změnu kariéry. Jedná se o vysoce průmyslově zaměřený kurz, který vybavuje studenty hlubokými znalostmi žurnalistiky, technickými dovednostmi a adaptivními schopnostmi potřebnými v současném digitálním mediálním prostředí. Studenti, kteří úspěšně absolvují kurz, mají aktuální a perspektivní dovednosti, které jim umožňují pracovat v digitálních redakcích a v jiných digitálních programech. Třídní semináře vedou novináři a akademici. Studenti získávají praktické zkušenosti s reportáží, střihem a dalšími produkčními zkušenostmi s možností učit se v nejmodernější „živé“ redakci pod vedením vysoce zkušeného multimediálního producenta.

    • Sydney, Austrálie
    • Moore Park, Austrálie
    • + 2 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Advanced Journalism je navržen tak, aby vyhovoval potřebám středních novinářů a absolventů, kteří hledají změnu kariéry. Jedná se o vysoce průmyslově zaměřený kurz, který vybavuje studenty hlubokými znalostmi žurnalistiky, technickými dovednostmi a adaptivními schopnostmi potřebnými v současném digitálním mediálním prostředí. Studenti, kteří úspěšně absolvují kurz, mají aktuální a perspektivní dovednosti, které jim umožňují pracovat v digitálních redakcích a v jiných digitálních programech. Master of Advanced Journalism vybavuje studenty dovednostmi, hlubokými znalostmi a adaptivními schopnostmi, aby si vybudovali kariéru v dnešním rychle se měnícím a často velmi narušeném mediálním prostředí.

    • Nakhchivan, Ázerbájdžán

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Jedná se o 15. výročí židle „žurnalistika a světovou literaturu,“ v Nakhchivan State University v roce 2017. Výcvik personálu novináře začal na univerzitě od roku 2001.

    • Chiyoda, Japonsko

    Na kampusu

    Zatímco strukturální změny informační společnosti způsobené převážně revolucí digitálních technologií rychle probíhají, v různých novinářských oblastech se objevuje fenomén konvergence médií. Graduate School of Journalism and Media je zřízena za účelem prosazování nových zásad veřejného zájmu a budování nových teorií etiky žurnalistiky a médií uprostřed stále se měnící globalizované komunity. Postgraduální studium má dva účely jak pro vzdělávání studentů, tak pro školení novinářských profesionálů. Za účelem dosažení těchto účelů jsou tyto dva kurzy umístěny na postgraduální škole, kde je fakulta složena z akademiků a rezidentních novinářů. Graduate School přispívá ke zlepšování kvality žurnalistiky jako celku prostřednictvím vzdělávání a odborné přípravy.

    • Baku, Ázerbájdžán

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš program MA Sports Journalism má za cíl vyvinout a inspirovat novou generaci vynikajících mezinárodních sportovních novinářů. Tento vzrušující program, navržený od základů a zahrnující mezinárodní osvědčené postupy, je pro region první.

    • Ghaziabad, Indie

    Na kampusu

    Angličtina

    KLÍČOVÉ HLAVY NAŠEHO PROGRAMU: Skutečně globální vzdělávání s významnou mezinárodní fakultou Robustní systém řízení učení a model převráceného učení pro maximalizované výsledky učení Personalizované učení prostřednictvím jedinečné možnosti výběru kreditního systému založeného na volbě Kompletní držení ruky a podpora manažery vztahů se studenty Specializovaná podpora kariéry a virtuální zaměstnání Veletrhy s více než 100 najímajícími se partnery Budování portfolia s projekty reálného průmyslu

    • Rajpura, Indie

    Na kampusu

    Angličtina

    Praktický program inspirovaný modelovými osnovami UNESCO, který rozvíjí technické dovednosti spolu s porozuměním uměleckým, historickým a teoretickým základům této disciplíny. PŘEHLED PROGRAMŮ Indický mediální a zábavní průmysl je jedním z nejrychleji rostoucích odvětví v zemi. Jeho různé segmenty, Film, Televize, Reklama, Tisk a Digitální, zaznamenaly v posledních několika letech obrovský růst. Odvětví je silně poháněno silnou spotřebou v ne-metro a malých městech, intenzivním vznikem regionálních médií a rozvíjejícími se novými médii a formáty. Náš magisterský program je postaven na silném teoretickém základu podpořeném aplikovaným výzkumem dynamiky komunikace a kreativního průmyslu společně s odbornými znalostmi.

    • Kutaisi, Gruzie

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Magisterský program v žurnalistice se zaměřuje na rozvoj žurnalistiky a zaměstnání absolventů magisterského studia v mediálních institucích. Program je určen pro všechny obory bakalářského studia. Magisterský program v žurnalistice si klade za cíl získat studenty potřebné dovednosti a připravit vysoce kvalifikované novináře.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento kurz poskytuje odborné postgraduální studium v mezinárodní žurnalistiky se zvláštním důrazem na Hongkong, pevninskou Čínu a východní / jihovýchodní Asii. To se nabízí ve dvou koncentracích: Mezinárodní žurnalistika a Obchodní a finanční žurnalistika.