1700 Magistr Programy v Španělsko for 2024

Magistr Programy v Španělsko for 2024Filter
    • Barcelona, Španělsko

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Žijeme v globalizovaném světě, kde společnosti stále rozhodnout pro centralizaci v jejich činnosti. V tomto prostředí, logistika, operace, nákup, zprostředkování a distribuce svých výrobků nebo služeb, se stal základním pilířem diferenciace a zákaznický servis. Navíc, Barcelona je nakonfigurován jako jeden z hlavních měst Evropy logistiky, a to jak svou polohou i vybavením a provozovatelům infrastruktury, a proto podle počtu firem v tomto odvětví.

    • Madrid, Španělsko
    • London, Spojené království
    • + 2 more

    Plný úvazek

    15 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Mistr na plný úvazek, akreditovaný Conférence des Grandes Écoles ve Francii. Vyučoval v Madridu a Londýně ESCP Business School Campus, MSc v oboru Real Estate vám poskytne potřebné dovednosti a vytváření sítí, abyste uspěli v tomto fascinujícím a konkurenčním sektoru v mezinárodním obchodním kontextu. Účastníci, kteří budou vyučováni světově uznávanými učiteli a hostujícími odborníky z praxe, získají špičkové vzdělání kombinující teorii s použitelností v reálném světě, aby se stali lídry v oboru.

    • Sabadell, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    V informační společnosti označené aktivní účastí uživatele se rozhraní stává základním prvkem interakce mezi lidmi a artefakty. Prostřednictvím rozhraní mohou uživatelské zkušenosti vést cestu pro společnost i pro celý trh: společnosti již nesmí pouze prodávat své výrobky nebo služby, ale musí také vytvářet nezapomenutelné zážitky pro spotřebitele.

    • Valencia, Španělsko

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Dvojitý univerzitní magisterský titul v integrovaném managementu kvality, životního prostředí a prevence pracovních rizik je vysoce žádaný titul v oblasti podnikání, perfektní doplněk a pomoc pro studenty vysokoškolských titulů, kteří chtějí pracovat v oboru.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Neuroscience Business School umožňuje studentům získat novou vizi podnikání, aby mohli lépe porozumět svým zákazníkům a vytvářet produkty a služby šité na míru tomu, co skutečně potřebují a oceňují. Neuromarketing je disciplína, která pomáhá předcházet nejčastějším neúspěchům a chybám ve světě marketingu, což vám umožňuje přizpůsobit vaše podnikání aktuální světové situaci, vytvářet nové produkty šité na míru potřebám spotřebitelů a rozvíjet optimální marketingové strategie pro úspěšný růst.

    • Online

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Francouzština, Angličtina

    Ve stále globalizovanějším a konkurenceschopnějším světě, kde je přítomnost a budoucnost společností na zahraničních trzích, poskytuje program EMIB řešení pro rostoucí poptávku po odborných znalostech v oblasti mezinárodních záležitostí a zahraničního obchodu.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Španělština

    Svět byznysu vyžaduje zkušené profesionály s pokročilými znalostmi v různých oblastech efektivního řízení a zároveň vyžaduje osobní dovednosti, jako je flexibilita, adaptabilita, reflexe, odhodlání a kreativita.Musí ovládat a používat širokou škálu manažerských technik, včetně povědomí o nejaktuálnějších teoretických znalostech a aktuálních tržních trendech ve světě podnikání.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    5 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Španělština

    Staňte se datovým a cloudovým inženýrem

    • Online Spain

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Master in Luxury Brand and Business Management nabízí studentům strategický pohled na příležitosti dostupné v tomto odvětví tím, že poskytuje pokročilé dovednosti v hlavních funkcích luxusní společnosti: komunikace a marketing, branding, maloobchod, finance a účetnictví.

    • Villanueva de la Cañada, Španělsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Španělština

    Magisterský titul ve sportovní fyzioterapii na UAX Rafa Nadal School of Sport je oficiální univerzitní program zaměřený na fyzioterapeuty, kteří chtějí vstoupit do světa vysoce výkonných a technologických sportů nebo se na něj specializovat. Renomovaný akademický tým UAX, profesionálové, kteří dovedli Rafu Nadala k tomu, aby se stal jedním z nejlepších sportovců historie, a tým Quirónsalud se spojili, aby vám nabídli jedinečný a odlišný program, na který se můžete specializovat.

    • Online

    Poloviční úvazek

    9 měsíce

    Dálkové studium

    Master Sports Psychology online je 9měsíční program, který studentům umožňuje specializovat se na navrhování a plánování intervenčních programů v této oblasti psychologie. S profesionálním přístupem a praktickým pohledem se během tohoto programu naučíte aplikovat znalosti, dovednosti a kompetence získané v prostředí sportovní psychologie. Studovat budete online pod vedením prestižní fakulty, která vám tento skutečný přístup k odborné praxi poskytne.

    • Paris, Francie
    • Madrid, Španělsko

    Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Global Sports Business Master od AMOS je dodáván odborníky z mezinárodního sportovního průmyslu a vezme studenty na praktickou, jedinečnou cestu napříč třemi různými podnikatelskými prostředími po celém světě - Evropě, Asii a Severní Americe. Master byl v průběhu let přepracován a navržen tak, aby vyhovoval potřebám neustále se měnícího sportovního průmyslu.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Vytvořte prostor, kde se spojí lidé a technologie. Díky hlubokému porozumění potřebám lidského chování, technologie a digitálních řešení můžete řídit design a inovace. Díky designu Master in User Experience Design budete rozvíjet nejžádanější dovednosti UX a zároveň objevíte v první osobě inovativní vizi technologického designu zaměřeného na uživatele.

    • San Sebastián, Španělsko

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Španělština, Angličtina

    Magisterské studium je jedinečně navrženo pro lidi s výcvikem v jiných oborech, než je management, aby mohli z programu vytěžit maximum. Obsahové přístupy a metodiky jsou navrženy tak, aby poskytovaly profil dovedností a schopností, které obchodní svět hledá, zejména pokud jsou kombinovány se zkušenostmi a dovednostmi v jiných oblastech. Tento program je zařazen mezi nejlepší světové programy podle QS World University Rankings.

    • Marbella, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština, Francouzština, Němec, Čínština, Italština, Ruština

    Magisterský titul v oboru mezinárodního marketingu na Schellhammer Business School nabízí pokročilé učební osnovy, které poskytují vhled do rychle se rozvíjejícího světa mezinárodního marketingu. Na SBS se vydáte na cestu objevování výzev, kterým budou marketingoví manažeři čelit za celá desetiletí, a to s osnovou, která pokryje marketing ze všech úhlů a nikdy nebude přehlížet lidský prvek. Studenti získají vhled do marketingu v 21. století, marketingu služeb a objeví složitosti brandingu a chování spotřebitelů. Se silným zaměřením na rozvoj silných schopností kreativního, kritického a analytického myšlení poskytuje magisterský titul v mezinárodním marketingu na Schellhammer Business School odrazový můstek pro kariéru v marketingu v globálním měřítku. Ať už hledáte zdokonalení svých dovedností a posunutí své kariéry na další úroveň, nebo si přejete posílit svůj vlastní podnik, jedná se o magisterský program, který pokrývá všechny možnosti.