338 Magistr Programy v Madrid, Španělsko for 2024

Magistr Programy v Madrid, Španělsko for 2024Filter
    • Madrid, Španělsko
    • London, Spojené království
    • + 2 more

    Plný úvazek

    15 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Mistr na plný úvazek, akreditovaný Conférence des Grandes Écoles ve Francii. Vyučoval v Madridu a Londýně ESCP Business School Campus, MSc v oboru Real Estate vám poskytne potřebné dovednosti a vytváření sítí, abyste uspěli v tomto fascinujícím a konkurenčním sektoru v mezinárodním obchodním kontextu. Účastníci, kteří budou vyučováni světově uznávanými učiteli a hostujícími odborníky z praxe, získají špičkové vzdělání kombinující teorii s použitelností v reálném světě, aby se stali lídry v oboru.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Španělština

    Svět byznysu vyžaduje zkušené profesionály s pokročilými znalostmi v různých oblastech efektivního řízení a zároveň vyžaduje osobní dovednosti, jako je flexibilita, adaptabilita, reflexe, odhodlání a kreativita.Musí ovládat a používat širokou škálu manažerských technik, včetně povědomí o nejaktuálnějších teoretických znalostech a aktuálních tržních trendech ve světě podnikání.

    • Community of Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    Online Master in Sustainability and Circular Economy se do hloubky zabývá tím, jak řídit faktory ESG/ASG, jaké jsou cíle OSN pro udržitelný rozvoj, rozvoj udržitelného financování a aplikaci Big Data a Smart Data v této oblasti. Jedná se o školení udržitelnosti určené pro studenty, aby získali realistickou a eminentně praktickou vizi udržitelnosti.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 měsíce

    Smíšené

    Angličtina, Španělština

    Spojte se s nejjasnějšími mozky na světě s jediným výkonným mistrem ve Španělsku navrženým ve spolupráci s MIT Sloan School of Management. Tento výkonný mistr vás připravuje na identifikaci příležitostí a vývoj inovativních a udržitelných řešení v oblasti digitálního obchodu, umělé inteligence a internetu věcí, s nimiž budete vést výzvy současného a budoucího trhu.

    • Barcelona, Španělsko
    • Madrid, Španělsko
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Španělština

    Současný vzdělávací kontext vyžaduje odborníky, kteří dokážou podpořit studenty se speciálními potřebami (porucha autistického spektra, vysoké schopnosti, mentální postižení, senzorické nebo motorické deficity, potíže s gramotností atd.) usilující o jejich maximální integraci. Mistr ve speciální pedagogice je určen k tomu, abyste získali dovednosti pro včasnou detekci obtíží s učením a definovali, vyhodnocovali a rozvíjeli intervenční strategie a techniky. Stejně tak vás připraví na to, abyste mohli vést výukové týmy vzdělávacího centra tak, aby reagovaly na potřeby svých studentů. Prostřednictvím různých školicích itinerářů vám ISEP poskytuje vyčerpávající přehled hlavních obtíží a poruch učení, do hloubky analyzuje jejich příčiny s cílem zabývat se psychopedagogickou péčí o děti s obtížemi.

    • Paris, Francie
    • Madrid, Španělsko

    Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Global Sports Business Master od AMOS je dodáván odborníky z mezinárodního sportovního průmyslu a vezme studenty na praktickou, jedinečnou cestu napříč třemi různými podnikatelskými prostředími po celém světě - Evropě, Asii a Severní Americe. Master byl v průběhu let přepracován a navržen tak, aby vyhovoval potřebám neustále se měnícího sportovního průmyslu.

    • Geneva, Švýcarsko
    • Barcelona, Španělsko
    • + 1 more

    Poloviční úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    International Finance zkoumá teorie a postupy, které mohou být rozdílem mezi úspěchem a neúspěchem. Získáte znalosti a praktické dovednosti, abyste se dařili ve světě financí.

    • Online
    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Smíšené

    Španělština

    V neustále se vyvíjejícím světě, poháněném technologickým pokrokem a globální propojeností, prošla oblast marketingu bezprecedentní proměnou. Úspěch v marketingu dnes nezávisí pouze na kreativitě a intuici, ale je založen na datech, analýze a aplikaci převratných technologií. V této souvislosti se umělá inteligence (AI) stala katalyzátorem, který revolucionizuje způsob, jakým se společnosti spojují se svými publiky a činí strategická rozhodnutí.

    • Paris, Francie
    • Heidelberg, Německo
    • + 2 more

    Plný úvazek

    15 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský titul v oboru udržitelnost je program, který se zaměřuje na účastníky, kteří se učí z vysoce interdisciplinární perspektivy, včetně témat, jako je udržitelný rozvoj v globálním měřítku, globální nerovnost, environmentální politika, ekologie, územní plánování, plánování měst a měst, ekonomika, přírodní zdroje a materiály, etika atd. Jako studenti Schillera také získáte interkulturní mluvení a efektivní multikulturní komunikační dovednosti, dovednosti kritického myšlení a řešení problémů a vedení a globální občanství, které povede ke změně směrem k etickému a udržitelnému světu.

    • Online
    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Španělština

    Svět financí také prochází transformací, která vyžaduje profesionály připravené a aktualizované v aplikaci nových nástrojů, jako je Blockchain, alternativní financování, digitální měny nebo internacionalizace ekonomiky.

    • Barcelona, Španělsko
    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Mistr v oboru módní a luxusní řízení podnikání v Madridu připravuje studenty na složitost módy a luxusního světa na všech úrovních. Studenti se učí dovednosti v oblasti řízení podniku a taktiky analýzy trhu, které jsou nezbytné k tomu, aby byly konkurenceschopné na světových trzích. Studenti Master in Fashion a Luxury Business Management v Madridu program odemknout svůj tvůrčí potenciál a rozvíjet úroveň profesionality v oblasti módy a luxusního podnikového managementu mezi talentovanou třídou studentů z celého světa.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    11 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Lidé jsou nejdůležitějším aktivem v každé organizaci. Společnost se znovu učí, jak řídit lidi a hodnotu jejich talentu v profesionálním prostředí. V tomto magisterském stupni se naučíte potřebnou a relevantní novou roli personalisty, rozvíjíte dovednosti pro řízení šťastných, naplněných, efektivních a odpovědných lidí. Jste připraveni rozvíjet vynikající profesionální kariéru a prosadit se v oblasti řízení lidí a lidských zdrojů.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Magisterský titul v oboru Řízení finančních rizik organizuje Fakulta ekonomických a obchodních věd Comillas Pontifical University (ICADE) prostřednictvím Comillas ICADE . Jeho hlavním cílem je poskytovat odborné a specializované školení v oblasti finančních rizik, proto je strukturováno do čtyř modulů.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Španělština

    Se změnou současné společnosti se potýkáme se složitějšími designovými projekty, které vyžadují různorodý profesionální tým se zkušenostmi v různých odvětvích. V tomto kontextu jsme se rozhodli vytvořit Master in Interior Design and Architecture s transverzálním přístupem, procházejícím různými profesními oblastmi. Poskytujeme tak studentovi 360º učení, tedy GLOBAL, které mu může poskytnout další znalosti z jiných oblastí (jako je grafický design, komunikace, obchodní organizace, branding, strategický design a designové myšlení), procházející více experimentálními předměty. (Ephemeral Installations , Window Dressing, Styling, Scénografie a Fotografie), které doplňují další disciplíny hlouběji zakořeněné v jazyce designu, které jsou také zkoumány během našeho kurzu (Interiérový design, Instalace, Krajinářství, Infografika a Design nábytku). S tímto magistrem student odchází připravený vyvíjet různé typy designových projektů, s otevřeným postojem, ale velmi zaměřeným na skutečné procesy nezbytné pro jejich vývoj.

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Dálkové studium

    Španělština

    S magistrem digitálního marketingu a sociálních médií se budete moci podrobně naučit strategické a provozní úkoly komunikačního oddělení podporovaného sociálními médii a také spravovat nástroje a techniky spojené s digitálním marketingem, které se v cílech sbližují se sociálními sítěmi. Díky integraci různých kanálů dosáhneme plného zážitku z naší značky zaměřeného na to, aby naše služby a produkty byly známy správnému cíli, ve správném médiu, správným způsobem a ve správný čas a ve vhodném tónu. komunikace pro dosažení svádění a udržení vhodné pro cílové publikum, které v sociálních médiích hledáme.