Filter
Magisterské studium
Typ studia: Všechny Tempo: Všechny

Najděte nejlepší Čokoláda a cukrovinky zde!

Magisterský titul je postgraduální studium získané jednotlivci, kteří chtějí rozvíjet své znalosti v určité oblasti studia. Magisterské studium obvykle trvá dva roky dokončit, kromě doby potřebné k dokončení vysokoškolského titulu.

Mnoho lidí se může divit, co je mistr v čokoládě a cukrárně? Tento program se zaměřuje na to, aby se učedníci na cestě skrz nádherný svět sladkostí a učil je, jak vytvářet delikátné cukrovinky ze surovin. Studenti tohoto programu se mohou naučit zvládnout nejnovější techniky a výrobní postupy pro výrobu pečiva, které jsou hodné pekařských a pětihvězdičkových restaurací. Kromě poskytování up-to-date školení o umění sladkostí, kurzy se mohou také zaměřit na podporu inovací a kreativity v kuchyni.

Jednotlivci, kteří tento program dokončí, mohou odjet s různými cennými životními dovednostmi, jako je řízení času a inovace. Žáci mohou také získat nově oceněnou pozornost věnovanou detailům. Každá z těchto kuchařů může připravit absolventy, kteří se budou moci vypořádat s výzvou, jak splnit odborné potřeby téměř všech sektorů.

Náklady na stupeň se značně liší a závisí na mnoha faktorech. Kde se ve světě nachází instituce, jak dlouho trvá získání titulu a zda jsou kurzy nabízeny on-line, off-line nebo oba hrají faktor, kolik může student očekávat, že zaplatí.

Kurs v kulinářském umění může otevřít řadu možností kariéry. Jedinci, kteří absolvují tento program, mohou najít úspěch jako cukrář v pekárně, restauraci nebo v soukromé kuchyni, ale mohou se také těšit jiným kariérovým cestám. Například osoba s takovým stupněm může stát se stylistkou potravinářského průmyslu, kuchařem, potravinářským vědcem nebo odborníkem na výživu. Mohou také vykonávat kariéru jako instruktor školy vaření nebo potravinářský fotograf.

Mnoho různých škol nabízí magisterský titul v čokoládě a cukrárně. V závislosti na škole můžete mít většinu svých tříd online. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.

Čtěte více Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru:

1 Výsledky v Čokoláda a cukrovinky

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsla ... [+]

Z VÝROBY WORKSHOP DO SLADNÍ KUCHYNĚ

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsladší oblasti kuchyně.

Představení učebního plánu zaměřeného na zvládnutí techniky haute cukrárny, sladké kuchyně a formulace. Znalost surovin, výrobních postupů a technik poskytne základ pro podporu tvořivosti a inovací.

Pětměsíční program s 530 hodinami externích praktik v nejlepších restauracích a pekárnách z našeho kuchařského týmu.

NAŠE TÝM, NAŠE BEST ZÁRUKA

Naučte se z prvotřídních odborníků, jako jsou Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis a José Montejano.... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
Kontaktuj školu
španělština
Denní studium
5 měsíce
Kampus
Přečtěte si více v češtině