Magistr v technologiích živočišné výroby
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Klíčová informace
Umístění kampusu
Jazyky
Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Obecnými kompetencemi tohoto magisterského studia je získání a prohloubení technických a vědeckých znalostí v různých oblastech živočišné výroby.
Specifické kompetence cyklu studia vedoucího k magisterskému studiu Technologie živočišné výroby jsou:
- Osvojit si experimentální postupy s použitelností ve výrobním sektoru;
- Rozvíjet výzkumné kapacity v oblasti živočišné výroby;
- Rozvíjet kritický postoj k aktuálním problémům živočišné výroby;
- Definujte cesty, které vedou k nejlepším řešením v konkrétních oblastech živočišné výroby, a nasměrujte své obavy na některé ze současných problémů, kterým toto odvětví čelí, jako je epidemiovigilance v živočišné výrobě a sledovatelnost živočišných produktů;
- Porozumět důležitosti udržitelnosti v živočišné výrobě a respektu k životnímu prostředí, propojení správného zpracování odpadních vod s kvalitou životního prostředí;
- Prohloubit schopnost řešit praktické problémy v oblasti živočišné výroby, racionalizovat výrobní faktory udržitelným způsobem;
- Rozumět a být schopen realizovat a implementovat moderní technologie spojené s živočišnou výrobou;
- Pochopit principy spojené s projektováním, plánováním a řízením různých živočišných produkcí s využitím nových řešení a technologií;
- Přispějte k programům certifikace kvality a bezpečnosti potravin.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master's Program in Agricultural Sciences
- Helsinki, Finsko
Magisterský titul v oboru agronomického inženýrství
- Valencia, Španělsko
Bakalář + magister v oboru Agro, Food & Environmental Engineering
- Mont-Saint-Aignan, Francie