Magistr v současné cukrárně a sladké kuchyni

Všeobecné informace

Popis programu

hlavičkové pečivo

Z VÝROBY WORKSHOP DO SLADNÍ KUCHYNĚ

Cesta po světě cukrárny od zpracování dílny po sladkou kuchyni. Magisterský titul v současné cukrárně a sladké kuchyni je nejkomplexnější a nejmodernější školení v nejsladší oblasti kuchyně.

Představení učebního plánu zaměřeného na zvládnutí techniky haute cukrárny, sladké kuchyně a formulace. Znalost surovin, výrobních postupů a technik poskytne základ pro podporu tvořivosti a inovací.

Pětměsíční program s 530 hodinami externích praktik v nejlepších restauracích a pekárnách z našeho kuchařského týmu.

pečivo

NAŠE TÝM, NAŠE BEST ZÁRUKA

Naučte se z prvotřídních odborníků, jako jsou Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis a José Montejano.

Vedoucí představitelé, kteří se s vámi podělí o své zkušenosti na cestě, která vás vezme z pekárny do současného světa sladké kuchyně.

STUDENTI MAJÍ VEDLEJŠÍ ROLE

Studenti se v tomto magisterském stupni stávají středobodem. Učte se spolu s mezinárodně uznávanými kuchaři z našeho kuchařského týmu.

Vysoce specializovaní profesionálové, kteří vám umožní rozvíjet nejen vaše znalosti, ale i vaši kreativitu a dovednosti prostřednictvím komplexního učebního systému, ve kterém máte nejdůležitější roli.

pečivo

BUDOUCNOST PŘÍLEŽITOSTÍ

Naší průkopnickou metodikou máte přímý kontakt s nejlepšími profesionály. Náš magisterský titul vás připraví na to, abyste mohli čelit výzvám, jak uspokojit mnoho odborných potřeb tohoto odvětví.

Dovolte nám otevřít dveře do světa kariérních příležitostí, a to jak na národní, tak i na mezinárodní úrovni. Zažijte jedinečný výcvik, který vám umožní kontaktovat se s dalšími kuchaři, kteří jsou stejně jako vy sjednoceni vítězným postojem a silným gastronomickým povoláním.

gastronomiegasma

PROČ MUSÍM STUDIAT TENTO MASTEROVÝ STUDIUM?

  1. Budete mít příležitost specializovat se na cukrárnu, restaurační dezerty, sladkosti a petit čtyři spolu s některými z nejuznávanějších cukrářů na světě.

  2. Poskytneme vám všechny potřebné nástroje k vytváření a vývoji nových dezertů.

  3. Naučíme vás důležitost fyzikálně-chemických znalostí v rámci techniky a synergie ve směsi složek.

  4. Dozvíte se do hloubky o složení složek a jejich chování v různých cukrárnách a sladké kuchyni.

  5. Poskytneme vám všechny nástroje, abyste mohli rozvíjet své smyslové schopnosti a aplikovat je na vytvoření vaší vlastní gastronomické nabídky.

  6. Naučíte se nejprve o některých nejúspěšnějších obchodních modelech ve světě sladké kuchyně a nejnovějších mezinárodních trendech.

  7. CEU Cardenal Herrera University a Gasma se zavázaly k inovativní metodice a podporovat aktivní roli studentů: Praktické zasedání, Masterclass, workshopy, návštěvy atd.

  8. Dozvíte se ze zkušeností a zkušeností členů našeho kuchařského týmu a dalších odborníků v oblasti gastronomického managementu.

  9. Budete síťovat a rozvíjet svou vlastní kulinářskou komunitu prostřednictvím kontaktu s kuchaři a profesionály, kteří se podílejí na vašem školení.

  10. Dokončíte své vzdělávací zkušenosti s 530 hodinami stáží, kde si každý den zažijete některé z nejlepších restaurací ve Španělsku.

pečivo

PŘIDAT DO

Masters Program je zaměřen na studenty a profesionály v odvětví vaření a cukrářství, kteří chtějí udělat kvalitní skok v jejich školení a v jejich kariéře.

  • Cukrářských profesionálů nebo profesionálů v kulinárním sektoru, kteří chtějí zvýšit vaši kariéru školením na nejvyšší úrovni.
  • Kulinářské umění Absolventi bakalářských, Gastronomie Absolventi bakalářského studia nebo Hospitality Management Absolventi bakalářského studia.

gasma

METODOLOGIE

Cardenal Herrera University a Gasma jsou odhodlány poskytovat dynamickou a inovativní metodologii, která studentům umožní rozvíjet jejich profesionální profil. Z tohoto důvodu je 70% hodin v rámci magisterského studia věnováno praktickému výcviku.

Studenti se účastní praktických seminářů společně s mezinárodně uznávanými kuchařkami, aby jejich školení získali komplexní zážitek.

Hlavním cílem je získat kompletní zkušenostní učení ve světě sladké kuchyně. Cesta, která vás přenese z praxe k vědě; od tradice k avantgardním technikám.

Tréneri průběžně monitorují a vyhodnocují získané poznatky. Po dokončení magisterského studia budou studenti pracovat na magisterském závěrečném projektu, který integruje a rozvíjí trénink a dovednosti získané během magisterského studia.

Po dokončení magisterského závěrečného projektu na konci akademického roku zahájíte praxe v praxi v restauracích a pekárnách s vysokou gastronomickou hodnotou. Statistiky jsou dlouhé 530 hodin (pracovní hodiny mohou být také potvrzeny certifikátem dovedností).

gasmapečivo

Poslední aktualizace Bře 2020

Informace o škole

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Méně
Castellón de la Plana