Magisterský titul v oboru řízení restaurací (Madrid)

Všeobecné informace

2 dostupných umístění

Popis programu

ostereamaster203

Magisterský titul v oboru řízení restaurací

Magistr v hotelovém managementu a řízení potravin

Důvody pro studium mistra:

  • Řízení výnosů se vyučuje prostřednictvím obchodní hry. Tato konkrétní oblast hotelového marketingu je v této specialitě široce rozvíjena prostřednictvím vize aplikované prostřednictvím obchodní hry.
  • Tento magistr se vyučuje v Madridu a Barceloně
  • Síťová komunikace: Studenti mohou se účastnit cyklu Afterwork, což je činnost, která je propojuje s podnikatelským světem prostřednictvím setkání s podnikateli. Kromě toho se mohou zúčastnit cyklu setkání s hotelovými manažery a cateringovými společnostmi a mezinárodními konzultanty v oblasti cestovního ruchu.
  • Tréninkový cyklus: Mistři se mohou účastnit koučování Ostelea, který kombinuje skupinové setkání v různých oblastech, jako je emoční koučování nebo koučování v rodině.
  • Účast na odvětvových veletrzích: studenti mohou navštěvovat různé odvětvové veletrhy, jako je Alimentaria nebo IBTM.
  • Profesní praxe Master nabízí možnost odborných stáží v oblastech řízení hotelových řetězců a cateringových společností.
  • Zahrnuje cyklus setkání s hotelovými manažery a restauracemi.

cíle

Master v řízení a restaurování hotelu vám umožní:

ZNÁTE HOTELOVÝ A OBNOVNÍ PRŮMYSL

Vybudovat silnou znalostní základnu cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy z manažerského přístupu.

PŘEHLED

Vyškolit vedoucí pracovníky orientované na obchodní řízení turistických firem, které dokážou získat globální očekávané výsledky.

ROZVOJ STRATEGICKÝCH PLÁNŮ

Prezentovat klíče k vypracování strategických plánů a jejich uplatnění na okamžité akce v národních a mezinárodních hotelových a restauračních prostředích.

UDRŽITELNÁ INOVACE A ŘÍZENÍ

Rozvíjet schopnost tvořivosti a inovace v hotelovém podnikání a jeho udržitelné řízení prostřednictvím komplexního a specializovaného školení, který kvalifikuje účastníky na převzetí zodpovědných pozic v hotelových zařízeních.

VÝCVIK ŘEDITELŮ

Rozvíjet potřebné dovednosti globálního manažera společností cestovního ruchu, aby byla zajištěna společná, asertivní a participativní práce mezi všemi členy týmu.

osnovy

Master in Hotel management a restaurování Ostelea je rozdělen do 5 modulů:

  • Struktura a finance sektoru cestovního ruchu.
  • Talent management a inovace.
  • Strategické řízení a operace v hotelovém a restauračním sektoru.
  • Marketing a hotelový a restaurační marketing.
  • Diplomová práce
  • Intenzifikace v potravinách

kariéra

Služba Career Career Service je podporou pro studenty a bývalé studenty. Naším cílem je vést a doprovázet studenty k dosažení nových profesních cílů a také k dosažení lepšího přizpůsobení jejich očekávání a profesních zájmů na trhu práce.

Profesionální kariérové ​​služby

  • Volná pracovní místa
  • Výkonný partnerský program pro zaměstnanost
  • Online fórum zaměstnanosti
  • Webinars Talent Development

kariérní vyhlídky

  • Ředitel hotelových a stravovacích firem.
  • Odpovídá za firemní oddělení hotelových řetězců.
  • Vedoucí hotelové divize obchodních skupin.
  • Vedoucí odboru potravinářství a nápojů (potraviny
  • Ředitel kolektivního restaurování.
  • Provozní dozor nad kolektivními středisky a cateringovými společnostmi.
  • Odborný konzultant v potravinářském odvětví
  • Podnikatel v hotelovém a restauračním sektoru.

Přijímací řízení a kvalifikace

PŘÍJMY

Proces přijetí zajišťuje vhodnost kandidátů, takže všichni účastníci mohou využít této vzdělávací zkušenost.

K zahájení procesu přijímání je třeba vyplnit žádost o informace. Od té chvíle Ostelea bude kontaktovat kandidáta uzavřít rozhovor, který musí poskytnout následující dokumenty:

  • Životopis
  • motivační dopis
  • Dva doporučující dopisy
  • Minimální prokazatelné pracovní zkušenosti ve věku 3 let

Po ukončení rozhovoru, bude Přijímací výbor posoudí případ od případu a bude komunikovat rozhodnutí kandidáta, aby ho informovala o stavu přijetí.

KVALIFIKACE

Student, který úspěšně dokončí program, získá:

  • Magisterský titul v oblasti managementu a restaurování hotelů a v oblasti řízení potravin
  • Magisterský titul v oblasti managementu a restaurování hotelů a v oblasti řízení potravin
  • Magisterský titul v oblasti managementu a restaurování hotelů a v oblasti řízení potravin

K získání titulů udělených EAE a univerzitou je nutné splnit požadavky požadované uvedenými institucemi.

Různé

Magisterský titul je zaměřen na odborníky v oboru s minimálně 3 roky praxe.

Poslední aktualizace Květen 2018

Informace o škole

Somos un centro universitario internacional especializado en la formación de líderes, directivos y técnicos especializados en la industria del Hospitality

Somos un centro universitario internacional especializado en la formación de líderes, directivos y técnicos especializados en la industria del Hospitality Méně
Barcelona , Madrid + 1 Více Méně