Magisterský Titul V Oboru Potravinářské Vědy A Techniky

Mediterranea University of Reggio Calabria

Popis programu

Read the Official Description

Magisterský Titul V Oboru Potravinářské Vědy A Techniky

Mediterranea University of Reggio Calabria

Stupeň průběh of Science v Food Science and Technology si klade za cíl poskytnout, na základě pevného přípravku na teoretické a vědecké aspekty byly získány v průběhu bakalářského studia ve třídě L-26, pokročilé znalosti v oblasti technické správy systémů a potravinových řetězců , Součástí kurzu je forma odborníky vysoce profilových moci využít širokou škálu znalostí interpretovat, popsat a řešit, inovativním způsobem, problémy související se zemědělsko-potravinářských řetězců. V rámci Bachelor of Science, má student možnost získat specifické znalosti v oblasti vědy a technologie potravin.

Osnovy Master of Science v Food Science and Technology je kloubově přes řadu vzdělávacích aktivit zaměřených na poskytování: - vědecké a technologické přípravy navrhnout a řídit inovace ve výrobě zemědělsko-potravinářském; - Znalosti pro prohloubení otázek o hodnocení chemických, fyzikálních, nutriční, mikrobiologické a senzorické potravin a potřebných surovin; - Dovednosti, aby racionální výběr procesů a nejvhodnějších výrobních kroků pro moderní produkci potravin a / nebo podávání potravin.

  • Dovednosti pro vyhodnocení vlivu metabolických procesů rostlinných a živočišných produktů o zachování a transformačních procesů s ohledem na jejich komerčního využití - dovednosti používat tradiční technologie a / nebo vyvíjející se uchování, zpracování a balení potravin a posoudit jejich účinky z hlediska trvanlivosti a zdravotní a hygienickou bezpečnost - schopnosti posílit místní produkty prostřednictvím aplikace inovativních technologií pro zpracování a uchování a výzkumu a tržních strategií.

Jeho profesní činnost probíhá zejména v zemědělsko-potravinářských podniků a všech společností, které integrují řetězec výroby, zpracování, skladování a distribuci potravinářských výrobků ve firmách masových obchodníků, veřejných a soukromých institucí, které vedou plánování, analýza , inspekce, certifikace, av těch, kteří provádějí vědeckých výzkumů týkajících se ochrany a zlepšení výroby potravin a vzdělávacích institucí v projekčních kancelářích a v soukromé praxi.

Profesní profil magisterského studia v potravinářské vědy a technologie je dostatečně diverzifikované, s důrazem na speciálních profesních oblastech a získání specifické profesní profily, s cílem zajistit potřebnou flexibilitu, aby splňovaly požadavky trhu práce, a to jak v soukromí veřejná.

rok

  • Stabilizace a konzervace potraviny
  • Řídící procesy v potravinářském průmyslu
    • Procesy technologie potravin
    • Alkoholické nápoje Technology
  • Vedení agrobyznysu společnosti
  • Zpracování Laboratoř experimentální statistiky a data mining dat
  • Fyzikální a senzorická analýza potravinářských výrobků
  • Potravinářských plodin bylinných
  • Agro-průmyslové inženýrství systémů
    • Idrici rostlin a nakládání s odpadními vodami
    • Koncepce a řízení budov a zařízení pro podnikání v zemědělství
  • Bezpečnost potravin a analytické techniky pro monitorování

ročník II

  • Zachování Derrate a patologie posklizňových
    • Patologie posklizňových a mykotoxiny
    • Zvířecí parazitologie potravin
  • Fyziologie posklizňových
<li>Kvalita 'mikrobiologických potraviny</li> <li>Krmivo Technika a kvalita "Food ZOOTECNICI</li> <li>Volba materiálů na</li> <li>Stáže a učňovské obory Venku</li> <li>Zakončení kurzy a orientace </li> <li>finálové kolo</li>

This school offers programs in:
  • Italština


Poslední aktualizace March 27, 2017
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
Říj. 2018
Duration
Délka trvání
2 let
Denní studium
Information
Deadline
Locations
Itálie - Reggio Calabria
Datum začátku: Říj. 2018
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu
Dates
Říj. 2018
Itálie - Reggio Calabria
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu