Read the Official Description

Stupeň průběh of Science v Food Science and Technology si klade za cíl poskytnout, na základě pevného přípravku na teoretické a vědecké aspekty byly získány v průběhu bakalářského studia ve třídě L-26, pokročilé znalosti v oblasti technické správy systémů a potravinových řetězců , Součástí kurzu je forma odborníky vysoce profilových moci využít širokou škálu znalostí interpretovat, popsat a řešit, inovativním způsobem, problémy související se zemědělsko-potravinářských řetězců. V rámci Bachelor of Science, má student možnost získat specifické znalosti v oblasti vědy a technologie potravin.

Osnovy Magistr v Food Science and Technology je kloubově přes řadu vzdělávacích aktivit zaměřených na poskytování: - vědecké a technologické přípravy navrhnout a řídit inovace ve výrobě zemědělsko-potravinářském; - Znalosti pro prohloubení otázek o hodnocení chemických, fyzikálních, nutriční, mikrobiologické a senzorické potravin a potřebných surovin; - Dovednosti, aby racionální výběr procesů a nejvhodnějších výrobních kroků pro moderní produkci potravin a / nebo podávání potravin.

  • Dovednosti pro vyhodnocení vlivu metabolických procesů rostlinných a živočišných produktů o zachování a transformačních procesů s ohledem na jejich komerčního využití - dovednosti používat tradiční technologie a / nebo vyvíjející se uchování, zpracování a balení potravin a posoudit jejich účinky z hlediska trvanlivosti a zdravotní a hygienickou bezpečnost - schopnosti posílit místní produkty prostřednictvím aplikace inovativních technologií pro zpracování a uchování a výzkumu a tržních strategií.

Jeho profesní činnost probíhá zejména v zemědělsko-potravinářských podniků a všech společností, které integrují řetězec výroby, zpracování, skladování a distribuci potravinářských výrobků ve firmách masových obchodníků, veřejných a soukromých institucí, které vedou plánování, analýza , inspekce, certifikace, av těch, kteří provádějí vědeckých výzkumů týkajících se ochrany a zlepšení výroby potravin a vzdělávacích institucí v projekčních kancelářích a v soukromé praxi.

Profesní profil magisterského studia v potravinářské vědy a technologie je dostatečně diverzifikované, s důrazem na speciálních profesních oblastech a získání specifické profesní profily, s cílem zajistit potřebnou flexibilitu, aby splňovaly požadavky trhu práce, a to jak v soukromí veřejná.

rok

  • Stabilizace a konzervace potraviny
  • Řídící procesy v potravinářském průmyslu
    • Procesy technologie potravin
    • Alkoholické nápoje Technology
  • Vedení agrobyznysu společnosti
  • Zpracování Laboratoř experimentální statistiky a data mining dat
  • Fyzikální a senzorická analýza potravinářských výrobků
  • Potravinářských plodin bylinných
  • Agro-průmyslové inženýrství systémů
    • Idrici rostlin a nakládání s odpadními vodami
    • Koncepce a řízení budov a zařízení pro podnikání v zemědělství
  • Bezpečnost potravin a analytické techniky pro monitorování

ročník II

  • Zachování Derrate a patologie posklizňových
    • Patologie posklizňových a mykotoxiny
    • Zvířecí parazitologie potravin
  • Fyziologie posklizňových
<li>Kvalita 'mikrobiologick&yacute;ch potraviny</li>
<li>Krmivo Technika a kvalita "Food ZOOTECNICI</li>
<li>Volba materi&aacute;l&#367; na</li>
<li>St&aacute;&#382;e a u&#269;&#328;ovsk&eacute; obory Venku</li>
<li>Zakon&#269;en&iacute; kurzy a orientace    </li>
<li>fin&aacute;lov&eacute; kolo</li>

Program taught in:
Italština

See 10 more programs offered by Mediterranea University of Reggio Calabria »

This course is Campus based
Start Date
Říj. 2019
Duration
2 let
Denní studium
Deadline
By locations
By date
Start Date
Říj. 2019
End Date
Application deadline

Říj. 2019

Location
Application deadline
End Date