Ma V Potravinářských Studiích
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Klíčová informace
Umístění kampusu
New York, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 - 6 years
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
USD 1 795 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Výuka za bod / kredit v akademickém roce 2019-20
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Studujte potravinové systémy, kulturu a politiku v New Yorku
První magisterský studijní program v USA věnovaný potravinovým stipendiím, Food Studies at NYU Steinhardt, využívá přístupů humanitních a společenských věd a připravuje vás k analýze současného amerického potravinového systému, jeho globálních souvislostí a místních alternativ. Budete zkoumat kulturní, politické, ekonomické, environmentální a geografické přístupy k potravinám v místních, městských a globálních kontextech.
Tento 40-kreditový magisterský program umění vyžaduje 19 kreditů v povinném kurzu, který zahrnuje potravinové systémy, kulturu a politiku, jakož i výzkumnou složku. Kromě těchto požadavků můžete získat 21 kreditů ve specializačních modulech (politika / advokacie, podnikání / sociální podnikání, analýza médií / kultury), což vám umožní hlouběji se zabývat vašimi zájmy.
Naším posláním je prozkoumat způsoby, jak jednotlivci, komunity a společnosti vyrábějí, distribuují a konzumují jídlo. Města v centru toku lidí, produkce a mediálních produktů jsou hlavním místem našeho vyšetřování.
Proč NYU Food Studies?
- Učte se od nejlepších. Naši fakulty, přední lídři ve svém oboru, vyučují a mentorují studenty, zatímco aktivně provádějí výzkum, aby zůstali zapojeni.
- Získejte zasvěcený přístup. Po zápisu studenti studují s odborníky na potraviny, kteří slouží jako doplňkové a hostující lektory a jsou vítáni potravinářskými společnostmi, neziskovými organizacemi, vydavateli, public relations a marketingovými firmami, časopisy, distributory potravin, výrobci potravin a vzdělávacími institucemi.
- Studovat v zahraničí. Nabízíme globální výuku - a studijní program - na webech, jako je Paříž, Hongkong, Portoriko a Puebla, pro studenty, aby získali pohlcující zážitek v mezinárodním kontextu.
- Být zpochybňován. Studenti se učí zkušenostně, absolvují základní a specializované kurzy, jakož i interdisciplinární volitelné předměty v rámci Steinhardt, Stern School of Business, Wagner School of Public Service, Graduate School of Arts and Sciences nebo Tisch School of Arts.
- Dostat se před. Pomáháme studentům, kteří mají zájem, najít stáže v řadě potenciálních pracovních míst a umístit je na pozice, kde si mohou rozvíjet nové dovednosti a spolupracovat s potenciálními zaměstnavateli.
- Získat praktické dovednosti. Program klade důraz na rozvoj kritického myšlení a výzkumu, který připravuje studenty na situace, s nimiž se v profesi setkají.
Galerie
Přijímací řízení
Stipendia a financování
Osnovy
Formát: na plný úvazek/na částečný úvazek
Kredity: 40
Titul MA vyžaduje absolvování 40 kreditů (19 v povinném jádru/výzkumu a 21 ve specializaci a volitelných kurzech) s minimálním GPA 3,0; kooperativní práce nebo zkušenosti v terénu; poskytování důkazů o znalosti a výzkumu angličtiny. Od studentů, jejichž bakalářské tituly jsou v nesouvisejícím studijním oboru, může být požadováno absolvování nezbytných kurzů a získání pracovních zkušeností navíc k požadavkům magisterského studia. Během prvního semestru programu se musí každý student zapsat do FOOD-GE 2000.01, Aktuální výzkum v potravinářských studiích.
Výsledek programu
Naším posláním je naučit vás zkoumat způsoby, jakými jednotlivci, komunity a společnosti vyrábějí, distribuují a konzumují potraviny. Vzhledem k dynamickému umístění univerzity v New Yorku se vaše zkoumání těchto témat zaměří na města jako centrum toků lidí, produkce a mediálních produktů.
Studenti MA v oboru potravinářských studií rozvíjejí řadu dovedností, včetně:
- Jak aplikovat interdisciplinární přístup k pochopení kulturních, politických a ekonomických aspektů potravinového systému
- Jak diskutovat o problémech plynulosti souvisejících s potravinovou soběstačností, udržitelností, etikou a kulturou
- Jak hodnotit politiky, které formují potravinovou krajinu, řešit otázky rovnosti a zachovávat kulturní hodnoty
Kariérní možnosti
Absolventi potravinářských studií MA nacházejí uplatnění ve všech oblastech potravinářského průmyslu:
- Vydavatelství (časopisy, noviny, online zdroje)
- Vztahy s veřejností (restaurace, potravinářské lobby, kuchařky, potravinářské organizace)
- Marketing (pro restaurace, celebrity kuchaře, kuchařky, organizace)
- Nezisková práce (vzdělávání, skupiny podporující jídlo/hlad)
- Provoz potravin (dovozci/distributoři vína, restaurace, maloobchod)
- Místní a národní vládní (městská vláda, federální vláda, potravinové předpisy, vztahy mezi průmyslem a vládou)
- Práce nevládních organizací v advokacii a politice (zemědělství, práce, nedostatek potravin, obchod)
- Rozvojové organizace (budování komunity, národní programy, mezinárodní obchod a pomocné organizace)
- Společnosti vyrábějící potraviny (výrobci a výrobci potravin)
- Společnosti distribuující potraviny (dovoz, doprava a maloobchod)
Ohlasy studentů
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master of Science v biotechnologii pro potravinářskou vědu
- Padua, Itálie
Mezinárodní Mistr ve Vědách o potravinách pro inovace a pravost
- Bolzano, Itálie
Master of Science in Biotechnology (MBT)
- Offenburg, Německo