Keystone logo

MSc Programy v Technologie potravin v Švýcarsko pro 2024

Filtry

Filtry

  • MSc
  • Švýcarsko
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Popular study format

MSc Programy v Technologie potravin

Jako oblasti akademického studia, potravinářské technologii se zabývá fyzikálními procesy vaření a biochemických vlastností potravin. Studenti, kteří chtějí vstoupit do Food Science průmysl by mohly těžit z absolvování kurzu v této věci.

Švýcarsko (německy: Schweiz, francouzsky: Suisse, italsky: Svizzera, Romansch:. Svizra Švýcarsko má jedny z vysoké školy světoznámé jako ETH v Curychu, EPFL v Lausanne, IHEID v Ženevě, University of Lausanne nebo University of St Gallen. Mějte na paměti, že 's mnohem lepší mluvit místním jazykem, takže pokud můžete ' t ani mluvit francouzsky, německy nebo italsky, lepší jít na jazykový kurz první.

MSc, nebo Master of Science, je mezinárodně uznávaný akademický titul, který ukazuje, odbornost a znalosti daného tématu nebo pole. Většina programů MSc trvat asi čtyři roky do konce, po kterém někteří připojit k pracovní síle, zatímco jiní pokračovat ve třídě.