Keystone logo

MSc Programy v Technologie potravin v Kolumbie pro 2024

Filtry

Filtry

  • MSc
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

MSc Programy v Technologie potravin

Jako oblasti akademického studia, potravinářské technologii se zabývá fyzikálními procesy vaření a biochemických vlastností potravin. Studenti, kteří chtějí vstoupit do Food Science průmysl by mohly těžit z absolvování kurzu v této věci.

Vysokoškolské vzdělání v Kolumbii se provádí v pěti běžných světových jazyků a to angličtina, francouzština, španělština portugalština a čínštiny. To eliminuje problém jazykových bariér v těchto vysokoškolských institucí mezi dalšími zahraničními studenty.

MSc, nebo Master of Science, je mezinárodně uznávaný akademický titul, který ukazuje, odbornost a znalosti daného tématu nebo pole. Většina programů MSc trvat asi čtyři roky do konce, po kterém někteří připojit k pracovní síle, zatímco jiní pokračovat ve třídě.