MSc Programy v Technologie potravin v Kolumbie pro 2024
Filtry
Filtry
- MSc
- Zdravotní péče
MSc Programy v Technologie potravin v Kolumbie pro 2024
Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.
Clear filtersPopular education type
MSc Programy v Technologie potravin
Jako oblasti akademického studia, potravinářské technologii se zabývá fyzikálními procesy vaření a biochemických vlastností potravin. Studenti, kteří chtějí vstoupit do Food Science průmysl by mohly těžit z absolvování kurzu v této věci.
Vysokoškolské vzdělání v Kolumbii se provádí v pěti běžných světových jazyků a to angličtina, francouzština, španělština portugalština a čínštiny. To eliminuje problém jazykových bariér v těchto vysokoškolských institucí mezi dalšími zahraničními studenty.
MSc, nebo Master of Science, je mezinárodně uznávaný akademický titul, který ukazuje, odbornost a znalosti daného tématu nebo pole. Většina programů MSc trvat asi čtyři roky do konce, po kterém někteří připojit k pracovní síle, zatímco jiní pokračovat ve třídě.