$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Technologie potravin Belgie - Technologie potravin programy Belgie Technologie potravin

MSc, nebo Master of Science, je akademický rozdíl propůjčený na ty, kteří skutečně dokončit předem sadu ročníkové práce v tom, co je často disciplína věda-založený. MSc často zlepšuje pracovní příležitosti, stejně jako vydělávat potenciál.V programech potravinářské vědy se studenti seznámí se vědecké principům zpracování potravin, skladování, balení a d… Čtěte více

MSc, nebo Master of Science, je akademický rozdíl propůjčený na ty, kteří skutečně dokončit předem sadu ročníkové práce v tom, co je často disciplína věda-založený. MSc často zlepšuje pracovní příležitosti, stejně jako vydělávat potenciál.

V programech potravinářské vědy se studenti seznámí se vědecké principům zpracování potravin, skladování, balení a distribuce. Studují lidskou výživu, potravinářské chemie, mikrobiologie, a lidského zdraví a bezpečnosti.

Belgie nabízí tržně orientované vyšší úrovně vzdělání, která je založena na dovednosti a inovací. V zemi 's vysokoškolské instituce nabízejí interaktivní současně výzkumu orientovaného vysokoškolského vzdělání před vstupem na trh práce.

Technologie potravin Belgie - Vezměte si MSc Belgie. Všechny programu MSc a informace školy. Ušetřete čas a obraťte se na školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Belgii
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
EIT Food
Leuven, Belgie

Program Master in Food Systems rozvíjí špičkové talenty pro potravinářský sektor školením vůdců budoucnosti. Tento program pořádaný předními akademickými institucemi a průmysl ... +

Program Master in Food Systems rozvíjí špičkové talenty pro potravinářský sektor školením vůdců budoucnosti. Tento program pořádaný předními akademickými institucemi a průmyslovými partnery z celé naší sítě partnerů si klade za cíl připravit vás na budoucí transformaci potravinového systému a zvýšení konkurenceschopnosti společností, pro které jste se rozhodli pracovat. -
MSc
Denní studium
4 semestry
Angličtina
Zář 2022
Kampus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgie

Mezinárodní program pro potravinářské technologie (IUPFOOD) se zaměřuje na dva technologické rozměry, které mají zásadní a zásadní význam pro zpracování a uchovávání potravin; ... +

Mezinárodní program pro potravinářské technologie (IUPFOOD) se zaměřuje na dva technologické rozměry, které mají zásadní a zásadní význam pro zpracování a uchovávání potravin; transformace (zpracování) surovin do produktů vhodných k lidské spotřebě; úlohu postkvótového provozu a provozních jednotek pro uchovávání potravin při poskytování bezpečných a výživných potravin konečnému spotřebiteli. Tyto obavy jsou přímo přeneseny do zaměření programu IUPFOOD. Program InterUniversity v potravinářské technologii (IUPFOOD) je společně organizován KU Leuven a Univerzitou v Gentu (UGent). Program vychází z kombinované odborné znalosti KU Leuven a UGent ve výzkumu a vzdělávání v oblasti potravinářské technologie. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Kampus
 
KU Leuven
Leuven, Belgie

Tento dvouletý evropský magisterský program (BiFTec-FOOD4S) („potravinářská síla“) podporuje průřezový a multidisciplinární přístup k široké škále témat souvisejících s pilíři ... +

Tento dvouletý evropský magisterský program (BiFTec-FOOD4S) („potravinářská síla“) podporuje průřezový a multidisciplinární přístup k široké škále témat souvisejících s pilíři 4S: věda (potravinářská věda a strojírenská technologie), udržitelnost (udržitelný potravinářský produkt) & Food Process Design), bezpečnost (bezpečnost a kvalita potravin) a simulace (výpočetní věda a technologie potravin). -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
KU Leuven
Leuven, Belgie

Aby potravina mohla plnit svůj nutriční osud, musí být bezpečně vyráběna a dodávána konečnému spotřebiteli. To vyžaduje, aby technologie zpracování přeměňovaly suroviny na mez ... +

Aby potravina mohla plnit svůj nutriční osud, musí být bezpečně vyráběna a dodávána konečnému spotřebiteli. To vyžaduje, aby technologie zpracování přeměňovaly suroviny na meziprodukty, přísady a potraviny, spolu s konzervačními technologiemi, aby byla zajištěna jejich stabilita a skladovatelnost. V současné době je klíčovou výzvou udržitelná výroba vysoce kvalitních bezpečných a výživných potravin. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus