Keystone logo

MSc Programy v Technologie potravin v Africe pro 2024

Filtry

Filtry

  • MSc
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MSc Programy v Technologie potravin

Jako oblasti akademického studia, potravinářské technologii se zabývá fyzikálními procesy vaření a biochemických vlastností potravin. Studenti, kteří chtějí vstoupit do Food Science průmysl by mohly těžit z absolvování kurzu v této věci.

Mnoho programů v Africe konat ve velmi neobvyklé kulturní a fyzické prostředí, než většina studentů jsou obeznámeni s do starých dobrých časů. Poznali přizpůsobit se tomuto životních podmínek je součástí zábavy a výzva, kteří tam žijí. Úkolem je intelektuální, emocionální a fyzické.

MSc, nebo Master of Science, je mezinárodně uznávaný akademický titul, který ukazuje, odbornost a znalosti daného tématu nebo pole. Většina programů MSc trvat asi čtyři roky do konce, po kterém někteří připojit k pracovní síle, zatímco jiní pokračovat ve třídě.