close

Filtry

Zobrazit výsledky

Technologie potravin programy, vyhledejte nejlepší programy MSc zde! - MSc

Master of Science v potravinářské vědy je absolventská hodnost, která připravuje lidi pro práci v různých aspektů potravinářské výroby a vývoje. Jako Master of Science, program se do hloubky, multidisciplinární přístup, poskytnout studentům hlubší porozumění bezpečnosti a vědy potravin. Co je MSc v potravinářství? Tento stupeň se zaměřuje na zdraví, kvality a be… Čtěte více

Master of Science v potravinářské vědy je absolventská hodnost, která připravuje lidi pro práci v různých aspektů potravinářské výroby a vývoje. Jako Master of Science, program se do hloubky, multidisciplinární přístup, poskytnout studentům hlubší porozumění bezpečnosti a vědy potravin.

Co je MSc v potravinářství? Tento stupeň se zaměřuje na zdraví, kvality a bezpečnosti potravin a potravinářské výroby. Titul kandidáti se dozvědět o každém kroku výroby, od pěstování a sklizeň na vaření a náročné. Stupeň vytáhne z celé řadě oborů, včetně chemie, biologie, výživě, a chemického inženýrství. Studenti se učí o vlastnostech, které poskytují potravu svou chuť a zdravotní výhody, procesy běžně používaných při výrobě potravin a různé způsoby, jak zlepšit kvalitu a bezpečnost potravin.

Pokročilý stupeň v potravinářské vědy mohou být cenné, protože rostoucí veřejné zaměřením na produkci potravin udržitelným způsobem a konzumace pouze zdravé potraviny. Kandidáti s Master of Science v této disciplíně jsou unikátně vybavené přijímat práci se zaměřením na zdravou nebo ekologické produkci potravin.

Náklady vydělávat Master of Science může být značně odlišné od jednoho regionu a instituce na další. Pro zájemce o studium by měl pečlivě zkoumat různé programy mohly identifikovat jedna s zvládnutelné náklady.

Lidé, kteří studovali potravinovou vědu mohou pracovat v potravinářské výrobě, vývoj produktů, ke kontrole kvality. Konkrétní práce patří zlepšení růstu nebo výrobních procesů, vývoj nových potravin, a zabránit kontaminaci nebo jiné problémy týkající se bezpečnosti potravin. Vědci Potraviny mohou pracovat pro zaměstnavatele, od velkých korporací až po vládních agentur.

Dnes, MSc v oboru chemie potravin lze získat on-line. Vzhledem k tomu, mnoho institucí stále nenabízí tuto úroveň, může on-line kurzů je vynikající volbou pro lidi, kteří chtějí doplnit vzdělání, bez pohybu, nebo vzdát aktuální úlohy. Zájemci o tento stupeň může snadno dozvědět více o vzdělávacích programech, cenách, a další podrobnosti studijních programů. Hledání programu dole a kontaktujte přímo přijímací kanceláři školy podle svého výběru vyplněním hlavní formulář.

Méně
Související studijní obory
arrow_drop_up arrow_drop_down
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
format_list_bulleted Filtry
ISARA Lyon
Lyon, Francie

Máte zájem o udržitelnou výrobu potravin „z farmy na vidličku“ a jak udržitelným způsobem řídit zpracování potravin a další činnosti související s produkcí potravin? Chcete st ... +

Máte zájem o udržitelnou výrobu potravin „z farmy na vidličku“ a jak udržitelným způsobem řídit zpracování potravin a další činnosti související s produkcí potravin? Chcete studovat v mezinárodním kontextu? Pak je pro vás evropský program MSC Sustainable Food Systems tou správnou volbou! -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
Kampus
EIT Food
Varšavě, Polsko +5 Více

Vlajkovou lodí programu Master in Food Systems je jedinečná nabídka EIT Food pro rozvoj špičkového talentu pro potravinářský sektor. Program je založen na kombinaci základních ... +

Vlajkovou lodí programu Master in Food Systems je jedinečná nabídka EIT Food pro rozvoj špičkového talentu pro potravinářský sektor. Program je založen na kombinaci základních dovedností, které se stávají efektivními inovátory a podnikateli v potravinářském sektoru spolu s klíčovými technickými dovednostmi, které jsou přizpůsobeny individuálním profesním Pathway pro každého studenta. -
MSc
Denní studium
4 semestry
Angličtina
Zář 2020
Kampus
EM Normandie Business School
Rouen, Francie

Tento program je vyučován ve francouzštině.

Tento program je vyučován ve francouzštině. -
MSc
Denní studium
Francouzština
Zář 2020
Kampus
KU Leuven
Leuven, Belgie

Tento dvouletý evropský mistr podporuje inovace a technologie, aby vám pomohl vyniknout s budoucími potřebami a udržitelností v rámci našeho paradigmatu FOOD4S („potravinová s ... +

Tento dvouletý evropský mistr podporuje inovace a technologie, aby vám pomohl vyniknout s budoucími potřebami a udržitelností v rámci našeho paradigmatu FOOD4S („potravinová síla“): Udržitelná věda a inženýrství o potravinových systémech. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Spojené arabské emiráty

Katedra potravinářské vědy navrhuje magisterský program v potravinářské vědě, který dá studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potrav ... +

Katedra potravinářské vědy navrhuje magisterský program v potravinářské vědě, který dá studentům příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potravin, chemie a analýzy potravin, zpracování potravin a inženýrství, jakož i inovativních a funkčních potravin. Magisterský program v oboru potravinářské vědy je navržen tak, aby posílil a prohloubil znalosti studentů o vědeckých principech a procesech používaných k výrobě bezpečných a vysoce kvalitních potravin. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Led 2021
31 Říj 2020
Kampus
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Spojené státy americké

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Pr ... +

Master of Science v regulaci bezpečnosti potravin je navržen tak, aby poskytoval studentům pochopení právní a regulační složitosti výroby potravin, označování a distribuce. Program bude poskytovat studentům znalosti potřebné pro společnosti a organizace, které vyrábějí, zpracovávají, distribuují nebo prodávají potraviny a nápoje a současně dodržují federální a státní regulační předpisy pro výrobu, distribuci a komercializaci potravinářských výrobků. -
MSc
Kombinované studium
Angličtina
Online forma
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Francie

ISA Lille nabízí magisterský studijní program zaměřený na vědu a inženýrství, který se specializuje na potravinářskou vědu, vyučovanou v angličtině nebo ve francouzštině, na t ... +

ISA Lille nabízí magisterský studijní program zaměřený na vědu a inženýrství, který se specializuje na potravinářskou vědu, vyučovanou v angličtině nebo ve francouzštině, na témata týkající se udržitelného řízení výroby potravin, kvality, bezpečnosti a průmyslového prostředí. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
Kampus
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Švýcarsko

V tomto magisterském programu se zabýváte inovativními řešeními pro potravinářský a nápojový průmysl. Poznáváte inovace jako holistický proces a vyvíjíte nové produkty a proce ... +

V tomto magisterském programu se zabýváte inovativními řešeními pro potravinářský a nápojový průmysl. Poznáváte inovace jako holistický proces a vyvíjíte nové produkty a procesy efektivně od surovin po dodávku. Zvažujete znalosti technologie, potravin, obalů, dodavatelského řetězce, strategie a designu. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
3 - 7 semestry
Angličtina
Zář 2020
Kampus
University of Turku
Turku, Finsko

Magisterský studijní program v oblasti vývoje potravin vám poskytuje kompetence pro řešení výzev ve výzkumu a vývoji v potravinářském průmyslu a akademické obci. ... +

Magisterský studijní program v oblasti vývoje potravin vám poskytuje kompetence pro řešení výzev ve výzkumu a vývoji v potravinářském průmyslu a akademické obci. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Srp 2021
20 Led 2021
Kampus
University Of Debrecen
Debrecen, Maďarsko

MSc v oblasti bezpečnosti a kvality potravin je navržen tak, aby rozvíjel své bakalářské znalosti a zlepšil je prostřednictvím aplikace a výzkumu.

MSc v oblasti bezpečnosti a kvality potravin je navržen tak, aby rozvíjel své bakalářské znalosti a zlepšil je prostřednictvím aplikace a výzkumu. -
MSc
Denní studium
4 semestry
Angličtina
Kampus
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgie

Mezinárodní program pro potravinářské technologie (IUPFOOD) se zaměřuje na dva technologické rozměry, které mají zásadní a zásadní význam pro zpracování a uchovávání potravin; ... +

Mezinárodní program pro potravinářské technologie (IUPFOOD) se zaměřuje na dva technologické rozměry, které mají zásadní a zásadní význam pro zpracování a uchovávání potravin; transformace (zpracování) surovin do produktů vhodných k lidské spotřebě; úlohu postkvótového provozu a provozních jednotek pro uchovávání potravin při poskytování bezpečných a výživných potravin konečnému spotřebiteli. Tyto obavy jsou přímo přeneseny do zaměření programu IUPFOOD. Program InterUniversity v potravinářské technologii (IUPFOOD) je společně organizován KU Leuven a Univerzitou v Gentu (UGent). Program vychází z kombinované odborné znalosti KU Leuven a UGent ve výzkumu a vzdělávání v oblasti potravinářské technologie. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
Kampus
University of Lincoln
Lincoln, Spojené království

Cílem tohoto programu je vybavit studenty pokročilými dovednostmi, znalostmi a odbornými znalostmi, aby mohli podniknout technické a řídící role v globálně významném zemědělsk ... +

Cílem tohoto programu je vybavit studenty pokročilými dovednostmi, znalostmi a odbornými znalostmi, aby mohli podniknout technické a řídící role v globálně významném zemědělsko-potravinářském odvětví. -
MSc
Denní studium
Angličtina
Zář 2020
Kampus
Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics
Syrakusy, Spojené státy americké

36 hodin MS v potravinářství nabízí studentům postgraduálních studií interdisciplinární a holistický přístup k potravinovým systémům, potravinovým ekonomikám a udržitelnému ži ... +

36 hodin MS v potravinářství nabízí studentům postgraduálních studií interdisciplinární a holistický přístup k potravinovým systémům, potravinovým ekonomikám a udržitelnému živobytí a prostředí, které ovlivňují výsledky v oblasti veřejného zdraví a výživy a celkové pohody. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina
Kampus
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Dijon, Francie

MP2 je 2-letý, prezenční mezinárodní výzkum magisterský studijní program Mikrobiologie a fyziochemie aplikovaný na potravinářské a vinařské procesy. Tento mistr se zaměřuje na ... +

MP2 je 2-letý, prezenční mezinárodní výzkum magisterský studijní program Mikrobiologie a fyziochemie aplikovaný na potravinářské a vinařské procesy. Tento mistr se zaměřuje na vzdělávání budoucích výzkumných pracovníků a manažerů potravinářských a vinařských věd a průmyslu. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Zář 2020
Kampus
University of Padova
Padova, Itálie

Magisterský titul zkoumá, jak vyrábět zdravější a bezpečnější potraviny na základě průřezového přístupu z farmy na pole. Teoretické lekce jsou smíchány s praktickým výcvikem a ... +

Magisterský titul zkoumá, jak vyrábět zdravější a bezpečnější potraviny na základě průřezového přístupu z farmy na pole. Teoretické lekce jsou smíchány s praktickým výcvikem a nabízejí praktické zkušenosti s pokročilou analýzou DNA RNA a proteinů spolu s laboratorními sezeními v bioinformatice. Je zaměřen na uplatňování inovativních biotechnologických metodik při výrobě a bezpečnosti potravin a je ideálním znakem mezi požadavky spotřebitelů a výrobců v zemědělsko-potravinářském odvětví a výzkumem uplatňovaným na výrobu a bezpečnost potravin. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina
Říj 2020
Kampus

TIP! Pokud jste zástupce školy a chcete své programy přidat do naší nabídky, kontaktujte nás zde