85 MSc Programy v Právo v Spojené království for 2024

MSc Programy v Právo v Spojené království for 2024Filter
    • Salford, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento kurz je ideální, pokud chcete rozvíjet své znalosti v oblasti obchodu a práva v mezinárodním kontextu. Vaše učení vám umožní efektivně pracovat při vývoji a implementaci mezinárodní obchodní strategie, což zase výrazně zvýší vaši zaměstnatelnost. Získáte také dovednosti v práci samostatně as týmy, abyste systematicky a kreativně aplikovali teorii a praktická řešení, která řeší mezinárodní obchodní problémy.

    • Brighton, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Studujte výzvy přechodu na nízkouhlíkové hospodářství a přizpůsobení se změně klimatu a jak ovlivňují globální a regionální rozvoj. Tento kurz je určen pro laiky v oblasti klimatu. Prozkoumáte vzájemně propojené dimenze vědy a techniky a ekonomiky, politiky a politiky změny klimatu.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc v mezinárodní veřejné politice na Queen's nabízí vysoce kvalitní program akademického a osobního rozvoje, který studentům poskytuje nástroje k pochopení a ovlivnění současných politických problémů, kterým čelí vlády na celém světě.

    • Portsmouth, Spojené království

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Jak svět stále více závisí na technologiích, kybernetická bezpečnost a digitální forenzní vědy jsou uznávány jako dvě neuvěřitelně důležité oblasti, které musí organizace spravovat. Kybernetická bezpečnost se od počítačové kriminality výrazně liší - ta se používá k popisu nezákonného a / nebo škodlivého chování prováděného online. Zatímco se studenti našeho MSc Cybercrime budou snažit porozumět hybným silám, které stojí za online trestnou činností, kybernetická bezpečnost se zabývá procesem předvídání, vyhýbání se a reakce na tyto činy. V tomto magisterském kurzu se také naučíte klíčové techniky pro vyšetřování digitálních zločinů a narušení bezpečnosti a pomůže vám chránit úspěch vaší organizace.

    • Online United Kingdom

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Všude, kde jsou lidé, bude následovat kriminalita, což dělá z kriminalistiky a kriminální psychologie vzrušující interdisciplinární obor ke studiu. Specializované kriminologické znalosti a dovednosti, které získáte prostřednictvím těchto 100% online a na částečný úvazek mistrů, by mohly otevřít celou řadu profesí v rámci podpory pachatelů, bezpečnostních služeb, rehabilitace alkoholu a drog a mnoha dalších. Tato online MSc kriminologie a kriminální psychologie vám poskytne sociologický úvod do kriminality, příčinných souvislostí a kriminalistické teorie. Budete šířit výzkum provedený v Centru pro kriminalistiku University of Essex, které informuje jak o akademické sféře, tak o veřejné politice. To zahrnuje oblasti výzkumu kriminality a médií, zelené kriminalistiky a terorismu, bezpečnosti a sledování. Budete zkoumat výzvy, které vyvstávají při vyšetřování složité trestné činnosti, a jak tyto výzvy mohou někdy vykolejit vyšetřování. A naučíte se kriticky hodnotit aplikaci vyšetřovacích strategií a posoudit řadu vědeckých, forenzních a technik, které jsou k dispozici komplexním vyšetřovatelům kriminality. Získáte přehled o souvislostech mezi duševní poruchou, poruchou osobnosti a kriminalitou a rozvinete důkladné porozumění forenzní psychologii a její roli při hodnocení, léčbě a zvládání mentálně postižených pachatelů. Rovněž získáte kritické porozumění historickému vztahu mezi psychologií a policejní praxí, včetně případů, kdy psychologie měla největší dopad na policejní práci.

    • Birmingham, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    • Bristol, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    MSc v sociálně právních studiích představuje vzrušující příležitost prozkoumat roli práva ve společnosti v kritickém období historie - a kultivovat hluboké porozumění interdisciplinárním přístupům ke studiu práva a právních jevů.

    • Dundee, Spojené království

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    • Bristol, Spojené království
    • London, Spojené království
    • + 1 more

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Naše MSc v právní technologii je k dispozici jak pro právníky, tak i pro absolventy, kteří vám poskytují informace o této rychle se rozvíjející oblasti. Naučíte se základy této vzrušující a často rušivé technologie v právním kontextu a regulaci, která se kolem ní formuje.

    • Paris, Francie
    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    Specializovaný Master® v mezinárodním obchodním právu a řízení je program speciálně určený právníkům a právním poradcům. Vzhledem k rostoucí potřebě zlepšit dialog mezi manažery a právníky z řad firem, tento prestižní program kombinuje oblasti práva a řízení. Kurzy se konají v Paříži na našem pařížském kampusu v prvním semestru a v druhém semestru v Londýně, a to jak na našem londýnském kampusu, tak na kampusu Queen Mary University v Londýně.

    • Sheffield, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Rozvíjejte odborné účetní dovednosti a znalosti potřebné pro kariéru v oblasti forenzního vyšetřování a řešení sporů. Rozšiřte své znalosti o právním rámci, pokud jde o důkazní právo, Prostudujte si řadu modulů pokrývajících další oblasti související s forenzním řízením, jako je finanční analýza a elektronická kriminalita

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurz Global Health & Social Justice vám poskytne náročnou studijní Pathway zahrnující dynamická témata v rámci globálního zdraví. Budete zkoumat hlavní problémy a debaty, stejně jako rozvíjet kapacitu pro kritické hodnocení vědeckého výzkumu a postupů zaměřených na řešení globálních nerovností v oblasti zdraví. Pokrýváte také základní aspekty týkající se filozofických debat o sociální spravedlnosti a rovnosti ve zdraví.

    • Manchester, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Narušení bezpečnosti dat přibývá, ale vy můžete být součástí řešení. S naším postgraduálním titulem Cyber Security, Threat Intelligence a Forensics si můžete rozšířit své stávající počítačové znalosti a rozvinout sadu aplikovaných dovedností, připravených vybudovat si kariéru v této vzrušující oblasti inteligence.

    • Carlisle, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokud máte vzdělání v psychologii, sociologii nebo kriminologii, náš kurz MSc je ideální pro získání hlubšího vhledu do právní a kriminologické psychologie. Budete rozvíjet komplexní znalosti a porozumění široké škále témat ve forenzních podmínkách.

    • Brighton, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokroky ve vědě a technologii nadále mění způsob, jakým žijeme. Díky tomu je navrhování účinných politik pro vědu a technologii prioritou vlád po celém světě. Výzvou není jen pokročit ve vědě a technologii, ale také stanovit směry a priority jejich rozvoje.