23 MSc Programy v Móda 2024

MSc Programy v Móda 2024Filter
    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    2 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Tento program trénuje módní návrháře: ne izolované umělce vyjadřující svůj talent, ale designéry, kteří jsou ve svých projektech a ve své profesi inspirováni vztahem k módnímu systému a jeho protagonistům.

    • Barcelona, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Vybudujte si úspěšnou kariéru v odvětví módy a luxusu s TBS MSc Fashion & Luxury Marketing. Náš mezinárodně orientovaný a vysoce specializovaný program vám poskytne relevantní poznatky pro fungování v bohatém a náročném kontextu luxusního průmyslu při budování a rozvoji vaší kariéry.

    • Tallinn, Estonsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Výuka je organizována do modulů kombinujících přednášky, semináře a laboratorní práce v nedávno zrekonstruovaném laboratoři Polymer Physics and Technology, která je vybavena nejmodernějšími zařízeními.

    • Grenoble, Francie
    • Paris, Francie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Na konci programu studenti získají klíčové kompetence pro úspěšné řízení módních, designových a luxusních společností a budou se moci profesionálně vyvíjet v kosmopolitním, kulturně náročném a hyperkonkurenčním prostředí typickém pro tato odvětví.

    • Lugano, Švýcarsko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Staňte se součástí prvního mezinárodního magisterského studia v oblasti digitální módní komunikace, které vyvíjí jako dvojitý titul USI -Università della Svizzera Italiana ve spolupráci s Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (Paříž, Francie).

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Smíšené

    Angličtina

    Program MSc in Fashion, Apparel and Luxury Management byl navržen v Londýně, jednom z předních módních center na světě, aby poskytoval základní dovednosti pro profesionály v oděvním průmyslu. Zatímco většina oděvních společností se zaměřuje na jednu část hodnotového řetězce, porozumění „end-to-end“ odvětví poskytuje úplný obrázek o tom, jak se průmysl mění. Tento kurz obsahuje moduly, které vám pomohou porozumět trhům s módou, oblečením a luxusním zbožím, abyste mohli v době změn přemýšlet jinak.

    • Rome, Itálie

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program v módních studiích (LM-65) připravuje studenty na povinnosti na vysoké úrovni ve světě módy, stejně jako na její vztahy s figurativním uměním, komunikací a zábavou, nebo na nezávislou kariéru v módním průmyslu a širokém spektru příbuzných oborů.

    • London, Spojené království

    Na kampusu

    Angličtina

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    16 měsíce

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Tento titul, jedinečný mezi vysokoškolskými programy zaměřenými na módu, připravuje studenty na vedoucí role, pomáhá jim transformovat průmysl a rozvíjet kreativní strategie na podporu udržitelnosti, sociální spravedlnosti a etických praktik v rámci módy. Studenti v programu Sustainable Fashion se seznámí s výhodami provozování podnikání podle nového paradigmatu, kdy se vyhýbají dřívějšímu jedinečnému cíli zisku pro akcionáře a nahrazují jej potřebou sloužit širokému spektru zúčastněných stran. Tento program připravuje absolventy na pochopení celé řady obchodních potřeb od dodavatelského řetězce přes merchandising až po marketingové zprávy.

    • Manchester, Spojené království

    Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené, Dálkové studium

    Angličtina

    Tento kurz je navržen tak, aby vám dal znalosti, sebevědomí a dovednosti, které vás odliší od ostatních ve vysoce konkurenčním odvětví. Tento kurz je navržen tak, aby vám dal znalosti, sebevědomí a dovednosti, které vás odliší od ostatních ve vysoce konkurenčním odvětví. Prostřednictvím specializace jak na módu, tak na marketing budete řídit změnu a uděláte skutečný rozdíl v globálním módním prostředí. Náš jedinečný, online a smíšený magisterský titul v mezinárodním módním marketingu na částečný úvazek staví na zavedených silných stránkách společnosti The University of Manchester s dlouholetými, mezinárodně uznávanými kvalifikacemi v oblasti módy a textilu.

    • Columbia, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Katedra textilního a oděvního managementu (TAM) nabízí tituly MS v oboru textilního a oděvního managementu a Ph.D. v humanitních vědách se zaměřením na textil a správu oděvů. Absolventský program TAM patří mezi špičkové programy v zemi.

    • Paris, Francie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Science (M.Sc.) Fashion & Luxury Business vám nabízí manažerské kurzy a specializované kurzy módy.

    • Online
    • Paris, Francie
    • + 3 more

    Poloviční úvazek

    2 let

    Smíšené, Dálkové studium

    Angličtina

    Náš jedinečný online magisterský kurz v mezinárodním módním marketingu staví na zavedených silných stránkách naší dlouhodobé, mezinárodně uznávané kvalifikace v oblasti módy a textilu. Spojuje akademickou dokonalost s rozvojovými dovednostmi, které jsou nezbytné pro kariéru v globálním módním průmyslu a umožní vám pracovat a studovat současně.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Zkušenost je všechno. Luxusní marketing je o tom, jak značka lidi cítí. Je navržen tak, aby podporoval váš kariérní postup, stejně jako váš osobní a profesní rozvoj. Vychází z vašich dovedností zejména v oblasti módy a marketingu založeného na luxusu. Rozvíjíte kritické porozumění dimenzím, procesům, příležitostem a výzvám, kterým čelí organizace, které vytvářejí, navrhují, vyrábějí, distribuují, nabízejí a prodávají zboží a služby v konkurenčním, rychle se rozvíjejícím odvětví luxusu a módy.

    • Philadelphia, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program MSGFE poskytuje studentům cenné praktické zkušenosti z odborných schopností odborníků z oboru a těží ze zaměření na světový vývoj módy a ocenění ekosystémů oděvů v celém hodnotovém řetězci. Program nabízí full-a part-time volby pro pracující profesionály a vítá aplikace ze všech akademických prostředí.