Food and Beverage Studies v Evropa - Food and Beverage Studies Food and Beverage Studies programy v Evropa

Food and Beverage Studies v Evropa - Food and Beverage Studies Food and Beverage Studies programy v Evropa

Food and Beverage Studies

MSc, nebo Master of Science, je akademický rozdíl propůjčený na ty, kteří skutečně dokončit předem sadu ročníkové práce v tom, co je často disciplína věda-založený. MSc často zlepšuje pracovní příležitosti, stejně jako vydělávat potenciál.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Food and Beverage Studies v Evropa - Udělejte si Food and Beverage Studies v Evropa. Získejte všechny program Food and Beverage Studies a informace školy. Ušetřete čas a obraťte se na školu přímo zde!

Čtěte více

MSc mezinárodní ročník: vinné révy, vína a terroir management

ESA Ecole Superieur d'Agriculture
Campus forma Denní studium 4 měsíců September 2019 Francie Angers Čína Nanjing + 2 více

MSc "Mezinárodní Vintage": révu, vína a Terroir řízení je naučit studenty, aby se odborníci specializující se na vína a jejich povědomí o evropském rozměru produkce vína, a poskytnout jim znalosti techniky ... [+]

nejvzdálenější regiony, a jejich povědomí o evropském rozměru produkce vína, a poskytnout jim znalosti techniky, techniky, ekonomiky, organizace, strategie, marketing, a spotřebitel přístup. Připravit studenty na cross-kulturní přístup: cizího jazyka, programy, které nabízí v různých zemích a přednášek pedagogů a odborníků z různých národností.

&nbsp

&nbsp

Osnovy

&nbsp

7 modulů ve 3 různých zemí, 2 cizí jazyky kromě mateřského jazyka, integrované enologie (procesu vinifikace, environmentální omezení, experimentování plán, senzorická analýza), víno ekonomie a marketingu, znalost vína terroir (charakterizace terroir, víno "typicity" , hodnocení kvality), vinařství a životního prostředí, samozřejmě i na vědecký přístup (bibliografie, statistiky, pro učiva management). Studijní cesty ve třech zemích. Odborného projektu ve společnosti. ... [-]


Potravinářské technologie pro průmysl - MSc / PGD / PGC (on-line distanční vzdělávání)

Cardiff Metropolitan University
Online forma Kombinované 5 let September 2019 Spojené království Cardiff

Tento on-line program má za cíl rozvíjet potravinářském průmyslu zaměstnance, zejména těch, kteří pracují v technickém zajišťování kvality a NPD, se zvláštním zřetelem a aplikací pro jejich vlastní praxi. [+]

Tento on-line program má za cíl rozvíjet potravinářském průmyslu zaměstnance, zejména těch, kteří pracují v technickém zajišťování kvality a NPD, se zvláštním zřetelem a aplikací pro jejich vlastní praxi. To platí program je určen ke zpochybnění představy a praxe účastníků, stejně jako rozvíjet své znalosti, dovednosti a kompetence.

Není nutná žádná účast na univerzitě pro tento program.

Obsah kurzu

Tento program je nabízen na částečný úvazek pouze základ. Chcete-li získat MSc potravinářské technologie pro průmysl, budou studenti úspěšně dokončit modulů na hodnotu 180 kreditů. To musí zahrnovat všechny základní moduly, včetně složky disertační práce / podniku. Studenti budou mít přístup moduly, které budou pravidelně vydány (očekává se uvolní dva nebo tři za akademický rok v první řadě), na své vlastní pohodlí, a občas, bude každý student zúčastnit on-line diskuse . To umožní interakci mezi studenty a tutorem, stejně jako ve skupině, čímž se podpoří vytvoření identity pro kohorty, sdílet zkušenosti s učením. ... [-]


Bezpečnost potravin a inženýrství kvality, msc

University Of Debrecen
Campus forma Denní studium 4 semestry September 2019 Maďarsko Debrecen

MSc v bezpečnosti a kvalitě potravin je navržen tak, aby rozvíjel své vysokoškolské znalosti a zlepšil to prostřednictvím aplikace a výzkumu. [+]

Oblast potravinářské vědy je široká a program odráží tuto rozmanitost s důrazem na kvalifikaci surovin, technologii zpracování, analýzu kvality a zajištění kvality. Během svého pobytu na Debrecínské univerzitě, jako postgraduální studentka bezpečnosti a kvality potravin, budete mít osobního akademického učitele, který vás provede studiem a splní vaše individuální cíle a zájmy. Nabízíme Vám letní terénní praxi 4 týdny. Obory studia: Organická a biochemická, Bezpečnost a kvalita potravin, Technologie zpracování potravin, Ekonomie, Fyzikální, chemická a mikrobiologická analýza, Laboratorní praxe

[-]

MSc v potravinářství

Rome Business School
Campus forma Denní studium 1 rok March 2019 Itálie Rome Italy Online + 1 více

Rome Business School MSc v potravinách [+]

Školení excelence, placené stáže, kariérové ​​služby, mezinárodní sítě a mnoho dalších výhod pro váš profesionální a osobní rozvoj. Výukové vzorce pro každou poptávku.

Datum zahájení: každý rok, v březnu a říjnu

Rome Business School MSc v potravinách

Italský potravinářský a nápojový průmysl roste jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Italské výrobky jsou slovem pro úroveň kvality, která je uznávána a oceněna po celém světě jak z hlediska surovin, tak z hlediska zeměpisného původu.

Úloha, kterou hrají italské výrobky, je stále více dominantní v pohostinském průmyslu, což je důležitý aspekt nové italské identity. Významným příspěvkem k tomuto "pohybu" byly hotelové řetězce, které s citlivostí a znalostmi trhu začaly představovat ve svých mezinárodních in-house restauracích italské výrobky a kuchaře - jak jména domácností, tak i up-a-coming ti, kteří své nabídky, své kultury a experimentování podněcují.... [-]


Magistr vědy v oblasti marketingu vína a řízení

INSEEC Bordeaux
Campus forma Denní studium September 2019 Francie Bordeaux

Tento MSc vítá jak studenti z různorodého prostředí (absolventi vysokých škol nebo manažerských škol) a odborníci z vinařského průmyslu. Se silnou mezinárodní orientací tohle [+]

Master of Science v marketingu vína a řízení

Tento MSc vítá jak studenti z různorodého prostředí (absolventi vysokých škol nebo manažerských škol) a odborníci z vinařského průmyslu. Se silným mezinárodním zaměřením se tento program snaží vybavit naše studenty obchodními a technickými dovednostmi, aby mohli pracovat jako vysoce kvalifikovaní pracovníci ve vinařství. Pevně ​​založený v profesionálním světě, MSc umožní studentům zvládnout potřebné metody a nástroje řízení. Následují typy pozic, které budou absolvováni absolvováni: regionální manažer exportu, produktový manažer, nákupní manažer, marketingový manažer, manažer komunikace, manažer vinařské firmy ...... [-]


Magistr a MBA v potravinářském a agrárním managementu

Audencia Business School
Campus forma Denní studium 12 měsíců September 2019 Francie Nantes Brazílie São Paulo + 2 více

Pro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a praktické znalosti v oblasti podnikání, aby lépe zvládl světové výzvy v oblasti potravin zodpovědným a inovativním způsobem. [+]

Dvojitý stupeň růstuPro budoucí manažery, kteří mají zájem o potraviny a zemědělství, program Master of Science v potravinářském a agropodnikovém managementu (FAM) přináší špičkové akademické a praktické znalosti v oblasti podnikání, aby lépe zvládl světové výzvy v oblasti potravin zodpovědným a inovativním způsobem.

S narůstajícím dopadem globalizace a pokročilejších technologií jsou potravinářské, zemědělské a zemědělské podniky ve stavu expanze a vývoje. Jako dvě z předních světových zemí v oblasti zemědělství, Francie a Brazílie jsou připraveny hrát zásadní roli v budoucnosti potravinářského průmyslu.

V programu FAM se naučíte vynikat ve všech aspektech řízení potravin a agrobyznysu, prozkoumat nejnovější trendy v oblasti designu, zahrnout do vaší práce návrhové myšlení a techniky a sdílet osvědčené postupy z celého světa. Získáte také tituly ze dvou nejlepších škol ve Francii a Brazílii:... [-]


Magistr v italském jídle a víně

University of Padova
Campus forma Denní studium 2 let October 2019 Itálie Padua

Tento magisterský kurz je zaměřen na porozumění, řízení, propagaci a ochranu vysoce kvalitních italských zemědělsko-potravinářských výrobků, včetně vína. [+]

Popis předmětu

Tento stupeň MSc se zaměří na porozumění, řízení, podporu a ochranu vysoce hodnotných potravinových produktů, včetně vína. Mezinárodně uznávaný systém produkce potravin v Itálii bude analyzován jako model pro definování a charakterizaci jednotlivých prvků, které přispívají k jedinečné hodnotě potravinářských produktů, které jsou neoddělitelně spjaty s místem (terroir) prostřednictvím historických, sociálních a kulturních vazeb. Tyto prvky zahrnují také novější vývoj v oblasti technologií, výživy, bezpečnosti potravin, stravy a zdraví a senzorických věd, které jsou jádrem rostoucí mezinárodní poptávky po potravinách s vysokou hodnotou terroir. Specifickým výsledkem výuky pro absolventy tohoto programu bude hluboce pochopit mnohostranné charakteristiky, které tyto potraviny odlišují od ostatních na trhu a které lze využít v rámci valorizace výrobků a informačních strategií pro spotřebitele. Konečným cílem tohoto multidisciplinárního programu je vyškolení profesionálové, kteří jsou dobře obeznámeni s komplexním systémem výroby vysoce hodnotných potravin a vín, jejichž kvalita je hluboce spojena s tradicemi a místem původu.... [-]


MSc V MVS - Management vína a destilátů

Kedge Business School
Campus forma Denní studium 1 - 2 let September 2019 Francie Bordeaux

"Víno a lihoviny představují neustále se měnící ekosystém, roztříštěný průmysl, složitý a přitom fascinující. Abychom pochopili výrobek a trh, je třeba mít solidní technické základy, ale také abychom mohli posoudit finanční, ekonomické , marketingové a environmentální otázky, trendy, příležitosti a omezení. [+]

O

"Víno a lihoviny představují neustále se měnící ekosystém, roztříštěný průmysl, složitý a přitom fascinující. Abychom pochopili výrobek a trh, je třeba mít solidní technické základy, ale také abychom mohli posoudit finanční, ekonomické , marketingu a environmentálních otázek, trendů, příležitostí a omezení. Abychom vyhověli výzvám zítřka, je třeba, aby studenti dostali klíče, aby byli vedeni, a pak vytvořili globální vizi.

Na víně Kedge

Jeremy Cukierman, Mistr vína

Proč zvolit tento program?

UČENÍ SE DĚLÁNÍM

S pokračujícím spojením studentů, lektorů a společností se studenti aktivně účastní svého vlastního školení.... [-]


MSc řízení vína

Burgundy School of Business
Campus forma Denní studium 2 semestry September 2019 Francie Dijon

MSc Wine Management je 16měsíční program na výrobu firemních specialistů, kteří budou schopni uplatnit hluboké teoretické a praktické znalosti mezinárodního podnikatelského prostředí pro mezinárodní management v odvětví vína, piva a lihovin. [+]

MSc řízení vínaCíle

16měsíční program na výrobu odborných pracovníků, kteří budou schopni uplatnit hluboké teoretické a praktické znalosti mezinárodního podnikatelského prostředí pro mezinárodní řízení v odvětví vína, piva a lihovin.

ProgramTEORETICKÝ

• Praktické znalosti mezinárodního podnikatelského prostředí

• Pokročilá mezinárodní manažerská praxe v odvětví vína a lihovin

• Studium základů vína s managementem, zákonem, financem a marketingem aplikované v tomto odvětví

MEZINÁRODNÍ ROZMĚR

• Mezinárodní fakulty a odborníci z celého světa

• Rozmanitost ve třídě a zkušenosti

ZAVŘÍT VYHLEDÁNÍ... [-]