MSc v oboru polní a zeleninové plodiny
The Hebrew University of Jerusalem
Klíčová informace
Umístění kampusu
Jerusalem, Izrael
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 5 000 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* Věda a výzkum: plné stipendium. Non-research master track: přibližně 5 000 $
Úvod
Odvažte se objevovat – Den otevřených dveří HUJI Digital
Připojte se k našemu Dni digitálních otevřených dveří pro mezinárodní studijní programy a zjistěte, jak kombinujeme dokonalost s bohatým studentským životem.
Zaregistrujte se zde >> href="https://tinyurl.com/436h9jkz
Polní plodiny a pěstování zeleniny představují hlavní zdroj potravy pro rychle rostoucí světovou populaci. V nadcházejících letech budou tato zemědělská odvětví muset zvýšit výnosy, aby mohla nakrmit svět vysoce kvalitními produkty, a zároveň minimalizovat dopad na životní prostředí člověka při neustálém snižování zdrojů. V Izraeli polní plodiny a zelenina zásobují velkou část místní spotřeby a zabírají významnou část obdělávané půdy. Jedná se o vysoce technologická a dynamická odvětví zemědělství, která se opírají o sofistikované agro- a biotechnologie. Neustálý vědecký výzkum umožňuje začlenit inovace do praktické práce vedoucí k elitním odrůdám, novým agrotechnickým přístupům, inovativní ochraně rostlin a strategiím regulace plevele. Dnes se hlavní část produkce zeleniny a bylin odehrává v různých typech chráněných pěstitelských zařízení, včetně skleníků, sítí, tunelů a dalších. Pro rostlinnou výrobu se používají pokročilé metody, jako je přesné zemědělství. Neustále se zavádějí nové odrůdy a rozšiřuje se vývoz rozmnožovacího materiálu a zemědělských znalostí.
Cílem výukového programu je připravit studenty magisterského a doktorského studia na vedení tohoto dynamického oboru. K dosažení tohoto cíle se snažíme poskytnout studentům hluboké porozumění fyziologickým a biologickým principům a procesům souvisejícím s produktivitou plodin v terénu. Na základě jejich studia se našim absolventům doporučuje rozvíjet nezávislé kritické myšlení, které jim umožní analyzovat výzvy oboru a hledat řešení na základě odborné literatury a experimentů.
Mnoho z pokročilých kurzů se koná každý druhý rok. Kurzy se konají hlavně v pondělí ve prospěch studentů, kteří provádějí výzkumné projekty ve výzkumných centrech daleko od kampusu Rehovot.
Osnovy
V rámci požadavků programu budou studenti muset studovat vysokoškolský kurz 71305, předložit seminář v kurzu 71140 nebo 71194, přednášet o svém výzkumu v resortním semináři a napsat diplomovou práci.
Témata výzkumu zahrnují základní biologický, biochemický, ekologický, genetický, a molekulární výzkum týkající se plodin a zeleniny, aplikovaný výzkum zemědělského managementu, pěstování a péče, a integrace základního výzkumu s aplikovaným výzkumem.
Naši absolventi jsou často zaměstnáni v oblasti hospodaření s plodinami a zeleninou na farmách, zemědělská výuka, a vedení, high-tech zpracování potravin, semena, Chemikálie, a biotechnologie. Mnoho našich absolventů Ph.D. sledovat akademickou kariéru v různých výzkumných institucí a zemědělských experimentální stanice po celém Izraeli a vyvíjet zemědělské high-tech produkty.