MSc v potravinářském inženýrství
Szent István University, Faculty of Food Science
Klíčová informace
Umístění kampusu
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* 3000 EUR / semestr
Úvod
Majors ve stupni: - Food Biotechnologie - Procesní inženýrství v potravinářském průmyslu - posklizňovou úpravu a logistiky v potravinářském obchodu - technologie a vývoj produktů v potravinářském průmyslu - Vintage mistr Délka programu: - počet termínů: 4 termíny - počet kreditů nutné pro získání stupně: 120 studijních programů přijatých jako předpoklady pro přijetí do magisterského studijního programu: studijních programů, které mohou být přijata s plnou úvěru: - zemědělský pozemek: BSc v potravinářského inženýrství; - Technický obor: BSc v bioinženýrství, BSC v chemického inženýrství.
Cílem tohoto programu
Cílem magisterského studijního programu, odborné kompetence, které mají zaniknout: Cílem magisterského studijního programu je připravit potravinářských odborníků, kteří znají a aplikovat nejnovější vědecké poznatky o zvláštní oblast, a jsou také seznámeni s různými obory přírodních a technických vědy. Absolventi budou schopni aplikovat získané odborné znalosti tvůrčím způsobem v různých odvětvích potravinářského průmyslu. Mít znalosti získané v magisterském studijním programu, budou moci zapojit do dalších velkých vzdělávacích programů, nebo pokračovat ve studiu na (PhD) programu doktorské.
Odborná praxe Centrum pomoci vzdělávání:
- Provozní technika cvičení závod - naučit se základní operace výroby potravin - cvičení jednotky do provozu pro fermentaci - učit technologie pro destilační průmysl a kvašení - senzorické laboratoři - demonstrace sklepy Budafoki silnice a Ménesi silnice - učit víno výrobní technologie - Pilot zařízení pro zpracování potravin - učit provozních prvků technologií konzervace potravin - Pilot pivní závod - učit technologie pro výrobu piva
Absolvent možnosti studentů:
Studenti magisterského studijního programu zpočátku se mohou zapojit do práce těchto vědeckých a pracovních seminářů v oblasti potravinářského strojírenství, potravinářství a potravinářského podniku: - automatizace, potravinářství a operací v oblasti životního prostředí - strategický rozvoj v oblasti obchodu s potravinami - Analytics a zajištění kvality v potravinářském průmyslu - technologie a nové procedury uchovávání v potravinářském průmyslu - Postupy fermentačního průmyslu - mikrobiologie, biotechnologie, a bezpečnost potravin pro více informací prosím navštivte naše webové stránky: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853