MSc v potravinářském inženýrství

Všeobecné informace

Popis programu

Majors ve stupni: - Food Biotechnologie - Procesní inženýrství v potravinářském průmyslu - posklizňovou úpravu a logistiky v potravinářském obchodu - technologie a vývoj produktů v potravinářském průmyslu - Vintage mistr Délka programu: - počet termínů: 4 termíny - počet kreditů nutné pro získání stupně: 120 studijních programů přijatých jako předpoklady pro přijetí do magisterského studijního programu: studijních programů, které mohou být přijata s plnou úvěru: - zemědělský pozemek: BSc v potravinářského inženýrství; - Technický obor: BSc v bioinženýrství, BSC v chemického inženýrství.

Cílem tohoto programu

Cílem magisterského studijního programu, odborné kompetence, které mají zaniknout: Cílem magisterského studijního programu je připravit potravinářských odborníků, kteří znají a aplikovat nejnovější vědecké poznatky o zvláštní oblast, a jsou také seznámeni s různými obory přírodních a technických vědy. Absolventi budou schopni aplikovat získané odborné znalosti tvůrčím způsobem v různých odvětvích potravinářského průmyslu. Mít znalosti získané v magisterském studijním programu, budou moci zapojit do dalších velkých vzdělávacích programů, nebo pokračovat ve studiu na (PhD) programu doktorské.

Odborná praxe Centrum pomoci vzdělávání:

  • Provozní technika cvičení závod - naučit se základní operace výroby potravin - cvičení jednotky do provozu pro fermentaci - učit technologie pro destilační průmysl a kvašení - senzorické laboratoři - demonstrace sklepy Budafoki silnice a Ménesi silnice - učit víno výrobní technologie - Pilot zařízení pro zpracování potravin - učit provozních prvků technologií konzervace potravin - Pilot pivní závod - učit technologie pro výrobu piva

Absolvent možnosti studentů:

Studenti magisterského studijního programu zpočátku se mohou zapojit do práce těchto vědeckých a pracovních seminářů v oblasti potravinářského strojírenství, potravinářství a potravinářského podniku: - automatizace, potravinářství a operací v oblasti životního prostředí - strategický rozvoj v oblasti obchodu s potravinami - Analytics a zajištění kvality v potravinářském průmyslu - technologie a nové procedury uchovávání v potravinářském průmyslu - Postupy fermentačního průmyslu - mikrobiologie, biotechnologie, a bezpečnost potravin pro více informací prosím navštivte naše webové stránky: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853

Poslední aktualizace Bře 2020

Informace o škole

With its more than 1,7 million inhabitants, Budapest is the capital and the biggest city of Hungary. The city is situated along the two banks of the Danube, on the left hand side Pest and on the right ... Čtěte více

With its more than 1,7 million inhabitants, Budapest is the capital and the biggest city of Hungary. The city is situated along the two banks of the Danube, on the left hand side Pest and on the right hand side Buda can be found. Méně