MSc V Potravinářské Technologii (Disertace)

Všeobecné informace

Popis programu

Hlavním účelem MSc v potravinářské technologii je poskytnout studentům specializované pokročilé vzdělávání a přípravu při plnění požadavků konkrétní výzkumné složky tak, aby studenti mohli ovládat požadované experimentální a technologické dovednosti a potřebné kompetence v terénu, jako jsou inovace, rozhodování , strategické myšlení a organizační dovednosti.

Disertační MSc v potravinářských technologiích sestává z komplexní studie specializované oblasti v oboru specializace, hlášené a předložené formou disertační práce na konci programu. Titul vyžaduje vysokou úroveň intelektuálních a teoretických znalostí a vhled do problémů souvisejících s studijním oborem a kritického zdůvodnění, formulace, analýzy a vyhodnocení specifického problému v oboru.

Disertační práce a další výzkumné práce, které může předepsat vedoucí katedry.

Making Pasta

Na University of Johannesburg „Budoucnost. Znovu představeno. “ není prostě chytlavá věta

Instituce se ujímá vedení v celé Africe ve 4. průmyslovém revolučním myšlení, reimaginuje budoucnost pro všechny obory. 4IR je další vlna industrializace, kterou musíme pochopit a utvářet, abychom mohli budovat budoucnost této země - a afrického kontinentu - tak bohatě si zaslouží. 4IR není jen o robotice a automatizaci; jde o pokrok společnosti, který má posílit lidi a povzbuzovat generace.

Jak se svět posouvá vpřed do 4. průmyslové revoluce, tak UJ s „Education 4IR“ - přináší 4IR myšlení a technologii do osnov napříč různými kurzy a využíváním inovativních technologií kombinovaného učení. To znamená, že absolventi UJ jsou lépe připraveni přijmout budoucnost podnikání a průmyslu, protože AI a 4IR hrají větší roli ve způsobu, jakým žijeme a pracujeme.

Na University of Johannesburg je naší povinností přijímat a navigovat budoucí vůdce naší země hrdě a směle skrze nepředstavitelné složitosti 4IR, aby mohli zítra plně využít a dodat lepší. Budoucí vůdci, jako jste vy! Tady vedeme odvážný rozhovor; tlačit a formovat design nového zítra. Zde podnikáme kroky a budujeme nový svět.

Požadavky na přijetí:

BTech (potravinářská technologie) nebo rovnocenná kvalifikace na rovnocenném standardu.

Doba trvání programu:

  • Minimum: 1 rok na plný úvazek nebo 2 roky na částečný úvazek
  • Maximum: 2 roky na plný úvazek nebo 4 roky na částečný úvazek

Kontaktní údaje:

Jméno: Paní Kalay Venugopaul / Tel: 011 559 6456 / E-mail: kalayv@uj.ac.za

Poslední aktualizace May 2020

Informace o škole

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Čtěte více

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Méně