MS ve vědě o potravinách
Kansas State University College of Human Ecology
Klíčová informace
Umístění kampusu
Manhattan, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
MS ve vědě o potravinách se spravuje prostřednictvím Ústavu pro vědu o potravinách. Jedná se o interdisciplinární program zahrnující 5 vysokých škol a 11 oddělení. Důraz výzkumu zahrnuje potravinářskou chemii, mikrobiologii potravin, bezpečnost potravin, senzorickou analýzu, zpracování potravin, potravinářské inženýrství a potravinářské komodity (obiloviny; mléčné výrobky; maso a drůbež; ovoce a zelenina atd.). Profesionálové v oboru a další studenti mimo akademickou půdu se také mohou zaregistrovat do programu MS na dálku prostřednictvím Divize dalšího vzdělávání.