MS ve vědách o potravinách a výživě
North Carolina A&T State University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Greensboro, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 5 278 / per semester *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* celkové státní školné a poplatky: 5 277,56 $ | celkové mimostátní školné a poplatky: 11 677,56 $. Mohou být účtovány další poplatky. Poplatky se mohou změnit
Úvod
Master of Science ve vědách o potravinách a výživě je navržen tak, aby rozvíjel základní znalosti a dovednosti potřebné k provádění výzkumu v oblasti potravin a výživy a dalších souvisejících oblastech. Rozvíjí také kompetence pro práci jako specialisté na potraviny a výživu ve vzdělávání nebo s jinými komunitními výživovými agenturami a potravinářským průmyslem. Program také rozvíjí teoretické a experimentální kompetence nezbytné pro další postgraduální studium nebo získání odborných titulů.
Vědy o potravinách a výživě se zaměřují na lidskou výživu a zdraví, stravovací služby, bezpečnost a kvalitu potravin a vědu o vývoji potravinářských produktů. Studenti absolvují kurzy chemie, mikrobiologie, ošetřovatelství a lidského rozvoje, stejně jako výživy a zdraví.
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Celkový počet kreditních hodin: 30
Základní blok — (17,0 hodin) | Food Science Concentration (6,0 hodin) | |
|
| |
Nutriční vědecké soustředění (6,0 hodin) | Komplexní zkouška (0,0 hodiny) | |
|
| |
Možnost práce (7,0 hodin) a obhajoba | Volitelné cvičení mimo diplomovou práci (7,0 hodin) | |
|
|
Celková doba kreditu programu 30,0
Food Science Concentration Volitelné předměty | Nutriční věda koncentrace volitelných | Další volitelné předměty – Vyžaduje se předchozí schválení |
|
|
|
Výsledek programu
- Po dokončení práce v kurzu budou studenti přesně písemně komunikovat své znalosti pokročilých konceptů a principů souvisejících s potravinami a nutričními vědami.
- Po absolvování kurzu studenti efektivně vyjádří v ústní prezentaci své znalosti o pojmech, principech a trendech potravinářských a nutričních věd.
- Po dokončení své práce v kurzu budou studenti číst a analyzovat odbornou literaturu v potravinářských a nutričních vědách pro přesnost výzkumných technik a přínosů pro tuto disciplínu.
- Po dokončení možnosti diplomové práce studenti vypracují výzkumné otázky, hypotézy a metodologii výzkumu k řešení problému v oblasti potravin a nutričních věd.
- Po dokončení programu budou studenti identifikovat a aplikovat vhodné teorie k řešení problémů souvisejících s potravinami a výživou, které mají dopad na společnost.
Poplatek za studium programu
Kariérní možnosti
Titul v oboru potravin a nutričních věd vás připraví na kariéru v oblasti výživy, zdravotní péče a stravovacích služeb. Titul také připravuje studenty na výzkumné a vývojové profese, které používají technologii k vývoji nových potravin a zlepšují kvalitu a bezpečnost potravinářských výrobků a služeb.
Kurikulum Master of Science (MS) - Food and Nutritional Sciences připravuje postgraduální studenty na kariéru ve výzkumu, kontrole kvality, vysokoškolské výuce, komunitní výživě, potravinářském průmyslu a v Cooperative Extension a dalších agenturách veřejných služeb.
English Language Requirements
Ověřte svou znalost angličtiny pomocí testu Duolingo English Test! DET je pohodlný, rychlý a cenově dostupný online test angličtiny akceptovaný více než 4 000 univerzitami (jako je tato) po celém světě.