MS Kvalita potravin a chemie přírodních produktů
Mediterranean Agronomic Institute of Montpellier CIHEAM IAMM
Klíčová informace
Umístění kampusu
Montpellier, Francie
Jazyky
Francouzština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Rostoucí znepokojení nad otázkami týkajícími se potravin a použití přírodních produktů ve středomořské oblasti vytvořilo základ pro magisterský titul v oboru „Kvalita potravin a chemie přírodních produktů“. Program je zaměřen na chemii a zaměřuje se na specializaci studentů na koncepty kvality potravin, autentičnost potravin, různé aspekty chemie přírodních produktů a na valorizaci obnovitelných zdrojů Agrifood pro produkty s přidanou hodnotou. Postgraduální program podporuje odborné znalosti v oblasti kontroly kvality a různých aplikací přírodních produktů, jakož i v oblasti špičkových technologických moderních laboratorních přístrojů analytického a přípravného rozsahu. Dosažení titulu M.Sc. Titul je kvalifikuje k tomu, aby úspěšně pokračovali v doktorském studiu a / nebo pokračovali v kariéře odborníka ve veřejném i soukromém sektoru.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Magistr v agroekologii a regenerativních potravinových systémech
- Valle de Bravo, Mexiko