MISTR ITALSKÉ KUCHYNĚ
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Klíčová informace
Umístění kampusu
Calabria, Itálie
Jazyky
Italština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Evoluce je prvním požadavkem kulinářského vzdělávání. Tento kurz je navržen tak, aby splňoval tento požadavek a jednal s okamžitými a efektivními výsledky. Magisterský program Italská kuchyně a vína, nejkomplexnější kulinářský kurz v Itálii, poskytuje účastníkům globální perspektivu kuchařských a restauračních služeb, které jim umožňují rozvíjet osobní smysl pro profesionalitu nezbytnou pro úspěšnou práci s vyspělou italskou kuchyní v potravinářském a pohostinském průmyslu.
Program je navržen tak, aby integroval kulinářské školení s akademickými studiemi a zkušenostmi v terénu s využitím pokročilých technik vaření, témat současného významu, vědy o jídle, estetiky a smyslového vnímání jako rámců. Evoluce italské kuchyně je zkoušením chutí, ingrediencí a aromatizačních technik. Účastníci zkoumají a připravují reprezentativní italské regionální položky menu a také dokončují intenzivní analýzu principů italské kuchyně.
Protože studenti připravují moderní a regionální jídla v prostředí restaurace, kurz zdůrazňuje techniky vaření a přísady používané v současné i klasické kuchyni. Předvedením vývoje italské kuchyně jsou účastníci připraveni vytvořit si vlastní recepty založené na těchto principech. Zkoumá se plánování a objednávka výroby, organizace stanice, příprava a pokovení, načasování, vývoj patra a další výrobní reality restaurace.
Pekařské a cukrářské umění je také integrováno pomocí základních technik pečení, témat současného významu, vědy o jídle, estetiky a smyslového vnímání jako rámců. Zkoumáním technik chuti, pečení a pečiva, přísad a koření se účastníci seznámí s principy a technikami používanými při přípravě vysoce kvalitního pečiva. Důraz je kladen na pokročilé výrobní techniky a hodnocení kvalitních výrobků. Témata zahrnují základní pečivo, krémy, zákusky, čokoládu a chemii.
A konečně, nejlepší italští someliéři odstraňují tajemství porozumění italským vínům a jejich místu v nabídce. Prostřednictvím ochutnávek a studijních materiálů účastníci pochopí, jak spárovat regionální vína s odpovídajícími kuchyněmi, stejně jako spojovat italská vína s jinými kuchyněmi. Nejlepší a nejméně známá vína v zemi jsou studována a testována jak v laboratoři, tak na vybraných statcích.
Nedílnou součástí programu jsou plánované exkurze do několika nejvýznamnějších italských gastronomických center. Řemeslná výroba vína a sýrů, rozmanité stolování v několika restauracích a kulinářské cestování na Sicílii umožňují účastníkům zažít italskou kulturu a zjistit, jak ovlivnila její kuchyni.
Program vrcholí skutečnými pracovními zkušenostmi, včetně přípravy tradičních a inovativních italských a evropských jídel vedle sebe, které kontrastují s příchutěmi, barvami a výživnými hodnotami a dávají účastníkům příležitost vidět a ochutnat vývoj italské kuchyně a co je důležitější , schopnost vyvinout vlastní techniku pro vývoj nových receptur. O těchto technikách svědčí závěrečná analýza jídelních lístků z nejlepších italských restaurací na světě od italských mistrů.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master of Science v italském jídle a víně
- Padua, Itálie