17 MA Programy v Společenské vědy 2024

MA Programy v Společenské vědy 2024Filter
    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    MA v sociálních médiích a společnosti vás trénuje, abyste se kriticky zapojili do hlubokých společenských změn, které sociální média způsobí, s praktickými zkušenostmi s analýzou sociálních dat. Stáž se seznámí s trhem práce a nastartuje vaši kariéru. Získané dovednosti zahrnují špičkové znalosti sociálních médií, analýzu sociálních médií, hluboké znalosti o používání sociálních médií, vynikající komunikační a psací dovednosti, dovednosti v řízení sociálních médií a podnikatelské dovednosti.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš kurz dává studentům jedinečnou příležitost kriticky studovat vývoj a důsledky digitálních technologií na současnou kulturu a společnost. Náš program se zabývá tím, jak digitální vývoj přetváří různé sociálně-politické a ekonomické oblasti, jako je práce, správa věcí veřejných, identita, kulturní komunikace, finance, průmysl a mnoho dalších.

    • Pittsburgh, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Staňte se odborníkem na vzdělávací politiku a získejte nástroje, které potřebujete k práci na spravedlivé změně ve společnosti.

    • Leuven, Belgie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Tento magisterský titul se ponoří do studia španělských a latinskoamerických kultur s přihlédnutím k současnému kontextu globalizace.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Jakým výzvám čelí muslimské menšinové komunity a jejich hostitelské společnosti? Jaké jsou debaty o postavení náboženských menšin ve sekulárních společnostech? Nedávné politické posuny v zemích s muslimskou většinou postavily muslimské menšiny do centra pozornosti a ovlivnily jejich vztah s hostitelskými společnostmi. Tento program vám dává příležitost srovnávat muslimské menšinové komunity poměrně, v západním i nezápadním kontextu.

    • Campbellsville, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online program Master of Arts in Teaching - High School Education (8-12) z Campbellsville University akreditovaný Radou pro akreditaci přípravy pedagogů (CAEP) nabízí skladby v angličtině, matematice, přírodních vědách a společenských studiích s cílem poskytovat inovativní výuku. dovednosti, které potřebujete k úspěchu.

    • Leeds, Spojené království

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento interdisciplinární program vám umožní těžit z odborných znalostí Školy sociologie a sociální politiky a Školy médií a komunikace, což vám umožní do hloubky porozumět klíčovým problémům, debatám a teoretickým perspektivám a kriticky analyzovat vztah mezi kulturou, médii a společností.

    • Salzburg, Rakousko

    Poloviční úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Němec

    Globalizace, extremismus, nové formy komunikace – naše společnost se neustále mění, a to nevyhnutelně přináší nové výzvy. Je důležité na tyto výzvy reagovat flexibilně a kreativně s přístupy orientovanými na řešení. Staňte se specialistou a manažerem v sociálním sektoru s naším magisterským titulem v oboru sociální inovace a aktivně utvářejte sociální budoucnost!

    • Leuven, Belgie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina, Holandský

    Master of Society, Law and Religion je navržen tak, aby studentům poskytl pokročilé porozumění zločinu, veřejné reakci na zločin a konkrétně trestnímu soudnictví v Evropě i mimo ni. Program se zaměřuje na nejnovější vývoj v kriminologické teorii a jejich důsledky pro národní a mezinárodní tvorbu politik.

    • Cork, Irsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Zdraví a blahobyt jsou zásadními problémy společnosti. MA ve zdraví a společnosti je nový a inovativní program, který se zaměřuje na zdraví a jeho determinanty z bohaté interdisciplinární perspektivy. Zaměřuje se na absolventy ze široké škály vědních a humanitních oborů a je navržen tak, aby poskytoval jedinečnou a kritickou analýzu současných diskurzů a problémů z individuálního, společenského a globálního pohledu.

    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina

    MA v humánním vzdělávání se doporučuje pro netřídní pedagogy a sociální spravedlnost, ochranu zvířat a obhájce životního prostředí, kteří chtějí pracovat mimo školní prostředí. Kurzy MA umožňují studentům zvyšovat povědomí a efektivně vzdělávat o vzájemně propojených problémech, které ovlivňují lidi, zvířata a životní prostředí, se zaměřením na dosažení dlouhodobých systémových změn.

    • Montreal, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    MA v dětských studiích zkoumá poznávání dětí, emoce, sociální fungování, jazyk, gramotnost, matematiku, morální rozvoj, žáky se speciálními potřebami a hru. Výzkumní pracovníci v oblasti vzdělávání rovněž berou v úvahu klíčovou roli, kterou při rozvoji hrají rodiny, vrstevníci, učitelé, školy, inkluzivní praktiky, komunity a kultura.

    • Claremont, Spojené státy americké

    Angličtina

    Komunitní vzdělávání překlenuje propast mezi akademickou obcí (PK – 16) a aktivismem zkoumáním toho, jak mohou školy a komunity vzájemně spolupracovat. Program Master of Arts v komunitním vzdělávání a sociálních změnách trénuje pedagogy, kteří rozumějí kritickým křižovatkám napříč učením, výukou a místní komunitou. Tento zážitkový studijní program, který je určen pro studenty se zájmem o neziskové, vzdělávací a veřejné služby, vám umožňuje účastnit se partnerství mezi komunitami a kampusy za účelem výkonu alternativní a kritické pedagogiky. Unikátní učební plán programu nabízí příležitosti pro důležitou sebereflexi a nově nalezené povědomí o místních znalostech, aktivech a projektech alternativního vzdělávání. Program také zkoumá současné stipendium na proces budování komunity a sociálních změn prostřednictvím textů, hostujících řečníků a komunitních stáží.

    • Allendale Charter Township, Spojené státy americké

    Angličtina

    Professional Master of Arts in Social Innovation (PMASI) je navržen tak, aby připravil jednotlivce na podporu a vedení inovací v jejich organizacích, podnicích a komunitách způsoby, které mají dopad na každodenní provoz a strategické cíle. Program školí studenty, aby kriticky zkoumali a řešili složité sociální problémy, jako je dětský hlad, negramotnost, domácí násilí, znečištění ovzduší, pouště v potravinách, kontaminovaná pitná voda, chudoba a bezdomovectví.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Prostřednictvím programu Liberal Studies budete kriticky zkoumat a intenzivně prozkoumat klíčové problémy naší doby. Magisterský studijní program v oblasti liberálních studií nabízí praktické psací nástroje a hloubkové studium v ​​rámci interdisciplinárních kurzů vyučovaných renomovanou fakultou, kteří sdílejí hodnoty důkladného kritického vyšetřování a přemýšlivého výrazu.