Keystone logo

MA Programy v Restaurační management 2024

Filtry

Filtry

  • MA
  • Potravinářství a nápojářství
  • Potravinářský a nápojářský průmysl
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (0)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

MA Programy v Restaurační management

Magisterský titul je postgraduální stupeň, který znamená jedinec má zázemí v vysoce specializované disciplíny. Tento stupeň následuje bakalářský titul. Předpokladem pro doktorské studium, magisterský titul je také vynikající studijní výsledky na jeho vlastní, často výrazně zvyšuje příležitosti kariéry.

Co je MA v oboru vedení restaurace? MA v oboru vedení restaurace je vzdělání na vysoké úrovni určen k přípravě studentů se znalostmi, pokud jde o podnikání, dovedností a osvědčených postupů pro správu zřízení služby s potravinami. Studenti mohou očekávat, že směs obchodních zaměřených kurzů, včetně tříd v ekonomii a účetnictví. Komunikace celoroční, s důrazem na interpersonální komunikace, je také typické. V neposlední řadě se studenti seznámí se základními vstupy a výstupy z personálního řízení, jako například lidských zdrojů osvědčených postupů.

Výhody MA v restauraci řízení často závisí na tom, kde jste ve své kariéře.Pro pracovní profesionál, tento magisterský titul může ukázat nadřízenými, které jsou oprávněné zaujmout vedoucí pozici. Pro ty, kteří chtějí vstoupit do pracovního procesu, může to být důležitým životopis detail.

Společným zájmem pro mnoho studentů jsou náklady získat titul. Detaily, jako například ceny a množství času potřebného k získání správcovské restaurace magisterský titul může dramaticky měnit na základě škole. Natáhnout do svého budoucího instituci pro poskytování specifických detailů.

Jakmile získají tento magisterský titul může být vstupenka do rostoucí oblasti zajímavých míst řídících Foodservice personál. To může zahrnovat práci řídící pracovníci stravování, hotel manažerských pozicích nebo dokonce plánovací pozice události. To vše je navíc k zřejmých manažer restaurace pozic, které mohou být jak různorodý jako vlastnictví franšíze nebo provozování středně velké bed and breakfast.

Prvním krokem k získání stupně chcete, je nalezení správné školy.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.