Keystone logo

41 MA Programy v Politika 2024

Filtry

Filtry

  • MA
  • Společenské vědy
  • Politologie
  • Politika
Studijní obory
  • Společenské vědy (41)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    MA Programy v Politika

    Pro pokročilé a důkladnější studium tématu zájmu o humanitní obory se mnozí studenti rozhodnou získat Master of Arts. Tento stupeň poskytuje důkladné znalosti, schopnosti výzkumu a praktické uplatnění pracovních dovedností absolventů. Zatímco MA je terminál v některých oblastech, může to být také předchůdce získání doktorátu.

    Co je mistrem umění v politice? Tento stupeň je často interdisciplinární studium, která kombinuje umění, politiku, filozofii a mezinárodní studia. Poskytuje studentům příležitost dozvědět se o demokracii a politické účasti ao tom, jakou roli hrají v globální společnosti. Možné kurzy mohou pokrývat cokoli od islámského myšlení až po lidská práva, mezinárodní vztahy, finance a ekonomiku. Student musí běžně absolvovat závěrečný projekt na konci kurzu.

    Absolventi, kteří získají titul MA v politice, mohou rozvíjet schopnosti kritického myšlení, které jim umožní porozumět složitosti moderního světa. Mají také silné komunikační a prezentační dovednosti, které podporují lepší porozumění ve společnosti.

    Vzhledem k tomu, že každá vysoká škola nebo univerzita stanoví vlastní výuku a poplatky, náklady na magisterský titul v politice se liší od školy až po školu. Studenti by měli kontaktovat instituce, ve kterých mají zájem, aby diskutovali o tom, jaké náklady mohou očekávat.

    Možná kariéra otevřená pro studenty s magisterským v politice může být novinář, veřejný činitel, projektový developer pro nevládní organizace, vědecký výzkumník a sociální pracovník. Tento titul je také vynikajícím základem pro ty, kteří chtějí pokračovat ve svém vzdělávání a stát se právníky nebo soudci. Samozřejmě, veřejné a soukromé školy vždy potřebují učitele s dobrou znalostí politiky.

    Mnoho vysokých škol a univerzit, místních i zahraničních, uděluje titul MA v politice. Některé školy nabízejí i on-line kurzy, což je skvělé řešení pro studenty, kteří žijí ve vzdálených lokalitách. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.