Read the Official Description

UPC nabízí kariérní Léčebné a kulinářský řízení, s posláním celistvosti vlaku a inovativní profesionálové vést udržitelný kulinářské a gastronomické rozvoj, který plánovat a řídit ekonomicky ziskové gastronomické projekty a trénovat nejlepší šéfkuchaři a podnikatelů, což jim nástroje nezbytné reprezentovat naši kulinářskou identitu a vytvořit si vlastní styl s pevnými argumenty. o diferencovaném síťoviny a individuální výuku na bázi a za účasti domácích i zahraničních odborníků, tento program má multidisciplinární přístup, který zahrnuje různé oblasti studia spojeného s uměním vaření. To zahrnuje různé oblasti: od vědy, výzkumu a analýze naší kultury a historie se k použití a techniky, které dělají mezinárodní trendy.

Pro UPC, je základní znalost každého prvku procesu, který integruje aktivitu vaření: výrobců, kuchaři, manažery a podnikatele. Pevně ​​věříme, že pouze přezkoumání podrobně každý článek v tomto řetězci dosáhnout kuchyň s reálných základech.

Zveme vás k přečíst různé kariéry, které nabízí Fakulta managementu v pohostinství a cestovním ruchu na následujícím odkazu: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/

Program taught in:
španělština

See 8 more programs offered by Universidad Privada De Ciencias Aplicadas »

This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Duration
Kontaktuj školu
Denní studium
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date