Keystone logo

588 Magistr Programy v Ekonomie 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Ekonomika
  • Ekonomie
Studijní obory
  • Ekonomika (588)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Magistr Programy v Ekonomie

    Ekonomie je studium jak zboží a služeb, funkce ve společnosti. Máte-li uvažovat o peníze, ne jen jako výdaje na přístroje, ale také jako měnu, která prochází celou řadu procesů, určitě byste měli zvážit, magisterský titul v oboru ekonomie. Magisterský studijní program v oboru ekonomie jde hlouběji do studia a umožní vám se specializují na oblast ekonomiky na vyšší úrovni.

    S magisterský titul v oboru ekonomie se dostanete do praxe význam finančních toků a kriticky analyzovat rostoucím finančním trhu. Díky moderní technologii této oblasti se rychle mění a magisterského studia v oboru ekonomie se zaměřují na moderní teorie financí, kvantitativní analýza dovedností, jak ekonomové mohou žádat tyto v reálných životních situacích. Vysokoškolský titul v oboru ekonomie se nejen vám umožní pracovat pro firmy, ale také jako vládní poradce a jako poradce ve veřejném sektoru. Magisterský studijní program v oboru ekonomie, je velmi vhodné pro mnoho oborů a neomezuje vás pouze na jednu dráhu.

    Takže začít hledat své budoucí magisterský studijní program v Economiccs hned! Můžete si vybrat z široké škály magisterských programů, například MA v politické ekonomii, MSc v hospodářské politice, MSc v oblasti energetiky / environmentální ekonomie, MSc v oblasti statistiky a mnoho dalších! Klikněte na "Více informací" lze získat podrobné informace o konkrétní program a neváhejte zaslat "žádost a informace" formě, která se dostat do kontaktu s osobou na univerzitě, který je zodpovědný za program, který se zachytil do zájem!