Věda a management v gastronomii - postgraduální
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Klíčová informace
Umístění kampusu
Rio de Janeiro, Brazílie
Jazyky
Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Mar 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Kurz zahrnuje obsah vědy o potravinách a jeho třídy, zahrnující profesionála v kuchyňské chemii; řízení potravinářských výrobků a související právní aspekty; konstrukce konkrétních nabídek; spojení nutričních základů a gastronomických technik (trend v této oblasti); technické a historické základy národní, mezinárodní kuchyně, pekárny a cukrovinky; využití témat tvořivosti a designu potravin; kromě podnikání a marketingu v gastronomii.
Spotřebitel a společnost obecně každý den požaduje více starostí s kvalitním jídlem a aplikací technik v gastronomii. Pokud jde o oblast potravin a nápojů, může ve spolupráci s managementem zajistit kvalitu výrobního procesu v gastronomii a výživě zaměřenou na odpovědnost, udržitelnost, inovace a lepší využití surovin obecně.
Cílem kurzu je rozšířit a prohloubit gastronomické znalosti profesionálů zahrnující aspekty vědy, řízení potravin a aktuálního dění v gastronomické profesi. Tímto způsobem integrujte teoretické znalosti a již získanou praxi, zaškolte profesionály, abyste mohli pracovat v různých oblastech gastronomie.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master in Hospitality Management (MiHM)
- Lausanne, Švýcarsko
Mezinárodní mistr v řízení potravin a nápojů
- Rome, Itálie
MSc v potravinářských systémech a managementu
- Cranfield, Spojené království