Mistr Věda V Potravinářství
UAEU United Arab Emirates University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Al Ain, Spojené arabské emiráty
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
AED 2 300 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* za kreditní hodinu
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Přehled
Katedra potravinářských věd navrhuje magisterský program v potravinářství, který studentům poskytne příležitost získat pokročilé znalosti týkající se kvality a bezpečnosti potravin, chemie a analýzy potravin, zpracování a inženýrství potravin, jakož i inovativních a funkčních potravin. Magisterský program v oboru potravinářství je navržen tak, aby posílil a prohloubil znalosti studenta o vědeckých principech a postupech používaných k výrobě bezpečných a vysoce kvalitních potravin. Program poskytne vědecké odborné vzdělání, které zahrnuje teorii učebny, praktický výzkum a jeho aplikaci. Studenti budou mít příležitost komplexně studovat teoretické a aplikované aspekty vědy, technologie a inženýrství potravin. Hluboké porozumění vědě, jak se týká potravin, pomůže studentům se zájmem o kariérní a technické vzdělání, porozumět potravinářskému průmyslu i přípravě jídla v jejich každodenním životě. Tento program je navržen tak, aby produkoval postgraduální odbornou potravinovou vědu se znalostmi a dovednostmi pro rozvoj a další excelování v profesionálním světě.
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Požadavky na titul
Požadovaná doba kreditu: minimálně 30 hodin
Věda o jídle
Povinné kurzy (15 hodin) | Kreditní hodiny | |
COSC501 | Metody výzkumu | 1 |
COSC502 | Etika vědeckého výzkumu | 1 |
FDSC605 | Absolventský seminář | 1 - 3 |
FDSC610 | Pokročilá potravinářská chemie - 1 | 2 |
FDSC622 | Pokročilá analýza potravin - I | 2 |
FDSC633 | Pokročilé zpracování potravin I | 3 |
FDSC640 | Pokročilá mikrobiologie potravin - I | 3 |
STAT503 | Aplikovaná statistika | 2 |
Volitelné předměty - 6 CH pro práci a 12 CH pro Non -práce (12 hodin) | Kreditní hodiny | |
FDSC611 | Fyzika potravin | 2 |
FDSC615 | Pokročilá skladovatelnost skladovaných potravin | 3 |
FDSC630 | Pokročilé potravinářské technologie | 3 |
FDSC631 | Enzymová technologie a fermentace | 3 |
FDSC650 | Kontrola potravin | 2 |
FDSC651 | Pokročilé potravinové zákony a předpisy | 2 |
FDSC660 | Nové a funkční potraviny | 3 |
FDSC691 | Speciální témata v potravinářské vědě | 2 |
Projekt nebo práce (9 hodin) | Kreditní hodiny | |
FDSC695 | Promoční výzkumný projekt 1 | 3 |
FDSC699 | Výzkumná práce 2 | 9 |
1: Pro možnost bez teze 2: Pro možnost práce |
Cena za přátelství
Aby studenti získali Cenu za zásluhy, očekává se od nich vysoká akademická kvalifikace a udržení akademického úspěchu na UAEU. Cena Merit Fellowship Award nabízí finanční pomoc ve formě částečného prominutí školného kvalifikovaným studentům. Přednost budou mít studenti STEM a strategických oblastí země (obnovitelná energie, doprava, zdraví, vodní zdroje, technologie, vesmír).
Způsobilost studenta:
- Mají vynikající akademické postavení (GPA ≥ 3,6/4,0).
- Během studie na UAEU udržujte GPA ≥ 3,6/4,0.
- Nemají žádné další finanční sponzorství ani ocenění.
Výhody:
- 50% sleva na školné.
Doba trvání:
- Platí do ukončení studia, dokud student dodržuje podmínky způsobilosti studenta.
Více informací
Užitečné odkazy
Žebříčky
UAEU nyní zaujímá první místo v SAE na základě žebříčku Times Higher Education Ranking! Jsme také #5 na Blízkém východě, #49. v Asii a #70 v žebříčku Young University z roku 2019.
Výsledek programu
- Poskytnout studentům pokročilé teoretické a výzkumné znalosti v oboru.
- Umožněte studentům integrovat a aplikovat znalosti potravinářské vědy na problémy reálného světa v potravinových systémech, komponentách, produktech a procesech.
- Produkují vysoce vyškolené absolventy, kteří dokážou vyhovět potřebám vedení národní a mezinárodní profesní dráhy.
- Vyvíjejte dobře připravené absolventy, kteří se stanou vedoucími výzkumníky a inovátory v oblasti potravinářské vědy.
Výukové programy programu
Po úspěšném dokončení tohoto programu budou studenti schopni:
- Diskutujte o pokročilých pojmech, teoriích a nových metodikách potravinářské vědy.
- Aplikovat základní znalosti potravinářské vědy k identifikaci problémů a navrhnout řešení v této oblasti.
- Navrhovat a provádět vědecký výzkum v oblasti potravinářské vědy a používat kvantitativní metody k analýze výsledků.
- Sdělte vědecké a technické znalosti v písemné a ústní formě různorodému publiku.
- Prokázat znalosti současných otázek potravinářské vědy, etiky a profesní odpovědnosti.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Magisterský titul v oboru potravinářství a inženýrství
- Valencia, Španělsko
Specializace potravinového práva a regulačních záležitostí (Distance/Campus)
- Wageningen, Nizozemsko
MSc Food and Nutrition Sciences
- Sheffield, Spojené království