Master of Science ve výživě
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Jounieh, Libanon
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Smíšené
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 387 / per credit
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Fakulta umění a věd na USEK, založená v roce 2019, je výsledkem sloučení Fakulty literatury, filozofie a humanitních věd, věd a hudby a je to proces akademického reengineeringu, o kterém bylo rozhodnuto v roce 2017. Fakulta zahrnuje řadu programů podporujících výzkum, výuka a studijní zkušenosti studentů v humanitních, sociálních vědách, umění a přírodních vědách, včetně matematiky, výpočetní techniky a výživy.
Mise
Posláním odboru výživy a potravinářských věd na USEK je zlepšit zdraví a pohodu jednotlivců a různých komunit na místní i globální úrovni prostřednictvím vedení a excelence v oblasti vzdělávání, výzkumu, praxe a služeb v oblasti výživy a dietetiky.
Osnovy
Společné jádro
- NTR552 Pokročilá lékařská terapeutická výživa
- NTR514 Pokročilá výživa: makroživiny a mikroživiny
- NTR635 Ekonomika pro politiku potravin a výživy
- GAA619 Zajištění kvality a zdraví spotřebitelů
Specializace
- NTR512 Advanced Food Service Management
- NTR650 Pokročilý životní cyklus ve výživě
- NTR545 Pokročilá témata potravinářských věd a výživy
- NTR516 Nutriční epidemiologie
- NTR696 Praktická statistika v zemědělství a výživě
- NTR510 Metodika výzkumu ve výživě
- NTR688 Seminář o výživě
Volitelné předměty
- NTR611 Klinická sportovní výživa
- NTR652 Diabetes, dyslipidémie a obezita
- NTR657 Vypracování a vyhodnocení zdravotních programů
- GAA523 Food Innovation and Development
- Nutrigenomika NTR617
- NTR658 Veřejné zdraví v Libanonu
Capstone
- NTR697 Diplomová práce ve výživě
Výsledek programu
Programové vzdělávací cíle
- Rozumějte široké oblasti věd o výživě, stejně jako oblasti nutriční biochemie, nutričního hodnocení a výzkumných technik.
- Rozvíjet jejich schopnost analyzovat a aplikovat současný výzkum do praxe a využívat tyto výživové principy při léčbě a prevenci nemocí.
- Rozvíjejte efektivní ústní a písemné komunikační dovednosti pro vzdělávání dalších odborníků na výživu a další v široké veřejnosti.
Výsledky programu
- Aplikujte výzkumy podložené důkazy do dietetické praxe.
- Poskytovat optimální výživové poradenství pro různé typy klientů a zavádět změny chování v klinickém prostředí.
- Hodnotit a komunikovat současné a budoucí trendy v oblasti dietetiky pro prevenci nemocí, podporu zdraví a postupy řízení.
- Rozvíjet osobní vlastnosti a vystupovat v interdisciplinárních týmech.
Stipendia a financování
Akreditace
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Online Master of Public Health
- Online USA
Master in Geriatric Nutrition
- Valladolid, Španělsko
Master of Science ve výživě a potravinových systémech
- Ghent, Belgie