Master of Science v potravinářském inženýrství
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Jounieh, Libanon
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Smíšené
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 387 / per credit
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Posláním School of Engineering at USEK je poskytnout inspirativní a podpůrné prostředí pro vysoce kvalitní a efektivní vzdělávání, rozvíjet kreativní a kritické myšlení studentů a absolvovat celoživotní vůdce schopné řešit vznikající problémy ve světle změn a nových výzev v inženýrské kariéře. Snažíme se v našich studentech rozvíjet snahu o podnikání a vedení a oddanost etickým a profesionálním standardům, vždy podporovat jejich lidskost, aby mohli pracovat pro lepší svět a soustředit se na potřeby Libanonu.
Mise
Master of Science v potravinářském inženýrství podporuje prohlášení o poslání jak katedry agropotravinářských věd, tak School of Engineering prostřednictvím multidisciplinárního vyučování, učení a výzkumných činností v potravinářské vědě. Posláním programu je produkovat sociálně a eticky odpovědné absolventy, kteří jsou lídry v úspěšném řešení národních a globálních problémů v oblasti potravin a zdraví a kteří budou mít pozitivní dopad na své komunity a potravinářský průmysl za účelem zlepšení kvality lidského života .
Osnovy
Kód | Předmět | Cr. | Předpoklad |
První rok | |||
GAA 511 | Struktura a složení potravin | 3 | |
GAA 513 | Mikrobiologické a enzymatické inženýrství | 3 | |
STA 515 | Metody statistické analýzy | 3 | |
Volitelný | 3 | ||
GAA 520 | Workshop v potravinářském inženýrství | 1 | |
GAA 523 | Inovace a vývoj potravin | 3 | |
GAA 529 | Pokročilé potravinářské inženýrství | 3 | |
GAA 527 | Řízení strojů a potravinářského průmyslu | 3 | |
GAG 560 | Pokročilá specializovaná stáž | 1 | |
2. ročník | |||
GAA 615 | Seminář | 3 | STA 515 GAA 511 |
GAA 617 | Modelování potravinových systémů | 3 | |
GAA 619 | Kvalitní pojištění a zdraví spotřebitele | 3 | |
GAG 645 | Účetnictví a řízení zemědělských podniků | 3 | |
Volitelný | 3 | ||
GAA 690 | Projekt posledního ročníku | 6 | STA 515, GAA 615, 511, 513, 520, 523 |
Vyberte si 6 kreditů: 2 kurzy | |||
ENO 523 | Mikrobiologie a fermentace | 3 | |
ENO 525 | Degustace vín a senzorické hodnocení | 3 | |
ENO 527 | Chemické složení moštů a vín | 3 | |
ENO 611 | Technologie výroby vína | 3 | |
NTR 512 | Specializovaný management stravovacích služeb | 3 | |
NTR 623 | Vedení a etika | 3 | |
MGT 501 | Řízení | 3 | |
Předschválený volitelný kurz úrovně 500 | 3 |
Výsledek programu
Programové vzdělávací cíle
Absolventi budou:
- Investujte vědecké a inženýrské dovednosti získané během studia, abyste čelili novým výzvám v potravinářském průmyslu.
- Rozvíjejte sebevzdělávání, praktické dovednosti a týmovou práci v technikách zpracování potravin a efektivně přispívejte v multidisciplinárních průzkumných a výrobních týmech.
- Vyrábějte bezpečné potraviny vysoké kvality a nutričních hodnot podle nejnovějších národních a mezinárodních norem.
- Inovujte a navrhujte nové produkty prostřednictvím vývoje nových zpracovatelských technik s ohledem na jejich dopady na životní prostředí a recyklujte potravinový odpad.
Výsledky programu
Studenti budou:
- Aplikovat znalosti z matematiky, vědy a techniky.
- Navrhujte a provádějte experimenty a také analyzujte a interpretujte data.
- Navrhněte systém, komponentu nebo proces tak, aby vyhovoval požadovaným potřebám v rámci realistických omezení, jako jsou ekonomická, environmentální, sociální, politická, etická, zdravotní a bezpečnostní, vyrobitelnost a udržitelnost.
- Identifikujte, formulujte a řešte technické problémy.
- Komunikovat efektivně.
- Získejte široké vzdělání nezbytné k pochopení dopadu inženýrských řešení v globálním, ekonomickém, environmentálním a společenském kontextu.
- Uvědomit si potřebu a schopnost zapojit se do celoživotního učení.
- Získat znalosti o současných problémech.
- Používejte techniky, dovednosti a moderní inženýrské nástroje nezbytné pro inženýrskou praxi.
Stipendia a financování
Akreditace
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master of Science v biotechnologii pro potravinářskou vědu
- Padua, Itálie
Mezinárodní Mistr ve Vědách o potravinách pro inovace a pravost
- Bolzano, Itálie
Master of Science in Biotechnology (MBT)
- Offenburg, Německo