Magistr v potravinářské vědě a výživě
Jissen Women's University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Hino, Japonsko
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Apr 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Zdraví a jídlo jsou důležitá témata a pro lidi jsou největším zájmem žít zdravý život, ale tato témata se mění s dobou. Strava Japonců se obohatila a Japonsko má nyní jednu z nejvyšších očekávaných délek života na světě. Jídlo se však stalo pohodlnějším, a to s sebou přineslo nezaměnitelný nárůst různých problémů souvisejících s dietou, jako je nerovnováha v příjmu živin, nadměrná konzumace některých živin a bezpečnost potravin. K vyřešení těchto problémů je nutné mít lidi se širokou škálou odborných znalostí a schopností.
V programu Food Science & Nutrition Program si klademe za cíl vychovávat talentované studenty, kteří získají nejnovější, vysokou úroveň odborných znalostí v oblasti výživy a vědy o potravinách, a prohloubit své znalosti provedením vlastního výzkumu, aby mohli přínos pro společnost tím, že pracuje jako specialista a radí lidem, jak si udržet zdraví zdravým stravováním.
Jídlo a zdraví jsou předměty, které bychom měli studovat celý život. V poslední době narůstá počet lidí, kteří již byli aktivní ve společnosti a vrátili se na univerzitu, aby prohloubili své znalosti a dovednosti. Po dokončení postgraduálního studia hrají aktivní roli ve společnosti jako výzkumníci, specialisté nebo učitelé. Co takhle stát se součástí tohoto kruhu vašich seniorů?
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Biotechnologie: Potraviny a zdraví
- Gothenburg, Švédsko
MSc Food and Nutrition Sciences
- Sheffield, Spojené království
Master of Science ve výživě a potravinových systémech
- Ghent, Belgie