Magisterský titul v oboru potravinářských technologií
Polytechnic Institute Of Santarem - Instituto Politécnico De Santarém
Klíčová informace
Umístění kampusu
Santarém, Portugalsko
Jazyky
Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2023
Úvod
Magisterský titul v oboru potravinářských technologií si klade za cíl posílit, integrovat a rozšířit znalosti techniků v oblasti potravin a výživy s ohledem na politiku a požadavky v oblasti potravin / výživy / zdraví v celém potravinovém řetězci na evropské a světové úrovni. Cyklus studia potravinářských technologií je zaměřen tak, aby umožňoval získání a prohloubení následujících odborných dovedností: kontrola prvovýroby; kontrola kvality a bezpečnosti potravinářských procesů a výrobků; kontrola odpadních vod a zbytků z potravin, zpracování a distribuce potravinářských výrobků nebo jejich surovin; analýza potravin; provádění systémů zabezpečení potravin; technické a právní poradenství; prevence a kontrola rizik v potravinovém řetězci; identifikace faktorů, které ovlivňují výživové vlastnosti potravin; intervence v oblastech řízení potravinářských společností; školení v oblasti potravin.