AKADEMICKÝ MASTER V POTRAVINÁŘSKÉ VĚDĚ A TECHNOLOGII
Santa Catarina State University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Florianópolis, Brazílie
Jazyky
Portugalština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Mar 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Akademický magisterský titul v oboru potravinářství a technologie na Státní univerzitě v Santa Catarině (UDESC) byl zahájen v březnu 2016 poté, co jej CAPES doporučil v roce 2015. V tomto kurzu existuje možnost doplnit školení profesionálů v oblastech souvisejících s přírodou a technologie potravin s cílem vykonávat pedagogickou činnost na vyšší úrovni, posílit vědecký a technologický výzkum, poradenskou činnost a specializovanou práci ve společnostech a ve veřejném sektoru. V současné době je v programu 13 profesorů z University of the State of Santa Catarina, kteří pracují ve dvou směrech výzkumu:
1 - Vývoj a optimalizace technologií, produktů a procesů;
2 - Vlastnosti potravin a bezpečnost.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Magistr v agroekologii a regenerativních potravinových systémech
- Valle de Bravo, Mexiko