Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Úvod

Read the Official Description

A Agrární Škola Viseu (ESAV), Oficiálně založena v prosinci 19, 1994 (vyhláška č 304/94), je to jeden z organizačních jednotek polytechnického institutu Viseu, integrovat síť horního portugalského veřejného vzdělávání na úrovni polytechnického vzdělání. Tak to pokračovalo v tradici, protože město Viseu měl tu čest, který je průkopníkem ve vzdělávání v oblasti zemědělství v Portugalsku tím, že vytvoří tréninkovou školu zemědělskou Viseu, dekretem 16. prosince 1852.

ESAV chcete sdělit a šířit znalosti s cílem vzdělávání studentů s pokročilými dovednostmi v oblasti zemědělských věd, Potravinový a veterinární; podporu aplikovaného výzkumu a jeho šíření, kulturní, vědecké a technologické výměny s podobnými národními a mezinárodními institucemi a vztah s podnikatelskou komunitou s cílem přispět k rozvoji regionu a země.

To znamená, že cíle ESAV založené na tři aspekty: - kvalitní vzdělávání, a to prostřednictvím přenos technických a vědeckých poznatků pravidelně aktualizované a přesné, zaměřené na využívání klíčových technologií pro vzdělávání studentů v oblasti zemědělské výroby a zootechnickým, ekologie a terénní úpravy, lesnictví, Biosystems, potravinářský průmysl a dokonce i veterinární ošetřovatelství.

  • Výstavba mostů s komunitou prostřednictvím technických a vědeckých podpora, projekty, služby, poradenských firem, institucionální organizace a to jak regionální, národní i mezinárodní úrovni. Tak budou moci poskytnout informace, předávání znalostí, mobilizaci podpory a závěti, fakt není pochyb o tom zásadní pro integraci školy ve středu. Kvalita ministra školství, pobídnutý úspěch uplatňování zásad Boloňské deklarace, jasně dokazuje tuto skutečnost.
  • Vývoj výzkumu, experimentování a šíření znalostí v oblasti zemědělských věd, potravinářství a veterinární, umožňující pokrok svých výrobních odvětví. Tyto aktivity jsou zjednodušeny na fakultě stále kvalifikovaný a je trvale odhodlána přispět k úspěchu při vzdělávání studentů, je důkaz v vysoké procento lékařů.

ESAV se nachází v lukrativní části města Viseu, v Quinta da Alagoa, s asi 23 hektarů. Vlastnit mnoho kultur, upozorňovat na vinice, ovocný sad a olivový háj. Počítání dokonce s živočišnou výrobou strukturami ovce, kozy, skot, drůbeže a králíků, stejně jako veterinární Ošetřovatelství Center a laboratoří s technologií, která umožňuje získávání dovedností v různých technických a přírodovědných oborů.

Zaměření na specializované školení pro plnou integraci do pracovního života svých studentů, ESAV mají tělo pracovníků, výuku a nepedagogických pracovníků, kvalifikované a motivované. Přispívají také k úspěchu ESAV jejich studenti s jejich ochotu, dostupnosti a pracovní schopností poskytují vynikající spolupráci při přenosu a získávání dovedností.

This school offers programs in:
  • Portugalština

Zobrazit magisterské programy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Magistr

Magisterský Titul V Oboru Kvality A Technologie Potravin

Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Portugalsko Viseu

Obecné cíle tohoto kurzu Master jakosti potravin a technologie, akvizice a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v oblasti jakosti potravin a technologie. [+]

Cíle a kompetence Obecné cíle tohoto kurzu Mistr v poskytování kvality potravin a technologieZískávání a prohlubování vědeckých a technických poznatků jakosti potravin a technologie. Konkrétní cíle průběhu studia vedoucí k získání titulu Master in kvalita potravin a technologie: Rostoucí znalosti operací a procesů v potravinářském průmyslu, s cílem kontrolovat reakce v potravinách během zpracování a jejich skladování; Pochopit a mají schopnost spustit a realizovat moderní analytické techniky spojené s jídlem, stejně jako prokázání odborných znalostí v používání moderních laboratorních technik analýzy; Schopnost zvolit vhodnou analytickou techniku ​​na konkrétní problém spojený s oblasti inženýrství a jakost potravin a navrhování nových potravin a procesů; Popisují fyzikální vlastnosti potravin a experimentálně určit jejich hodnoty, za použití různých instrumentálních metod, stejně jako použití senzorická analýza s ohledem na optimalizaci a formulace potravinářských výrobků; Pochopit roli mikroorganismů a enzymů do rozvoje, využívání a zpracování potravinářských produktů v inovativní vize; Pochopit principy zapojené do projektování, plánování a řízení potravinářských procesů pomocí nových řešení; Popište chemické faktory, biochemické, fyzikální a enzymatické, základní syntéze a metabolismu materiálů z potravin; Pochopit zdroj a variabilitu surovin, stejně jako nové způsoby získávání totéž, pokud jde o jejich použití při přípravě potravin a zůstávají v rozpoznání dopadu na zpracování / konstrukce potravinářských operací; Rozvíjet schopnost vytvořit a pochopit transportních procesů a jednotkové operace v potravinářství, zda koncepčně či experimentálně; Pochopení principy a postupy současných technik zpracování a účinky parametrů zpracování na kvalitu potravin a také jejich vztah k vývoji a inovaci v potravinářském průmyslu; Design, aplikovat a interpretovat statisticky, senzorické metody hodnocení pro hodnocení kvality nebo výběr jídla pro uspokojení spotřebitelů, jakož i vytváření nových potravinářských výrobků; Pochopit etické otázky spojené s použitím nových surovin a nových procesů zapojených do výroby a uvádění na trh nových potravin; Přispět k programům zajišťování kvality a bezpečnosti potravin. [-]

Magisterský Titul V Oboru Výrobních Technologií Na Zvířatech

Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Portugalsko Viseu

Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. [+]

Cíle a kompetence Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. Jsou specifické dovednosti cyklus studia vedoucí k získání titulu Master of Animal výrobních technologií: Získat experimentální postup návyky s použitelnost v produktivním sektoru; Rozvíjet výzkumné kapacity v oblasti živočišné výroby; Rozvíjet kritický postoj vůči proudu výrobních problémů zvířat; Definovat cesty, které vedou k nejlepším řešení v konkrétních oblastech živočišné výroby, řízení jejich obavy, aby některé ze současných problémů, kterým sektor čelí, jako je například epizootologického dozoru ve výrobě a sledovatelnosti zvířat živočišných produktů; Pochopení významu udržitelnosti výroby zvířat a respektování životního prostředí, spojovat správnou léčbu odpadní vody na kvalitu životního prostředí; Prohloubení praktická řešení problémů kapacity v oblasti živočišné výroby, racionalizace výrobních faktorů udržitelným způsobem; Pochopit a mají schopnost spustit a realizovat moderní technologie spojené s výrobou zvířat; Pochopit principy zapojené do projektování, plánování a řízení různých živočišné výroby za použití nových řešení a technologií; Přispět k programům zajišťování kvality a bezpečnosti potravin. [-]

Videos

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu

Contact

Escola Superior Agrária de Viseu - IPV

Adresa, 1. řádek Quinta da Alagoa - Estrada de Nelas, Ranhados
3500-606 Portugal
Website http://www.esav.ipv.pt/
Telefonní číslo +351 232 446 600