Keystone logo

25 Magistr Programy v Technologie potravin 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Zdravotní péče
  • Výživa
  • Technologie potravin
Studijní obory
  • Zdravotní péče (25)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Magistr Programy v Technologie potravin

Magisterský titul je prvním krokem v postgraduálním vzdělávání, po absolvování bakalářského studia. Získání tohoto titulu potvrzuje odborné znalosti studentů ve svém oborovém oboru, což z něj dělá akademický cíl pro mnohé. Tím, že získáte magisterský titul, můžete otevřít řadu pracovních příležitostí.

Co je Master v technologii potravin? Tento stupeň poskytuje znalosti o výzkumu a vývoji v oblasti výroby potravin. S využitím chemie a mikrobiologie se studenti mohou seznámit se základy potravinářských vlastností a technologií používanou k jejich realizaci a zdokonalení, poté se přesunout k navrhování a inovacím potravinovým řešením. To zahrnuje zajištění kvality a bezpečnosti potravin, jakož i porozumění environmentálním a sociálním otázkám.

Studenti na cestě k magisterskému oboru technologie potravin mohou vytvářet dovednosti v oblasti plánování a řešení problémů, které mohou být použity i jinde v životě. Ty také zpravidla rozvíjejí chápání výzkumných a vývojových procesů spolu s širším pohledem na dopady potravinářského průmyslu a jakým způsobem je možné tyto dopady posoudit.

Náklady na studium na Master in Food Technology se v jednotlivých institucích liší a program obvykle trvá dva roky. Studenti by měli zkoumat potenciální školy, aby získali více informací o těchto nákladech.

Potravináři jsou vždy v poptávce, takže uznání, které přichází s Master in Food Technology připravuje cestu k různým možným kariérám. Mnoho absolventů hledá práci v potravinářských společnostech, od vývoje a dohledu nad výrobními procesy až po práci inspektorů řízení jakosti a bezpečnostních zkoušečů výrobků. Absolventi mohou také pracovat jako vědci v oblasti výživy ve výzkumných ústavech zaměřených na provádění studií a testování nových technologií pro zpracování a konzervování potravin.

Různé programy pro získání titulu Master in Food Technology jsou k dispozici po celém světě. Online programy nabízejí výhodu pro studenty, kteří potřebují flexibilní rozvrh nebo žijí ve vzdálených oblastech. Chcete-li se dozvědět více, vyhledejte níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, a to vyplněním vyplněného formuláře.