Hledat Management hotelnictví zde!

Najděte nejlepší Management hotelnictví zde!

Management hotelnictví

Hotel management je manažerský aspekt na jedné z nejvlivnějších odvětví na světě: pohostinství. Pole je také nazýván pohostinství management. Zabývá se všemi činnostmi, které se týkají organizování, kontroly a koordinace, jakož i plánování všech hotelových aktivit pro efektivní poskytování služeb klientům. Jako rychle rostoucí odvětví, pohostinství vyžaduje kvalifikované řízení zvládnout různé úkoly. Chcete-li pomoci při výcviku hotelové manažery v průmyslu, Master of programy správy studijních hotelu jsou k dispozici v mnoha univerzitách po celém světě. Jeden může nyní pokračovat v kariéře v pohostinství řízení pro kvalitní profesionální poskytování služeb. Magisterský studijní program v oblasti hotelového managementu je moderní kurz pro ty, kteří již praxi v pohostinství nebo nových odborníků a studentů, kteří se snaží pochopit průmyslu a jeho operací.Kurz je nabízen v různých částech světa a přitahuje studenty z různých akademických prostředí. V oboru Master of Hotel Management ovlivní kariérní linky pro většinu manažerů. Existuje několik disciplín zahrnuté v kurzu, včetně řízení cestovního ruchu a globální management cestovního ruchu mezi ostatními. Program připravuje studenty na špičkových manažerských pozicích ve městě, vládních agentur, mezinárodních turistických hotelů a dalších odvětví hotelového managementu. Dovedností, odborné přípravy a znalosti získané v rámci studia v programu jsou platné po celém světě v rostoucí pohostinství.

Čtěte více

Magistr V Cateringové Společnosti A Potravin A Nápojů

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA Barcelona
Campus forma Kombinované October 2016 Španělsko Barcelona

Ostelea rozhodla zavést program Executive Master in International Management cestovního ruchu, specializující se na hotelu a restaurace managementu a Potraviny a nápoje, které si klade za cíl přípravu odborníků a manažerů vést globálních podnikatelských projektů v oblasti řízení pohostinství. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Globalizace dala vzniknout rostoucí segmentaci a konkurenčním trhu cestovního ruchu. Internacionalizace firem a jejich založení na zahraničních trzích je klíčem při rozšiřování obchodní a obchodní řízení společnosti mají nové výzvy v organizaci prodeje v nejistém prostředí a kulturní rozdíly. Faktory, jako je geopolitické nestability v některých oblastech, vznik nízkonákladových společností nebo změny ve zvyklostech mnoha společnostech vedly ke změnám v mezinárodním odvětví cestovního ruchu, změny, které požadují profesionálové schopni pochopit složitost a dynamiku mezinárodního cestovního ruchu. Proto, Ostelea rozhodla zavést program Výkonný Master in International Management cestovního ruchu, Se specializuje na Hotel a restaurace management, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství. Proč studovat Mistr v managementu a obnovy Ostelea Potraviny a nápoje: Vedení příjmy je vyučován přes obchodní hru. Tento konkrétní oblast hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vizi. Metoda Případ: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšovat své rozhodnutí - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Některé z domů pro práci s: El Bulli a společností Ryanair Networking: Studenti mistři mohou podílet na Afterwork cyklu, což je činnost, která je spojuje s obchodním světem prostřednictvím setkání s podnikateli. Mohou také navštěvovat cyklus setkání s manažery hotelů a cateringových společností, a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Koučování cyklus: Studenti mistři mohou podílet na Ostelea trénovat cyklu, který kombinuje skupinová sezení v různých oblastech, jako jsou emoční koučinku či rodinného trénovat. Účast na veletrzích: Studenti mistři mohou navštěvovat nejrůznější veletrhy, jako jsou potraviny či IBTM. Ostelea je členem španělské asociace Hotel ředitelů a vedoucích pracovníků. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů a restauračních podniků. Výzkumná skupina: Členové fakulty Masters ve skupině multidisciplinárního výzkumu v oblasti cestovního ruchu EAE (GRIT-EAE), který se zaměřuje svoji vědeckou produkci v oblasti mezinárodního managementu cestovního ruchu. CÍLE Master in Hospitality Management a obnovy vám umožní: ZNÁT hotelnictví a stravovacích Vybudujte silnou základnu znalostí cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy od přístupu k řízení. PŘEHLED Vlak manažeři orientovaný obchodní vedení podniků, cestovního ruchu schopni získat očekávané výsledky po celém světě. DEVELOPMENT strategické plány Znát klíče k rozvoji strategických plánů a okamžitou akci v nadnárodních turistických prostředích. Inovace a udržitelné řízení Rozvíjet schopnost tvořivosti a inovace v oblasti hotelnictví a jejího udržitelného hospodaření s pomocí komplexního a specializovaného vzdělávání, kvalifikaci účastníků pro přijetí postoje v hotelech. TRÉNINK Rozvíjet dovednosti globální manažerka turistických podniků, aby se spolupráce, asertivní a participativní práce mezi všemi členy týmu vyvíjet. Studijní plán Master in Hospitality Management a restaurování Ostelea je rozdělena do 5 modulů: Struktura a financování odvětví cestovního ruchu. Řízení a inovace Talent. Strategické řízení a operace v sektoru hotelů a restaurací. Marketing a hotel a restaurace marketing. Mistr práce práce. Intensificaciónen Potraviny a nápoje. V rámci každé z těchto modulů jsou prezentovány různé předměty. Kariéra Profese Kariéra Services je oblast podpory pro studenty a absolventy Naším cílem je vést a doprovázet studentovi získat nové profesní cíle a dosáhnout lepší shodu mezi vaše očekávání a profesní zájmy s trhem práce. Kariéra Služby Kariéra Výkonný Partner Program zaměstnanosti Online práce fórum Talent Development Webináře Pracovní příležitosti Vedení Hotel. Správa adres nebo cateringových společností. Směr nebo správcovské společnosti nebo hotelové řetězce, nebo catering. Oddělení, jejichž úkolem pro firemní hotelové řetězce. Hotel divizní ředitelé obchodních skupin. Divize zodpovědný pro potraviny a nápoje (Potraviny a nápoje) Školitel orgány operačních středisek. Podnikatel v sektoru hotelů a restaurací Odborný konzultant v oboru Potraviny a nápoje Stupeň Účastník, který úspěšně dokončí program bude trvat: Titul mistra v mezinárodním Management cestovního ruchu se specializací na management hotelů a restaurací. Oficiální vysokoškolské vzdělání na University of Lleida, EAE Business School a Ostelea. Za účelem získání stupně z University EAE a je nezbytná pro splnění požadavků používání těchto institucí. [-]

Master In International Hotelového Managementu

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus forma Denní studium 2 - 4 semestry February 2017 Švýcarsko Martigny

Mistr osnovy nabízí talentovaným studentům náročné a přitom kombinace akademické kurzy a projekty pro dosažení vyšších strategická pozice v pohostinství [+]

Master in International Hotelnictví

Dnes, pohostinství a cestovního ruchu je kosmopolitní a globalizovaná, a proto skauti pro vyškolení pracovníci.

Mistr titul v International Hotel and Management cestovního ruchu kombinuje přístup k výuce univerzitní s profesionálním okraji, jehož cílem je vyškolit provozní a vyšších manažerů v oblasti pohostinství s širokou škálou zařízení a vybavení, které se týkají mezinárodních společností.

Tento program připravuje studenty pro specializované výkonné a manažerských pozic v pohostinství a cestovním ruchu společností. Program kombinuje řízení vědy špičkovou s tradiční know-how v oblasti hotelů a restaurací vedení. Kurz práce je posílena prostřednictvím okamžité uplatnění poznatků v praktických nastavení.... [-]


Magistr Mezinárodního Obchodu V Hotelu A řízení Designu (ihtti, škola Hotelového Managementu)

Swiss Education Group
Campus forma Denní studium 2 let February 2017 Švýcarsko Neuchatel

Master of International Business v hotelu a Design Management je určen pro absolventy, kteří mají za cíl rozvíjet svou kariéru tím, že získá progresivní znalosti teoretické a aplikované tématech v oblastech luxus, Designový hotel a výkonného vedení. Prostřednictvím programu mistra v hotelovém a projektové řízení, budete získávat dovednosti při analýze, kritické zhodnocení a profesionální použití a získat schopnost řešit problémy důsledně a nezávisle na sobě. Tento mistr v hotelu a projektové řízení byl navržen na základě konzultací s průmyslem a schválila průmyslovými partnery IHTTI je. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Master of International Business v hotelu a managementu designu Master of International Business v hotelu a Design Management je určen pro absolventy, kteří mají za cíl rozvíjet svou kariéru tím, že získá progresivní znalosti teoretické a aplikované tématech v oblastech luxus, Designový hotel a výkonného vedení. Prostřednictvím programu mistra v hotelovém a projektové řízení, budete získávat dovednosti při analýze, kritické zhodnocení a profesionální použití a získat schopnost řešit problémy důsledně a nezávisle na sobě. Tento mistr v hotelu a projektové řízení byl navržen na základě konzultací s průmyslem a schválila průmyslovými partnery IHTTI je. 5 měsíců 4-6 měsíce Semestr 1 zaplaceno stáž Hotelových provozů a design Ve Švýcarsku nebo ve světě Postgraduální diplom v oboru International Hotel a řízení designu 5 měsíců 4-6 měsíce Semestr 2 zaplaceno stáž Luxusní obchodní a projektování Ve Švýcarsku nebo ve světě Master of International Business v hotelu a managementu designu Semestr 1 (5 měsíců) Potraviny a nápoje Service praxe a supervize Potraviny a nápoje management Potraviny a nápoje Theory and Planning Menu Úklid pokojů Vedení Front Office a pokoje divize Management a recepční služby Hotelové informační systémy Základy interiérového designu Vizuální Technology AutoCAD Manažerské účetnictví (AH & LA) Lidské zdroje a Management Principy Marketing Management pro odvětví služeb Francouzsky, německy, španělsky nebo Mandarin Internship (4-6 měsíců) PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI Semestr 2 (5 měsíců) Mezinárodní Luxury Business Management E-Marketing a zákazník vztahů Řízení Applied Corporate Finance pro hotelové manažery Projektové řízení Výkonný Professional Development Virtuální Provedení Konstrukce Vedení strategický Interior Design Globální Trend Forecasting v Interior Design Vývoj zařízení a design Projekt Nový Venture design Francouzsky, německy, španělsky nebo Mandarin Internship (4-6 měsíců) PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI [-]

Velitel řízení (mam) V Udržitelném Cestovním Ruchu

Sustainability Management School
Campus forma Denní studium Kombinované 1 - 2 let January 2017 Švýcarsko Gland + 1 více

Cílem plný úvazek (jeden rok) nebo na částečný úvazek (dva roky) Master of Arts v řízení s dráze v udržitelného cestovního ruchu a chráněná území či udržitelného cestovního ruchu a pohostinství je nabídnout převážně profesně orientované vzdělání pro každého [+]

Cílem plný úvazek (jeden rok) nebo na částečný úvazek (dva roky) Master in management s dráze v udržitelného cestovního ruchu a chráněná území či udržitelného cestovního ruchu a pohostinství je nabídnout převážně profesně orientované vzdělání pro každého, kdo aspiruje na získání senior pozice vedení nebo mezinárodní obchodní kariéru v oblasti cestovního ruchu nebo se stát specialistou v chráněných oblastech řízení. Tento mistr program je určen ke zlepšení manažerských a podnikatelských dovedností prostřednictvím řešení výzev udržitelného rozvoje a zároveň vede turistická zařízení a řízení chráněných oblastí. Program Organizace: Délka: 3 termíny (na plný úvazek program) nebo 6 semestrů (part-time program). Obsah: 9 základní moduly, 5 hlavních kurzů včetně projektu ve spolupráci s našimi místními a mezinárodními partnery a závěrečné vyvrcholení kurzu. Malé třídy. Na požádání jednotlivé přednášky. Nástupní termíny: Leden, duben a září. Požadavky na magisterské programy: - Oficiální certifikované přepisy a diplomy bakalářského nebo magisterského studia, přičemž ověřený překlad, ne-li původně v angličtině. - TOEFL (min. skóre 550 PBT nebo 80 IBT) nebo IELTS (minimální skóre 5,5), nebo pomocí jiných standardizovaných English stáže zkoušky. - Motivační dopis s uvedením, proč chcete studovat ve Švýcarsku Sustainability Management School. - Kopie pasu nebo průkazu totožnosti. Graduate Program Náklady - Non-vratná poplatek za podání žádosti - 200 CHF pro EU / 500 CHF pro neevropské. - 1-leté náklady programu: celkem 33.400 CHF (volitelný druhý rok praxe, další 7600 CHF) Sumas nemá v současné době nenabízí žádné stipendijní programy nebo granty. [-]

Master Of Business Administration V Mezinárodním Pohostinství (MBA)

Hotelschool The Hague
Campus forma Denní studium 13 měsíců September 2016 Nizozemsko Amsterodam

<strong>Mistr Program Hotelschool Haagu</strong> vychovává novou generaci vůdců pohostinství a zaměřuje se na pohostinství koncepce inovací, rozvoje podnikání a změny. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Mistr Program Hotelschool Haagu vychovává novou generaci vůdců pohostinství a zaměřuje se na pohostinství koncepce inovací, rozvoje podnikání a změny. Program, se sídlem v Amsterdamu, začíná v září 2015 běží na 13 měsíců. V této době, kdy se zlepšit své znalosti a vůdčí schopnosti, které Vám poskytnou nástroje a perspektiv nezbytné navázat své vlastní strategii a provádění scénáře pro budoucí kariéru. Po ukončení programu, bude Hotelschool Haag udělí vám diplom a titul stupňů "Master of Business Administration v mezinárodním Hospitality". Tento vysoce mezinárodní program pro správu pohostinnost je otevřen pro absolventy s pohostinností příbuzné nebo správcovské ekonomika / business bakalářského studia. Struktura programu Malé třídy s maximálně 25 studentů zaručují osobní kontakt s fakultou a interaktivní, stimulující diskuse. Master of Business Administration v mezinárodním Hospitality vytváří a udržuje akční orientované vzdělávací prostředí kreativní, analytické a koncepční myšlení, kde muži a ženy z různých původu učit společně. Mezinárodní program pro správu pohostinství je rozdělen do 5 bloků, každý z 10 týdnů. Každý blok se zabývá řadou kurzů, které jsou založeny na inspirující, pracovních úkolů a jsou podporovány hostující přednášky, exkurze a workshopy. Studijní cestu do zahraničí je také součástí programu. Diplomová práce je závěrečný projekt tohoto programu. Vaše Hospitality kariéra Stupeň A Hotelschool The Hague magisterský otevírá dveře na strategické a firemních pozicích v oblastech, jako je rozvoj podnikání, poradenství, vedení pohostinství, facility management, Marketing-/ brand managementu a podnikání. Jsme kladli pohostinství koncepce inovací v centru tohoto magisterského studijního plánu. Proč? Vzhledem k tomu, pohostinnost se stává jedním z předních odlišnosti v mnoha průmyslových odvětvích. Průmysl vyžaduje nový druh vůdců: studenti, náš pán jsou lidé, kteří kombinují obchodní mozek s pohostinství srdcem. Mohou stavět mosty, rozvoj nových obchodních modelů, a nalézt kreativní řešení v rychle se měnícím světě, kde vytváří nezapomenutelné zážitky pohostinství je zásadní pro každého poskytovatele služeb. Oba vstupy a mimo pohostinství. Absolventi zůstávají připojené k napájení značky Hotelschool Haag: vynikající pověst v oblasti pohostinství excelence, respektovaný v mnoha různých průmyslových odvětví po celém světě. Váš profil Držíte Bakalářský titul v oboru Hospitality Management nebo příbuzném oboru. Je také možné, držíte non-pohostinství spojené ekonomie či obchodní bakalářského nebo magisterského studia. Chcete rozšířit obzory a máte skutečnou ambici přispět k pohostinnost inovace v širším kontextu služeb. Jste vnímavý, ambiciózní, kreativní a stále hledá nové výzvy, z nichž všechny vám pomohou, aby se stal budoucí pohostinství inovátor. Můžete také rád, aby se kolem, komunikovat s a učit se od ambiciózních studentů z různých mezinárodních, zkušenostní a kulturním zázemím. Jak se přihlásit Každý potenciální kandidát musí úspěšně projít výběrovým řízením, aby mohl být přijat do mezinárodního programu pro správu pohostinnost. Veškeré požadavky pro přijetí jsou uvedeny na první straně formuláře žádosti, který lze stáhnout z této webové stránky kliknutím na tlačítko "se teď". Po úvodním vyšetření, na základě formuláře žádosti a podkladů, bude osobní pohovor naplánovat s vybranými kandidáty před výběrové komise konečné rozhodnutí. Žádosti budou zpracovány průběžně a rozhovory jsou vedeny po celý rok. Doporučujeme lidem, kteří potřebují vízum požádat alespoň 2,5 měsíce před zahájením programu. [-]

Magisterský Titul V Oboru Pohostinství A Hotelového Managementu

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Campus forma Denní studium 4 - 7 měsíců October 2016 Spojené království Londýn

Italská obchodní komora pro Spojené království s potěšením představit 18. ročník dnes tvrdil mistr v pohostinství a hotelový management. Kritickým faktorem v hotelovém průmyslu / výplňového je reprezentován lidských zdrojů ... [+]

Italská obchodní komora ve Spojeném království s potěšením oznamuje otevření přihlášek pro 18. ročníku Master v pohostinství a hotelnictví, která se konala v Londýně.

CÍLE

Master je navržen tak, aby ambiciózní mladé talenty, kteří chtějí profesně růst v této oblasti a kteří aspirují na provozovat hotel v budoucnu. Kurz je vyznačen na praxi: studenti navštěvovat intenzivní kurz Čtyřtýdenní, výhradně v angličtině, následuje stáž tří / šest měsíců v prestižním londýnském hotelu.

 

 

Kritickým faktorem v hotelovém průmyslu / výplňového je reprezentován lidských zdrojů. Ve skutečnosti, i přes mnohé paventino o zaměstnanosti krizi v odvětví, realita "ukazuje, že krize existuje pouze v případě čísel nekvalifikovaných. Trh je "namísto vždy hledá pro zaměstnance na novou éru pohostinnosti, aby soutěžit s větší konkurencí, která nyní charakterizuje ji.... [-]


MBA Titul V Oboru Mezinárodní Hotelový Management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus forma Denní studium 18 - 30 měsíců October 2016 Francie Bordeaux

Získání analytické a rozhodovací postupy, jakož i praktické manažerské zkušenosti. Rozvoj otevřenou mysl nastavenou na podnikání obecně, aby se pěstovat dobré vlastnosti pro podnikání, a to zejména v oblasti mezinárodního pohostinství. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Požadavky na přijetí: - Ve Francii: Baccalauréat + 2 / + 3 další studie ** - V Belgii: Certificat de fin d'études secondaires 3 další studie ** - Ve Španělsku: Bachillerato 3 další studie ** - Ve Švýcarsku: Maturité 3 další studie ** - V jiných zemích: Bakalářský titul ** Jazykové znalosti: - Pro kurzy angličtiny: IELTS 6.0 (akademické), TOEFL iBT 90, Cambridge CPE B2 / CAE B2 / FCE Stupeň B - Pro kurzy francouzštiny: DELF B2 (minimum) nebo DALF C1 (doporučeno) Doba studia: 18 měsíců * 30 měsíců ** * Studenti, kteří studovali v pohostinství pobočky pro 3 roky po střední škole mohou vstoupit přímo do MBA studijního programu, je-li jejich žádost přijata. ** Studenti, kteří absolvovali jinou major než Hospitality vstoupí nadace rok před MBA studia. Rok založení se zaměřuje na poskytování provozní a manažerské zázemí, které je povinné, aby se stala efektivní senior manager. Školení cíl: Získání analytické a rozhodovací postupy, jakož i praktické manažerské zkušenosti. Rozvoj otevřenou mysl nastavenou na podnikání obecně, aby se kultivovat dobré vlastnosti pro podnikání, a to zejména v oblasti hositality a cestovního ruchu. Název a titulech, vydávaných: - MBA titul v International Hotel managementu/ Directeur d'Hôtellerie internationale Státní stupeň hladina Zaregistroval jsem se v národním repertoáru profesionálních certifikací od 05.04.2012 do právních stanoveném francouzského ministra práce, zaměstnanosti a zdraví a zveřejněné v Úředním věstníku Francouzské republiky 14. dubna 2012. - Evropská MBA v oboru mezinárodního hotelového managementu/ Directeur d'Hôtellerie internationale - Ocenění v vína a lihoviny (WSET Level 2) Titul poskytuje EURHODIP, sdružení předních hotelových škol v Evropě. [-]

Magistr V Mezinárodním Managementu Pohostinství

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus forma Denní studium Kombinované 1 - 3 let September 2016 Hongkong Kowloon + 1 více

Master of Science (MSc) v mezinárodním Hospitality Management je určen na rozvoj mezinárodní vůdce, pedagogy a výzkumníky pro globální pohostinství. Děláme to [+]

Master of Science (MSc) v mezinárodním Hospitality Management je určen na rozvoj mezinárodní vůdce, pedagogy a výzkumníky pro globální pohostinství. Děláme to tím, že nabízí jedinečnou směs akademické výzvy v aplikované a praktickém kontextu, pomáhá studentům, aby se to, co se naučili z učebny do pracovního procesu. Strategické myšlení, řešení problémů, rozhodování a vedení výzvy jsou některé dovednosti plánujeme rozvíjet, v kombinaci s lepší porozumění pohostinství. [-]

Magistr V řízení Pohostinství

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců October 2016 Španělsko Barcelona

Kvalifikace z EUHT StPOL a "University of Gerona: Innovation and Training" Foundation (kvalifikace uznaný oběma institucemi a hotelnictví vzhledem k jejich kariéry a prestiže) [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Koncentrace: - Koncentrace 1: Hotel Management. - Koncentrace 2: Potraviny a nápoje a vedení restaurace Kvalifikace Kvalifikace z EUHT StPOL a "University of Gerona: Innovation and Training" Foundation (kvalifikace uznaný oběma institucemi a hotelnictví vzhledem k jejich kariéry a prestiže). DOBA 8 měsíců na plný úvazek magisterský titul v oboru Hospitality Management a 4 týdny období v programu hands-on na školní hotelu Jazyk Program výhradně v anglickém jazyce. Metodologie - Vedle jeho 60 ECTS pohostinství-business-orientované akademického programu, nabízí jedinečný profesionální indukční Module kde studenti tráví dobu 4 týdnů v hands-on-programu na školní hotelu. - S naší přípravy jsme se zapojit studenty do výkonu jak osobní, technické a odborné řešení problémů. - Připravíme jim za dynamickým vedením budou muset vykonávat jako manažeři firem. - Náš školící program zahrnuje přednášky od renomovaných mezinárodních manažery hotelů a lektorských hotelových řetězců, což umožňuje našim studentům vidět a mluvit o obchodních příležitostí s dnešními vedoucími. Požadavky na přijetí - Tento magisterský stupeň je ideální jak pro kariéry měniče, kteří se chtějí přestěhovat do pohostinství, a pro kariérní horolezce, kteří jsou již v terénu a chtějí rychle-sledovat jejich kariéry. - Bakalářský titul ve studiích týkajících se podnikání (Business studií, právo, PR, marketing, atd), strojírenství nebo turistický ruch. - Obchodní angličtina (test úrovně před přijetím pro přijetí) - Vášnivý profil s hlubokým smyslem pro sociální zodpovědnosti a zájmu v odvětví pohostinství. - Přihláška a zápis. - Osobní rozhovor se zástupcem přijímací oddělení, pokud je to nutné. [-]

MBA V Pohostinství Management

Business & Hotel Management School B.H.M.S.
Campus forma Denní studium Kombinované 18 - 24 měsíců February 2017 Švýcarsko Vojtěška Spojené státy americké Seattle + 3 více

Tento MBA v pohostinství Management program se skládá ze 3 studijních bloků na 3 měsíce následuje 9 měsíců placenou stáž ve Švýcarsku. Během stáže období jsou studenti povinni dokončit své MBA .... [+]

MBA Management Pohostinství - 18 měsíců

Tento program se skládá ze 3 studijních bloků na 3 měsíce následuje 9 měsíců placenou stáž ve Švýcarsku. Během stáže období jsou studenti povinni dokončit své MBA práce, stejně jako další MBA vyvrcholení kurzy a semináře.

Tento MBA ve stupních řízení Pohostinnost je společný program mezi Švýcarskem a BHMS City University of Seattle, USA. Je speciálně určen pro absolventy bakalářského stupně drží v pohostinství a non-pohostinnost specializací, kteří usilují o vstup do globálního pohostinství a v sektoru služeb.

Program MBA je možné také využít ti, kteří jsou již držiteli manažerské pozice v oblasti řízení, nebo ty, kteří chtějí vstoupit do výkonnou řídící funkci v globálním pohostinství. ... [-]


Masters Titul V Oboru Pohostinství A Cestovního Ruchu řízení

EUDE Escuela Europea De Direccion De Empresas
Campus forma Denní studium Kombinované 1900 hodin February 2017 Španělsko Madrid + 1 více

Mistr v pohostinství a cestovním ruchu Management School of Business EUDE umožňuje jako specialista v oblasti cestovního ruchu organizací, s přihlédnutím ke kontextu rychle se měnící požadavky konkurenceschopnosti, kvality pokračuje a rostoucí internacionalizace jimi. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . El Mistr v pohostinství a cestovním ruchu řízení z EUDE Business School vám umožňuje jako specialista v oblasti cestovního ruchu organizace, s přihlédnutím ke kontextu rychle se měnící požadavky konkurenceschopnosti, kvality pokračuje a rostoucí internacionalizace jimi. Jakmile se program prošel budete připraveni získat pozice zodpovědnosti a vedení v průmyslu, vedoucí cestovní kanceláře. S Mistr v pohostinství a cestovním ruchu řízení ve formátu obličeje můžete studovat v naší třídě kampusu v centru Madridu s více než 8000 m2, kde si můžete sladit svou odbornou činnost s tréninkem, se zúčastní semináře čísla renomovaných řečníků, budete pracovat každý den ve třídě malých skupinách a na fakultě kvalita, přístup k síti s více než 50.000 národními a mezinárodními studenty plný prospěch z pracovního poměru více než 1200 firem a postupů zaručených. Překonal Master v pohostinství a cestovním ruchu řízení získají následující odborné a osobní dovednosti: - plnit úkoly vrcholového managementu v podnicích cestovního ruchu. - Převzít odpovědnost za koncepci a realizaci marketingových strategií, lidských zdrojů, financí a organizační v měnícím, konkurenční a zaměřených na mezinárodním trhu a na oplátku on-line prostředí. - Převzít odpovědnost za definování a provádění strategie pro internacionalizaci v turistické společnosti. - Vytvořit produktů a cenové strategie v různých on-line a off-line kanálů. - Provádět technologie potřebné k dosažení cílů: Orbis Amadeus, Sabre, Galileo, atd. PREZENTACE - Blended El Mistr v pohostinství a cestovním ruchu řízení z EUDE Business School vám umožňuje jako specialista v oblasti cestovního ruchu organizace, s přihlédnutím ke kontextu rychle se měnící požadavky konkurenceschopnosti, kvality pokračuje a rostoucí internacionalizace jimi. Jakmile se program prošel budete připraveni získat pozice zodpovědnosti a vedení v průmyslu, vedoucí cestovní kanceláře. S Mistr v pohostinství a cestovním ruchu řízení ve formě pomoci semi-tvář jen jednou za měsíc, kde budete těžit z našich kampusu přes 8000m2 ve finančním centru Madridu, tříd a přednášek v malých skupinách s fakultou kvality je nutné. Zároveň budete mít přístup k naší platformě učení Desk, přední celoevropskou platformu, kde se bude přistupovat k třídám, mistrovských kurzů a konferencí v přímém přenosu, budete mít veškeré výukové materiály v e-book, pracující na otevřených fórech, atd S EUDE Business School, budete přístup k síti s více než 50.000 národními a mezinárodními studenty a mají k dispozici zaměstnání a stáže s více než 1200 společností. Překonal Master v pohostinství a cestovním ruchu řízení získají následující odborné a osobní dovednosti: - plnit úkoly vrcholového managementu v podnicích cestovního ruchu. - Převzít odpovědnost za koncepci a realizaci marketingových strategií, lidských zdrojů, financí a organizační v měnícím, konkurenční a zaměřených na mezinárodním trhu a na oplátku on-line prostředí. - Převzít odpovědnost za definování a provádění strategie pro internacionalizaci v turistické společnosti. - Vytvořit produktů a cenové strategie v různých on-line a off-line kanálů. - Provádět technologie potřebné k dosažení cílů: Orbis Amadeus, Sabre, Galileo, atd. METODIKA: Pracovní metodika vyvinutá v EUDE Business School je založen na metodě věci. Neobyčejně praktický výcvik je nejlepším základem pro studenta, aby získal znalosti, dovednosti a zkušenosti, které společnost potřebuje. Případy vyvinuté v každé oblasti odborných znalostí, jsou skutečné případy společností, které nabízejí studentům široký prostor pro analýzu a diskusi. Učebna s malými skupinami nebo Desk Platform učení, bude přední platforma na evropské úrovni je nejvhodnějším fórem pro studenty, podělit se o své názory a myšlenky na každý dokument. Učební plán byl připraven pod dohledem a vedením předních firem v tomto odvětví, stejně jako fakulty složený z manažerů a exdirectivos nadnárodních a národních společností. Jsme si vědomi úsilí podílejí na výcviku a nabízíme celou řadu nástrojů, které usnadňují učení žáků obsahu z různých perspektiv: ebook, Hypermedia Box Sessions Na Campus Virtual, případové studie, konference s významnými řečníky, fóra, atd. Po ukončení programu bude student přivezeme a bránit své diplomové práce. PFM je obchodní plán, který musí mít student uplatnit všechny znalosti a nástroje získané. V posledních letech, PFM se stal mnohem více, než požadavek na dokončení Mistra, protože jakmile program skončil mnoho studentů, kteří se odváží realizovat svůj projekt. Po celou dobu trvání programu, student bude mít vlastní učitele a nepřetržitou zpětnou vazbu od učitelů, kteří umožňují studentům vždy znát své silné stránky a oblasti pro zlepšení Studijní program - Oblasti znalostí řízení a organizace cestovního ruchu FIRMY - oblasti znalostí strategie cestovního ruchu FIRMY - oblasti znalostí: Lidské zdroje v oblasti cestovního ruchu společnosti - oblasti znalostí: Marketing cestovního ruchu SEKTORU - oblasti znalostí: APPLIED DIGITAL MARKETING sektoru cestovního ruchu - oblast znalostí: INTERNALIZACE TOURIST COMPANY - oblasti znalostí: TOURIST logistiky - oblasti znalostí: účetnictví a financí v oblasti cestovního ruchu společnosti, které působí - oblasti znalostí řízení a organizaci akcí - oblasti znalostí: Master ukončení projektu - ENGLISH DALŠÍ INFORMACE O ZÁJMU Stipendií ke studiu: EUDE Business School nabízí unikátní systém stipendií a studijních pomůcek pro výcvik z podniků a partnerských agentur, přičemž můžete mít prospěch z výrazné finanční pomoci na úhradu nákladů stupně. POŽADAVKY NA PŘÍSTUP do té míry: Jako požadavky je nezbytné mít vysokoškolské vzdělání nebo tři roky prokazatelné odborné praxe. STUPEŇ: Vlastní titulní EUDE Business School. [-]

Magisterský Titul V Oboru Managementu A Mezinárodní Hotelový Management

Universidad Europea de Madrid (UEM)
Campus forma Kombinované 9 měsíců September 2016 Španělsko Alcobendas

Pouze magisterský studijní program ve Španělsku, Master of hispanosuizo dvojjazyčné a multi-školní areál, který dává možnost získat pracovní zkušenosti v mezinárodních hotelech, díky vytváření sítí Les Roches a Universidad Europea de Madrid. [+]

NEW BUSINESS, nová škola Pro profesionály nového tisíciletí čekají různé a měnící se výzvy, jak se připravit také musel změnit. Díky inovativnímu školení sleduje jejich osobní a profesní rozvoj. Metody založené na učení a učení se praxí coworking. HUB se k rozvoji skutečné podnikatelské nápady. Fakulty, kteří jsou uznávaní odborníci. Spolupráce s firmami zaměřena na inovace v jejich sektoru. výcvik model evropské univerzity, se zvláštním důrazem na rozvoj dovedností. Master in International Hotel Management (Madrid - Les Roches, Švýcarsko) Pouze magisterský studijní program ve Španělsku, Master of hispanosuizo dvojjazyčné a multi-školní areál, který dává možnost získat pracovní zkušenosti v mezinárodních hotelech, díky vytváření sítí Les Roches a Universidad Europea de Madrid. Výborný tréninkový program a vedení v cestovním ruchu a pohostinství, podporované mezinárodními experty a ředitelů, kteří rovněž sdílejí své zkušenosti jako členy fakulty programu. Proč studovat v IEDE? Zajišťujeme komplexní a mezinárodní vzdělání, jehož účelem je pomoci studentům přizpůsobit pracoviště a osobního rozvoje. Naším základním principem je akademická kvalita, která vyztužené praktických cvičeních a používat nejnovější technologie ve třídě. Na fakultě je vysoce kvalifikovaný a má rozsáhlé zkušenosti s výukou, profesionálního a výzkum, který obohacuje vzdělávání a odborné přípravy studenta. Malé skupiny umožňují trvalý a přímý kontakt s učitelem a může vytěžit maximum z praxe každého ze stupňů zařízení. Jsme v čele španělských škol v přizpůsobování našich osnov do Evropského prostoru vysokoškolského vzdělávání. Máme dohody s více než 2700 společností, které nabízejí více stáž pro naše studenty a naši absolventi zaměstnání. Jsme součástí laureát mezinárodních univerzit, globální leader v oblasti vyššího vzdělávání. [-]

Titul Magistra V Kulinářském řízení A Inovací

Institut Paul Bocuse
Campus forma Denní studium 18 měsíců September 2016 Francie Écully

Program poskytuje solidní základy v oblasti marketingu, řízení lidských zdrojů, řízení provozu a účetnictví a finance a má řezací hranu kurzy v oblasti strategického řízení značky, design služeb, senzorický průzkum, výzkum a vývoj, potravinářské vědy, design potravin, vývoj pojetí, příjmy restaurace management, e-marketing, a design značky. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Foodservice, kulinářské umění a pohostinnost jsou v neustálém vývoji, a dnes průmysl vyžaduje vůdce pokročilých manažerských dovedností, kteří vědí, jak inovovat. Program Kulinářské Management & Innovation je dodáván ve spolupráci s předními univerzitami v oblasti inovací a kulinářské vedení, univerzita ve Stavangeru, Norska a Haaga-Helia Univerzitě aplikovaných věd v Helsinkách, ve Finsku, který dodává mistr. Je založen na unikátní směs strategických koncepcí řízení, kulinářské oblasti výzkumu a vývoje, potraviny v přírodovědných a technických a nové koncepce rozvoje a inovací dodávaných přes průlomové pedagogický přístup vyvažování teorie, analýzy a tvořivosti. Program poskytuje solidní základy v oblasti marketingu, řízení lidských zdrojů, řízení provozu a účetnictví a finance a má řezací hranu kurzy v oblasti strategického řízení značky, design služeb, senzorický průzkum, výzkum a vývoj, potravinářské vědy, design potravin, vývoj pojetí, příjmy restaurace management, e-marketing, a design značky. Studenti se podílejí na kulinářské dílny a přispívat k strategických projektů s velkými nadnárodními společnostmi, jako je Häagen-Dazs / Yoplait, Servair, Haviland, Bonduelle, Parmigiano Reggiano mezi ostatními. V gastronomické ústavu a dům Stravování ve Stavangeru, studenti jsou vystaveny unikátní výzkumné prostředí podporované akademické obce, vládou a průmyslem věnovanou rozvíjejícím se světě severské kuchyně a potravin kultury. Podílejí se také na probíhajících aplikovaného výzkumu studií na unikátní Institutu Paula Bocuse Centra pro potraviny a pohostinství výzkum a restauraci Living Lab. Program poskytuje osobní kariérní poradenství umožňuje studentům strukturovat své vlastní profesní cíle. Mistr je v Kulinářské Management a inovace je na plný úvazek program, dodává výhradně v angličtině. To zahrnuje nejméně 6 měsíců praxe a specializované magisterské práce. Magisterský zkušenost představuje první krok na cestě stát se kompletní profesionální, nabízí jedinečné příležitosti pro studenta prokázat způsobilost a kompetence v kulinářském řízení a inovací. VZDĚLÁNÍ Institut Paul Bocuse (Écully-France) Haaga-Helia University of Applied Sciences (Finsko) University of Stavanger (Norsko) Gastronomické ústav a Dům Stravování v Stavanger (Norsko) V zájmu studentů, program se může změnit. Prostředí podpora tvořivosti a internacionalismus Prostřednictvím mnoha průmyslových souvislostech Institut Paula Bocuse, magisterského v Kulinářské řízení a inovace studentů podílet se na výzkumných a vývojových studií prováděných Institutem Paula Bocuse Centra pro potraviny a pohostinství výzkum. Přitom, doplňují své manažerské vzdělání s aplikovaného vědeckého výzkumu v foodservice. Studenti se také přispět ke strategickým projektům velkých francouzských a mezinárodních společností, protože jim umožňují nahlédnout do skutečné světové problémy, kterým čelí dnešní potravinářský průmysl svěřených Institut Paul Bocuse. Diferenciace faktory: Kulinářské dílny představovat různá témata prováděném myšlenkových vůdců v různých průmyslových subsektorů Žít případové studie a firemní projekty Dynamické výměny s kulinářskými a foodservice inovátorů mezinárodní vzdělávací a profesní platformu Požadavek Vstupné Mistr je v Kulinářské Management & inovace vyžaduje solidní teoretický a techniky zázemí v kulinářské umění (vaření, pečivo, pekárna ...), Foodservice a vedení restaurace. Tato základna je základem tohoto programu na vysoké úrovni, která bude následně poskytne důkladné kulinářské řízení a inovací dovednosti, znalosti a kompetence, aby mohli vyvíjet a provádět v této konstantní rostoucím odvětví činnosti. Program je vyučován 90% v angličtině. ZÁPIS M1: Absolventi s bakalářským titulem v kulinářské umění, pečivo, pečení, řízení foodservice nebo potravinářské vědy s solidní znalosti výroby potravin, kulinářské techniky a potravinářských služeb operace profesionálové schopni prokázat, kuchyň Competency Management s nejméně 5 let praxe v kuchyni nebo řízení Foodservice Vstupné na programu je založen na kandidáta vzdělání, pozadí, profesní zkušenosti a osobní a profesní cíle. Uchazeč musí také poskytnout výsledky řízení talentové zkoušky - GMAT (v angličtině), nebo TAGE MAGE (francouzský jazyk) - a navíc doklad o znalosti anglického jazyka - TOEFL nebo TOEIC. Studenti, kteří nejsou ze mluvící zemi francouzštině nebo kteří tak dosud neučinily své předchozí studie v mluvící zemi francouzského musí prokázat C2 nebo C1 odborné způsobilosti úroveň podle Společného evropského referenčního rámce: učení, výuka, hodnocení. CampusFrance, francouzských zastupitelských úřadech mohou poskytnout další podrobnosti. Pracovní příležitost Po dokončení jejich stupňů, budou absolventi moci vytvořit své vlastní podnikání nebo integrovat do velkých restauračních skupin, institucionální cateringové firmy, zemědělsko-obchodních zájmů, mezinárodních hotelových společností nebo událostí správcovské společnosti v klíčových pozicích, jako je koncepce vývojář, brand manager, kulinářské manažer, nebo kuchař R & D. [-]

Dvojité Masters V Hotelu A Restauraci řízení

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Zaragoza

Double Mistr v hotelu a restaurace Vám nabízí možnost zakoupit plnou školení ve dvou odvětvích nejvíce poptávky po práci v naší zemi. Díky této dvojí magisterský titul v hotelu a vedení restaurace na odborníky, kteří mohou plánovat, organizovat a provádět obchodní formuláře. Manažeři a odborníci, kteří se připravují, aby se ... [+]

Double Mistr v hotelu a restauraci Specializujeme se dvojitý magisterský titul v oboru managementu a restauraci hotelu Double Mistr v hotelu a restaurace Vám nabízí možnost zakoupit plnou školení ve dvou odvětvích nejvíce poptávky po práci v naší zemi. Díky této dvojí magisterský titul v hotelu a vedení restaurace na odborníky, kteří mohou plánovat, organizovat a provádět obchodní formuláře. Manažeři a odborníci, kteří se připravují na obsazení pracovních míst, v úrovních odpovědnosti, že tato konkurenční trh práce vyžaduje. Řádné plnění povinností pozici, stejně jako znalost všech oblastí souvisejících s funkcí a řízení hotelová restaurace je přímá odpovědnost vedení zařízení. Pochopit, správu a dosáhnout uspokojivých výsledků je přímo závislá na management hotelů a restaurací. Tento dvojitý mistr umožňuje velkou specializaci a přizpůsobit potřebám trhu práce. Pořad jednání Manažerské dovednosti - Životní prostředí a vedení. Pracovník znalosti. Nový vůdce. Organizace a řízení styly. Růst a rozvoj podnikání. Cestovní ruch právo - občanské aspekty zadávání veřejných zakázek v oblasti pohostinství. Správní právní rámec pro podniky v oblasti pohostinství. Pracovní prostředí v sektoru pohostinství. Zdanění aplikována na odvětví pohostinství. Komerční právní aspekty pohostinství. Správa a řízení Control - Úvod do nákladů Hospitality. USALI. Rozpočty. Základní poměrové ukazatele. Integrální Dashboard Personalistika a interní komunikace - organizace a organizační kultura. Analýza, popis a hodnocení pracovních míst. Zachycení lidské zdroje. Výběr a orientace lidských zdrojů. Vyhodnocení školení zaměstnanců společnosti. Interní komunikace ve firmě. Prodej a marketing - Marketing pohostinství a cestovního ruchu. Definice obchodní politiky. Výrobek jako komerční proměnné. Komunikační politika. Nové technologie v marketingu a prodeji. Marketingový plán. Facilities Management a údržba - Údržba řízení údržby hotelero.La. Zabezpečení a kontrola. Plán Self-ochrana. Organizace, plánování a řízení stravovacích zařízeních - řízení a zpracovává Potraviny a nápoje prostor. Řízení nákupu. Finanční řízení obnovy. Pro řízení stravovacích zařízení Banket. Rozsah Produkty V. Vyjednávání: strategie a taktiky. Jiné formy obnovy. Bezpečnost potravin, životní prostředí a kvalita - řízení kvality v podnicích cestovního ruchu. Pojem a význam kvality. Implementace systému jakosti. Hygiena a bezpečnost potravin. Systém HACCP. Kvalita a environmentální zdraví. Franchising: Provozovatel si franchisor - historický a etymologický Nastavení-franšíza franchising. Klíčové pojmy. Druhy povolení. Výhody franchisingu. Nevýhody franchisingu. Hodnota značky. Definice smlouvy. Prvky franšízové ​​dohody. Obsah smlouvy: povinnosti a práva smluvních stran. Plnění zakázky. Ukončení franšízové ​​dohody. Kroky k vytvoření série. Bezpečnostní opatření. Organizace, plánování a řízení hotelových zařízení - Teorie obchodní organizace. Hotel společnosti a organizace. Hotel plánování (I). Hotel plánování (II). Organizační diagram hotelové společnosti. Management a oblast řízení procesů. Herramientas de dirección (I): ratios básicos. Herramientas de dirección (II): el presupuesto hotelero. Gestión y procesos del área de alojamiento. Řízení procesů a potravin a nápojů prostor. Calidad y Medio Ambiente - Concepto e importancia de la calidad. Implantación de un sistema de calidad. Calidad medioambiental. Congresos y Eventos: Organización y Operaciones - La agencia de viajes. Tipos y gestión. El Producto Turístico y su Distribución. La intermediación. La Organización y Planificación del Congreso. CÍLE Con el Doble Máster en Dirección de hoteles y restaurantes conseguiremos que: Adquieras las capacidades y conocimientos necesarios relacionados con la gestión y dirección de los establecimientos hosteleros, con especial incidencia en la gestión y organización de actividades relacionadas con los establecimientos de restauración en sus distintas tipologías. Puedas afrontar puestos de responsabilidad, donde tendrán que dirigir los distintos procesos involucrados en las empresas de hostelería. Fomentes probíhající procesy a osobní obnovu v tomto typu soutěže a inovací v oblasti pohostinství společnosti. Můžete rozvíjet procesy aplikované na pohostinství výzkumu. Reconozas las cuestiones profesionales, morales y éticas implicadas en los servicios ofrecidos, y seguir como guía la adopción de las prácticas profesionales, éticas y legales adecuadas. Dirijas y coordines la política de expansión. Gestionar y dirigir establecimientos hosteleros, con especial incidencia en la gestión, organización y dirección de actividades relacionadas (según especialidad). Tratar los diferentes problemas de gestión de dichos establecimientos en la sociedad actual de manera multidisciplinaria. Dirigir el plan comercial y de marketing del establecimiento Supervisar el análisis y gestión de servicios externos Gestionar eficientemente personas y equipos Salidas El Doble Máster en Dirección de Hoteles y Restaurantes está dirigido a las personas que quieran: Adquirir una preparación específica para incorporarse a un puesto de trabajo dentro del sector hotelero. Zlepšit nebo aktualizovat jejich vzdělávání v přípravě hrát odpovědné postavení. Teniendo como salidas profesionales la de director de hotel, adjunto a dirección, subdirector, director de alimentos y bebidas, jefe de restauración, gerente de restaurantes o jefe de compras. Puedes consultar algunas de las empresas en las que nuestros alumnos han realizado prácticas aquí. Požadavky na přijetí El acceso al Doble Máster en Dirección de Hoteles y Restaurantes se puede realizar por una de estas dos vías: Mít vysokoškolské vzdělání nebo Mají odborné zkušenosti. V tomto případě bude komise hodnotit znalosti a zkušenosti. [-]

Magisterský Titul V Oboru Managementu A Mezinárodní Hotelový Management

IEDE Business School - Universidad Europea
Campus forma Denní studium 3 semestry October 2016 Španělsko Madrid

To je důvod, proč, a tak jsme vytvořili Master in International Management a hotelového managementu, který zahrnuje teoretické i praktické předměty, a jejím cílem je být jediná dvojjazyčná, mezinárodní, technologické a praktický program. [+]

Management hotelnictví - Management hotelnictví . Mezinárodní hotelnictví stále více požadují lepší vyškolené odborníky pro řízení kvality a inovace požadavky zákazníka. Postgraduální studium na Evropské univerzity nabízejí příležitost pro profesionály cestovního ruchu dostalo praktické školení v národně a mezinárodně akreditované a uznávané instituce. Na evropské univerzity, ve spolupráci s dvouměsíční pobyt Les Roches International School of Hotel Management, jsme si stanovili cíl: výchova vysoce kvalifikovaných odborníků a vysokou zaměstnatelnost. To je důvod, proč, a tak jsme vytvořili Mistr v managementu a mezinárodní hotelový managementKterý obsahuje teoretické kurzy a praktická a je zaměřena na bytí jediná dvojjazyčná, mezinárodní, technologické a praktický program. Magisterský titul v oboru mezinárodní Hospitality Management a byla provedena v roce 2009/10. Program školení Master v managementu a mezinárodního hotelového managementu má 90 ECTS a skládá se z následujících pěti modulů: I správa, Hotel Management Správa a Hotel Management II Konec hlavního projektu Specializace na potravinářský a nápojový řízení Stáže Určeno Studenti z celého světa se stupněm nebo ekvivalentní oficiální stupně od akreditované instituce a ty, kteří chtějí vytvořit mezinárodní kariéru v oblasti hotelového managementu. Stupeň Po absolvování kurzu a po schválení hodnocení programu, budou studenti získají titul Master in International Management a hotelnictví uděluje Evropská univerzita v Madridu. Délka trvání Mistr má trvání 90 ECTS. Osmnáct měsíců (tři semestry), které začíná každý rok v říjnu školní rok, který končí v červnu každého roku a definitivně ukončit s praktickými zkušenostmi, bude délka trvání závisejí na každém jednotlivém případě, s minimem 500 povinných hodin. Mode 100% Face. Jazyk Spanish / English PROGRAM Od pondělí do pátku od 16:30 do 20:30 Praxe Stáže jsou součástí programu a jsou hodnoceny jako součást manažerského vzdělávání účastníka. Jedinečná příležitost ukázat, co se naučili v národní nebo nadnárodní společnosti. Zážitek, který umožňuje studentům vyšší pozici pro možnou procesu zvýšení úrovně. Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní profesionální praxi. Toto období zahrnuje 500 povinných hodin praktické výuky ve španělské nebo mezinárodní hotel na základě dohody o spolupráci s vzdělávacího Les Roches International School of Hotel Management as stejně jako dohody podepsané Evropskou univerzitou s několika hotelových společností. Praxe časy budou stanoveny v každém jednotlivém případě v závislosti na nabídce průmyslu. V případě, že student zvolí, aby praxe ve Španělsku, ty se udělují ve spolupráci s orientační práce úřadu. [-]