Dálkové magisterské studium Kulinářské umění - Dálkové magisterské studium Kulinářské umění hledejte zde!

Dálkové magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete Dálkové magisterské studium Kulinářské umění

Kulinářské umění

Magisterský studijní program vám dává možnost buď dále své znalosti o konkrétní otázku nebo vzletu v úplně jiným způsobem pomocí dovednosti, které jste získali z předchozího bakalářského titulu.

Distanční vzdělávání nebo distanční vzdělávání je způsob, jak dosáhnout vzdělání a poučení, často na individuální bázi, pro studenty, kteří nejsou fyzicky přítomni na akademické půdě.

Dálkové magisterské studium Kulinářské umění - Veškeré informace o Dálkové magisterském studiu Kulinářské umění. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Čtěte více

Magisterský Titul V Oboru Gastronomie

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Zaragoza

Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět ... [+]

Dálkové magisterske studium Kulinářské umění . Masters v gastronomii Diferencovat využití představivosti a inovací Velký povolání, která existuje dnes gastronomii, v zemi s tak mimořádným bohatstvím pohostinství a cestovního ruchu, by měla být uvedena do profesionální oblasti koherentního, realistické a efektivní způsob, přizpůsobení se aktuálním požadavkům specializace a konkurenceschopnost. Jako škola pohostinství v tomto mistra v gastronomii nabízíme komplexní školení od základních etice profese, rozvíjení schopnosti přizpůsobit se novým trendům a používání představivosti a inovací jako odlišnosti. Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět. Pořad jednání Úvod do profesionální kuchyně - Moderní kuchyně. Předběžné operace v moderní kuchyni. Seznamte se zpracování potravin, jako jsou: zelenina, vejce, polévky, dušená masa, rýže, těstoviny, zelenina, mořské plody, steaky, atd.. Řízení a organizace oddělení kuchyně. Studijní a logistika na menu a kartami. Pokročilé profesionální vaření - Průkopník v gastronomii. Kulinářská revoluce. Rozšířené Kuchyňské vybavení. Nové optimalizační nástroje. Pokročilé techniky vaření a uchování. Globální spíž. Produkty, textury a koření. Catering a komunity. Výroba a řízení nákupu. Výzkum, vývoj a inovace v kuchyni. Potravinářský průmysl a standardy kvality. Komunikace a marketing v kuchyni. Nové modely řízení. Hygiena a bezpečnost potravin - Hygiena, bezpečnost potravin a veřejného zdraví. Osoby manipulující s potravinami. Správné hygienické praxe. Servis a sledovatelnost. Historie gastronomie - Narození kuchyně. Starověký Blízký východ. Kuchyně v klasickém světě: Řecko a Řím. Arab a andasulí kuchyně. Evropská kuchyně ve středověku a renesance. Kuchyně sedmnáctého a osmnáctého století. Devatenáctého století francouzský a Belle époque. Současnost a "nová kuchyňská linka". Nové Kuchařské techniky - Nové nástrojů a strojů. Textury: zahušťovadla, želírující látky a stabilizátory. Nové vaření techniky. Nové složky. Cookbook. Zákusky - Zákusky: historie a umění. Instalace a konkrétní stroje. Znalost surovin. Orgány biskvit. Drobivý masy. Krémy a deriváty. Pěny a rodiny. Fermentované těsta. Cold svět. Mignardises. Pečivo pro celiaky. Dorty. Trendy a odkazy. Získat jídlo a odkazy zájmu. Čokoláda a pečivo umění - studie čokolády. Bombonería. Zákusky restaurace. Čokoláda pečivo dílna. Sugar. Čokoláda umělecké. Salada pečivo - Úvod do světa slaného pečiva. Nástroje. Těsto. Orgány opařený. Orgány listového těsta. Tekuté hmoty. Flatbreads. Mass vánek a orly těsto. Dorty uplatňující studoval masy. Sendviče Workshop znalosti a degustace španělských olivových olejů - různé druhy olivového oleje a hodnocení. Mezi hlavní odrůdy oliv a jejich zeměpisné rozložení. Zpracování ropy. Výhody jeho použití v kuchyni. Smyslová analýza panenských olivových olejů. Kuchyně světa - Úvod do mezinárodní kuchyně. Francouzské a severní evropské kuchyně. Italská kuchyně. Cocina mediterránea y judía. Cocina africana y del magreb. Cocina hindú y del Sudeste Asiático. Cocina China y Japonesa. Cocina Sudamericana y Caribeña. Cocina Mexicana y de Estados Unidos. Cocina vegetariana. CÍLE Con el Máster en Gastronomía conseguiremos que: Vědět, španělskou kuchyni a kulturu Aprendas los métodos de trabajo y perfecciones tus técnicas de cocina Můžete získat základ pro další profesní rozvoj v budoucnosti Fomentes probíhající procesy a osobní obnovu v tomto typu soutěže a inovace v oblasti pohostinství společnosti Ocupes puestos de responsabilidad, donde dirigirás los distintos procesos involucrados en las empresas de hostelería Odlety El Máster en Gastronomía está dirigido a todas las personas que quieren hacer de la gastronomía su profesión, ya que es uno de los sectores más dinámicos. V této profesi je důležité mít akademické zázemí, aby se přístup k nejlepší gastronomické nabídky na národní a / nebo mezinárodní úrovni, nebo pro řízení a spustit svůj vlastní podnik. Budete mít také pracovní příležitosti jako kuchař a / nebo Executive Chef. Požadavky na přijetí Přístup na Masters v gastronomii, co lze provést jedním ze dvou způsobů: Mít vysokoškolské vzdělání nebo Mají odborné zkušenosti. V tomto případě bude komise hodnotit své znalosti a zkušenosti. [-]