Dálkové magisterské studium Kulinářské umění - Dálkové magisterské studium Kulinářské umění hledejte zde!

Dálkové magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete Dálkové magisterské studium Kulinářské umění

Kulinářské umění

Magisterský studijní program vám dává možnost buď dále své znalosti o konkrétní otázku nebo vzletu v úplně jiným způsobem pomocí dovednosti, které jste získali z předchozího bakalářského titulu.

Distanční vzdělávání nebo distanční vzdělávání je způsob, jak dosáhnout vzdělání a poučení, často na individuální bázi, pro studenty, kteří nejsou fyzicky přítomni na akademické půdě.

Dálkové magisterské studium Kulinářské umění - Veškeré informace o Dálkové magisterském studiu Kulinářské umění. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Čtěte více

Magisterský Výživě A Kulinářské Umění

ABMS The Open University Of Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 16 - 20 měsíců Přihlašování započato Švýcarsko Curych + 1 více

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). [+]

Dálkové magisterske studium Kulinářské umění . Advance své zkušenosti na ABM Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM. Pro profesionály Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru. Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). Studenti jsou vybaveny užitečnými zdraví konzultantů nástroje ke vstupu na trh práce a efektivněji a účinněji přispívat k organizacím v rámci této oblasti. Mistr v oblasti výživy a kulinářské umění je studijní program pro studenty, kteří chtějí posílit své schopnosti v oblasti zdraví a jídlo se zaměřením zejména na manažerské prvky. Tento studijní program se bude skládat ze studijního pobytu 12 měsíců, ve které studenti budou vyučoval formou přednášek. V našich magisterských programů, budete: Rozvíjet a praktikovat inovativní výzkumné metody. Získejte nejvyšší kvalitu vzdělání. Dosáhnout odborné publikovat v odborných časopisech. Staňte se úspěšný vědec a profesionální. MBA: 1 rok + práce Máme 4 příjem za rok: leden, duben, červenec a říjen Velitel bude mít vaše vedení na další úroveň. V našich magisterských programů, budete: Studie a aplikovat inovativní výzkumné metody. Kombinovat aplikovaného výzkumu a odborné praxe. Připravte se, aby dopad na politiku a praxi. Naučte strategie s cílem umožnit účinnější, adaptabilní organizací a vytvářet pozitivní změnu. Stát se více inovativní lídrem ve svém oboru. Studium jazyka: tento studijní program vyučován výhradně v angličtině. Moduly: Výživa a Culinary Arts Management (Management Service Food) Studijní dovednosti pro postgraduální vzdělávání Výzkumné metody Informační a znalostní management Mezinárodní marketingová strategie Řízení, kontrola a odpovědnost za finanční zdroje Správa Lidé v organizacích Strategické řízení Strategické řízení operací Požadavky na přijetí: Doba trvání: jeden + práce (obvykle 4 - 8 měsíců) Diplom: MBA v výživy a kulinářské umění Věk: Minimální věk 21 roků Předchozí studie: Bakalářské nebo ekvivalentní Angličtina na úrovni: IELTS 6.0 nebo ekvivalentní (pouze pro studenty z neanglicky mluvících zemí nebo studenty, kteří neměli studovat na anglicky mluvící škole), pokud nemáte English Certificate si můžete udělat vlastní test angličtiny pro zdarma. Studium metodou řešení problémů: on-line Poplatek: 9900 Euro Poznámka: Studie poplatek nezahrnuje aplikaci a rezervační poplatek (aby vám zaručit studijní místo) 240 Euro (někdejší platby a nevratné). Evropský kreditní systém přenosu a akumulace: tento program je ekvivalentní k 90 ECTS Evropský rámec kvalifikací: tento program je ekvivalentní k úrovni 7 EQF [-]

Magisterský Titul V Oboru Gastronomie

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Zaragoza

Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět ... [+]

Masters v gastronomii Diferencovat využití představivosti a inovací Velký povolání, která existuje dnes gastronomii, v zemi s tak mimořádným bohatstvím pohostinství a cestovního ruchu, by měla být uvedena do profesionální oblasti koherentního, realistické a efektivní způsob, přizpůsobení se aktuálním požadavkům specializace a konkurenceschopnost. Jako škola pohostinství v tomto mistra v gastronomii nabízíme komplexní školení od základních etice profese, rozvíjení schopnosti přizpůsobit se novým trendům a používání představivosti a inovací jako odlišnosti. Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět. Pořad jednání Úvod do profesionální kuchyně - Moderní kuchyně. Předběžné operace v moderní kuchyni. Seznamte se zpracování potravin, jako jsou: zelenina, vejce, polévky, dušená masa, rýže, těstoviny, zelenina, mořské plody, steaky, atd.. Řízení a organizace oddělení kuchyně. Studijní a logistika na menu a kartami. Pokročilé profesionální vaření - Průkopník v gastronomii. Kulinářská revoluce. Rozšířené Kuchyňské vybavení. Nové optimalizační nástroje. Pokročilé techniky vaření a uchování. Globální spíž. Produkty, textury a koření. Catering a komunity. Výroba a řízení nákupu. Výzkum, vývoj a inovace v kuchyni. Potravinářský průmysl a standardy kvality. Komunikace a marketing v kuchyni. Nové modely řízení. Hygiena a bezpečnost potravin - Hygiena, bezpečnost potravin a veřejného zdraví. Osoby manipulující s potravinami. Správné hygienické praxe. Servis a sledovatelnost. Historie gastronomie - Narození kuchyně. Starověký Blízký východ. Kuchyně v klasickém světě: Řecko a Řím. Arab a andasulí kuchyně. Evropská kuchyně ve středověku a renesance. Kuchyně sedmnáctého a osmnáctého století. Devatenáctého století francouzský a Belle époque. Současnost a "nová kuchyňská linka". Nové Kuchařské techniky - Nové nástrojů a strojů. Textury: zahušťovadla, želírující látky a stabilizátory. Nové vaření techniky. Nové složky. Cookbook. Zákusky - Zákusky: historie a umění. Instalace a konkrétní stroje. Znalost surovin. Orgány biskvit. Drobivý masy. Krémy a deriváty. Pěny a rodiny. Fermentované těsta. Cold svět. Mignardises. Pečivo pro celiaky. Dorty. Trendy a odkazy. Získat jídlo a odkazy zájmu. Čokoláda a pečivo umění - studie čokolády. Bombonería. Zákusky restaurace. Čokoláda pečivo dílna. Sugar. Čokoláda umělecké. Salada pečivo - Úvod do světa slaného pečiva. Nástroje. Těsto. Orgány opařený. Orgány listového těsta. Tekuté hmoty. Flatbreads. Mass vánek a orly těsto. Dorty uplatňující studoval masy. Sendviče Workshop znalosti a degustace španělských olivových olejů - různé druhy olivového oleje a hodnocení. Mezi hlavní odrůdy oliv a jejich zeměpisné rozložení. Zpracování ropy. Výhody jeho použití v kuchyni. Smyslová analýza panenských olivových olejů. Kuchyně světa - Úvod do mezinárodní kuchyně. Francouzské a severní evropské kuchyně. Italská kuchyně. Cocina mediterránea y judía. Cocina africana y del magreb. Cocina hindú y del Sudeste Asiático. Cocina China y Japonesa. Cocina Sudamericana y Caribeña. Cocina Mexicana y de Estados Unidos. Cocina vegetariana. CÍLE Con el Máster en Gastronomía conseguiremos que: Vědět, španělskou kuchyni a kulturu Aprendas los métodos de trabajo y perfecciones tus técnicas de cocina Můžete získat základ pro další profesní rozvoj v budoucnosti Fomentes probíhající procesy a osobní obnovu v tomto typu soutěže a inovace v oblasti pohostinství společnosti Ocupes puestos de responsabilidad, donde dirigirás los distintos procesos involucrados en las empresas de hostelería Odlety El Máster en Gastronomía está dirigido a todas las personas que quieren hacer de la gastronomía su profesión, ya que es uno de los sectores más dinámicos. V této profesi je důležité mít akademické zázemí, aby se přístup k nejlepší gastronomické nabídky na národní a / nebo mezinárodní úrovni, nebo pro řízení a spustit svůj vlastní podnik. Budete mít také pracovní příležitosti jako kuchař a / nebo Executive Chef. Požadavky na přijetí Přístup na Masters v gastronomii, co lze provést jedním ze dvou způsobů: Mít vysokoškolské vzdělání nebo Mají odborné zkušenosti. V tomto případě bude komise hodnotit své znalosti a zkušenosti. [-]