Magisterské studium Kulinářské umění - Magisterské studium Kulinářské umění hledejte zde!

Magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete magisterské studium Kulinářské umění

Kulinářské umění

Po vzdělání vysokoškoláka, pán 's stupně pomoci studentům zlepšit své profesní cíle a odborné znalosti v oblasti studia. Absolventi těchto programů se mohou rozhodnout začít kariéru v jejich oboru, nebo jít na hledat ještě vyšší vzdělání.

Co je mistr v kulinářské umění? Tento titul je určen pro studenty, kteří doufají, že budovat kariéru jako kuchařů a další odborné pracovníky potravin. Některé programy jsou specifické pro určité kuchyně, zatímco jiní jsou obecnější povahy. V každém případě, v kurzu je obvykle vaří náročná a zároveň začlenit důležité teoretické základy. Například studenti jsou často nutné k dokončení kurzů v oblasti výživy, základní chemie, design potravin, ochutnávky techniky a víno párování.

Kromě výhody učení cenné a obchodní dovednosti z kulinářského umění, tato cesta studie má další výhodu.Studenti se seznámí s hodnotou čerstvých a zdravých surovin, a jsou tak dobře vybaveny pro vytvoření zdravé, gurmánské jídlo pro sebe a své rodiny.

Každý Mistr v programu kulinářské umění bude mít jinou cenu. Školné, jakož i zápis a registrační poplatky, se liší od školy do školy v závislosti na poloze. Obraťte se jednotlivé školy pro více informací.

Studenti s vášní pro kvalitní potraviny jsou dobře sloužil této cestě studia, protože to dává je do pro řadu profesí souvisejících s potravinami. Možná, že lépe než jakýkoli jiný stupeň, mistr v kulinářské umění připravuje absolventy pro úspěšnou a dobře placenou kariéru gurmánské kuchaře, pekaře, a manažery restaurace. Jedná se o náročnou kariéru s velkým množstvím prostoru pro rozvoj, a mnoho absolventů těchto programů se dostat daleko v potravinářském průmyslu.

Máte-li zájem o zápis do Master v kulinářské umění programu, existuje mnoho možností k dispozici pro vás po celém světě.Naší databáze škol může být užitečný zdroj pro určení, který program nejlépe vyhovuje vašim požadavkům. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.

Čtěte více

Magistr V Potravinářském Kultury A Komunikace

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 1 rok October 2016 Itálie Bra

Každý program Master v potravinách kultury a komunikace je samostatným a kompletní program Master se specifickým tematickým proudu. Různé proudy Master sdílejí společný základ kurzu, doplněným specializovanými materiálem unikátní tomuto proudu. Každý, nicméně, je určen pro zahraniční studenty, kteří hledají inovativní přístup ke studiu potravin a foodways a způsoby, ve kterých jsou diskutovány a zastoupených dnes. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Každý Magisterský studijní program v potravinách kultury a komunikace je samostatným a kompletní program Master se specifickým tematickým proudu. Různé proudy Master sdílejí společný základ kurzu, doplněným specializovanými materiálem unikátní tomuto proudu. Každý, nicméně, je určen pro zahraniční studenty, kteří hledají inovativní přístup ke studiu potravin a foodways a způsoby, ve kterých jsou diskutovány a zastoupených dnes. Program nabízí široký mix ve své třídě lekcí, cvičení, řízených degustací, projektů a studijních cest v Itálii i v zahraničí poskytovat multi-zkušenostní pochopení jak vysoce kvalitního řemeslného a průmyslových potravinářských výrobků, jejich ekologie, agronomie, technologie , historie, antropologie, sociologie, stejně jako potřebné znalosti a zkušenosti pro jejich předávání. Instruktoři zahrnují mezinárodně uznávané vědce, novináře a odborníky gastronomie, včetně: Carole Counihan, Barny Haughton, Corby Kummer, Stuart Franklin, Anne Noble, Carlo Petrini, a jiní. Prostřednictvím přístupu, který spojuje antropologie, historie, ekologie, potravinové politiky, agronomie, ekonomika, jídlo a smyslové vědy, ochutnávky, komunikace, a širokou škálu dalších předmětů, studenti získají nástroje pro vývoj nových konceptualizací, komunikace a vzdělávací strategie v říši vysoce kvalitní gastronomii. Absolventi se objeví připraveni na kariéru v oblasti komunitní projektového managementu, vzdělávání, marketingu a public relations. Kromě této šíři studie, z nichž každý proud velitel také výrazný akademické zaměření, které spadají do těchto témat. Všimněte si, že čtyři proudy programu mají každá různá data zahájení. Každý proud mistra zahrnuje 90 univerzitních kreditů a vede k 1. úrovni magisterského studia. Vyučovacím jazykem je angličtina. Program trvá 14 měsíců a je nutná minimálně 80% účast. Master in Food kultury a komunikace: Vysoce kvalitní produkty Master in Food kultury a komunikace: vysoce kvalitních produktů se vyznačuje hloubkový průzkum témat souvisejících s produkty, které charakterizují gastronomie, jakož i řemeslné potraviny dokonalosti. S těmito produkty jsou svým zaměřením, mistr poskytuje pokračující srovnání s zemědělsko-průmyslových potravin pochopit jejich vlastnosti a rozdíly. Kontrolovaných výrobků v průběhu bude obsahovat nápoje, jako je lihovin, vína a piva, a potravinách, jako jsou sýry, maso, těstoviny a rýže, extra panenský olivový olej, ocet, sůl a koření, čokolády, kávy a čaje. Vysoce kvalitní výrobky mají často non-hmatatelnou hodnotu, jsou zakoupeny za to, co představují, a mají role jako symbol společenského postavení. Mnoho z nich, ne-li všechny, jsou hluboce vázána na konkrétní oblasti, s nimiž jsou úzce identifikovat. Cílem tohoto mistra je také pochopit kulturní přitažlivost produktů, a to, co představuje souvislost mezi produktem a regionem. Tento přístup vyžaduje změnu perspektivy, to znamená, že počínaje nikoli z "kraje", ale spíše podle chuti výrobku, který bude analyzován, pochopen a je popsán, a pak pracovat pozpátku přijít na to, jaké faktory vytvořili toto "chuť": metody výroby, surovin a "místo" a historii, která vedla ke vzniku výrobku bude také zkoumat. Vědecký ředitel Master in Food kultury a komunikace: Vysoce kvalitní produkty je Mirco Marconi Internship A 4-to-8 týdnů dlouhé praxe a 2-to-4-měsíců dlouhé praxe (v roce 2016) dochází k závěru, master, přičemž každý student pracovat v rámci společnosti či organizace v Itálii nebo v zahraničí, nebo v rámci výzkumného projektu UNISG. Stáže se zaměřují na udržitelnou produkci potravin či komunikace a jsou základem pro závěrečné práce předloženou akademického výboru. V průběhu roku pracovníci magisterský studijní program pomoci studentům na výzkum a identifikaci stáže a hostitelé vyhovují jejich individuálním zájmům. Zatímco některé stáž hostitelé mohou příležitostně poskytovat ubytování a stravu, studenti jsou zodpovědní za všechny náklady spojené s jejich stáží. Závěrečná práce Diplomová práce je vyvrcholením hlavního programu nabízí studentům možnost syntetizovat a to jak teoretické a praktické kurzu, včetně praxe. Tato práce, včetně metodik a zprávou o stáž práci, je dokončena individuálně a je hodnocena akademickým výborem. Tematické okruhy Oba humanitní a přírodovědné předměty jsou vyučovány v rámci Master. Praktické vzdělávání, laboratorní práce, a studovat cestovní objevovat výrobky a jejich regiony původu doplněk lekce ve třídě s cílem poskytnout studentům interdisciplinární přístup do světa gastronomie. Následující tematické oblasti tvoří jádro kurzu jsou společné pro všechny toky Mistra, s výjimkou posledních čtyř oblastí, které jsou specifické pro každý ze čtyř samostatných proudů. Celoroční práce zahrnuje semináře určené k různým specifickým tématům a obsah kurzu se může měnit z roku na rok. Master rovněž zahrnuje akce a prezentace týkající se Slow Food programy, koordinovány ve spolupráci s organizací samotného. Poplatky Univerzita poplatek za magisterských programů v potravě kultury a komunikace je € 16.500. Poplatek zahrnuje: veškeré akademické činnosti, včetně konferencí, degustace a semináře studijní materiál (v digitálním formátu) veškeré náklady studijní cesty jsou naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v hlavním programu civilní pojištění (během akademických činností) zdravotní pojištění pro neevropské přístupem studenti wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 5000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 500 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Velitel Gastronomie: Jídlo Na Světě

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Itálie Bra

Master of Gastronomie: Potraviny v programu World nabízí ročníkovou práci, která je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa výuky po celý rok. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. [+]

The Master of Gastronomie: Jídlo v programu Světové Nabízí ročníkovou práci, která je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa učení v průběhu celého roku. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. Jaká je gastronomie? I přes svou krátkou historii, gastronomie je pojem, který se často diskutován, projednán a nepřihlíží. V UNISG, gastronomie je přístup ke studiu potravu prostřednictvím diverzity. Jde o pochopení, že znalosti existuje v mysli a v těle, a že naše identita, emoce a smysly jsou také nástroje pro učení o jídle. Gastronomie uznává, že jídlo je zároveň symbolickým a fyzické, politické a poetické, environmentální a politické. Obsah programu Výsledkem tohoto programu je, že absolventi jako labužníci přípojka tvůrci ve světě potravin, které mají kritické chápání vlastních rolí. Jsou to profesionálové s nástroji a perspektiv pro formování nové budoucnosti potravin, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. Program začíná v září 2016 a skončit v září 2017, zahrnuje osm měsíců on-kampusu práci a tříměsíční stáž. Tematické okruhy Program uděluje certifikovaným, první stupeň, magisterský titul, který zahrnuje 90 evropských akademických kreditů. Programy posledních dvanáct měsíců, s devíti měsících on-areálu a studijní cesty, následuje tříměsíční stáž nebo výzkumný projekt. Velitel Program includse ochutnávka workshopy až patnáct různých potravinářských výrobků, včetně víno, pivo, chléb, naloženého masa, sýrů, čaj a čokoláda, mezi ostatními. Tři prohlídky studijní cesty se uskuteční v průběhu roku, na regiony v Itálii, tak v zahraničí. studijní cesty Jako součást vzdělávacího designu UNISG se studenti v rámci magisterského programu zapojit do série studijních cest, aby se seznámili s širokou škálu potravinářských výrobků v rámci jejich environmentálních, ekonomických a sociálních souvislostech. Účelem těchto návštěv je zajistit 360 stupňů pochopení gastronomie, z chuti, výživovou hodnotu, a molekulární složení, do kulturního a společenského vědomí, že pochází z přímé zkušenosti v prostředí výroby. Studijní cesty probíhat jak v Itálii, tak v zahraničí, a poskytnout studentům hands-on zkušeností v oblasti výroby a propagace. Zvláštní pozornost je věnována rozdílům mezi průmyslovými a tradičních realitě podél celého výrobního řetězce, včetně distribuce a komunikace. Akademické a logistické plánování je řízena zaměstnanci lektorů, kteří také doprovázejí studenty během této fáze programu. Poplatky Univerzita Poplatek za mistra gastronomie je € 16500. Poplatek zahrnuje: všechny akademické činnosti, včetně konferencí, ochutnávky a semináře studijní materiál (v digitální podobě), všechny výdaje studijní cesta, jak byly naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v pokrytí program Master civilní pojištění (v průběhu akademické aktivity) zdravotní pojištění za nedodržení evropského přístupu studentů wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 4000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 400 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Magistr V Pomalém Umění Italské Kuchyně

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 1 rok January 2016 Itálie Bra

Určen pro lidi, kteří hledají inovativní model kuchyni založenou na znalosti tradičních italských výrobků a Slow Food filozofie. Mistr kombinuje obě vědy a humanitních rozvíjet znalosti potravinářských výrobků a způsob, jakým jsou vyráběny. Díky tříd s slavných italských kuchařů a významných osobností ve světě gastronomie, program integruje přednášky, studijní cesty po Itálii a stáže zkušenosti v italském Slow Food osterií a restaurací. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Pomalé Art of italské kuchyně V roce 2014 Pollenzo kuchařskou školu, vyvinutý na univerzitě v gastronomických věd ve spolupráci s Slow Food, uspořádá dva magisterské programy jednoroční v pomalém umění italské kuchyně. Struktura a osnovy budou stejné pro oba kurzy, přičemž jediným rozdílem je, že první bude vyučován v italštině a druhá v angličtině: Od září 2016 - v italštině Od ledna 2017 - v angličtině Každý kurz bude otevřen na maximálně 20 studentů a bude vyučován v Corte Albertina v Pollenzo, vedle ostatních UNISG budov. Kuchařskou školu studenti budou studovat v jedinečném prostředí, v těsném kontaktu s bakalářském, magisterském, Master a Advanced učňovského vzdělávání studentů z celého světa. Budou také moci navštěvovat univerzitu akce a přednášky a účastnit činností otevřené i pro další studenty. Kurz nabízí originální a inovativní vyučovací model, který se zaměřuje na kuchyni vnímána jako vášeň, sdílení a potěšení. Jejím cílem je pomoci všem těm, chtějí vstoupit do kulinářské profese se dozvědět o vaření a to jak z vědeckého a humanistického pohledu (stále nezbytné v těchto dnech), jakož i seznámit se s různými Restaurace vyžití z první ruky. Kurz bude přepínat mezi přednášky a lekce v Pollenzo a praktických zkušenostech přípravy v osterií a restaurací. Kurz bude organizován takto: dva měsíce v Pollenzo, tři měsíce v Osteria vybrán z vodítka Osterie d'Italia zveřejněné Slow Food Editore, dva měsíce v Pollenzo, tři měsíce v italské restauraci, jeden měsíc v Pollenzo. V návaznosti na toto osnov, pod vedením kuchařů UNISG, studenti pak budou moci sdílet své zkušenosti, stejně jako pokrmy a recepty naučili během svého působení na osterií a restaurací. Pokračující interakce mezi tradičními přednáškách a cvičeních bude usnadněno uspořádání Corte Albertina, která nabízí integrovaný kuchyň vybavena pulty a spotřebiči, se kterými se bude také dům ve třídě prostor s stoly a tabuli. Studijní cesty, základním prvkem všech kurzů UNISG, jsou také rys Master v pomalém umění italské kuchyně. Kurz se zaměří nejen na učení o vaření techniky při praktickém vyučování, ale i na znalosti potravinářských výrobků a způsob, jakým jsou vyráběny. Během kurzu se bude konat řada jednání o konkrétních potravinářských výrobků i praktická výuka se bude konat odborníci, včetně hostujících profesorů, producentů, odborné degustátorů a kuchaři, kteří již dlouho úzce spolupracují s UNISG a Slow Food. Studenti kurzu budou mít také jedinečnou příležitost poznat akademického tabulky, UNISG udržitelného jídelny, přes stravování, setkání s hostujícími kuchaři a krátkých obdobích praxe. Master in Slow umění italské kuchyně vydává 1. stupeň magisterský titul v hodnotě 60 kreditů těm, v jejichž předchozí postgraduální diplom a certifikát docházky a navíc získal certifikát dovednosti k ostatním účastníkům. Poplatky Poplatek za mistra v pomalém umění italské kuchyně je € 12.500, která zahrnuje 400 € vyčleněno na úvěry, které mají být naloženy na jídlo karty studenta pro univerzitní kavárně, "Tavole Accademiche," na hodnotu 4000 kreditů. Lavazza, který podporuje projekt kuchařskou školu, si klade za cíl pomáhat studentů v Master o prominutí tuto částku (€ 400.00) pro každého z nich. Proto se ve znění poplatek splatný studenty pro magisterského studia se rovná 12,100 euro. To zahrnuje: Všechny lekce, přednášky a praktická cvičení a demonstrace materiál hřiště (většinou v digitálním formátu) cestování, ubytování a strava během studijní cesty UNISG Kuchařské jednotného používání zařízení a potřeby pro domácnost kit Přístup k wifi síti účasti univerzity v každém případě podporované univerzitou gastronomické vědy a Slow Food třetí strany krytí pojištění odpovědnosti za zdravotní pojištění pro mimoevropských Certifikáty studentů, který vznese registrátor je obědů do kanceláře na lekce dnů poplatek nezahrnuje ubytování během svého pobytu v Pollenzo. [-]

Postgraduální Diplom / Magistra Mezinárodního Obchodu V Kulinářském Managementu (kulinářského Umění Akademie švýcarsko)

Swiss Education Group
Campus forma Denní studium 2 let March 2017 Švýcarsko Vojtěška

Poskytování absolventy s in-hloubka pochopení gastronomie a kulinářského umění, Master of International Business v Kulinářské managementu navazuje na vedení restaurace, kulinářské znalosti, dovednosti a kreativitu, takže jste schopni prokázat své inovativní nápady na zakládání a rozvoj vlastní kulinářské podnikatelský plán. [+]

Postgraduální diplom / Master of International Business v Kulinářské managementu Inovovat Trendy v kulinářském managementu Poskytování absolventy s in-hloubka pochopení gastronomie a kulinářského umění, Master of International Business v Kulinářské managementu navazuje na vedení restaurace, kulinářské znalosti, dovednosti a kreativitu, takže jste schopni prokázat své inovativní nápady na zakládání a rozvoj vlastní kulinářské podnikatelský plán. Objevte kulinářského světa vojtěška Campus Internship Termín 1 (11 týdnů) Termín 2 (11 týdnů) Zaplaceno stáž ve Švýcarsku nebo po celém světě (4-6 měsíců) Postgraduální diplom v kulinářské umění Inovovat kulinářské trendy vojtěška Campus Internship Termín 3 (11 týdnů) Term 4 (11 týdnů) Zaplaceno stáž ve Švýcarsku nebo po celém světě (4-6 měsíců) Master of International Business v Kulinářské managementu Termín 1 (11 týdnů) Teorie evropské kulinářské umění Bezpečnost potravin a sanitace Základy evropské kulinářské umění (praktická) Menu plánování a výživa Průmysl Experience Workshop Německý jazyk 1 / francouzský jazyk 1 Termín 2 (11 týdnů) Kulinářské Operations Evropské a mezinárodní kuchyně (Practical) Pečení a pečivo (Practical) Smyslová Vývoj a Menu Složení Německý jazyk 2 / Francouzský jazyk 2 Internship (4-6 měsíců) Praktická zkušenost Kvalifikace: Postgraduální diplom v kulinářské umění Termín 3 (11 týdnů) Vedení kulinářské akce Mezinárodní potravinářské trendy Inovativní vaření Trends (Practical) Kulinářské Business Development Plan Part 1 Term 4 (11 týdnů) Potraviny a nápoje Matching Jídlo v médiích Pečivo a čokoládové Arts (Practical) Kulinářské Business Development Plan Part 2 Internship (4-6 měsíců) Praktická zkušenost [-]

Magisterský Výživě A Kulinářské Umění

ABMS The Open University Of Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 16 - 20 měsíců Přihlašování započato Švýcarsko Curych + 1 více

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Advance své zkušenosti na ABM Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM. Pro profesionály Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru. Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). Studenti jsou vybaveny užitečnými zdraví konzultantů nástroje ke vstupu na trh práce a efektivněji a účinněji přispívat k organizacím v rámci této oblasti. Mistr v oblasti výživy a kulinářské umění je studijní program pro studenty, kteří chtějí posílit své schopnosti v oblasti zdraví a jídlo se zaměřením zejména na manažerské prvky. Tento studijní program se bude skládat ze studijního pobytu 12 měsíců, ve které studenti budou vyučoval formou přednášek. V našich magisterských programů, budete: Rozvíjet a praktikovat inovativní výzkumné metody. Získejte nejvyšší kvalitu vzdělání. Dosáhnout odborné publikovat v odborných časopisech. Staňte se úspěšný vědec a profesionální. MBA: 1 rok + práce Máme 4 příjem za rok: leden, duben, červenec a říjen Velitel bude mít vaše vedení na další úroveň. V našich magisterských programů, budete: Studie a aplikovat inovativní výzkumné metody. Kombinovat aplikovaného výzkumu a odborné praxe. Připravte se, aby dopad na politiku a praxi. Naučte strategie s cílem umožnit účinnější, adaptabilní organizací a vytvářet pozitivní změnu. Stát se více inovativní lídrem ve svém oboru. Studium jazyka: tento studijní program vyučován výhradně v angličtině. Moduly: Výživa a Culinary Arts Management (Management Service Food) Studijní dovednosti pro postgraduální vzdělávání Výzkumné metody Informační a znalostní management Mezinárodní marketingová strategie Řízení, kontrola a odpovědnost za finanční zdroje Správa Lidé v organizacích Strategické řízení Strategické řízení operací Požadavky na přijetí: Doba trvání: jeden + práce (obvykle 4 - 8 měsíců) Diplom: MBA v výživy a kulinářské umění Věk: Minimální věk 21 roků Předchozí studie: Bakalářské nebo ekvivalentní Angličtina na úrovni: IELTS 6.0 nebo ekvivalentní (pouze pro studenty z neanglicky mluvících zemí nebo studenty, kteří neměli studovat na anglicky mluvící škole), pokud nemáte English Certificate si můžete udělat vlastní test angličtiny pro zdarma. Studium metodou řešení problémů: on-line Poplatek: 9900 Euro Poznámka: Studie poplatek nezahrnuje aplikaci a rezervační poplatek (aby vám zaručit studijní místo) 240 Euro (někdejší platby a nevratné). Evropský kreditní systém přenosu a akumulace: tento program je ekvivalentní k 90 ECTS Evropský rámec kvalifikací: tento program je ekvivalentní k úrovni 7 EQF [-]

Mezinárodní Magistr V Potravinářském A Kuchař Designu

École de Condé
Campus forma Denní studium 1 rok September 2016 Francie Lyon

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. [+]

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. Jeden z mála předmětů tohoto druhu jsou k dispozici ve Francii a Evropě, Mezinárodní mistr v potravinách a vařit design vyučuje na École de Condé Lyonu, který se nachází v hlavním městě francouzské gastronomie. Kurz sdružuje designéry, renomovaných kuchařů, sociologové a vědci v jedinečném prostředí třídě, která se zaměřuje na výrobu a plánování. Kromě designu potravinářských nádobí, talíře a stravovacích míst (restaurace, obchody, atd), kurz jde do vztahu mezi spotřebitelem a výrobku prostřednictvím historického, socio-kulturní, uvádění na trh, ale také nutriční a vědecké analýzy. PROGRAM Mezinárodní Mistr v potravinách a vaříme design je celoroční program navázal stáží zkušeností, což představuje v celkem 60 ECTS kreditů. Tento program umožňuje konstruktérům, kulinářské umění a podnikání v zemědělství studentům zkoumat jeden z nejslibnějších oblasti designu, spojující více specializovaných oborech, jako jsou vědy potravin, jejich estetika, sociologie potravin, atd Přijímací řízení Studenti vystudoval bakaláře v designu, vaření, kulinářské umění, řízení pohostinství a věd potravin, se mohou obrátit na mezinárodní mistr v potravinách a Cook designu. Vstupné je založena na rozhovoru, stejně jako na studenta studijní výsledky a revize portfolia. Všichni žadatelé jsou povinni již dříve získané, nebo být v procesu získávání, 180 kreditů v akademické oblasti se vztahují na projekt (prostor, grafický, produkt), kulinářského umění, řízení pohostinství a věd potravin. Zahraniční studenti se mohou obrátit přímo École de Condé mezinárodní přijímací kancelář pro další pomoc. AKREDITACE Tento program byl rovněž potvrzen jako evropský magisterský první úrovni stupně (60 ECTS) ze strany Evropské akreditační rady vysokých škol škol. [-]

Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2017 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference. Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků. Výuka hlavního programu patří, kromě třídy, semináře a přednášky s odborníky v zemědělsko-potravinářském odvětví a designu: podnikatelé, manažeři, novináři, potravinových kritiků, architektů, designérů a kuchařů. Studenti budou také navštívit firmám v oboru, pojem obchody (koncept prodejen), obchodní přehlídky a kulinářské akce. Po absolvování kurzu, za předpokladu 3 měsíční stáž ve firmách, agentur nebo institucí patřících do sektoru potravin. ENTRY Mistr je pro italské a zahraniční absolventy v oblasti přesné, lidské, vědecké a umělecké. Omezený počet míst. Přístup je přes výběrového procesu, který vyhodnocuje životopis kandidáta a portfolio, stejně jako rozhovor. DOBA Účast je povinná. Začátek v březnu 2016 s dokončením v březnu příštího roku. Jsou opatřeny 580 hodin třídy a stáž na tříměsíční stáž: celkem 1500 hodin, které zahrnují třídy, přednášky, projekty, návštěvy a školení. STAGE Na konci didaktického programu, budou absolventi schopni dělat stáž tří měsíců ve firmách, agentur nebo institucí patřících do sektoru potravin. JAZYK Master je vyučován v angličtině DIPLOMA Po překonání závěrečnou zkoušku, bude student obdrží titul univerzitní mistr vydaného IULM a SPD. Program je 60 kreditů CFU / ECTS. [-]

Magisterské Programy V Gastronomii

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Zaragoza

Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět ... [+]

Masters v gastronomii Diferencovat využití představivosti a inovací Velký povolání, která existuje dnes gastronomii, v zemi s tak mimořádným bohatstvím pohostinství a cestovního ruchu, by měla být uvedena do profesionální oblasti koherentního, realistické a efektivní způsob, přizpůsobení se aktuálním požadavkům specializace a konkurenceschopnost. Jako škola pohostinství v tomto mistra v gastronomii nabízíme komplexní školení od základních etice profese, rozvíjení schopnosti přizpůsobit se novým trendům a používání představivosti a inovací jako odlišnosti. Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět. Pořad jednání Úvod do profesionální kuchyně - Moderní kuchyně. Předběžné operace v moderní kuchyni. Seznamte se zpracování potravin, jako jsou: zelenina, vejce, polévky, dušená masa, rýže, těstoviny, zelenina, mořské plody, steaky, atd.. Řízení a organizace oddělení kuchyně. Studijní a logistika na menu a kartami. Pokročilé profesionální vaření - Průkopník v gastronomii. Kulinářská revoluce. Rozšířené Kuchyňské vybavení. Nové optimalizační nástroje. Pokročilé techniky vaření a uchování. Globální spíž. Produkty, textury a koření. Catering a komunity. Výroba a řízení nákupu. Výzkum, vývoj a inovace v kuchyni. Potravinářský průmysl a standardy kvality. Komunikace a marketing v kuchyni. Nové modely řízení. Hygiena a bezpečnost potravin - Hygiena, bezpečnost potravin a veřejného zdraví. Osoby manipulující s potravinami. Správné hygienické praxe. Servis a sledovatelnost. Historie gastronomie - Narození kuchyně. Starověký Blízký východ. Kuchyně v klasickém světě: Řecko a Řím. Arab a andasulí kuchyně. Evropská kuchyně ve středověku a renesance. Kuchyně sedmnáctého a osmnáctého století. Devatenáctého století francouzský a Belle époque. Současnost a "nová kuchyňská linka". Nové Kuchařské techniky - Nové nástrojů a strojů. Textury: zahušťovadla, želírující látky a stabilizátory. Nové vaření techniky. Nové složky. Cookbook. Zákusky - Zákusky: historie a umění. Instalace a konkrétní stroje. Znalost surovin. Orgány biskvit. Drobivý masy. Krémy a deriváty. Pěny a rodiny. Fermentované těsta. Cold svět. Mignardises. Pečivo pro celiaky. Dorty. Trendy a odkazy. Získat jídlo a odkazy zájmu. Čokoláda a pečivo umění - studie čokolády. Bombonería. Zákusky restaurace. Čokoláda pečivo dílna. Sugar. Čokoláda umělecké. Salada pečivo - Úvod do světa slaného pečiva. Nástroje. Těsto. Orgány opařený. Orgány listového těsta. Tekuté hmoty. Flatbreads. Mass vánek a orly těsto. Dorty uplatňující studoval masy. Sendviče Workshop znalosti a degustace španělských olivových olejů - různé druhy olivového oleje a hodnocení. Mezi hlavní odrůdy oliv a jejich zeměpisné rozložení. Zpracování ropy. Výhody jeho použití v kuchyni. Smyslová analýza panenských olivových olejů. Kuchyně světa - Úvod do mezinárodní kuchyně. Francouzské a severní evropské kuchyně. Italská kuchyně. Středomořská a židovské kuchyně. Africké a severní Afriky kuchyně. Indian a jihovýchodní asijské kuchyně. Čínská a japonská kuchyně. Jižní Ameriky a karibské kuchyně. Mexické kuchyně a Spojené státy. vegetariánská kuchyně. CÍLE S Masters v gastronomii dostaneme, že: Vědět, španělskou kuchyni a kulturu Naučte se pracovní postupy a zdokonalit své kuchařské techniky Můžete získat základ pro další profesní rozvoj v budoucnosti Fomentes probíhající procesy a osobní obnovu v tomto typu soutěže a inovace v oblasti pohostinství společnosti Ocupes pozice, která bude stát v čele různé procesy zapojené do cateringových společností Odlety Masters v gastronomii je určen všem, kteří chtějí, aby jejich profesi gastronomii, protože je jedním z nejdynamičtějších odvětví. V této profesi je důležité mít akademické zázemí, aby se přístup k nejlepší gastronomické nabídky na národní a / nebo mezinárodní úrovni, nebo pro řízení a spustit svůj vlastní podnik. Budete mít také pracovní příležitosti jako kuchař a / nebo Executive Chef. požadavky na přijetí Přístup na Masters v gastronomii, co lze provést jedním ze dvou způsobů: Mít vysokoškolské vzdělání nebo Mají odborné zkušenosti. V tomto případě bude komise hodnotit své znalosti a zkušenosti. [-]

Magistr Kulinářského Umění A Kuchyňským řízení

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2016 Španělsko Barcelona

Kvalifikace z EUHT StPOL a "Gerona univerzitu: inovace a vzdělávání" (kvalifikace uznané oběma institucemi a díky hotelnictví jeho dlouhém pozadí a velkou prestiž). [+]

Mistr v kulinářské umění a vedení kuchyně Kvalifikace z EUHT StPOL a "Gerona univerzitu: inovace a vzdělávání" (kvalifikace uznané oběma institucemi a díky hotelnictví jeho dlouhém pozadí a velkou prestiž).

Trvání Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsíce dělat cvičení v odvětví (60 ECTS).

Výuka jazyků Třídy budou mít ve španělštině.

Metodologie Kurz je rozdělen mezi teoretického vyučování, praktické workshopy, skutečné praxe v Hotel-školy a profesionální cvičení v tomto odvětví.

Vchod Absolventi technických nebo absolventi v oboru gastronomie, kulinářské umění a podobně. Osoby způsobilé v kuchyni a gastronomii škol. Vyšší odborné vzdělávání stupně a technické studie kuchyně, gastronomii a hostinská s nejméně dva roky 'kompletních vzdělávání, dříve nevykazoval EUHT StPOL. Profesionálové s dostatečnou prokazatelné zkušenosti v stanovisko EUHT StPOL. ... [-]


Magisterský Kurz Kuchařských Technik A Výrobků

Basque Culinary Center
Campus forma Denní studium 6 měsíců September 2016 Španělsko San Sebastian

Studenti se do větší hloubky u současných a tradičních kuchařských technik [+]

Magisterský kurz kuchařských postupů a produktů

 

Studenti se do větší hloubky v současných i klasických kuchařských technik, které byly přesunuty dopředu sektoru v průběhu let, pracuje s výrobky z celého světa, 5 hodin denně, 5 dní v týdnu.

 

Intenzivní program 24 na místě týdnů s celkem 920 hodin třídy, které mohou být doplněny 6 měsíců fázi na konci v renomovaných restauracích. Osnovy, která zahrnuje také zboží a Culinary Technique semináře, v mistrovských třídách s mezinárodními kuchaři, gastronomické výlety a magisterského Final Project.

 

Se stal vysoce ceněný odborník, který je schopen přizpůsobit se různým stylům a vytvářet osobní přitom rozlišuje kulinářské práci.... [-]


Magistr V Italské Kuchyni

Apicius International School of Hospitality
Campus forma Denní studium 1 rok October 2016 Itálie Florence

Aish nabízí Master na italskou kuchyni pro profesionální kuchaři či absolventy pohostinství, kteří chtějí zlepšit specifické dovednosti v kulinářské umění. Program je jednoroční dlouho a je zaměřen na oslavuje vynikající mistrovství kuchyně, která se vyvinula v Itálii v průběhu staletí [+]

Aish nabízí Master na italskou kuchyni pro profesionální kuchaři či absolventy pohostinství, kteří chtějí zlepšit specifické dovednosti v kulinářské umění. Program je jednoroční dlouho a je zaměřen na oslavuje vynikající mistrovství v kuchyni, který se vyvinul v Itálii v průběhu staletí. Nejde jen o výjimečné schopnosti při řezání zeleniny nebo obracející omeletu, která dělá mistra kuchaře, ale znalost kvalitních výrobků, schopnost interpretovat recepty, povědomí o historických souvislostí jídel a kapacitních zápasu ingrediencí vytvořit vyvážený nový pokrm.

 

Program poskytuje studentům důkladné pochopení italského gastronomické kultury. Rozvíjí postoje každého studenta k jejich optimální potenciál a dává jim možnost získat konkrétní dovednosti a schopnosti s cílem rozvíjet svou profesní kariéru. Master Program je otevřen pouze 10 účastníků každý rok. Po úspěšném absolvování programu budou studenti dostávat Master certifikát v italské kuchyně.... [-]


Master Ekvivalent V Kulinářské Umění

CASA Schools
Online & Campus forma Přihlašování započato Spojené státy americké New York City

Pomocí našeho vyzkoušené a ověřené učňovské (externship) metodu, vás zápas s profesionálním kuchařem, který vás přenese do našeho strukturovaného Osnova a naučí vás vše, co potřebujete vědět o placenou kariéru v kulinářské umění. Od učení, co to znamená připravit zajímavé pokrmy s tím, jak se odvolat k patra lidí kuchařský učeň School of the Arts ukazuje, že vytváří nezapomenutelný kulinářský zážitek je duch úspěšné kulinářské vzdělání. [+]

Jsme školy, který umístí uvnitř skutečné kuchyně, v místě blízko vás, jako učeň (extern), pracující pod mistra kuchaře. Culinary Apprentice School of Arts Advantage - 6 měsíců one-on-one výuka - učit se v reálném restauraci - 100 procent on-the-job instrukce - 10500 Školné Pomocí našeho vyzkoušenou učení (externship) metodu, vás zápas s profesionálním kuchařem, který vás přenese do naše strukturované Osnova a vás naučí vše, co potřebujete vědět o placenou kariéru v kulinářské umění. Od učení, co to znamená připravit zajímavé pokrmy s tím, jak se odvolat k patra lidí kuchařský učeň School of the Arts ukazuje, že vytváří nezapomenutelný kulinářský zážitek je duch úspěšné kulinářské vzdělání. Culinary Apprentice School of the Arts míst, kam přímo v žáru akce, v luxusní hotel kuchyni nebo cateringové společnosti, kde se dozvíte recepty, techniky a příprava od lidí, kteří jsou ve skutečnosti obživy dnes od skutečného restaurace. Věří, že jeden z nejlepších způsobů, jak se naučit kulinářské umění je on-the-job-i kvůli našim rozsáhlým připojení restaurace, jsou ochotni nechat naši studenti učně (extern) ve svých kuchyních. Nejlepší způsob, jak dostat najal je již být na vnitřní straně. To je přesně tam, kde vás místo od prvního dne. Nabízíme all-inclusive učňovské (externship) program, který byl navržen tak, aby přesně pomoci studentovi při rozšiřování jejich potravinářský průmysl vědomostní základnu a kulinářské skillset. A zároveň umožnit jim vytvářet vysoce kvalitní profesionální spojení, která mohou vést k umístění a lepším kariérním stavebních příležitostí. Kulinářská SOU učebního plánu Arts byl navržen tak, aby produkovat kvalitní kuchaři, kteří jsou dobře situované jít dál mít prosperujících kulinářské kariéru. Bez ohledu na počáteční úroveň dovedností kuchařský učeň School of the Arts vám pomohou při pokračování kariéry v kulinářské umění. Ať už jste v současné době zaměstnán potravinářský průmysl služeb profesionála domácí kuchař nebo nováček musíme cesty, které vám pomohou při dosahování svých cílů. Culinary Apprentice School of the Arts funguje na jednoduchém Mentor / učeň přístupu. My vám spárovat s profesionálním kuchařem, který vás zavede uvnitř jeho nebo její kuchyni a vás naučí, jak přesně skutečný svět potravinářský průmysl funguje. Žádné učebny, žádné staromódní, zbytečné lekce. Místo toho se učíte své řemeslo přímo od jednotlivců, kteří tvoří působivý prvotřídní kuchyni pro bydlení. Na rozdíl od jiných tradičních kulinářských ústavů, budete nelze učit jen umění vaření a způsoby profesionální kuchyně, budete mít také možnost ukázat, co můžete udělat, aby se stejnými lidmi, kteří vám pomohou postoupit svou kariéru. Tím apprenticing, budete neustále znovu potvrzuje svou vášeň pro jídlo a disk dělat dobře. Spoje provedené během svého vyučení (externship) jsou tím, co může vést k práci v oblasti, kde znalosti správných lidí vás dostane do lepší než drahý stupně někdy může. Kulinářská Apprentice School of the Arts nabízí unikátní vzdělávací program, který vám pomůže nejen v bump-začíná svou kariéru, ale naučí vás zevnitř jedinečném prostředí profesionální kuchyně. Umístění Uvažujete o přemístění, takže můžete zúčastnit kulinářské škole nebo vysoké škole programu kulinářské umění? Jste najít školné drahé? Nemusíte, aby se utopil v dluzích, aby se váš cíl je kuchař nebo pracovat v restauraci průmyslu realitou. V restauraci průmysl je dovedností a zkušeností na bázi. Pravdou je, že drahé stupňů v tomto oboru nejsou to, co vás dostane práci. To, co chtějí vědět, je: Umíte vařit? Jste to udělal dřív? Jste kreativní? Toto odvětví je mnohem více podobný Hollywoodu, než si možná myslíte. Je to všechno o tom, kdo víte a co je důležitější, kdo tě zná. Je velmi důležité pro vás, aby připojení a být vždy zdvořilý ke každému, koho potkáte a pracovat velmi tvrdě. Musíš se ukázat připraveni a ochotni dělat to nejlepší každý den. Vzhledem k tomu, že to, co je zapotřebí k úspěchu a nikdy nevíte, kdo se dívá. Dostat se do profesionální kuchyně s kulinářské Apprentice School of the Arts vás dostane to, co potřebují nejvíce: připojení k internetu. S tímto zcela intenzivního programu kulinářské umění, kterou jste ve dveřích v jednom dni, kde můžete získat spojení v reálném světě dovednosti a know-how je zapotřebí, aby ji. Co nejvíce z této velmi unikátní, velmi reálná možnost je jen na vás. V tomto bodě, můžete se ptát sami sebe, kde se nachází naše škola. Díky naší pohlcující, hands-on struktuře Kulinářská Apprentice School of the Arts je všude s mentorů v téměř každé město v celých Spojených státech. Dostaneme vás v profesionální kuchyni na jeden den po dobu šesti měsíců ode dne osnov opěradlem trénink pod vedením profesionálního kuchaře. Je to vaše práce, aby se nanejvýš o tom. Můžete vydržet teplo? Culinary Apprentice škola umění byl nedávno pozván na programu Larry Kinga mluvit o tom, jak je náš program odborné přípravy (externship) dělat rozdíl propojením naše studenty a dostat je najal. Si porovnejte naší Školné [-]