Magisterské studium Kulinářské umění - Magisterské studium Kulinářské umění hledejte zde!

Magisterské studium Kulinářské umění - Zde naleznete magisterské studium Kulinářské umění

Kulinářské umění

Po vzdělání vysokoškoláka, pán 's stupně pomoci studentům zlepšit své profesní cíle a odborné znalosti v oblasti studia. Absolventi těchto programů se mohou rozhodnout začít kariéru v jejich oboru, nebo jít na hledat ještě vyšší vzdělání.

Co je mistr v kulinářské umění? Tento titul je určen pro studenty, kteří doufají, že budovat kariéru jako kuchařů a další odborné pracovníky potravin. Některé programy jsou specifické pro určité kuchyně, zatímco jiní jsou obecnější povahy. V každém případě, v kurzu je obvykle vaří náročná a zároveň začlenit důležité teoretické základy. Například studenti jsou často nutné k dokončení kurzů v oblasti výživy, základní chemie, design potravin, ochutnávky techniky a víno párování.

Kromě výhody učení cenné a obchodní dovednosti z kulinářského umění, tato cesta studie má další výhodu.Studenti se seznámí s hodnotou čerstvých a zdravých surovin, a jsou tak dobře vybaveny pro vytvoření zdravé, gurmánské jídlo pro sebe a své rodiny.

Každý Mistr v programu kulinářské umění bude mít jinou cenu. Školné, jakož i zápis a registrační poplatky, se liší od školy do školy v závislosti na poloze. Obraťte se jednotlivé školy pro více informací.

Studenti s vášní pro kvalitní potraviny jsou dobře sloužil této cestě studia, protože to dává je do pro řadu profesí souvisejících s potravinami. Možná, že lépe než jakýkoli jiný stupeň, mistr v kulinářské umění připravuje absolventy pro úspěšnou a dobře placenou kariéru gurmánské kuchaře, pekaře, a manažery restaurace. Jedná se o náročnou kariéru s velkým množstvím prostoru pro rozvoj, a mnoho absolventů těchto programů se dostat daleko v potravinářském průmyslu.

Máte-li zájem o zápis do Master v kulinářské umění programu, existuje mnoho možností k dispozici pro vás po celém světě.Naší databáze škol může být užitečný zdroj pro určení, který program nejlépe vyhovuje vašim požadavkům. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.

Čtěte více

Magistr V Italské Vinařské Kultury

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 1 rok April 2017 Itálie Bra

Navržen tak, aby vytvořit Wine skrutátorů, nová italská vína velvyslanci, kteří vyprávějí příběhy a trhu s vínem jejími enologickému, zemědělství, historické, kulturní a environmentální složitosti. Jsou to profesionálové pěstování vinné révy a výrobních procesů Wine, kteří mohou komunikovat roky enologické a vinařské tradice v rámci vyprávění historie, antropologie a umění vztahující se k italských estetiku. Tento mistr sloučí na-školní areál třídy, návštěvy vinných sklípků a na vinice a studijních cest s setkáních vedených slavných italských i zahraničních osobností ve světě vinařství, agronomie a kultury jako Simonit & Sirch nebo Bourguignon. Tento magisterský titul byl navržen ve spolupráci s Slow Wine Food -Slow vinařského pro časopisy a banka vín. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. The mistr v italské vinařské kultury, Navržený na univerzitě v gastronomických věd ve spolupráci s Slow Food and Wine banky, má ambiciózní cíl školení "vinných skrutátorů." Tyto nové enologické velvyslanci hrát vůdčí roli v italské vinařské oblasti marketingu a komunikace. Master navazuje na jedinečný vzorec vyvinutý v Pollenzo, s výuky ve třídě doplněné o výlety do vinic a vinařství a setkání s předními postavami z italské a mezinárodní vinařství, kulturu a agronomie. Víno je zkoumána z hlediska historického, kulturního a ekologického hlediska, stejně jako technické a zemědělské. Jaké jsou vína skrutátorů a co dělají? Tato nová profesionální údaj byl identifikován UNISG v důsledku zpětné vazby od mnoha výrobců vína, kteří zdůraznila potřebu tohoto typu expert pro účinnou propagaci italského vína. Vinné skrutátorů mají odborné znalosti révy pěstování a výrobě vína, a vědí, jak komunikovat letech enologické a vinařskou tradicí, jeho umístění v rámci italského umění, historie, antropologie a estetiky. Vinné skrutátorů vědí, jak vyprávět a italský trh víno, které vidí jako produkt jedinečné země. Vědí, že s cílem co nejlépe ocenit víno, jeden musí poznat tu zemi, spolu s a díky vínu. Jak je mistr strukturována? Ekonomové, sociologové, soudní znalci, historici, antropologové, filozofové, agronomové, ampelographers, enologists, geologové a entomologové tvoří kurzu je schopnost, která se skládá z profesorů rezidentů a hostujících lektorů z mnoha různých prostředí, kteří přicházejí do Pollenzo z celé Itálie, Evropy a zbytek světa. V souladu s tradicemi University of gastronomických věd, teorie bude pravidelně v kombinaci s praxí. Třídních činnosti budou doplněny pravidelné vycházky vidět práci ve vinici a vinice, jak se to stane. Destinace patří mnohé z Piemontu největších výrobců, včetně Ceretto, Fontanafredda, Cantine BORGOGNO, Conterno Fantino, contratto a La Spinetta. Program také zahrnuje tři studijní cesty, z nichž každá trvá týden, takže studenti mohou navštívit a dozvědět se více o některých z nejdůležitějších terroir v severní, střední a jižní Itálii. Kurz rok začíná v zimním prořezávání a dochází k závěru, po vinification s konečným vzdělávací praxe. V průběhu kurzu budou studenti také slyšet z různých odborníků z vinného světa, včetně agronomy, kteří strávili léta vývoji metod původní vinice řízení, botaniky a ekology, uměleckých historiků a filozofů, geographers a sociologů, antropologů a právní experty. Jako příklady lze uvést Maurizio Gily Jacky Rigaux, Claude e Lydia Bourguignon, Richard Baudains Jeremy Parzen, Marco Baccaglio. Nabitý program doplňkového výuky bude také velká jména z italské a mezinárodní vinařské scéně, na úrovni Anselme Selosse, Giuseppe Mazzacollin, Enzo Ercolino, Alessio Planeta, Guido Fantino a Pierluigi Zamo. A konečně, a to díky spolupráci s Slow Food and Wine banky, kurz bude zahrnovat ochutnávky organizované pomalým editorů víno, Využívat obrovský výběr skvělých italských vín uložených ve víně Bank sklepů. Tematické okruhy Mnohostranná osnovy Masters v italské vinařské kultury integruje technologie, řemesla a kulturu způsobem, který nikdy předtím v Itálii. Studijní cesty: Tři 5-6 denní výlety (na severu, středu a na jihu Itálie) Praxe v oboru: O několik dní každý měsíc bude věnována cyklu vinné révy, s rukama na výuce v různých piemontských vinic a vinařství, jako jsou: Aziende Vitivinicole Ceretto, Fontanafredda, Cantine BORGOGNO, Azienda Agricola Conterno e Fantino ECC ... Stáž: 3 měsíce stáž v lednu a březnu Přijímací řízení The University of gastronomických věd pořádá jednoroční magisterský program v italské vinařské kultury. Aby bylo možno použít na Master na italské kultury vína, musí uchazeči: registrovat on-line absolvovat motivační testu nahrát podklady pro dokumentaci k žádosti Všechny výše uvedené aplikace jsou kroky jsou zdarma a nezávazný. Poplatky Univerzita Poplatek za Master v italském vinné kultury je € 16.500 Poplatek zahrnuje: všechny akademické činnosti, včetně konferencí, ochutnávky a semináře studijní materiál (v digitální podobě), všechny výdaje studijní cesta, jak byly naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v pokrytí program Master civilní pojištění (v průběhu akademické aktivity) zdravotní pojištění za nedodržení evropského přístupu studentů wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 4000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách Poznámka: Poplatky nezahrnují službu Ubytování v Pollenzo a náklady na získání jednoho italského permesso Di Soggiorno (sídlo povolení, asi 180 €). Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Magistr V Potravinářském Kultury A Komunikace

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 1 rok October 2016 Itálie Bra

Navrženo pro zahraniční studenty, kteří hledají inovativní přístup ke studiu potravin a foodways a způsoby, ve kterých jsou diskutovány a zastoupených dnes. Velitel poskytuje nástroje pro vývoj nových konceptualizací, komunikace a vzdělávací strategie v říši vysoce kvalitních výrobků pochopit kulturní přitažlivost produktů, a to, co představuje souvislost mezi produktem a regionem. Absolventi se objeví připraveni na kariéru v komunitní projektového managementu, vzdělávání, marketingu a public relations [+]

Každý Magisterský studijní program v potravinách kultury a komunikace je samostatným a kompletní program Master se specifickým tematickým proudu. Různé proudy Master sdílejí společný základ kurzu, doplněným specializovanými materiálem unikátní tomuto proudu. Každý, nicméně, je určen pro zahraniční studenty, kteří hledají inovativní přístup ke studiu potravin a foodways a způsoby, ve kterých jsou diskutovány a zastoupených dnes. Program nabízí široký mix ve své třídě lekcí, cvičení, řízených degustací, projektů a studijních cest v Itálii i v zahraničí poskytovat multi-zkušenostní pochopení jak vysoce kvalitního řemeslného a průmyslových potravinářských výrobků, jejich ekologie, agronomie, technologie , historie, antropologie, sociologie, stejně jako potřebné znalosti a zkušenosti pro jejich předávání. Instruktoři zahrnují mezinárodně uznávané vědce, novináře a odborníky gastronomie, včetně: Carole Counihan, Barny Haughton, Corby Kummer, Stuart Franklin, Anne Noble, Carlo Petrini, a jiní. Prostřednictvím přístupu, který spojuje antropologie, historie, ekologie, potravinové politiky, agronomie, ekonomika, jídlo a smyslové vědy, ochutnávky, komunikace, a širokou škálu dalších předmětů, studenti získají nástroje pro vývoj nových konceptualizací, komunikace a vzdělávací strategie v říši vysoce kvalitní gastronomii. Absolventi se objeví připraveni na kariéru v oblasti komunitní projektového managementu, vzdělávání, marketingu a public relations. Kromě této šíři studie, z nichž každý proud velitel také výrazný akademické zaměření, které spadají do těchto témat. Všimněte si, že čtyři proudy programu mají každá různá data zahájení. Každý proud mistra zahrnuje 90 univerzitních kreditů a vede k 1. úrovni magisterského studia. Vyučovacím jazykem je angličtina. Program trvá 14 měsíců a je nutná minimálně 80% účast. Master in Food kultury a komunikace: Vysoce kvalitní produkty Master in Food kultury a komunikace: vysoce kvalitních produktů se vyznačuje hloubkový průzkum témat souvisejících s produkty, které charakterizují gastronomie, jakož i řemeslné potraviny dokonalosti. S těmito produkty jsou svým zaměřením, mistr poskytuje pokračující srovnání s zemědělsko-průmyslových potravin pochopit jejich vlastnosti a rozdíly. Kontrolovaných výrobků v průběhu bude obsahovat nápoje, jako je lihovin, vína a piva, a potravinách, jako jsou sýry, maso, těstoviny a rýže, extra panenský olivový olej, ocet, sůl a koření, čokolády, kávy a čaje. Vysoce kvalitní výrobky mají často non-hmatatelnou hodnotu, jsou zakoupeny za to, co představují, a mají role jako symbol společenského postavení. Mnoho z nich, ne-li všechny, jsou hluboce vázána na konkrétní oblasti, s nimiž jsou úzce identifikovat. Cílem tohoto mistra je také pochopit kulturní přitažlivost produktů, a to, co představuje souvislost mezi produktem a regionem. Tento přístup vyžaduje změnu perspektivy, to znamená, že počínaje nikoli z "kraje", ale spíše podle chuti výrobku, který bude analyzován, pochopen a je popsán, a pak pracovat pozpátku přijít na to, jaké faktory vytvořili toto "chuť": metody výroby, surovin a "místo" a historii, která vedla ke vzniku výrobku bude také zkoumat. Vědecký ředitel Master in Food kultury a komunikace: Vysoce kvalitní produkty je Mirco Marconi Internship A 4-to-8 týdnů dlouhé praxe a 2-to-4-měsíců dlouhé praxe (v roce 2016) dochází k závěru, master, přičemž každý student pracovat v rámci společnosti či organizace v Itálii nebo v zahraničí, nebo v rámci výzkumného projektu UNISG. Stáže se zaměřují na udržitelnou produkci potravin či komunikace a jsou základem pro závěrečné práce předloženou akademického výboru. V průběhu roku pracovníci magisterský studijní program pomoci studentům na výzkum a identifikaci stáže a hostitelé vyhovují jejich individuálním zájmům. Zatímco některé stáž hostitelé mohou příležitostně poskytovat ubytování a stravu, studenti jsou zodpovědní za všechny náklady spojené s jejich stáží. Závěrečná práce Diplomová práce je vyvrcholením hlavního programu nabízí studentům možnost syntetizovat a to jak teoretické a praktické kurzu, včetně praxe. Tato práce, včetně metodik a zprávou o stáž práci, je dokončena individuálně a je hodnocena akademickým výborem. Tematické okruhy Oba humanitní a přírodovědné předměty jsou vyučovány v rámci Master. Praktické vzdělávání, laboratorní práce, a studovat cestovní objevovat výrobky a jejich regiony původu doplněk lekce ve třídě s cílem poskytnout studentům interdisciplinární přístup do světa gastronomie. Následující tematické oblasti tvoří jádro kurzu jsou společné pro všechny toky Mistra, s výjimkou posledních čtyř oblastí, které jsou specifické pro každý ze čtyř samostatných proudů. Celoroční práce zahrnuje semináře určené k různým specifickým tématům a obsah kurzu se může měnit z roku na rok. Master rovněž zahrnuje akce a prezentace týkající se Slow Food programy, koordinovány ve spolupráci s organizací samotného. Poplatky Univerzita poplatek za magisterských programů v potravě kultury a komunikace je € 16.500. Poplatek zahrnuje: veškeré akademické činnosti, včetně konferencí, degustace a semináře studijní materiál (v digitálním formátu) veškeré náklady studijní cesty jsou naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v hlavním programu civilní pojištění (během akademických činností) zdravotní pojištění pro neevropské přístupem studenti wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 5000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 500 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Velitel Gastronomie: Jídlo V Itálii / Jídlo Ve Světě

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Itálie Bra

Dva různé programy určené k vlaku gastronomů: profesionálové s nástroji a perspektiv nezbytných pro formování nové budoucnosti pro jídlo, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. The University of gastronomických věd organizuje dva magisterské programy na jeden rok: Master of gastronomie: Potraviny v Itálii Master of Gastronomie: Potraviny ve světě Dva Mistr gastronomie programů nabídnout studentům způsob, jak se seznámit a aktivaci těchto připojení. Ročníkovou práci je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa učení v průběhu celého roku. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. Jaká je gastronomie? I přes svou krátkou historii, gastronomie je pojem, který se často diskutován, projednán a nepřihlíží. V UNISG, gastronomie je přístup ke studiu potravu prostřednictvím diverzity. Jde o pochopení, že znalosti existuje v mysli a v těle, a že naše identita, emoce a smysly jsou také nástroje pro učení o jídle. Gastronomie uznává, že jídlo je zároveň symbolickým a fyzické, politické a poetické, environmentální a politické. Obsah programu Výsledkem těchto programů je, že absolventi jako labužníci přípojka tvůrci ve světě potravin, které mají kritické chápání vlastních rolí. Jsou to profesionálové s nástroji a perspektiv pro formování nové budoucnosti potravin, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. Oba programy začínají v září 2016 a skončit v září 2017, zahrnuje osm měsíců on-kampusu práci a tříměsíční stáž. Tematické okruhy Oba Master of gastronomii programů svěřují certifikován, první úrovně, magisterský titul, který zahrnuje 90 evropských akademických kreditů. Programy posledních dvanáct měsíců, s devíti měsících on-areálu a studijní cesty, následuje tříměsíční stáž nebo výzkumný projekt. Master programy zahrnují ochutnávka workshopy zaměřené na až patnáct různých potravinářských výrobků, včetně víno, pivo, chléb, naloženého masa, sýrů, čaj a čokoláda, mezi ostatními. Tři prohlídky studijní cesty se uskuteční v průběhu roku, na regiony v Itálii, tak v zahraničí. studijní cesty Jako součást vzdělávacího designu UNISG se studenti v rámci magisterského programu zapojit do série studijních cest, aby se seznámili s širokou škálu potravinářských výrobků v rámci jejich environmentálních, ekonomických a sociálních souvislostech. Účelem těchto návštěv je zajistit 360 stupňů pochopení gastronomie, z chuti, výživovou hodnotu, a molekulární složení, do kulturního a společenského vědomí, že pochází z přímé zkušenosti v prostředí výroby. Studijní cesty probíhat jak v Itálii, tak v zahraničí, a poskytnout studentům hands-on zkušeností v oblasti výroby a propagace. Zvláštní pozornost je věnována rozdílům mezi průmyslovými a tradičních realitě podél celého výrobního řetězce, včetně distribuce a komunikace. Akademické a logistické plánování je řízena zaměstnanci lektorů, kteří také doprovázejí studenty během této fáze programu. Poplatky Univerzita Poplatek za mistra gastronomie je € 16500. Poplatek zahrnuje: všechny akademické činnosti, včetně konferencí, ochutnávky a semináře studijní materiál (v digitální podobě), všechny výdaje studijní cesta, jak byly naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v pokrytí program Master civilní pojištění (v průběhu akademické aktivity) zdravotní pojištění za nedodržení evropského přístupu studentů wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 4000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 400 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Magistr V Kulinářské Umění

Culinary Apprentice School of the Arts
Online & Campus forma Přihlašování započato Spojené státy americké New York City

Pomocí našeho vyzkoušené a ověřené učňovské (externship) metodu, vás zápas s profesionálním kuchařem, který vás přenese do našeho strukturovaného Osnova a naučí vás vše, co potřebujete vědět o placenou kariéru v kulinářské umění. Od učení, co to znamená připravit zajímavé pokrmy s tím, jak se odvolat k patra lidí se RRF kulinářského umění škola ukazuje, že vytváření nezapomenutelný kulinářský zážitek je duch úspěšné kulinářské vzdělání. [+]

Jsme školy, který umístí uvnitř skutečné kuchyně, v místě blízko vás, jako učeň (extern), pracující pod mistra kuchaře. RRF Kulinářské umění School pečivo Chef Advantage - 6 měsíců one-on-one výuka - učit se v reálném restauraci - 100 procent on-the-job instrukce - 10500 Školné Pomocí našeho vyzkoušenou učení (externship) metodu, vás zápas s profesionálním kuchařem, který vás přenese do naše strukturované Osnova a vás naučí vše, co potřebujete vědět o placenou kariéru v kulinářské umění. Od učení, co to znamená připravit zajímavé pokrmy s tím, jak se odvolat k patra lidí se RRF kulinářského umění škola ukazuje, že vytváření nezapomenutelný kulinářský zážitek je duch úspěšné kulinářské vzdělání. RRF Kulinářské umění School míst, kam přímo v žáru akce, v luxusní hotel kuchyni nebo cateringové společnosti, kde se dozvíte recepty, techniky a příprava od lidí, kteří jsou ve skutečnosti obživy dnes od skutečného restaurace. Věří, že jeden z nejlepších způsobů, jak se naučit kulinářské umění je on-the-job-i kvůli našim rozsáhlým připojení restaurace, jsou ochotni nechat naši studenti učně (extern) ve svých kuchyních. Nejlepší způsob, jak dostat najal je již být na vnitřní straně. To je přesně tam, kde vás místo od prvního dne. Nabízíme all-inclusive učňovské (externship) program, který byl navržen tak, aby přesně pomoci studentovi při rozšiřování jejich potravinářský průmysl vědomostní základnu a kulinářské skillset. a zároveň umožnit jim vytvářet vysoce kvalitní profesionální spojení, která mohou vést k umístění a lepším kariérním stavebních příležitostí. Osnovy RRF Kulinářské umění Škola byla navržena tak, aby produkovat kvalitní kuchaři, kteří jsou dobře situované jít dál mít prosperujících kulinářské kariéru. Bez ohledu na počáteční úroveň dovedností bude RRF Kulinářské umění School Škola vaření vám pomohou při pokračování kariéry v kulinářské umění. Ať už jste v současné době zaměstnán potravinářský průmysl služeb profesionála domácí kuchař nebo nováček musíme cesty, které vám pomohou při dosahování svých cílů. RRF kulinářského umění škola funguje na jednoduchém Mentor / učeň přístupu. My vám spárovat s profesionálním kuchařem, který vás zavede uvnitř jeho nebo její kuchyni a vás naučí, jak přesně skutečný svět potravinářský průmysl funguje. Žádné učebny, žádné staromódní, zbytečné lekce. Místo toho se učíte své řemeslo přímo od jednotlivců, kteří tvoří působivý prvotřídní kuchyni pro bydlení. Na rozdíl od jiných tradičních kulinářských ústavů, budete nelze učit jen umění vaření a způsoby profesionální kuchyně, budete mít také možnost ukázat, co můžete udělat, aby se stejnými lidmi, kteří vám pomohou postoupit svou kariéru. Tím apprenticing, budete neustále znovu potvrzuje svou vášeň pro jídlo a disk dělat dobře. Spoje provedené během svého vyučení (externship) jsou tím, co může vést k práci v oblasti, kde znalosti správných lidí vás dostane do lepší než drahý stupně někdy může. RRF Kulinářské umění School nabízí unikátní vzdělávací program, který vám pomůže nejen v bump-začíná svou kariéru, ale naučí vás zevnitř jedinečném prostředí profesionální kuchyně. Umístění Uvažujete o přemístění, takže můžete zúčastnit kulinářské škole nebo vysoké škole programu kulinářské umění? Jste najít školné drahé? Nemusíte, aby se utopil v dluzích, aby se váš cíl je kuchař nebo pracovat v restauraci průmyslu realitou. V restauraci průmysl je dovedností a zkušeností na bázi. Pravdou je, že drahé stupňů v tomto oboru nejsou to, co vás dostane práci. To, co chtějí vědět, je: Umíte vařit? Jste to udělal dřív? Jste kreativní? Toto odvětví je mnohem více podobný Hollywoodu, než si možná myslíte. Je to všechno o tom, kdo víte a co je důležitější, kdo tě zná. Je velmi důležité pro vás, aby připojení a být vždy zdvořilý ke každému, koho potkáte a pracovat velmi tvrdě. Musíš se ukázat připraveni a ochotni dělat to nejlepší každý den. Vzhledem k tomu, že to, co je zapotřebí k úspěchu a nikdy nevíte, kdo se dívá. Dostat se do profesionální kuchyně s RRF kulinářského umění škola vás dostane to, co potřebují nejvíce: připojení k internetu. S tímto zcela intenzivního programu kulinářské umění, kterou jste ve dveřích v jednom dni, kde můžete získat spojení v reálném světě dovednosti a know-how je zapotřebí, aby ji. Co nejvíce z této velmi unikátní, velmi reálná možnost je jen na vás. V tomto bodě, můžete se ptát sami sebe, kde se nachází naše škola. Díky naší pohlcující, hands-on struktuře RRF Kulinářské umělecké školy je všude s mentorů v téměř každé město v celých Spojených státech. Dostaneme vás v profesionální kuchyni na jeden den po dobu šesti měsíců ode dne osnov opěradlem trénink pod vedením profesionálního kuchaře. Je to vaše práce, aby se nanejvýš o tom. Můžete vydržet teplo? RRF kulinářského umění škola byla nedávno pozván na programu Larry Kinga mluvit o tom, jak je náš program odborné přípravy (externship) dělat rozdíl propojením naše studenty a dostat je najal. Si porovnejte naší Školné [-]

Magistr Jídel A Nápojů řízení

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2016 Španělsko Barcelona

Mistr ve Potraviny a nápoje řízení podle StPOL EUHT a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje řízení v dohodě s University of Girona nadace: Inovace a vzdělávání [+]

Mistr ve Potraviny a nápoje řízení Mistr ve Potraviny a nápoje řízení podle StPOL EUHT a specializované diplom v oboru Potraviny a nápoje řízení v dohodě s University of Girona nadace: Inovace a vzdělávání

Kvalifikace Mistr diplom v oboru Potraviny a nápoje řízení z EUHT StPOL a Food & Beverage management specializační diplom po dohodě s University of Girona: inovace a vzdělávací nadace.

Trvání Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsíce dělat cvičení v odvětví (60 ECTS).

Výuka jazyků Třídy jsou obvykle uvedeny ve španělštině. Celkem 60 hodin čtení jsou uvedeny v angličtině hodnocení učitelů z prestižních univerzit v Evropě a ve Spojených státech.... [-]


Magistr Kulinářského Umění A Kuchyňským řízení

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus forma Denní studium 8 - 14 měsíců September 2016 Španělsko Barcelona

Kvalifikace z EUHT StPOL a "Gerona univerzitu: inovace a vzdělávání" (kvalifikace uznané oběma institucemi a díky hotelnictví jeho dlouhém pozadí a velkou prestiž). [+]

Mistr v kulinářské umění a vedení kuchyně Kvalifikace z EUHT StPOL a "Gerona univerzitu: inovace a vzdělávání" (kvalifikace uznané oběma institucemi a díky hotelnictví jeho dlouhém pozadí a velkou prestiž).

Trvání Osm měsíců v hotelové škole a 3-6 měsíce dělat cvičení v odvětví (60 ECTS).

Výuka jazyků Třídy budou mít ve španělštině.

Metodologie Kurz je rozdělen mezi teoretického vyučování, praktické workshopy, skutečné praxe v Hotel-školy a profesionální cvičení v tomto odvětví.

Vchod Absolventi technických nebo absolventi v oboru gastronomie, kulinářské umění a podobně. Osoby způsobilé v kuchyni a gastronomii škol. Vyšší odborné vzdělávání stupně a technické studie kuchyně, gastronomii a hostinská s nejméně dva roky 'kompletních vzdělávání, dříve nevykazoval EUHT StPOL. Profesionálové s dostatečnou prokazatelné zkušenosti v stanovisko EUHT StPOL. ... [-]


Titul Magistra V Kulinářském řízení A Inovací

Institut Paul Bocuse
Campus forma Denní studium 18 měsíců September 2016 Francie Écully

Program poskytuje solidní základy v oblasti marketingu, řízení lidských zdrojů, řízení provozu a účetnictví a finance a má řezací hranu kurzy v oblasti strategického řízení značky, design služeb, senzorický průzkum, výzkum a vývoj, potravinářské vědy, design potravin, vývoj pojetí, příjmy restaurace management, e-marketing, a design značky. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Foodservice, kulinářské umění a pohostinnost jsou v neustálém vývoji, a dnes průmysl vyžaduje vůdce pokročilých manažerských dovedností, kteří vědí, jak inovovat. Program Kulinářské Management & Innovation je dodáván ve spolupráci s předními univerzitami v oblasti inovací a kulinářské vedení, univerzita ve Stavangeru, Norska a Haaga-Helia Univerzitě aplikovaných věd v Helsinkách, ve Finsku, který dodává mistr. Je založen na unikátní směs strategických koncepcí řízení, kulinářské oblasti výzkumu a vývoje, potraviny v přírodovědných a technických a nové koncepce rozvoje a inovací dodávaných přes průlomové pedagogický přístup vyvažování teorie, analýzy a tvořivosti. Program poskytuje solidní základy v oblasti marketingu, řízení lidských zdrojů, řízení provozu a účetnictví a finance a má řezací hranu kurzy v oblasti strategického řízení značky, design služeb, senzorický průzkum, výzkum a vývoj, potravinářské vědy, design potravin, vývoj pojetí, příjmy restaurace management, e-marketing, a design značky. Studenti se podílejí na kulinářské dílny a přispívat k strategických projektů s velkými nadnárodními společnostmi, jako je Häagen-Dazs / Yoplait, Servair, Haviland, Bonduelle, Parmigiano Reggiano mezi ostatními. V gastronomické ústavu a dům Stravování ve Stavangeru, studenti jsou vystaveny unikátní výzkumné prostředí podporované akademické obce, vládou a průmyslem věnovanou rozvíjejícím se světě severské kuchyně a potravin kultury. Podílejí se také na probíhajících aplikovaného výzkumu studií na unikátní Institutu Paula Bocuse Centra pro potraviny a pohostinství výzkum a restauraci Living Lab. Program poskytuje osobní kariérní poradenství umožňuje studentům strukturovat své vlastní profesní cíle. Mistr je v Kulinářské Management a inovace je na plný úvazek program, dodává výhradně v angličtině. To zahrnuje nejméně 6 měsíců praxe a specializované magisterské práce. Magisterský zkušenost představuje první krok na cestě stát se kompletní profesionální, nabízí jedinečné příležitosti pro studenta prokázat způsobilost a kompetence v kulinářském řízení a inovací. VZDĚLÁNÍ Institut Paul Bocuse (Écully-France) Haaga-Helia University of Applied Sciences (Finsko) University of Stavanger (Norsko) Gastronomické ústav a Dům Stravování v Stavanger (Norsko) V zájmu studentů, program se může změnit. Prostředí podpora tvořivosti a internacionalismus Prostřednictvím mnoha průmyslových souvislostech Institut Paula Bocuse, magisterského v Kulinářské řízení a inovace studentů podílet se na výzkumných a vývojových studií prováděných Institutem Paula Bocuse Centra pro potraviny a pohostinství výzkum. Přitom, doplňují své manažerské vzdělání s aplikovaného vědeckého výzkumu v foodservice. Studenti se také přispět ke strategickým projektům velkých francouzských a mezinárodních společností, protože jim umožňují nahlédnout do skutečné světové problémy, kterým čelí dnešní potravinářský průmysl svěřených Institut Paul Bocuse. Diferenciace faktory: Kulinářské dílny představovat různá témata prováděném myšlenkových vůdců v různých průmyslových subsektorů Žít případové studie a firemní projekty Dynamické výměny s kulinářskými a foodservice inovátorů mezinárodní vzdělávací a profesní platformu Požadavek Vstupné Mistr je v Kulinářské Management & inovace vyžaduje solidní teoretický a techniky zázemí v kulinářské umění (vaření, pečivo, pekárna ...), Foodservice a vedení restaurace. Tato základna je základem tohoto programu na vysoké úrovni, která bude následně poskytne důkladné kulinářské řízení a inovací dovednosti, znalosti a kompetence, aby mohli vyvíjet a provádět v této konstantní rostoucím odvětví činnosti. Program je vyučován 90% v angličtině. ZÁPIS M1: Absolventi s bakalářským titulem v kulinářské umění, pečivo, pečení, řízení foodservice nebo potravinářské vědy s solidní znalosti výroby potravin, kulinářské techniky a potravinářských služeb operace profesionálové schopni prokázat, kuchyň Competency Management s nejméně 5 let praxe v kuchyni nebo řízení Foodservice Vstupné na programu je založen na kandidáta vzdělání, pozadí, profesní zkušenosti a osobní a profesní cíle. Uchazeč musí také poskytnout výsledky řízení talentové zkoušky - GMAT (v angličtině), nebo TAGE MAGE (francouzský jazyk) - a navíc doklad o znalosti anglického jazyka - TOEFL nebo TOEIC. Studenti, kteří nejsou ze mluvící zemi francouzštině nebo kteří tak dosud neučinily své předchozí studie v mluvící zemi francouzského musí prokázat C2 nebo C1 odborné způsobilosti úroveň podle Společného evropského referenčního rámce: učení, výuka, hodnocení. CampusFrance, francouzských zastupitelských úřadech mohou poskytnout další podrobnosti. Pracovní příležitost Po dokončení jejich stupňů, budou absolventi moci vytvořit své vlastní podnikání nebo integrovat do velkých restauračních skupin, institucionální cateringové firmy, zemědělsko-obchodních zájmů, mezinárodních hotelových společností nebo událostí správcovské společnosti v klíčových pozicích, jako je koncepce vývojář, brand manager, kulinářské manažer, nebo kuchař R & D. [-]

Magistr řízení V Potraviny A Nápoje (MFB)

SDA Bocconi School of Management
Campus forma Denní studium 12 měsíců January 2017 Itálie Milán

on Master of Management v Potraviny a nápoje (MFB), je na plný úvazek, mezinárodní, jednoroční program, který je vyučován výhradně v angličtině a přitahuje studenty z celého světa. Program se zaměřuje na řízení F & B a společností souvisejících, jako jsou restaurace, hotely, rekreace a pokročilé maloobchodníků, z inovativní a efektivní perspektivě. MFB má multidisciplinární přístup a přijímá experimentální metodu. [+]

Master of Management v Potraviny a nápoje (MFB), je na plný úvazek, mezinárodní, jednoroční program, který je vyučován výhradně v angličtině a přitahuje studenty z celého světa. Program se zaměřuje na řízení F & B a společností souvisejících, jako jsou restaurace, hotely, rekreace a pokročilé maloobchodníků, z inovativní a efektivní perspektivě. MFB má multidisciplinární přístup a přijímá experimentální metodu. Přednášky od profesorů a hostující řečníci se střídají s skupinové cvičení, týmu a jednotlivých projektů, simulace, hraní rolí a případových studií analýzy. Budete mít mnoho Q & A sezení na současných problémů průmysl čelí nyní iv vnímané budoucnosti. MFB jde o řízení jako jedinečný recept, který vyžaduje mnoho pečlivě měřené složky, včetně silné teoretické a praktické znalosti, vize, pohon, odhodlání a schopnost identifikovat příležitosti a spojit lidi, kultur a tradic. MFB je Mistr pro vás, pokud Ty touží zaujmout řídící úlohu v oblasti zajímavou potraviny a nápoje a souvisejících odvětvích Chcete-li zjistit, jak být úspěšný v restauraci a hotelnictví Musíte být více specializované, aby se pokrok ve své kariéře Chcete příležitost spolupracovat s mezinárodními lídry v tomto odvětví Jste připraveni na výzvu specializované a intenzivní obchodní program Jste připraveni na inovativní osnov z mezinárodně uznávané School of Management. Co MFB vám může nabídnout Pevné základy v řízení, včetně praktických, tvůrčí a profesních dovedností Silný znalosti úspěšně působit v F & B sektoru, trhu, který je důležitou součástí globální ekonomiky Přímý kontakt s vynikajícími společnostmi a jejich vůdců, kteří jsou často hostující řečníci na programu Dynamické prostředí, důraz na světovém trhu a multidisciplinární přístup Výjimečná fakulty, zahrnující celosvětově uznávané partnery, top manažery a manažery, kteří budou poskytovat své specifické odborné znalosti a perspektivu. [-]

Mezinárodní Magistr V Potravinářském A Kuchař Designu

École de Condé
Campus forma Denní studium 1 rok September 2016 Francie Lyon

Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design. Jeden z mála předmětů tohoto druhu jsou k dispozici ve Francii a Evropě, Mezinárodní mistr v potravinách a vařit design vyučuje na École de Condé Lyonu, který se nachází v hlavním městě francouzské gastronomie. Kurz sdružuje designéry, renomovaných kuchařů, sociologové a vědci v jedinečném prostředí třídě, která se zaměřuje na výrobu a plánování. Kromě designu potravinářských nádobí, talíře a stravovacích míst (restaurace, obchody, atd), kurz jde do vztahu mezi spotřebitelem a výrobku prostřednictvím historického, socio-kulturní, uvádění na trh, ale také nutriční a vědecké analýzy. PROGRAM Mezinárodní Mistr v potravinách a vaříme design je celoroční program navázal stáží zkušeností, což představuje v celkem 60 ECTS kreditů. Tento program umožňuje konstruktérům, kulinářské umění a podnikání v zemědělství studentům zkoumat jeden z nejslibnějších oblasti designu, spojující více specializovaných oborech, jako jsou vědy potravin, jejich estetika, sociologie potravin, atd Přijímací řízení Studenti vystudoval bakaláře v designu, vaření, kulinářské umění, řízení pohostinství a věd potravin, se mohou obrátit na mezinárodní mistr v potravinách a Cook designu. Vstupné je založena na rozhovoru, stejně jako na studenta studijní výsledky a revize portfolia. Všichni žadatelé jsou povinni již dříve získané, nebo být v procesu získávání, 180 kreditů v akademické oblasti se vztahují na projekt (prostor, grafický, produkt), kulinářského umění, řízení pohostinství a věd potravin. Zahraniční studenti se mohou obrátit přímo École de Condé mezinárodní přijímací kancelář pro další pomoc. AKREDITACE Tento program byl rovněž potvrzen jako evropský magisterský první úrovni stupně (60 ECTS) ze strany Evropské akreditační rady vysokých škol škol. [-]

Magistr V Mezinárodním Managementu Vína

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus forma Denní studium Kombinované 1.5 - 3 let September 2016 Hongkong Kowloon + 1 více

Klíčovým hráčem v živé mezinárodní vinařské scéně, Hong Kong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo by se toužila stát součástí tohoto dynamického růstu oblasti. V kombinaci s obrovským růstem vína [+]

Klíčovým hráčem v živé mezinárodní vinařské scéně, Hong Kong nabízí jedinečnou polohu pro každého, kdo by se toužila stát součástí tohoto dynamického růstu oblasti. V kombinaci s obrovským růstem trhu s vínem v Číně, je třeba pro víno profesionály s pokročilým, odborné přípravy a vzdělávání se z globálního hlediska stále roste. Master of Science (MSc) v programu International Wine řízení byl navržen tak, aby splnění tohoto požadavku. Tento výjimečný program rozvíjí lídry, pedagogy a výzkumníky a vlévá se v nich hluboké porozumění nejnovějších trendů v oblasti podnikání s vínem, Demystifikací jeho složitosti a jejich umístění v silné pozici, aby vést odvětví do budoucnosti. Studenti budou mít také možnost dozvědět se více o pevninské čínských spotřebitelů vína a získat vhled do některé z nejrychleji rostoucích a potenciálně lukrativní vinné trhy ve světě. Program vyvinutý po konzultaci s profesorem poznamenat, vinařský průmysl postava Jeannie Cho Lee, profesor praxe (víno) v SHTM a první asijské Master of Wine (MW), a schválen renomovaných lídry, nabízí pobytové studijní cesty, které umožní studentům možnost navštívit známých vinařských oblastí, jako je například Burgundska a Bordeaux, pochopit osvědčených postupů při výrobě vína, obchod a řízení s cílem zvýšit jejich mezinárodní expozice a rozvoj globálních sítí. [-]

Magistr V Designu Potravin

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus forma Denní studium 12 měsíců March 2017 Itálie Milán

Master in Food designu rozvíjí potřebné dovednosti tak, že obchodník může vstoupit do sektoru potravin návrh, trh, který se neustále roste, a tam, kde je Itálie reference. Kurz je zaměřen na absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale i na odborníky s praxí na trhu. Program je zaměřen na potravinářském průmyslu a jeho metodik. [+]

Magisterske studium Kulinářské umění - Magisterske. Master in Food design poskytuje profesionální možnost rozvíjet potřebné dovednosti pro vstup a nabídnout inovativní přínos v potravinářském odvětví, které se neustále roste a kde Itálie je země reference. Kurz je určen nejen pro absolventy v designu, marketingu a komunikace, ale také odborníky již pracují na správu a řízení trhu s. Program řídí svou pozornost] v potravinářském sektoru a jeho metodik. Spojení mezi jídlem a designu, se rodí nový profesionální - návrhář potravin -, který je schopen pracovat s: - procesy, metody a prostředí, kde jsou potravinářské výrobky vyrábí, distribuuje a spotřebované; - Potraviny z estetického hlediska, komunikativní a reprezentativní; - Zařízení a nástroje používané při přípravě a konzumaci potravin; - Komunikační činnosti na podporu potravinářských výrobků. Výuka hlavního programu patří, kromě třídy, semináře a přednášky s odborníky v zemědělsko-potravinářském odvětví a designu: podnikatelé, manažeři, novináři, potravinových kritiků, architektů, designérů a kuchařů. Studenti budou také navštívit firmám v oboru, pojem obchody (koncept prodejen), obchodní přehlídky a kulinářské akce. Po absolvování kurzu, za předpokladu 3 měsíční stáž ve firmách, agentur nebo institucí patřících do sektoru potravin. ENTRY Mistr je pro italské a zahraniční absolventy v oblasti přesné, lidské, vědecké a umělecké. Omezený počet míst. Přístup je přes výběrového procesu, který vyhodnocuje životopis kandidáta a portfolio, stejně jako rozhovor. DOBA Účast je povinná. Začátek v březnu 2016 s dokončením v březnu příštího roku. Jsou opatřeny 580 hodin třídy a stáž na tříměsíční stáž: celkem 1500 hodin, které zahrnují třídy, přednášky, projekty, návštěvy a školení. STAGE Na konci didaktického programu, budou absolventi schopni dělat stáž tří měsíců ve firmách, agentur nebo institucí patřících do sektoru potravin. JAZYK Master je vyučován v angličtině DIPLOMA Po překonání závěrečnou zkoušku, bude student obdrží titul univerzitní mistr vydaného IULM a SPD. Program je 60 kreditů CFU / ECTS. [-]

Magisterský Titul V Oboru Gastronomie

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Zaragoza

Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět ... [+]

Masters v gastronomii Diferencovat využití představivosti a inovací Velký povolání, která existuje dnes gastronomii, v zemi s tak mimořádným bohatstvím pohostinství a cestovního ruchu, by měla být uvedena do profesionální oblasti koherentního, realistické a efektivní způsob, přizpůsobení se aktuálním požadavkům specializace a konkurenceschopnost. Jako škola pohostinství v tomto mistra v gastronomii nabízíme komplexní školení od základních etice profese, rozvíjení schopnosti přizpůsobit se novým trendům a používání představivosti a inovací jako odlišnosti. Tento Masters v gastronomii umožňují rozvíjet profesionálně mimo kuchyně a jídelny, a to jak technické a humanitní znalosti, implicándote v realitě výrobních procesů, výzkumu a inovací, čímž můžete převzít povinnosti a závazky, které dnes vyžaduje, aby obchodní svět. Pořad jednání Úvod do profesionální kuchyně - Moderní kuchyně. Předběžné operace v moderní kuchyni. Seznamte se zpracování potravin, jako jsou: zelenina, vejce, polévky, dušená masa, rýže, těstoviny, zelenina, mořské plody, steaky, atd.. Řízení a organizace oddělení kuchyně. Studijní a logistika na menu a kartami. Pokročilé profesionální vaření - Průkopník v gastronomii. Kulinářská revoluce. Rozšířené Kuchyňské vybavení. Nové optimalizační nástroje. Pokročilé techniky vaření a uchování. Globální spíž. Produkty, textury a koření. Catering a komunity. Výroba a řízení nákupu. Výzkum, vývoj a inovace v kuchyni. Potravinářský průmysl a standardy kvality. Komunikace a marketing v kuchyni. Nové modely řízení. Hygiena a bezpečnost potravin - Hygiena, bezpečnost potravin a veřejného zdraví. Osoby manipulující s potravinami. Správné hygienické praxe. Servis a sledovatelnost. Historie gastronomie - Narození kuchyně. Starověký Blízký východ. Kuchyně v klasickém světě: Řecko a Řím. Arab a andasulí kuchyně. Evropská kuchyně ve středověku a renesance. Kuchyně sedmnáctého a osmnáctého století. Devatenáctého století francouzský a Belle époque. Současnost a "nová kuchyňská linka". Nové Kuchařské techniky - Nové nástrojů a strojů. Textury: zahušťovadla, želírující látky a stabilizátory. Nové vaření techniky. Nové složky. Cookbook. Zákusky - Zákusky: historie a umění. Instalace a konkrétní stroje. Znalost surovin. Orgány biskvit. Drobivý masy. Krémy a deriváty. Pěny a rodiny. Fermentované těsta. Cold svět. Mignardises. Pečivo pro celiaky. Dorty. Trendy a odkazy. Získat jídlo a odkazy zájmu. Čokoláda a pečivo umění - studie čokolády. Bombonería. Zákusky restaurace. Čokoláda pečivo dílna. Sugar. Čokoláda umělecké. Salada pečivo - Úvod do světa slaného pečiva. Nástroje. Těsto. Orgány opařený. Orgány listového těsta. Tekuté hmoty. Flatbreads. Mass vánek a orly těsto. Dorty uplatňující studoval masy. Sendviče Workshop znalosti a degustace španělských olivových olejů - různé druhy olivového oleje a hodnocení. Mezi hlavní odrůdy oliv a jejich zeměpisné rozložení. Zpracování ropy. Výhody jeho použití v kuchyni. Smyslová analýza panenských olivových olejů. Kuchyně světa - Úvod do mezinárodní kuchyně. Francouzské a severní evropské kuchyně. Italská kuchyně. Cocina mediterránea y judía. Cocina africana y del magreb. Cocina hindú y del Sudeste Asiático. Cocina China y Japonesa. Cocina Sudamericana y Caribeña. Cocina Mexicana y de Estados Unidos. Cocina vegetariana. CÍLE Con el Máster en Gastronomía conseguiremos que: Vědět, španělskou kuchyni a kulturu Aprendas los métodos de trabajo y perfecciones tus técnicas de cocina Můžete získat základ pro další profesní rozvoj v budoucnosti Fomentes probíhající procesy a osobní obnovu v tomto typu soutěže a inovace v oblasti pohostinství společnosti Ocupes puestos de responsabilidad, donde dirigirás los distintos procesos involucrados en las empresas de hostelería Odlety El Máster en Gastronomía está dirigido a todas las personas que quieren hacer de la gastronomía su profesión, ya que es uno de los sectores más dinámicos. V této profesi je důležité mít akademické zázemí, aby se přístup k nejlepší gastronomické nabídky na národní a / nebo mezinárodní úrovni, nebo pro řízení a spustit svůj vlastní podnik. Budete mít také pracovní příležitosti jako kuchař a / nebo Executive Chef. Požadavky na přijetí Přístup na Masters v gastronomii, co lze provést jedním ze dvou způsobů: Mít vysokoškolské vzdělání nebo Mají odborné zkušenosti. V tomto případě bude komise hodnotit své znalosti a zkušenosti. [-]

Magisterský Kurz V Kuchyňských Technik A Výrobků,

Basque Culinary Center
Campus forma Denní studium 6 měsíců September 2016 Španělsko San Sebastian

Studenti se podívat do větší hloubky v současné a tradiční vaření technik, které se přestěhovaly do sektoru dopředu přes [+]

Magisterské studium v kuchařských technik a výrobků,

Studenti se podívat do větší hloubky v současné a tradiční vaření technik, které se přestěhovaly do sektoru dopředu v průběhu let, pracovat s produkty z celého světa, 5 hodin denně, 5 dní v týdnu.

Intenzivní program 24 na místě týdnů s celkem 920 hodin třídy, které mohou být doplněné o 6 měsíců fázi na konci v prestižních restauracích. Sylabus která obsahuje také produkt a kulinářské techniky, seminářů, mistrovských kurzů u mezinárodních kuchařů, gastronomické výlety a magisterském konečného projektu.

Staňte se vysoce cení profesionální, schopné přizpůsobit se nejrůznějším stylům a vytvářet osobní ještě rozlišovat kulinářské dílo.... [-]


Magistr V Italské Kuchyni

Apicius International School of Hospitality
Campus forma Denní studium 1 rok October 2016 Itálie Florence

Aish nabízí Master v italské kuchyně profesionálních kuchařů a pohostinství absolventy, kteří chtějí zlepšit specifické dovednosti v kulinářské umění. Tento program je jeden rok a je zaměřena na zvládnutí slaví vynikající kuchyně, která se vyvinula v Itálii v průběhu staletí [+]

Aish nabízí Master v italské kuchyně profesionálních kuchařů a pohostinství absolventy, kteří chtějí zlepšit specifické dovednosti v kulinářské umění. Tento program je jeden rok a je zaměřena na zvládnutí slaví vynikající kuchyně, která se vyvinula v Itálii v průběhu staletí. Není to jen výjimečné schopnosti při řezání zeleniny nebo obracející omeleta, která dělá šéfkuchař, ale znalosti o kvalitě výrobků, schopnost interpretovat recepty, povědomí o historické pozadí jídla, a na složky kapacita zápas vytváření vyváženého nové jídlo.

Tento program poskytuje studentům důkladné pochopení italské gastronomické kultury. Rozvíjí každého studenta přístupy k jejich optimální potenciál a dává jim možnost získat určité schopnosti a dovednosti s cílem rozvíjet jejich profesní kariéru. Master Program je otevřen pouze 10 účastníků ročně. Po úspěšném absolvování programu budou studenti dostávat listem na italskou kuchyni. ... [-]