Keystone logo

20 Magistr Programy v Politická ekonomie 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Ekonomika
  • Ekonomie
  • Politická ekonomie
Studijní obory
  • Ekonomika (20)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Magistr Programy v Politická ekonomie

    Proces, při kterém jsou kolektivní rozhodnutí učiněná je složitý a nepředvídatelný. Pokud to bude nutné počítat s akce vlád, soukromých osob a korporací, ti s Master in Political Economy cennou analýzu a směr pro klíčové rozhodovací pravomocí.

    &nbsp

    Co je Master in Political Economy? Jedná se o pokročilý stupeň vhodný pro ty, kteří s předchozí bakalářské práci v oboru politologie, ekonomie, historie nebo podnikání. Programy se zaměřují na strategické úvahy jednotlivců a sbírek lidí. Studenti důkladně prozkoumat procesy, motivy a důsledky politických rozhodnutí. Témata studia zahrnují právní předpisy, volby, právo a zájmové skupiny. Studenti se také učí, jak politickou soutěž nakonec i dopadům na společnost.

    &nbsp

    Mistr v politické ekonomii rozvíjí kritické myšlení a komunikační schopnosti studentů.Učí hlavní teorie ekonomiky a politické vědy shodně. Jsou schopni se týkají dva samostatné disciplíny navzájem a vyvodit závěry. Studenti rozvíjet dovednosti s nejnovější software a technologie, a jsou schopni používat jej pro sběr a analýzu souborů dat.

    &nbsp

    Celkové náklady na magisterském programu závisí na instituci. Studenti jsou vedeni k kontaktovat přijímací oddělení vysokých škol v úvahu pro konkrétnější informace o poplatcích a výuky. Většina programů bude vyžadovat minimálně dva roky na plný úvazek studia. Studenti by měli brát v úvahu bydlení, studijní materiály a náklady na dopravu.

    &nbsp

    Absolventi s Master in Political Economy jsou kvalifikováni k zaměstnání v mnoha vládních pozic. Lobbingu firmy také oceňují schopnosti těchto absolventů, a mnoho najít práci jako poradce pro politické kampaně.Někteří pracují jako výzkumní pracovníci a analytici ve firmách, které soutěží v silně regulovaných odvětvích. Poradenství práce je volba pro ty, kteří dávají přednost zůstat samostatně činné. Tyto programy také připravit studenty pro výkon vyšší úrovně vzdělání. Mnoho nakonec absolvovat doktorský program a jít na najít zaměstnání v akademiků.

    &nbsp

    Studenti mají zájem v jednom z těchto programů by měla začít zkoumá své možnosti hned. Pro zahraniční studenty a profesionály, mnoho on-line univerzity nabízejí ročníkovou práci, která odpovídá za plánování a geografických omezení. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.