Keystone logo

Magistr Programy v Ekonomie v Pákistán pro 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Ekonomika
Studijní obory
    Administrativa (0)Architektura (0)Biologie (0)Obchodní podnikání (0)Turismus a pohostinství (0)Design (0)Doprava a Logistika (0)Ekonomika (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Magistr Programy v Ekonomie

Existují důkazy o ekonomické psaní, které se datuje celou cestu zpět do mezopotámské éry. Vývoj moderní ekonomika je do značné míry způsobeno dvěma skupinami, které jsou označovány jako physiocrats a merkantilisty. Tyto skupiny pomáhají rozvoji kapitalismu v Evropě v 16. století.

Pákistán je doma k Indus Valley civilizace, která je mezi nejstarší na světě. Angličtina je oficiální jazyk používaný v celé vládě a většina vzdělávacích a podnikatelských subjektů, a je také rozumí a mluví s různou úrovní způsobilosti, mnoho lidí po celém Pákistánu, zejména z vyšších tříd a lidé, kteří prošli vyšší úrovní vzdělání, a těmi, s bydlištěm ve větších městech.

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci.