Keystone logo

35 Magistr Programy v Hospodářská politika 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Právo
  • Politika
  • Hospodářská politika
Studijní obory
  • Právo (35)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Magistr Programy v Hospodářská politika

    Největší herci v ekonomice, aby se největší vliv na celkové tržní podmínky. Vlády, banky a soukromé společnosti je nutné vytvořit strategie, které přidělují omezené zdroje nejefektivnějším možným způsobem. Ti, kteří s Mistrem v hospodářské politice mají schopnosti těchto organizací závisí na analýzu informací a vytvořit efektivní programy.

    Co je mistr v hospodářské politice? Jedná se o pokročilý stupeň, který zvyšuje vzdělávání studentů mimo magisterské úrovni. Zaměřuje se na hlavní teorie ekonomiky, které se vztahují k politickým rozhodnutím. Studenti zkoumat témata důležitá jak pro mikropodniky a makroekonomické perspektivy. Oblasti zaměření patří daňová politika, obchodní smlouvy a veřejné programy. Absolventi jsou schopni identifikovat neefektivnost a návrhy na zefektivnění funkce velkých organizací.

    Absolvent bude mít vyvinula pokročilé kritické myšlení a komunikační dovednosti.Kromě toho, že dokáže analyzovat potenciální výsledky politické změny, tito studenti jsou vedeni k vytváření podrobných zpráv a prezentací, které syntetizují složité myšlenky do snadno srozumitelné podobě. Tyto programy také dát studentům možnost začít pracovat s nejnovějšími softwarovými nástroji pro sběr a analýzu dat.

    Náklady na Master v hospodářské politice bude záviset na instituci student rozhodne zúčastnit. Doporučuje se, aby studenti obrátit na přijímací oddělení škol uvažuje o podrobnější informace týkající se poplatků a školného.

    Absolventi jsou použitelné v mnoha oblastech. Po ukončení jejich program, mnozí jsou schopni pokročit ve svých stávajících kariéře. Vlády, banky a soukromé korporace všechny vyžadují, aby služeb těchto absolventů. Zjistí, že práci jako analytiky a konzultanty. Některé z nich jsou úspěšné v manažerských rolích veřejných programů.Jiní rozhodnou pokračovat ve svých studiích a dokončit doktorský program. Tito studenti jsou kvalifikovaní pro kariéru v akademické obce.

    Je důležité vzít v úvahu, jak mnoho možností, jak je to možné před rozhodnutím o programu. Pro mezinárodní studenty a profesionály, on-line v kurzu poskytuje kvalitní vzdělávací příležitosti, které se vejdou do geografických a plánovacích omezení. Hledat pro váš program dole a kontakt přímo vstup kanceláře školy dle Vašeho výběru vyplněním v hlavní formě.