Online magisterské studium Biologie v Evropa - Online magisterské studium Biologie v Evropa hledejte zde!

Online magisterské studium Biologie v Evropa - Zde naleznete Online magisterské studium Biologie v Evropa

Biologie

Aby bylo možné úspěšně získat Masters kvalifikace, budete muset získat počet kreditů složením jednotlivých modulů. Většina učil Masters bude mít několik základních modulů, které musíte vzít a přenést za účelem získání kvalifikace. Posouzení výzkumné mistrů je téměř vždy výhradně jeden disertační modulu nebo projektu.

Biologické a vědy o živé přírodě je oblast vědy, která se zaměřuje na tělo a všechny funkce s ním spojené. Studenti si mohou vybrat, aby tříd, jako je anatomie, fyziologie, genetika, imunologie a toxikologie.

Protože všechny třídy jsou online, budou studenti nemusí objevit tříd. Plány nemusí být stejně přísné, když se vezme lekce on-line. Studenti mohou pracovat a plnit úkoly, když jsou připraveni a jejich osobní tempo. V několika on-line studijních oborů, studenti nejsou očekává volitelných kurzů pouze v případě potřeby podle jejich hlavní. To umožňuje studentům soustředit se na studium a to zejména, co se potřebují naučit, pro jejich podnikání. Pro mnoho studentů, kteří mají vášeň pro dozvědět informace týkající se jejich hlavních, on-line studijních programů fungují jako vynikající tohoto přístupu ušetří čas a pomoci studentům získat jejich titul rychleji.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Online magisterské studium Biologie v Evropa - Veškeré informace o Online magisterském studiu Biologie v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

Čtěte více

Magisterský Studijní Program V Potravinářském A Jídlo Vědy

Kristianstad University Sweden
Online forma Kombinované September 2017 Švédsko Kristianstad

Master program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pro různé skupiny. [+]

Online magisterske studium Biologie v Evropa . The Magisterský program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pro různé skupiny. Z výchozího bodu jídla spotřebitele, budou relevantní výzkum nutno revidovat, aby pro studenty prohloubit, rozšířit a aktualizovat své znalosti aplikovat v různých aktivit, a podílet se na výzkumných projektech. Struktura a obsah Program se skládá z 60 kreditů. Práce umístění je volitelný kurz 7,5 kreditů. Program je vyučován online. Povinné předměty (45 kreditů) jsou označeny * * Vzhledem ke složitosti Food Choice: Veřejný jídlo ze spotřebitelského hlediska je 7,5 úvěry * Potraviny, Nadměrné a spotřebitele kritika 7,5 úvěry * Applied Statistics in věd zdraví, 7,5 úvěry * potrava pro mnoho: interdisciplinární přístup a metodologii, 7,5 úvěry Volitelný směr přes první nebo druhý cyklus kurzů v Food and Meal Science teorie, 15 kreditů, na Kristianstad univerzity nebo jiné vysoké škole. Tyto 15 kreditů může obsahovat druhý cyklus umístění / stáž, který obsahuje 7,5 úvěry * diplomové práce, 15 kreditů Rozvoj Studenti budou rozvíjet své kompetence získáním metodologické znalosti, dovednosti, úsudek a odborný přístup v rámci kurzů složitosti Food Choice: Veřejný jídlo od spotřebitele výhledu aplikovanou statistiku v věd zdraví a potrava pro mnoho: interdisciplinární přístup a metodologie , Tento základ bude doplněn a postaven na prostřednictvím volitelného specializaci v oblasti potravin a Meal Science. Finální složkou je míra projekt, ve kterém budou studenti používat oba své metody a zkušenosti s výhradou rozvíjet své vlastní otázky a odpovídat na jejich přes empirické studie. požadavky na vstup a výběr Bakalářský titul s ekvivalence 180 kreditů u subjektu příslušného k hlavnímu poli Food and Meal vědy, včetně studia projektu nejméně 15 kreditů, nebo ekvivalent, a angličtinu 6 ze švédské střední školy nebo ekvivalent. Angličtina 6 je ekvivalentní - International English Language Testing Service (IELTS): celkovou známku 6,5 a žádná část pod 5,5. - Test z angličtiny jako cizího jazyka (TOEFL): Paper-based: Score 4,5 (stupnice 1-6) v písemném testu a celkovým skóre 575; Internet-based: Score 20 (stupnice 0-30) v písemném testu a celkovým skóre 90. - Cambridge ESOL: Certificate in Advanced English, diplom anglistiky nebo průkaz způsobilosti Udělen student, který prošel všemi kurzy uvedené v tomto programu osnov bude udělen titul Master of Arts (60 kreditů) v potravinách a Meal vědy , [-]

Magistr V řízení Bezpečnosti A Kvality Potravin

Grupo IOE
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Valencia Kolumbie Bogotá Mexiko Mexico City Peru Lima Brazílie São Paulo Barcelona Madrid Murcia + 10 více

S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. [+]

Spotřebitelé stále více požadují bezpečnější výrobky, je-li tento požadavek jídlo dosáhne maximální úrovně. Provozovatel potravinářského podniku stojí před úkolem splnění těchto očekávání bezpečnosti, každá porucha v tomto ohledu budou přísně potrestáni spotřebitelé a vážný dopad na příjmy společnosti. S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. CÍLE Být schopen plánovat, realizovat, monitorovat a kontrolovat systémy řízení kvality potravin. Znát a posuzovat požadavky legálně požadovanou kvalitu potravin. Provádět a interního auditu systémů nejvíce mezinárodně uznávaný řízení kvality potravin: ISO 22000 PAS 220 (FSSC 22000), BRC a IFS. Vědět systémů environmentálního řízení a bezpečnosti a ochrany zdraví při vzrůstu. [-]

Magisterský Výživě A Kulinářské Umění

ABMS The Open University Of Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 16 - 20 měsíců Přihlašování započato Švýcarsko Curych + 1 více

Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). [+]

Online magisterske studium Biologie v Evropa . Advance své zkušenosti na ABM Spojte se s žáky a vůdci, jako jste vy v našem internetovém magisterských programech. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako magisterského studia na ABM. Pro profesionály Magisterské výživy a kulinářské umění (Service Management potravin, MBA) znamená další úroveň úspěchu v každém akademickém oboru. Na konci Mistra (MBA) ve výživě a kulinářského umění (Management Service Food) studijního programu absolventi bude kombinovat teorii s jejich pracovním experiance a zobrazení dobré znalosti výživy a kulinářské umění (Management Service Food). Studenti jsou vybaveny užitečnými zdraví konzultantů nástroje ke vstupu na trh práce a efektivněji a účinněji přispívat k organizacím v rámci této oblasti. Mistr v oblasti výživy a kulinářské umění je studijní program pro studenty, kteří chtějí posílit své schopnosti v oblasti zdraví a jídlo se zaměřením zejména na manažerské prvky. Tento studijní program se bude skládat ze studijního pobytu 12 měsíců, ve které studenti budou vyučoval formou přednášek. V našich magisterských programů, budete: Rozvíjet a praktikovat inovativní výzkumné metody. Získejte nejvyšší kvalitu vzdělání. Dosáhnout odborné publikovat v odborných časopisech. Staňte se úspěšný vědec a profesionální. MBA: 1 rok + práce Máme 4 příjem za rok: leden, duben, červenec a říjen Velitel bude mít vaše vedení na další úroveň. V našich magisterských programů, budete: Studie a aplikovat inovativní výzkumné metody. Kombinovat aplikovaného výzkumu a odborné praxe. Připravte se, aby dopad na politiku a praxi. Naučte strategie s cílem umožnit účinnější, adaptabilní organizací a vytvářet pozitivní změnu. Stát se více inovativní lídrem ve svém oboru. Studium jazyka: tento studijní program vyučován výhradně v angličtině. Moduly: Výživa a Culinary Arts Management (Management Service Food) Studijní dovednosti pro postgraduální vzdělávání Výzkumné metody Informační a znalostní management Mezinárodní marketingová strategie Řízení, kontrola a odpovědnost za finanční zdroje Správa Lidé v organizacích Strategické řízení Strategické řízení operací Požadavky na přijetí: Doba trvání: jeden + práce (obvykle 4 - 8 měsíců) Diplom: MBA v výživy a kulinářské umění Věk: Minimální věk 21 roků Předchozí studie: Bakalářské nebo ekvivalentní Angličtina na úrovni: IELTS 6.0 nebo ekvivalentní (pouze pro studenty z neanglicky mluvících zemí nebo studenty, kteří neměli studovat na anglicky mluvící škole), pokud nemáte English Certificate si můžete udělat vlastní test angličtiny pro zdarma. Studium metodou řešení problémů: on-line Poplatek: 9900 Euro Poznámka: Studie poplatek nezahrnuje aplikaci a rezervační poplatek (aby vám zaručit studijní místo) 240 Euro (někdejší platby a nevratné). Evropský kreditní systém přenosu a akumulace: tento program je ekvivalentní k 90 ECTS Evropský rámec kvalifikací: tento program je ekvivalentní k úrovni 7 EQF [-]

Máster Universitario En Biotecnología Agroalimentaria

Universidad Católica de Ávila
Online & Campus forma Kombinované 1 rok October 2016 Španělsko Ávila

El Máster Universitario en Biotecnología Agroalimentaria de la Universidad Católica de Ávila persigue la formación y el entrenamiento del alumno en aspectos científicos y prácticos de este ámbito de la Biotecnología [+]

El Máster Universitario en Biotecnología Agroalimentaria de la Universidad Católica de Ávila persigue la formación y el entrenamiento del alumno en aspectos científicos y prácticos de este ámbito de la Biotecnología, con el objeto de acercarles el conocimiento de los mecanismos moleculares del funcionamiento de los seres vivos. El objetivo es que los estudiantes aprendan las aplicaciones técnicas de la biología para la producción de bienes y servicios, así como el escalado industrial en los procesos biotecnológicos y la gestión de recursos. - Duración: Un año - Número de créditos ECTS: 60 créditos - Tipo de enseñanza: Semipresencial - Idiomas en los que se imparte el título: Español ACCESO En el presente punto se recogen los criterios de acceso a los estudios ofertados, en estricto cumplimiento de lo establecido al respecto en el Real Decreto 1393/2007, con las modificaciones introducidas por el Real Decreto 861/2010, de 2 de julio. A tenor de lo establecido en el artículo 16 del mencionado Real Decreto, será necesario: 1) Estar en posesión de un título universitario oficial español u otro expedido por una institución de educación superior perteneciente a otro Estado integrante del Espacio Europeo de Educación Superior que faculte en el mismo para el acceso a enseñanzas de Máster. 2) Asimismo, los titulados conforme a sistemas educativos ajenos al Espacio Europeo de Educación Superior sin necesidad de la homologación de sus títulos, previa comprobación por la Universidad de que aquellos acreditan un nivel de formación equivalente a los correspondientes títulos universitarios oficiales españoles y que facultan en el país expedidor del título para el acceso a enseñanzas de postgrado. El acceso por esta vía no implicará, en ningún caso, la homologación del título previo de que esté en posesión el interesado, ni su reconocimiento a otros efectos que el de cursar las enseñanzas de Máster. ADMISIÓN El artículo 17 del citado R.D. 861/2010, de 2 de julio, establece lo siguiente: 1) Los estudiantes podrán ser admitidos a un Máster conforme a los requisitos específicos y criterios de valoración de méritos que, en su caso, sean propios del título de Máster Universitario o establezca la Universidad. 2) La Universidad incluirá los procedimientos y requisitos de admisión en el plan de estudios, entre los que podrán figurar requisitos de formación previa específica en algunas disciplinas. 3) Estos sistemas y procedimientos deberán incluir, en el caso de estudiantes con necesidades educativas específicas derivadas de discapacidad, los servicios de apoyo y asesoramiento adecuados, que evaluaran la necesidad de posibles adaptaciones curriculares, itinerarios o estudios alternativos. 4) La admisión no implicara, en ningún caso, modificación alguna de los efectos académicos y, en su caso, profesionales que correspondan al título previo de que este en posesión el interesado, ni su reconocimiento a otros efectos que el de cursar enseñanzas de Máster. Este programa integra estratos del conocimiento básico y aplicado, por lo que será necesario: 1) Acreditar estar en posesión de Título Oficial español u otro expedido por una institución de educación superior del EEES vinculado a las ciencias experimentales, ciencias de la vida o ciencias de la salud. De forma orientativa, a) Perfil 1: Titulados en Biología, Farmacia, Medicina, Química o Veterinaria. Otras titulaciones a partir de las cuales podría accederse al programa son Bioquímica, Biotecnología, Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Ingeniero Agrónomo, Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Rural, Nutrición Humana y Dietética. b) Perfil 2: Enfermería, Fisioterapia, Psicología entre otras. 2) Podrán acceder Titulados de sistemas educativos ajenos al EEES. [-]

Magisterský Titul V Oboru Managementu Kvality, Hygieny A Bezpečnosti Potravin

IMF - Business School
Online forma Denní studium Kombinované 12 měsíců Přihlašování započato Španělsko Madrid + 1 více

Rozvoj podnikání v potravinářském průmyslu vyžaduje integrovaný a profesionální přístup k zajištění kvality a bezpečnosti výrobků a procesů s cílem dosáhnout spokojenosti zákazníků a spotřebitelů [+]

Online magisterske studium Biologie v Evropa . Rozvoj podnikání v potravinářském průmyslu vyžaduje integrovaný a profesionální přístup s cílem zajistit kvalitu a bezpečnost produktů a procesů k dosažení spokojenosti zákazníků a spotřebitelů. Tento sektor vyžaduje specializovanou kontrolu návrh, vývoj, implementaci a audit systémů pro hygienu a bezpečnost potravin profesionály. Camilo José Cela MFI Group a University vyvinuli Online Master in kvality, hygieny a bezpečnosti potravin, prostřednictvím pružného a účinného vzdělávacího systému otevírá mnoho pracovních příležitostí v různých odvětvích zabývajících se výroby, zpracování, přepravě a manipulaci potravy. Učební plán vyvinutý odborníky v této oblasti, umožňuje studentům získat potřebné dovednosti, aby úspěšně fungují v práci kontrolu nad výrobou, uchovávání a distribuce bezpečných potravin, a regulační a právní rámec upravující tuto činnost. Oblast: Potravinářský průmysl Zaměřené na: Zkušení odborníci a absolventi vysokých škol, kteří chtějí mít odborné znalosti o základy, implementace a správy systémů jakosti v potravinářském průmyslu. [-]

Speciální řízení Bezpečnosti Potravin

Formato Educativo
Online & Campus forma Kombinované 6 měsíců September 2016 Španělsko Madrid

Zaměřené na latinskoamerické odborníky s cílem poskytnout znalosti řízení a okamžité praktické uplatnění v jejich profesionální činnosti, a zejména [+]

Gadex programu. Speciální Bezpečnost potravin Zaměřené na latinskoamerické odborníky s cílem poskytnout znalosti řízení a okamžité praktické uplatnění v jejich profesionální činnosti, a zejména vrcholového managementu a lidských vazeb, kulturních pracovníků a mezi profesionály a amerických a španělských firem.

Požadavky na

- Vyšší stupeň nebo odborné praxe, která garantuje úroveň odpovědnosti a dostatečně uplatnit znalosti z předmětu Master. - Být občanem země v Latinské Americe (včetně Španělska).

Trvání

Počet hodin: 425 hodin efektivní trénink patří: ... [-]