Magisterské studium Biologie v Evropa - Magisterské studium Biologie v Evropa hledejte zde!

Magisterské studium Biologie v Evropa - Zde naleznete magisterské studium Biologie v Evropa

Biologie

Aby bylo možné úspěšně získat Masters kvalifikace, budete muset získat počet kreditů složením jednotlivých modulů. Většina učil Masters bude mít několik základních modulů, které musíte vzít a přenést za účelem získání kvalifikace. Posouzení výzkumné mistrů je téměř vždy výhradně jeden disertační modulu nebo projektu.

Biologické a vědy o živé přírodě je oblast vědy, která se zaměřuje na tělo a všechny funkce s ním spojené. Studenti si mohou vybrat, aby tříd, jako je anatomie, fyziologie, genetika, imunologie a toxikologie.

Existuje více než čtyři tisíce vysokoškolské organizace v Evropě, od předních výzkumných institucí do malých, učení zaměřených vysokých škol. Evropa sama o sobě není tolik liší od ostatních kontinentů, sahající od polárního kruhu až po pobřeží Afriky.

Magisterské studium Biologie v Evropa - Veškeré informace o magisterském studiu Biologie v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

Čtěte více

Magistr V Cateringové Společnosti A Potravin A Nápojů

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA Barcelona
Campus forma Kombinované October 2016 Španělsko Barcelona

Ostelea rozhodla zavést program Executive Master in International Management cestovního ruchu, specializující se na hotelu a restaurace managementu a Potraviny a nápoje, které si klade za cíl přípravu odborníků a manažerů vést globálních podnikatelských projektů v oblasti řízení pohostinství. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Globalizace dala vzniknout rostoucí segmentaci a konkurenčním trhu cestovního ruchu. Internacionalizace firem a jejich založení na zahraničních trzích je klíčem při rozšiřování obchodní a obchodní řízení společnosti mají nové výzvy v organizaci prodeje v nejistém prostředí a kulturní rozdíly. Faktory, jako je geopolitické nestability v některých oblastech, vznik nízkonákladových společností nebo změny ve zvyklostech mnoha společnostech vedly ke změnám v mezinárodním odvětví cestovního ruchu, změny, které požadují profesionálové schopni pochopit složitost a dynamiku mezinárodního cestovního ruchu. Proto, Ostelea rozhodla zavést program Výkonný Master in International Management cestovního ruchu, Se specializuje na Hotel a restaurace management, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství. Proč studovat Mistr v managementu a obnovy Ostelea Potraviny a nápoje: Vedení příjmy je vyučován přes obchodní hru. Tento konkrétní oblast hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vizi. Metoda Případ: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšovat své rozhodnutí - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Některé z domů pro práci s: El Bulli a společností Ryanair Networking: Studenti mistři mohou podílet na Afterwork cyklu, což je činnost, která je spojuje s obchodním světem prostřednictvím setkání s podnikateli. Mohou také navštěvovat cyklus setkání s manažery hotelů a cateringových společností, a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Koučování cyklus: Studenti mistři mohou podílet na Ostelea trénovat cyklu, který kombinuje skupinová sezení v různých oblastech, jako jsou emoční koučinku či rodinného trénovat. Účast na veletrzích: Studenti mistři mohou navštěvovat nejrůznější veletrhy, jako jsou potraviny či IBTM. Ostelea je členem španělské asociace Hotel ředitelů a vedoucích pracovníků. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů a restauračních podniků. Výzkumná skupina: Členové fakulty Masters ve skupině multidisciplinárního výzkumu v oblasti cestovního ruchu EAE (GRIT-EAE), který se zaměřuje svoji vědeckou produkci v oblasti mezinárodního managementu cestovního ruchu. CÍLE Master in Hospitality Management a obnovy vám umožní: ZNÁT hotelnictví a stravovacích Vybudujte silnou základnu znalostí cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy od přístupu k řízení. PŘEHLED Vlak manažeři orientovaný obchodní vedení podniků, cestovního ruchu schopni získat očekávané výsledky po celém světě. DEVELOPMENT strategické plány Znát klíče k rozvoji strategických plánů a okamžitou akci v nadnárodních turistických prostředích. Inovace a udržitelné řízení Rozvíjet schopnost tvořivosti a inovace v oblasti hotelnictví a jejího udržitelného hospodaření s pomocí komplexního a specializovaného vzdělávání, kvalifikaci účastníků pro přijetí postoje v hotelech. TRÉNINK Rozvíjet dovednosti globální manažerka turistických podniků, aby se spolupráce, asertivní a participativní práce mezi všemi členy týmu vyvíjet. Studijní plán Master in Hospitality Management a restaurování Ostelea je rozdělena do 5 modulů: Struktura a financování odvětví cestovního ruchu. Řízení a inovace Talent. Strategické řízení a operace v sektoru hotelů a restaurací. Marketing a hotel a restaurace marketing. Mistr práce práce. Intensificaciónen Potraviny a nápoje. V rámci každé z těchto modulů jsou prezentovány různé předměty. Kariéra Profese Kariéra Services je oblast podpory pro studenty a absolventy Naším cílem je vést a doprovázet studentovi získat nové profesní cíle a dosáhnout lepší shodu mezi vaše očekávání a profesní zájmy s trhem práce. Kariéra Služby Kariéra Výkonný Partner Program zaměstnanosti Online práce fórum Talent Development Webináře Pracovní příležitosti Vedení Hotel. Správa adres nebo cateringových společností. Směr nebo správcovské společnosti nebo hotelové řetězce, nebo catering. Oddělení, jejichž úkolem pro firemní hotelové řetězce. Hotel divizní ředitelé obchodních skupin. Divize zodpovědný pro potraviny a nápoje (Potraviny a nápoje) Školitel orgány operačních středisek. Podnikatel v sektoru hotelů a restaurací Odborný konzultant v oboru Potraviny a nápoje Stupeň Účastník, který úspěšně dokončí program bude trvat: Titul mistra v mezinárodním Management cestovního ruchu se specializací na management hotelů a restaurací. Oficiální vysokoškolské vzdělání na University of Lleida, EAE Business School a Ostelea. Za účelem získání stupně z University EAE a je nezbytná pro splnění požadavků používání těchto institucí. [-]

Magistr Molekulárních Věd O živé Přírodě

HAN University of Applied Sciences
Campus forma Kombinované 24 - 30 měsíců September 2016 Nizozemsko Nijmegen

Kurzy na HAN University aplikovaných věd Masters jsou mezinárodně uznávané pro svou bezproblémovou integraci s odbornou praxí. Masters Han kurs v molekulární Life Sciences je jedinečný v tom, že se zaměřuje na aplikovaný výzkum a produktu [+]

Pro studenty z EU Převedení výzkumu do produktů Kurzy na HAN University aplikovaných věd Masters jsou mezinárodně uznávané pro svou bezproblémovou integraci s odbornou praxí. Masters Han kurs v molekulární Life Sciences je jedinečný v tom, že se zaměřuje na aplikovaný výzkum a vývoj produktů, a protože v sobě integruje vědecké a řízení projektů dovednosti. V tomto směru samozřejmě splňuje potřeby pole Skutečná práce. Během svého studia získáte rozsáhlé znalosti v této oblasti a naučit se aplikovat základní výzkum na biotechnické vývoje výrobků, jako jsou očkovací látky, léky, diagnostické testy biopaliv a enzymů. Profesionální příležitosti Biotechnologický průmysl, farmaceutické společnosti, nemocnice a výzkumné instituce jsou neustále v nouzi příslušných, orientované na cíl a mezioborových profesionálů. Absolventi tohoto kurzu mistři jsou schopni samostatně plánovat a provádět krátkodobých až střednědobých délky projektů. Budete použitelné v pozicích, jako junior vedoucí projektu a Lab Manager. Další možností pro vás jako Masters absolventa je pokračovat ve své akademické kariéře se doktorském studiu, nejlépe v oblasti aplikovaného výzkumu. Dvouletý kurz vyučován v angličtině Kurz Masters v Molecular Life Sciences je vyučován výhradně v angličtině. Můžete kombinovat svou práci s tím, že tuto studii na částečný úvazek dvouletý kurz. Mistr v molekulární Life Sciences Po úspěšném absolvování kurzu budete dosáhnout titulu "Master of Applied Science". Požadavky na přijetí Budete přijati do kurzu, pokud splňují následující kritéria: - Máte Bachelor aplikovaných věd, Bachelor of Science nebo magisterský titul v oboru molekulární vědy o živé přírodě, biochemie, biotechnologie, molekulární biologie nebo příbuzném oboru. - Máte minimálně jeden rok praxe v molekulární, buněčné biologie a biochemie laboratorní prostředí. - Vaše znalosti a dovednosti budou ověřovány písemným testem na molekulární a buněčné biologie a telefonickém rozhovoru. Případně: - Jste mezinárodní žadatel s jiným diplomu (např technik kvalifikaci z Německa). V tomto případě bude muset být vyhodnocen jako rovnocenný Bachelor aplikovaných věd v hodnocení přijímacího HAN vaše kvalifikace. - V těchto případech se doporučuje minimálně tři roky praxe před použitím. Vysoká úroveň angličtiny Aby byly způsobilé pro přijetí ke studiu, musíte být zdatní v angličtině, s těmito minimálními skóre: TOEFL skóre 550 / IELTS skóre 6.0 / Cambridge Certificate in Advanced English (CAE), nebo znalosti angličtiny (CPE). Žadatelé, které navštěvuje přes vyhodnocení přijímacího může prokázat své jazykové dovednosti v průběhu posuzování. [-]

Magisterský Titul V Oboru Výrobních Technologií Na Zvířatech

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Portugalsko Viseu

Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Cíle a kompetence Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. Jsou specifické dovednosti cyklus studia vedoucí k získání titulu Master of Animal výrobních technologií: Získat experimentální postup návyky s použitelnost v produktivním sektoru; Rozvíjet výzkumné kapacity v oblasti živočišné výroby; Rozvíjet kritický postoj vůči proudu výrobních problémů zvířat; Definovat cesty, které vedou k nejlepším řešení v konkrétních oblastech živočišné výroby, řízení jejich obavy, aby některé ze současných problémů, kterým sektor čelí, jako je například epizootologického dozoru ve výrobě a sledovatelnosti zvířat živočišných produktů; Pochopení významu udržitelnosti výroby zvířat a respektování životního prostředí, spojovat správnou léčbu odpadní vody na kvalitu životního prostředí; Prohloubení praktická řešení problémů kapacity v oblasti živočišné výroby, racionalizace výrobních faktorů udržitelným způsobem; Pochopit a mají schopnost spustit a realizovat moderní technologie spojené s výrobou zvířat; Pochopit principy zapojené do projektování, plánování a řízení různých živočišné výroby za použití nových řešení a technologií; Přispět k programům zajišťování kvality a bezpečnosti potravin. [-]

Stupeň V Biomolekulárních Vědy A Vývoje

University of Ferrara
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Itálie Ferrara

Master of Science v biomolekul Science and Evolution si klade za cíl vyškolit odborníky, kteří dosáhli: solidní kulturní zázemí v základní biologii a vysoké vědecké a operační připravenosti, který je nezbytný pro zařazení do výzkumu a aplikace v oblasti buněčné a molekulární biologie; dobrá znalost ... [+]

Master of Science v biomolekul Science and Evolution si klade za cíl vyškolit odborníky, kteří dosáhli: solidní kulturní zázemí v základní biologii a vysoké vědecké a operační připravenosti, který je nezbytný pro zařazení do výzkumu a aplikace v oblasti buněčné a molekulární biologie; dobrý přehled o vědecké metody vyšetřování; hluboké znalosti laboratorních metod, analytických nástrojů a technik pro sběr a analýzu dat; přiměřené znalosti o matematických a podpůrné počítačové nástroje; dobrá schopnost používat s dovedností v písemné i ústní formě, italská a angličtině, s odkazem na specializovanou slovní zásobu, a zejména vědecké literatury; dobrý samostatnost v jednání a rozhodování, a to i za předpokladu, že odpovědnost za projekty a struktur. [-]

Velitel Gastronomie: Jídlo V Itálii / Jídlo Ve Světě

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Itálie Bra

Dva různé programy určené k vlaku gastronomů: profesionálové s nástroji a perspektiv nezbytných pro formování nové budoucnosti pro jídlo, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. The University of gastronomických věd organizuje dva magisterské programy na jeden rok: Master of gastronomie: Potraviny v Itálii Master of Gastronomie: Potraviny ve světě Dva Mistr gastronomie programů nabídnout studentům způsob, jak se seznámit a aktivaci těchto připojení. Ročníkovou práci je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa učení v průběhu celého roku. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. Jaká je gastronomie? I přes svou krátkou historii, gastronomie je pojem, který se často diskutován, projednán a nepřihlíží. V UNISG, gastronomie je přístup ke studiu potravu prostřednictvím diverzity. Jde o pochopení, že znalosti existuje v mysli a v těle, a že naše identita, emoce a smysly jsou také nástroje pro učení o jídle. Gastronomie uznává, že jídlo je zároveň symbolickým a fyzické, politické a poetické, environmentální a politické. Obsah programu Výsledkem těchto programů je, že absolventi jako labužníci přípojka tvůrci ve světě potravin, které mají kritické chápání vlastních rolí. Jsou to profesionálové s nástroji a perspektiv pro formování nové budoucnosti potravin, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. Oba programy začínají v září 2016 a skončit v září 2017, zahrnuje osm měsíců on-kampusu práci a tříměsíční stáž. Tematické okruhy Oba Master of gastronomii programů svěřují certifikován, první úrovně, magisterský titul, který zahrnuje 90 evropských akademických kreditů. Programy posledních dvanáct měsíců, s devíti měsících on-areálu a studijní cesty, následuje tříměsíční stáž nebo výzkumný projekt. Master programy zahrnují ochutnávka workshopy zaměřené na až patnáct různých potravinářských výrobků, včetně víno, pivo, chléb, naloženého masa, sýrů, čaj a čokoláda, mezi ostatními. Tři prohlídky studijní cesty se uskuteční v průběhu roku, na regiony v Itálii, tak v zahraničí. studijní cesty Jako součást vzdělávacího designu UNISG se studenti v rámci magisterského programu zapojit do série studijních cest, aby se seznámili s širokou škálu potravinářských výrobků v rámci jejich environmentálních, ekonomických a sociálních souvislostech. Účelem těchto návštěv je zajistit 360 stupňů pochopení gastronomie, z chuti, výživovou hodnotu, a molekulární složení, do kulturního a společenského vědomí, že pochází z přímé zkušenosti v prostředí výroby. Studijní cesty probíhat jak v Itálii, tak v zahraničí, a poskytnout studentům hands-on zkušeností v oblasti výroby a propagace. Zvláštní pozornost je věnována rozdílům mezi průmyslovými a tradičních realitě podél celého výrobního řetězce, včetně distribuce a komunikace. Akademické a logistické plánování je řízena zaměstnanci lektorů, kteří také doprovázejí studenty během této fáze programu. Poplatky Univerzita Poplatek za mistra gastronomie je € 16500. Poplatek zahrnuje: všechny akademické činnosti, včetně konferencí, ochutnávky a semináře studijní materiál (v digitální podobě), všechny výdaje studijní cesta, jak byly naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v pokrytí program Master civilní pojištění (v průběhu akademické aktivity) zdravotní pojištění za nedodržení evropského přístupu studentů wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 4000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 400 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Masters in Biotechnology

Lodz University of Technology
Campus forma Denní studium 3 semestry October 2016 Polsko Łódź

Qualification awarded magister [+]

Qualification awarded Magister Level of qualification Second-cycle programme Specific admission requirements The admission of the candidates for second cycles programmes is based on the admission process in which the graduation mark and interview are taken into consideration. The Departmental Admission Commission may resign from conducting the interviewers. The candidate must have a qualified first-cycle engineering studies, including the skills necessary to pursue education at second-cycle: knowledge of chemistry, physics, mathematics, biology and microbiology to enable understanding of the fundamentals of Biotechnology and to formulate and solve simple problems to the design of biotechnological processes; knowledge and skills in the use of living organisms and biomaterials for the bioconversion of raw materials and energy, enabling the simple design of biotechnological processes; the ability to use the methods of analysis, simulation and experimental studies to formulate and solve engineering tasks; knowledge and skills in the use of computer systems for the analysis of and control of biotechnological processes; the skills of interpretation, presentation and documentation of the experiment, and the presentation and documentation of the tasks of a project. A person who as a result of the completion of the first cycle did not obtain the specific powers, may take a second-cycle in Biotechnology, where the deficiency of competence can be achieved by the completion of classes of not more than 30 ECTS credits. Qualification requirements and regulations In order to obtain a diploma of the second cycle studies leading to magister degree it is necessary to: Obtain no less than 90 ECTS points, Achieve the learning outcomes for a given field of study which are in line with the learning outcomes for a given field/ fields of education according to the Regulation of the Ministry of Science and Higher Education. To be qualified master's student must obtain 90 ECTS credits. Masters studies last a three semesters. The period of study include student’s professional practice. Profile of the program Academic Occupational profiles of graduates with examples The Second Cycle Graduate of the Faculty of Biotechnology obtains a master's degree. In addition to the skills learned from the First Cycle, s/he is prepared to design biotechnological processes and conduct in order to obtain products with the desired characteristics for the food, chemical, pharmaceutical, environmental and other industries. S/he understands the ecological, social, legal and economic aspects of Biotechnology. Knowledge and skills necessary to plan and conduct research and use the results make our graduate function well in research and diagnostic laboratories, as well as in R & D-based of the biotechnology industry and related industries. S/he finds oneself in the studios of the genetic biosynthesis, biotransformation, etc. research units and institutions of the University of Sciences. The Graduate’s has the command of additional skills within the security of working with genetically modified micro-organisms, the implementation of innovation management systems in Biotechnology as well as in marketing and production management. S/he can promote the social acceptance of Biotechnology, bio (i.a. GMOs). S/he has also the ability to take the role in management, problem solving, technical and human resources. S/he can work in the international environment and is able to refer to other fields. The Second Cycle Graduate is well-prepared to embark on a Third Cycle - PhD. Access to further studies Third-cycle programme, non-degree postgraduate programmes. Course structure diagram Semester 1 Computer Aiding of Biotechnological Processes Quality Management Systems Ecological Aspects of Biotechnology Advanced Bioinformatics Spectroscopic Analysis Measurement and Control in Biotechnology Nutrigenomics Sensory Quality and Consumer Acceptance of Food Social and Legal Aspects of Biotechnology Management of Innovations in Biotechnology Basics of Marketing Bioreactor Engineering Professional Language Skills set 3 of elective courses Semester 2 Food Microbiology Microbiological Analytics Alcoholic Beverages Technology Fermented Food Special Seminar Intermediate Project Industrial Placement Conferencing in English Semester 3 Diploma Seminar Diploma Thesis Mode of study (full-time, part-time, e-learning) full-time [-]

Magistr V Ekologické Biotechnologie

Peoples’ Friendship University of Russia
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Rusko Moskva

Cílem programu je připravit moderní vysoce kvalifikované odborníky, pomocí praktické dovednosti a teoretické znalosti biotechnologie a ecobiotechnology v jejich profesionální činnosti. [+]

Mistr v ekologickém Biotechnologie

Doba studia: 2 roky Kreditů: 120 Jazyk: English

Popis programu

Cílem programu je připravit moderní vysoce kvalifikované odborníky, pomocí praktické dovednosti a teoretické znalosti biotechnologie a ecobiotechnology v jejich profesionální činnosti.

Program poskytuje hluboké znalosti cizích jazyků a věnuje velkou pozornost rozvoji komunikačních dovedností žáků.

Program kurikulum zahrnuje kurzy, které zlepšují schopnosti porozumění, komunikaci, psaní a čtení odborné literatury v cizím jazyce.

Výsledky učení

Studenti získají znalosti z hlavních biotechnologických metod, moderních technologií pro ochranu přírody; bude schopen vyhodnotit biologické a průmyslovou bezpečnost, dělat výzkumnou práci, vyhodnotit výsledky a psát vědecké články; naučit studenty (kurzy: ochrana přírody, Základy ekologického biotechnologie, Moderní problémy ekologie a atd. ... [-]


Integrovaná Magistr Je V Biologickém Inženýrství

University of Minho - School of Engineering
Campus forma Denní studium 5 let September 2016 Portugalsko Braga

Kurz má silnou složku chemického inženýrství, jejímž cílem tréninkového procesu inženýrů pro odvětví, kde biologické, chemické nebo fyzikální-chemické procesy jsou převládající. Jejich specifické oblasti podpory souvisí s multidisciplinární oblastí biologických a chemických vědy a technologie, kvašení a farmaceutický průmysl, zemědělsko a potravinářský průmysl, chemický průmysl a biomedicínské a environmentální oblasti. [+]

Akademický titul: Bakalář (stupeň 1. cyklus Bologna), magisterské studium ECTS: 300 Doba trvání: 5 let osnov Režim: Normální Místo: Gualtar Campus, Braga Hlavní vědecké oblasti: Chemické a biologické inženýrství INTEGROVANÝ MAGISTERSKÝCH | 5 LET Se silnou složkou v Chemical Engineering, se zaměřuje na vlak procesní inženýry pro průmyslová odvětví, kde převládají biologické a / nebo fyzikální a chemické procesy. Konkrétní oblasti se nacházejí v oblastech, jako je multidisciplinární chemicko-technologická a potravin a technologie ochrany životního prostředí - kvasných průmyslových odvětvích, zemědělsko-potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu; znečištění a energetiky; ekologie, biomedicínské a kontrolu jakosti a výzkumu. Z biologického inženýra se očekává, kreativita, proaktivní přístup, technické komunikační dovednosti, vedení, podnikání, týmová práce, občanství a ekologicky udržitelné chování. Kariéra Biologického Inženýři jsou schopny prokázat kreativitu, proaktivní postoj při vyrovnání se se změnami, komunikační schopnosti, když se odkazuje na technické či generické auditů, vedení a podnikání; mají schopnost pracovat v týmech a ve větší sítě a jsou si vědomi občanství a ekologicky udržitelný výkon. [-]

Specializující Pána Vinohradnictví A Vinařství

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Campus forma Denní studium 1 rok October 2016 Itálie Milán

Vinařství a vinárstva: inovace setkává tradice programu je řešit, jak vinice a vinařství inovace se rychle stává součástí italského vinařství tradici. Itálie je nyní největším producentem vína na světě a může se pochlubit největší rozmanitost, pokud jde o kultivarů. Zvláštnosti italského vinohradnictví a příležitost udržet si vedoucí úlohu v této oblasti jsou dnes vázáni schopnost zavést udržitelné inovace, aniž by ztratil svou známou odvolání ... [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Vinařství a vinárstva: inovace setkává tradice programu je řešit, jak vinice a vinařství inovace se rychle stává součástí italského vinařství tradici. Itálie je nyní největším producentem vína na světě a může se pochlubit největší rozmanitost, pokud jde o kultivarů. Zvláštnosti italského vinohradnictví a příležitost udržet si vedoucí úlohu v této oblasti jsou dnes vázáni schopnost zavést udržitelné inovace, aniž by ztratil svou známou odvolání. Cíle předmětu Hlavními cíli programu jsou: - Chcete-li získat solidní metodiku a znalosti vhodné řešit otázky inovací ve vinici a vinice - K dosažení specifických dovedností pro nové vedení vrchlíku technikou vhodnou pro zmírnění nežádoucí účinky souvisejícím s klimatem, nové udržitelné přístupy k ochraně před škůdci a tlumení choroby, přesnost vinohradnictví a vinařství - Rozvíjet schopnost diagnostikovat limitujícími faktory vyskytující se v vinice a vinařství a produkovat vhodných řešení - naučit se aktivně podílet na diskusích, které se zabývají vinohradnictví a vinařství témat. Pracovní příležitosti a uznávání odborné kvalifikace Magisterský kvalifikace v oddíle vinohradnictví a výroby vína: inovace setkává tradice "se otevře do profesních příležitostí v oblasti vinohradnictví a vinařství řetězci; Víno marketing a distribuce; restaurace; velkém měřítku maloobchod a volné noze. Třída, která dělá rozdíl Master in vinohradnictví a výroby vína se bude skládat ze zahraničních studentů a domácích studentů Cattolica. Fakulta a učitelský sbor Dr. Matteo Gatti - odborný asistent Prof. Gabriele Canali - docent Dr. Fabrizio Torchio - odborný asistent Prof. Stefano Poni - Full Professor Dr. Milena Lambri - odborný asistent Prof. Vittorio Rossi - Full Professor Dr. Emanuele Mazzoni - odborný asistent Partnerské společnosti Zde jen několik jmen prestižních Wine Estates které daly předběžný souhlas v pořádání stáží: Mossi, Tenute Ruffino, Barone Ricasoli, Santa Margherita, Sella e Mosca, Mezzacorona, contratto, Ca 'Del Bosco, Zonin, Res Uvae, Marchesi Mazzei, Cavalieri di Malta, Pico Maccario a Marramiero. Se mohu naučit italsky při studiu? Intenzivní kurz Italský bude zahraničním studentům k dispozici po celou dobu trvání Master při pěstování vinné révy a výroby vína: inovace setkává tradici. Existují stáže příležitosti? Studenti budou muset provést povinnou stáž po dobu nejméně 450 hodin (tj 18 ECTS) v hospodářství / vinařství / instituce. Závěrečná zkouška je naplánováno včetně studijní diskuse případu a / nebo experimentální činnosti prováděné v průběhu stáže. Mohu pracovat při studiu? Ano. Studenti ze zemí mimo EU vstupují Itálii na základě víza mají povoleno pracovat na částečný úvazek (20 hodin týdně). Osnovy Vineyard variabilita: tradiční a přesné přístupy Témata v vína na trh Zlepšení jakosti vína: inovace v oblasti sledování a kontrol Applied vinná réva eko-fyziologie Pokroky v vinařství Nemoc a ochrana proti škůdcům směrem k udržitelnému vinohradnictví bude poskytována také semináře zaměřené na udržitelné využívání pesticidů a genetických sledovatelnosti ECTS každého samozřejmě patří také praktické činnosti, ochutnávka vína a návštěvy v terénu. vstupní požadavky specifických pro jednotlivé programy je nutná základní Znalost ve vinohradnictví a vinařství. Jako alternativu, 3-týdenní intenzivní kurz "Základy pěstování a výroby vína" je nabídnuta před zahájením Master. Obecné požadavky postgraduální - Je třeba udržet bakalářský titul, získané po dobu minimálně 3 roky studia (180 ECTS). Pokud jste se zavázala méně než 15 let celkové školní docházky, nejste způsobilí pro přijetí do programu absolventa. Aplikace může být hodnoceny převodem na bakalářský studijní program - Cattolica bude zhodnotit své akademické a osobní zázemí a rozhodnout, zda splňujete specifické podmínky pro přijetí do absolventské hodnosti dle vlastního výběru Anglické jazykové znalosti Pro žadatele, jejichž mateřským jazykem není angličtina, budou muset buď: - Mít TOEFL IBT celkové skóre alespoň 80 nebo Academic IELTS celkové skóre alespoň 6,0 nebo; - Už úspěšně ukončil studijní program vyučován v anglickém jazyce [-]

Magisterský Studijní Program Udržitelné Na Služby A Potravinářský Průmysl (Ndue)

FH Münster University of Applied Sciences
Campus forma Denní studium 4 semestry October 2016 Německo Muenster

Trvale udržitelný rozvoj je jedním z největších výzev naší doby. Ekonomické, ekologické a sociální aspekty, v neposlední řadě musí být v souladu s cílem zajistit dobrý nebo lepší kvalitu života pro současné a budoucí generace v dlouhodobém horizontu ... [+]

Trvale udržitelný rozvoj je jedním z největších výzev naší doby. Ekonomické, ekologické a sociální aspekty, v neposlední řadě musí být v souladu s cílem zajistit dobrý nebo lepší kvalitu života pro současné a budoucí generace v dlouhodobém horizontu. Potravinářský průmysl - kromě energetiky a mobility jeden z klíčových hospodářských odvětvích - má významnou roli. Šetrné k životnímu prostředí výrobních metod, zachování zdrojů a poskytování zdravých potravin jsou rozhodujícími faktory. 4-semestrální magisterský program "Udržitelné služby a potravinářský průmysl" na Katedře nutričních věd řeší tyto problémy. Inovativní, mezioborové a s mezinárodním vzhled odborníků jsou školeni ve čtyřech semestrech, které zavádějí jako přední hráči nové nápady, metody a koncepty pro udržitelnost v budoucí-orientované ekonomiky. Zapojení podniků v potravinářském vědy ukazuje blízkost k praxi. Případové studie, návštěvy podniků a kontroly udržitelnosti jsou standardní prvky hlavního programu, tím zahrnuje vše od výroby potravin konečnému spotřebiteli. Absolventi otevírá široký výběr současných profesních oblastech s orientací "udržitelnosti". Obsah kurzu zahrnuje složitou rovnováhu mezi požadavky trhu a ekologie nebo zodpovědného využívání zdrojů ve výrobě, zpracování a dopravu. Analýza situace na trhu v potravinářském průmyslu, rozvoj souvisejících služeb, informování spotřebitelů a konečně polohování udržitelných výrobků a služeb na trhu, patří mezi dovednosti, které se učí manažery udržitelnosti budoucnosti. Kombinovaná odbornost dvou univerzit postupový: Master Program je nabízen jako projekt spolupráce vysokých škol Münsteru a Osnabrücku od zimního semestru 2008/09. Studie je širší aspekty ekonomického rozvoje, ochrany životního prostředí a sociální spravedlnosti, nabízí studentům stále způsoby, jak rozvinout profil. Se třemi dny docházky týdně (plus některé soboty) umožňuje práci a studia Kombinovaná dobře. Zvýšený zájem ekonomiky v předmětu ilustruje financuje dotoval židli pro "Udržitelné výživy / dietní ekologii" na Katedře Oeotrophologie MUA prostřednictvím dárcovské konsorciem. Více než deset společností a nadací s ekologickou pozadím regionu jsou zapojeny. To je také důkazem vysoké praktické a nezbytné zaměření magisterského programu. Moduly v programových udržitelné služby magisterských a potravinářský průmysl povinných modulů Životní styl a komunikaci udržitelnosti Řízení lidských zdrojů vedení udržitelnost systémy Service projekt udržitelná spotřeba Výzkumné oblasti udržitelného služeb a potravinářství Metody výzkumu Výzvy k udržitelnému potravin z celosvětového hlediska případové studie Současné aspekty udržitelného podnikání v praxi Volitelné moduly komunikace v oblasti zdraví Udržitelná výroba a zpracování v potravinovém řetězci udržitelnost Marketing Produkt a koncepce optimalizace v inovačním procesu Udržitelné služby cateringové Ekologie a udržitelnost Ressourceneffizeienz produktů a služeb Spotřebitelské a potravinářská kultura Trvale udržitelný rozvoj Product Udržitelnost v politických prostorech Životní prostředí a spravedlnost Aktuální otázky udržitelného potravinářství [-]

Mprof Jídlo A Pití Inovace (udržitelnost A Balení)

Abertay University
Campus forma Denní studium 12 měsíců August 2016 Spojené království Dundee

MProf Jídlo a pití inovace (Balení a udržitelnost) nabízí jedinečnou postgraduální zkušenosti, speciálně v diskusi s průmyslovými organizacemi (Skotsko Jídlo a pití, dovednosti [+]

MProf Jídlo a pití inovace (udržitelnost a balení)

Tento kurz je v současné době ve vývoji pro vstup září 2013, a proto je nabízen s výhradou schválení

Použít vlastní odborné schopnosti a rozvíjet konkrétní odborné znalosti, nové sektoru prostřednictvím odborného vzdělávání a spolupráce smíšených tým pracující na průmyslové propojených inovačních projektů Další informace o průmyslových očekávání, jak jsou podporovány a tréninku zkušenými profesionály a akademických odborníků Učební osnovy navržené ve spolupráci s potravinami ve Skotsku a pití, rozvoje dovedností ve Skotsku a rozhraní Jídlo a pití, aby splňovaly požadavky na Jídlo a pití sektoru Zapojte se s naší velmi úspěšné obchodní inovace paže food @ Abertay a interdisciplinárním výzkumuesearchers z celé univerzity ... [-]

MSc V Oboru Kognitivních Věd A Technologií: Od Neuronu K Poznávání

Higher School of Economics
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Rusko Moskva

Zaměření na kognitivní psychologie, kognitivní neurovědy a modelování pochopit specifické molekulární, fyziologické a kognitivní mechanismy, které jsou základem chování. [+]

Jak se vzpomínky, emoce, poznání, a vědomí vlastně funguje?

Tento program připravuje studenty v pokročilých a kombinovaným kognitivní psychologie, neuroscience, a modelování. Zaměření na současný výzkum na konkrétní molekulární, fyziologických a kognitivními mechanismy podkladové chování, program kombinuje anglicky vyučované přednášky světově uznávaných vědců se praktické výuky na předních laboratoří v Moskvě a Evropě.

Studenti rozvíjejí jasný pohled na nedávné pokroky v kognitivní vědě a neurovědy v souvislosti s lingvistika, biologie, psychologie a dalších souvisejících oborů. Používat jeho vztah s výzkumnými laboratořemi v Moskvě, program klade důraz na vedení individuálních i skupinových výzkumné projekty, takže studenti získají dovednosti nezbytné pro přední multidisciplinární projekty.... [-]


MSc V Potravinářském Inženýrství

Szent István University, Faculty of Food Science
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Maďarsko Budapešť

Cílem magisterského studijního programu, odborné kompetence, které mají zaniknout: Cílem magisterského studijního programu je připravit potravinářských odborníků, kteří vědí a aplikovat [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Majors ve stupni: - Food Biotechnologie - Procesní inženýrství v potravinářském průmyslu - posklizňovou úpravu a logistiky v potravinářském obchodu - technologie a vývoj produktů v potravinářském průmyslu - Vintage mistr Délka programu: - počet termínů: 4 termíny - počet kreditů nutné pro získání stupně: 120 studijních programů přijatých jako předpoklady pro přijetí do magisterského studijního programu: studijních programů, které mohou být přijata s plnou úvěru: - zemědělský pozemek: BSc v potravinářského inženýrství; - Technický obor: BSc v bioinženýrství, BSC v chemického inženýrství. Cílem tohoto programu Cílem magisterského studijního programu, odborné kompetence, které mají zaniknout: Cílem magisterského studijního programu je připravit potravinářských odborníků, kteří znají a aplikovat nejnovější vědecké poznatky o zvláštní oblast, a jsou také seznámeni s různými obory přírodních a technických vědy. Absolventi budou schopni aplikovat získané odborné znalosti tvůrčím způsobem v různých odvětvích potravinářského průmyslu. Mít znalosti získané v magisterském studijním programu, budou moci zapojit do dalších velkých vzdělávacích programů, nebo pokračovat ve studiu na (PhD) programu doktorské. Odborná praxe Centrum pomoci vzdělávání: - Provozní technika cvičení závod - naučit se základní operace výroby potravin - cvičení jednotky do provozu pro fermentaci - učit technologie pro destilační průmysl a kvašení - senzorické laboratoři - demonstrace sklepy Budafoki silnice a Ménesi silnice - učit víno výrobní technologie - Pilot zařízení pro zpracování potravin - učit provozních prvků technologií konzervace potravin - Pilot pivní závod - učit technologie pro výrobu piva Absolvent možnosti studentů: Studenti magisterského studijního programu zpočátku se mohou zapojit do práce těchto vědeckých a pracovních seminářů v oblasti potravinářského strojírenství, potravinářství a potravinářského podniku: - automatizace, potravinářství a operací v oblasti životního prostředí - strategický rozvoj v oblasti obchodu s potravinami - Analytics a zajištění kvality v potravinářském průmyslu - technologie a nové procedury uchovávání v potravinářském průmyslu - Postupy fermentačního průmyslu - mikrobiologie, biotechnologie, a bezpečnost potravin pro více informací prosím navštivte naše webové stránky: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853 [-]

Specializovaný Magistr Spolupráce řízení Inovací Potravin

ID4FOOD
Campus forma Denní studium September 2016 Francie Nantes

Spolupráce inovace nabízí novou odpověď na problémy, které se vyskytly při realizaci inovačních strategií [+]

Proč magisterský titul v oblasti inovací potravin? Souvislosti: Spolupráce inovace nabízí novou odpověď na problémy, které se vyskytly při provádění inovačních strategií ze strany agrobyznysu. V tomto kontextu, potravinářský průmysl potřebuje transdisciplinární manažeři školeni v otevřeném a spolupráce inovací a mám klíče k rozvoji strategie pro splnění hospodářských, sociálních a ekologických problémů světa dnes a zítra. Cíle: Mistr řízení Collaborative Innovation Jídlo se provádí pěti vysokými školami a výzkumnými - Audencia - Ecole de Management - design Nantes Atlantique školy - Ecole Supérieure d'Zemědělství d'Angers, - Oniris, National Veterinary School, potravin a potravin Nantes-Atlantique - Nantes University Mistr si klade za cíl, aby vám dvě významné vlastnosti dnes v hodnotě: otevřenost a specializaci. Mistr nabídne komplexní a integrační odborné znalosti v oblasti inovací potravinářského výrobku. Naše aktivní učení je založeno na několika případových studií a zkušeností a designu myšlení uvolnit tvůrčí proces, odstraňování bariér mezi útvary společnosti a tím i inovací. Pomáhá pochopit, jak se to mohlo jevit jako omezení může stát příležitost a příležitost. Budete muset čelit výzvám teoretické, metodické a manažerské, které vám umožní získat skutečnou podnikatelského přístupu, což mosty mezi jednotlivými odděleními v rámci společnosti a kontrolovat celý hodnotový řetězec. To se bude objevovat a praxe nový způsob práce s různými zainteresovanými subjekty inovačních projektů. Specialized Mistr v řízení Collaborative Innovation Jídlo bylo vytvořeno pět institucí vysokoškolského vzdělávání a výzkumu v Pays de la Loire - Audencia - Ecole de Management - design Nantes Atlantique školy - Ecole Supérieure Zemědělství d'Angers - Oniris, National Veterinary School, potravin a potravinových Nantes-Atlantique - Nantes University. Jejím posláním je vyškolit studenty pro řízení a spolupráce projekty potravin, řízení inovací v multikulturním kontextu. Na tomto kurzu získáte dovednosti a postoje potřebné pro správu spolupráce inovace projekty potravin a zároveň posílit své znalosti a originální speciality. To Specialized Master je unikátní - jeho orientace: inovativní projekty potravin - s jeho aktivní učení: učení problémy a projekty související agrobyznysu partneři - pro své inovativní prvky: prostor CO design, zkušební kuchyně, prototypů zařízení, hala technologie potravin, koupelna senzorická analýza a laboratorní obchod. Tato zařízení mohou společně postavit a realizovat projekty a nové nápady, jak čelit potíže, které v problematice inovací. Specializovaný Mistr v řízení Collaborative inovací potravina je určena k: - Studenti s Master 2 (nebo ekvivalent) - absolvent (e) inženýrská škola - Graduate (e) obchodní škola - Graduate (e) ze školy designu - Graduate (e) Master 2 univerzita v oblasti vědy, společenské vědy, ekonomie, management, právo - Cizinci, jejichž diplom je ekvivalentní k francouzským diplomů výše - studenta (y), kteří absolvovali magisterské úrovni vzdělávání 1. ročník (M1) nebo 4 (např magisterské absolventi) doložit, tři roky odborné praxe. - Diplom přístupný dalším vzdělávání [-]

Masters V Syntéze, Katalýzy A Molekulární Designu

Universitat Rovira i Virgili
Campus forma Denní studium 1 rok October 2016 Španělsko Tarragona

Master nabízí vědeckou přípravu, která zahrnuje nejen teoretické znalosti v oboru, ale i učit se nové metody syntézy produkty, vývoj katalyzátor a řízení chemických procesů úctou k životnímu prostředí, a výpočetní designu. I když je to především na výzkum orientovaný, budou absolventi být způsobilý k řešení výzkumných a vývojových úkolů ... [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Master in Synthesis, katalyzátory a molekulární design Master nabízí vědeckou přípravu, která zahrnuje nejen teoretické znalosti z oboru, ale také učit nové techniky syntézy produkt, vývoj katalyzátor a řízení chemických procesů šetrných k životnímu prostředí, a výpočetní designu. Ačkoli primárně orientovaný výzkum, budou absolventi být kvalifikován k řešení výzkumných a vývojových úkolů a inovační aktivity v průmyslu. Obecné cíle jsou proto následující i) zajišťovat vzdělávací vysokou vědeckou úroveň v těchto oblastech: syntézy, katalýzy a molekulární design, který umožňuje její absolventy k dokončení disertační práce a pokračování politické vědeckou či akademickou kariéru. ii) Pro zajištění své absolventy kapacitu pro inovace a vhodných opatření k rozvoji udržitelné výrobky a syntézu chemických procesů v profesionálním světě dovedností. U tohoto školení je určen: Vyškolit studenty pro správné používání syntetických metodologií a designu řešit způsoby získávání nových produktů, s podporou nástrojů výpočetní chemie. Seznámit je s využitím moderních technik charakterizace molekulárních sloučenin, ploch a těles. Poskytují nástroje pro pochopení principů a nejpokročilejší aplikace katalýzy. Které jim umožní navrhovat chemických procesů v laboratorním měřítku nebo průmyslových vedlejších silnic, které splňují příslušné normy udržitelnosti a úcta k životnímu prostředí. Nabízíme ty, kteří chtějí pokračovat ve studiu dělá vyspělejší a specifický na oblastech zájmu Doktorský obsahu: syntéza, katalytických či modelování. Kariérní vyhlídky Master je primárně orientovaný výzkum, který podporuje odbornou přípravu pro kariéru v výrobního sektoru. Pracovní příležitosti jsou tedy: Vstup do doktorát a doktorskou práci. Přístup k vedení výrobních odvětví s interdisciplinárních výzkumných skupin. Spektrum je široké, protože většina z průmyslových procesů je třeba katalyzátor. Nicméně, odvětví, která zahrnuje více zvládla s ohledem na jeho vlastnosti jsou jemné chemické látky v obecně: Syntéza meziproduktů, farmaceutické chemikálie, agrochemikálie, fytosanitární a jiné krátké strany polymerů a inteligentních materiálů. Školení získal, vlaky absolventy / i pro návrh a vývoj nových výrobků a procesů v obecné oblasti chemické společnosti. Jazyk výuky Angličtina Připojit profily Mistr je zaměřen na studenty, kteří mají vysokoškolské vzdělání se základním výcviku v chemii, chemické inženýrství a souvisejících věd. První rok: Povinné předměty Úvod do výpočetní chemie Strukturální techniky Stanovení ** Multidisciplinární Semináře Závěrečný hlavní práce ** ** Tyto subjekty tvoří kompetence toto téma kariérového poradenství a občanství. Volitelné V této sekci si můžete prohlédnout úplný seznam volitelných, které zahrnují osnovy. Před výběrem předměty pro vaše školné, měli byste se poradit roční aktivaci. Povinně vyžadováno, aby se dva z předmětů označených hvězdičkou. Tento výběr se provádí v souladu s pokyny vydanými cvičícího. Charakterizace pevných látek a povrchů * Katalytické materiály a Heterogenní Katalýza * Syntetické metody Syntéza a analýza * Organokovová Chemie a homogenní katalýze * Asymmetric Synthesis * Teoretické metody pro stanovení struktury a molekulární elektronika * Počítačové modelování v katalýzy a materiálových věd * Udržitelná Chemie: katalytické přístup Nanostrukturní Polymerní materiály nanokatalýzy supramolekulární chemie Komplementy FORMACIÓ: strukturální stanovení organická syntéza spektroskopie chemická kinetika organokovové sloučeniny koordinační sloučeniny krystalografie Subjekt odpovědný za přijímání, vzhledem záznam kandidáta, může rozhodnout, že student musí vzít a přenést některý z předmětů plánovaných k doplnění vzdělání. Kvalifikace pro přijetí Oficiální absolventi vysokých škol v chemii, biochemie, biotechnologie, farmacie, biologie, chemické inženýrství a související s výše uvedených oblastech. Vyžaduje zvláštní dokumentace Kromě dokumentace požadované pro předběžnou registraci, tento pán vyžaduje předložení dodatečné dokumentace: Doklad o znalosti anglického jazyka Motivační dopis, aby pána Kritéria pro výběr Výběr předem registrovaných lidí bude brát v úvahu následující kritéria: studijní výsledky, a to až do maximální výše 50 bodů Adaptace základního výcviku obdržel, a to až do maximální výše 20 bodů Životopis, a to až do maximální výše 10 bodů Znalost anglického jazyka (minimálně na úrovni B1 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky), a to až do výše 20 bodů (B2: 5 bodů; C1: 10 bodů, C2: 20). [-]