Magisterské studium Biologie v Evropa - Magisterské studium Biologie v Evropa hledejte zde!

Magisterské studium Biologie v Evropa - Zde naleznete magisterské studium Biologie v Evropa

Biologie

Aby bylo možné úspěšně získat Masters kvalifikace, budete muset získat počet kreditů složením jednotlivých modulů. Většina učil Masters bude mít několik základních modulů, které musíte vzít a přenést za účelem získání kvalifikace. Posouzení výzkumné mistrů je téměř vždy výhradně jeden disertační modulu nebo projektu.

Biologické a vědy o živé přírodě je oblast vědy, která se zaměřuje na tělo a všechny funkce s ním spojené. Studenti si mohou vybrat, aby tříd, jako je anatomie, fyziologie, genetika, imunologie a toxikologie.

Existuje více než čtyři tisíce vysokoškolské organizace v Evropě, od předních výzkumných institucí do malých, učení zaměřených vysokých škol. Evropa sama o sobě není tolik liší od ostatních kontinentů, sahající od polárního kruhu až po pobřeží Afriky.

Magisterské studium Biologie v Evropa - Veškeré informace o magisterském studiu Biologie v Evropa. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Evropa zde!

Čtěte více

Magistr V Cateringové Společnosti A Potravin A Nápojů

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA Barcelona
Campus forma Kombinované October 2016 Španělsko Barcelona

Ostelea rozhodla zavést program Executive Master in International Management cestovního ruchu, specializující se na hotelu a restaurace managementu a Potraviny a nápoje, které si klade za cíl přípravu odborníků a manažerů vést globálních podnikatelských projektů v oblasti řízení pohostinství. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Globalizace dala vzniknout rostoucí segmentaci a konkurenčním trhu cestovního ruchu. Internacionalizace firem a jejich založení na zahraničních trzích je klíčem při rozšiřování obchodní a obchodní řízení společnosti mají nové výzvy v organizaci prodeje v nejistém prostředí a kulturní rozdíly. Faktory, jako je geopolitické nestability v některých oblastech, vznik nízkonákladových společností nebo změny ve zvyklostech mnoha společnostech vedly ke změnám v mezinárodním odvětví cestovního ruchu, změny, které požadují profesionálové schopni pochopit složitost a dynamiku mezinárodního cestovního ruchu. Proto, Ostelea rozhodla zavést program Výkonný Master in International Management cestovního ruchu, Se specializuje na Hotel a restaurace management, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství. Proč studovat Mistr v managementu a obnovy Ostelea Potraviny a nápoje: Vedení příjmy je vyučován přes obchodní hru. Tento konkrétní oblast hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vizi. Metoda Případ: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšovat své rozhodnutí - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Některé z domů pro práci s: El Bulli a společností Ryanair Networking: Studenti mistři mohou podílet na Afterwork cyklu, což je činnost, která je spojuje s obchodním světem prostřednictvím setkání s podnikateli. Mohou také navštěvovat cyklus setkání s manažery hotelů a cateringových společností, a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Koučování cyklus: Studenti mistři mohou podílet na Ostelea trénovat cyklu, který kombinuje skupinová sezení v různých oblastech, jako jsou emoční koučinku či rodinného trénovat. Účast na veletrzích: Studenti mistři mohou navštěvovat nejrůznější veletrhy, jako jsou potraviny či IBTM. Ostelea je členem španělské asociace Hotel ředitelů a vedoucích pracovníků. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů a restauračních podniků. Výzkumná skupina: Členové fakulty Masters ve skupině multidisciplinárního výzkumu v oblasti cestovního ruchu EAE (GRIT-EAE), který se zaměřuje svoji vědeckou produkci v oblasti mezinárodního managementu cestovního ruchu. CÍLE Master in Hospitality Management a obnovy vám umožní: ZNÁT hotelnictví a stravovacích Vybudujte silnou základnu znalostí cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy od přístupu k řízení. PŘEHLED Vlak manažeři orientovaný obchodní vedení podniků, cestovního ruchu schopni získat očekávané výsledky po celém světě. DEVELOPMENT strategické plány Znát klíče k rozvoji strategických plánů a okamžitou akci v nadnárodních turistických prostředích. Inovace a udržitelné řízení Rozvíjet schopnost tvořivosti a inovace v oblasti hotelnictví a jejího udržitelného hospodaření s pomocí komplexního a specializovaného vzdělávání, kvalifikaci účastníků pro přijetí postoje v hotelech. TRÉNINK Rozvíjet dovednosti globální manažerka turistických podniků, aby se spolupráce, asertivní a participativní práce mezi všemi členy týmu vyvíjet. Studijní plán Master in Hospitality Management a restaurování Ostelea je rozdělena do 5 modulů: Struktura a financování odvětví cestovního ruchu. Řízení a inovace Talent. Strategické řízení a operace v sektoru hotelů a restaurací. Marketing a hotel a restaurace marketing. Mistr práce práce. Intensificaciónen Potraviny a nápoje. V rámci každé z těchto modulů jsou prezentovány různé předměty. Kariéra Profese Kariéra Services je oblast podpory pro studenty a absolventy Naším cílem je vést a doprovázet studentovi získat nové profesní cíle a dosáhnout lepší shodu mezi vaše očekávání a profesní zájmy s trhem práce. Kariéra Služby Kariéra Výkonný Partner Program zaměstnanosti Online práce fórum Talent Development Webináře Pracovní příležitosti Vedení Hotel. Správa adres nebo cateringových společností. Směr nebo správcovské společnosti nebo hotelové řetězce, nebo catering. Oddělení, jejichž úkolem pro firemní hotelové řetězce. Hotel divizní ředitelé obchodních skupin. Divize zodpovědný pro potraviny a nápoje (Potraviny a nápoje) Školitel orgány operačních středisek. Podnikatel v sektoru hotelů a restaurací Odborný konzultant v oboru Potraviny a nápoje Stupeň Účastník, který úspěšně dokončí program bude trvat: Titul mistra v mezinárodním Management cestovního ruchu se specializací na management hotelů a restaurací. Oficiální vysokoškolské vzdělání na University of Lleida, EAE Business School a Ostelea. Za účelem získání stupně z University EAE a je nezbytná pro splnění požadavků používání těchto institucí. [-]

Magistr V Potravinách, Společnost A Mezinárodní Správy Potravin

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Campus forma Denní studium October 2016 Španělsko Barcelona

Způsob, jak jídlo je vyrábí, zpracovává a co je jedeno se výrazně změnila v průběhu času. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že naši prarodiče jedli převážně místní a sezónní potraviny, dnes se odhaduje, že průměrná jídlo cestuje přes 2400 km, z pole na vidličku. Jak se naše jídlo je transportován po celém světě, to je předmětem nesčetných pravidel a předpisů. [+]

Způsob, jak jídlo je vyrábí, zpracovává a co je jedeno se výrazně změnila v průběhu času. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že naši prarodiče jedli převážně místní a sezónní potraviny, dnes se odhaduje, že průměrná jídlo cestuje přes 2400 km, z pole na vidličku. Jak se naše jídlo je transportován po celém světě, to je předmětem nesčetných pravidel a předpisů. Jídlo hraje ústřední roli v naší společnosti, kultury, ekonomiky a osobním životě, ale jen málokdo pochopit, jak jídlo dělá to na našich talířích. The Magisterský program v oboru potravin, společnosti a Governance International Food objasňuje tento proces. Tento program je určen pro zájemce o zvýšení jejich porozumění a analýzu zemědělství a potravinářské politiky, a zvýšení jejich pochopení sociálních, kulturních a ekonomických faktorů, které ovlivňují a formovat vývoj a prosazování správy zemědělství. Tato kombinace představuje příležitost prozkoumat spojení mezi historickými, politické, vědecké, strategických a etických úvah podílejících se na organizaci potravinové politiky a zemědělství na mezinárodní úrovni. Program připravuje studenty identifikovat a vytvářet řešení pro spravedlivé a udržitelné systémy potravin. To přitahuje rozmanitost žáků od profesionálů k těm právě začíná svou kariéru. Všichni naši studenti sdílejí zájem na organizaci potravinových systémů a ve správě potravin. Magisterské se skládá ze dvou povinných specializace, dvěma zvolenými specializace a výzkumného projektu Final. Zaměření je 4 měsíc, 15 ECTS kredit předmět skládá z řady modulů (obvykle 3 nebo 4). Tyto specializace lze užívat samostatně nebo jako součást diplomové. Povinné Specializace: Food Analysis Systems Zásady Mezinárodní Agri-Food Volitelné Specializace: Jídlo a společnost Nařízení potravin (s MSU IFLR) Zajišťování potravin: Posouzení a Action (FAO) posouzení dopadů zabezpečení potravin pro- gramy Pochopení právo na potraviny Závěrečný výzkumný projekt Mistr je v jídlo, společnost a mezinárodní potravinové správě vám poskytuje příležitost věnovat se výzkumné téma ve vaší oblasti zájmu. Můžete spolupracovat se svým zaměstnavatelem, aby vypracovala projekt, nebo můžete zvolit, aby provedla nezávislý výzkumný projekt. UOC poradce musí schválit vaši výzkumnou otázku a bude s vámi spolupracovat na provádění výzkumu ve vhodném a včas. Tato závěrečná Výzkumný projekt (6 nebo 9 ECTS), je nutné k dokončení magisterského v potravinách, společnost a mezinárodní správy potravin a má být dokončena v průběhu trvání magisterského programu. Obecně platí, že výzkum bude multidisciplinární a budou mít praktické uplatnění. Konečná Výzkumný projekt bude hodnocen Akademického výboru. Výbor může obsahovat mentora z vaší společnosti nebo organizace. Dohody s průmyslem o důvěrnosti jsou vždy přísně brány v úvahu. Studenti musí obhájit svůj projekt. To může být provedeno v podstatě (tak dlouho, jak je to synchronní), nebo osobně. Dokončení Final výzkumný projekt je hlavní úkol, který vyžaduje trpělivost a obětavost. Budeme s vámi spolupracovat, aby to zvládnutelné a ujistěte se, že jste získat znalosti a dovednosti potřebné k vynikat v úkolu. Cíle Poskytnout studentům nástroje a znalosti k analýze a pochopení: potravinových systémů a jejich roli ve společnosti; Jak potraviny a zemědělství jsou regulovány na národní i mezinárodní úrovni; Jak agentur a institucí regulovat zemědělství a potravin na národní i mezinárodní úrovni. Chcete-li vytvořit rámec pro výměnu znalostí, zkušeností, programů a názorů mezi účastníky, včetně jiných vysokých škol, výzkumných pracovníků, odborníků, veřejné služby, soukromý sektor a vláda. Vypracovat komplexní pochopení potravinových systémů v místním, regionálním a globálním kontextu. Rozvíjet povědomí o roli, kterou potravin a potravinová politika hrát napříč kulturami, historicky i v současných společnostech. Chcete-li rozvíjet porozumění vztahů mezi ekonomika, životní prostředí, společnosti, kultury a politiky zemědělsko-potravinářského. Vypracovat komplexní pochopení mezinárodního zemědělství a potravinářských regulačních agentur. Rozvíjet schopnost kriticky analyzovat a řešit otázky správy v rámci potravinových systémů. Rozvíjet schopnost aplikovat teorii a znalosti analýzu politiky. Chcete-li rozvíjet znalosti o tom, jak politické zásahy ovlivňují bezpečnost potravin a zemědělskou výrobu. Chcete-li rozvíjet porozumění vztahů mezi ekonomika, životní prostředí, společnosti, kultury a politiky zemědělsko-potravinářského. Vypracovat komplexní pochopení zemědělských předpisů a norem a jejich místních a mezinárodních důsledků. Chcete-li rozvíjet porozumění mezinárodní zemědělství a potravinářských regulačních agentur a odpovídající právní texty. Vypracovat komplexní pochopení zemědělských předpisů, které se vztahují na konkrétní regiony, stejně jako jejich důsledky v mezinárodním měřítku. Chcete-li rozvíjet kompetence v blížící se výzkumný problém v oblasti potravinových systémů. Chcete-li rozvíjet kompetence v artikulaci výzkumnou otázku, sběr dat a artikulovat výsledky výzkumu. Chcete-li rozvíjet kompetence v kriticky hodnocení výzkumu. Kompetence Tento program vás připraví k uspokojení poptávky po znalí a dobře vycvičené potravinových systémů analytiků a vůdců, podporou praktické a kritického učení s mezinárodní perspektivě. Kurzy jsou zaměřeny na: Jednotlivci pracující v nevládních organizací a místních organizací, které se zabývají otázkami souvisejícími s potravinami a zemědělství. Jednotlivci pracující v zemědělsko-potravinářského sektoru. Veřejné správci. Úředníky. Politické analytici. Consultants. Právníci. Novináři se specializovat v potravinách politice. Profesní organizace nebo projekty mezinárodní spolupráce, které řeší otázky související s potravinami a zemědělství. Studenti, kteří chtějí další vzdělávání o otázkách správy věcí veřejných zemědělsko-potravinářského. Studentům poskytne potřebné nástroje pro zlepšení jejich zaměstnatelnosti, že jim práva na informace a vzdělávání, aby byl úspěšný v různých profesích, které budou mít v průběhu svého života, je základním cílem našich postgraduálních programů. Profil studenta Magisterský potravin, společnosti a studenty Governance International Agri-Food obvykle mají zázemí v oblasti související se zemědělsko-potravinářské odvětví, nebo akademické zázemí v zemědělství, antropologie, ekonomie, ekologické studie, vývoj, veřejné zdraví nebo sociologie. Program přitahuje lidi, kteří se chtějí specializovat v zemědělsko-potravinářském odvětví, stejně jako ty, zájem o práci v této oblasti. Mnozí již mají pracovní zkušenosti v zemědělsko-potravinářském odvětví a chtějí rozšířit své znalosti a dovednosti tak, aby se rozvíjet svou kariéru. učební zdroje Materiály budou v angličtině a bude obsahovat písemné studijní materiály, příslušné webové stránky, akademické články, knihy a články v časopise, mezi ostatními. Akademické požadavky Mistr je v potravinách, společnost a mezinárodní potravinové správě je otevřená pro všechny s dobrou sevření angličtiny. OUK je otevřená univerzita, která znamená, že i když nemáte maturitu nebo vysokoškolské vzdělání stále můžete vzít naše kurzy. Nicméně, aby byly způsobilé pro magisterský titul, musíte mít uznávané vysokoškolské vzdělání. Pokud nemáte uznávaný univerzitní diplom pak obdržíte certifikát rovnocennosti namísto stupně. Předchozí znalosti Studijní materiály a výuka jazykem je angličtina. Je zapotřebí silné pochopení angličtiny pro tento program. stupňů Po celý proces hodnocení bylo úspěšně dokončeno, bude UOC vydá Master diplom / postgraduální diplom / specializace certifikát těm účastníkům s akreditovaným univerzitním kvalifikace, který je platný ve Španělsku. Neměli byste mít takovou kvalifikaci, bude certifikát vydány. [-]

Magistr Molekulárních Věd O živé Přírodě

HAN University of Applied Sciences
Campus forma Kombinované 24 - 30 měsíců September 2016 Nizozemsko Nijmegen

Kurzy na HAN University aplikovaných věd Masters jsou mezinárodně uznávané pro svou bezproblémovou integraci s odbornou praxí. Masters Han kurs v molekulární Life Sciences je jedinečný v tom, že se zaměřuje na aplikovaný výzkum a produktu [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Pro studenty z EU Převedení výzkumu do produktů Kurzy na HAN University aplikovaných věd Masters jsou mezinárodně uznávané pro svou bezproblémovou integraci s odbornou praxí. Masters Han kurs v molekulární Life Sciences je jedinečný v tom, že se zaměřuje na aplikovaný výzkum a vývoj produktů, a protože v sobě integruje vědecké a řízení projektů dovednosti. V tomto směru samozřejmě splňuje potřeby pole Skutečná práce. Během svého studia získáte rozsáhlé znalosti v této oblasti a naučit se aplikovat základní výzkum na biotechnické vývoje výrobků, jako jsou očkovací látky, léky, diagnostické testy biopaliv a enzymů. Profesionální příležitosti Biotechnologický průmysl, farmaceutické společnosti, nemocnice a výzkumné instituce jsou neustále v nouzi příslušných, orientované na cíl a mezioborových profesionálů. Absolventi tohoto kurzu mistři jsou schopni samostatně plánovat a provádět krátkodobých až střednědobých délky projektů. Budete použitelné v pozicích, jako junior vedoucí projektu a Lab Manager. Další možností pro vás jako Masters absolventa je pokračovat ve své akademické kariéře se doktorském studiu, nejlépe v oblasti aplikovaného výzkumu. Dvouletý kurz vyučován v angličtině Kurz Masters v Molecular Life Sciences je vyučován výhradně v angličtině. Můžete kombinovat svou práci s tím, že tuto studii na částečný úvazek dvouletý kurz. Mistr v molekulární Life Sciences Po úspěšném absolvování kurzu budete dosáhnout titulu "Master of Applied Science". Požadavky na přijetí Budete přijati do kurzu, pokud splňují následující kritéria: - Máte Bachelor aplikovaných věd, Bachelor of Science nebo magisterský titul v oboru molekulární vědy o živé přírodě, biochemie, biotechnologie, molekulární biologie nebo příbuzném oboru. - Máte minimálně jeden rok praxe v molekulární, buněčné biologie a biochemie laboratorní prostředí. - Vaše znalosti a dovednosti budou ověřovány písemným testem na molekulární a buněčné biologie a telefonickém rozhovoru. Případně: - Jste mezinárodní žadatel s jiným diplomu (např technik kvalifikaci z Německa). V tomto případě bude muset být vyhodnocen jako rovnocenný Bachelor aplikovaných věd v hodnocení přijímacího HAN vaše kvalifikace. - V těchto případech se doporučuje minimálně tři roky praxe před použitím. Vysoká úroveň angličtiny Aby byly způsobilé pro přijetí ke studiu, musíte být zdatní v angličtině, s těmito minimálními skóre: TOEFL skóre 550 / IELTS skóre 6.0 / Cambridge Certificate in Advanced English (CAE), nebo znalosti angličtiny (CPE). Žadatelé, které navštěvuje přes vyhodnocení přijímacího může prokázat své jazykové dovednosti v průběhu posuzování. [-]

Magisterský Titul V Oboru Výrobních Technologií Na Zvířatech

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Portugalsko Viseu

Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. [+]

Cíle a kompetence Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. Jsou specifické dovednosti cyklus studia vedoucí k získání titulu Master of Animal výrobních technologií: Získat experimentální postup návyky s použitelnost v produktivním sektoru; Rozvíjet výzkumné kapacity v oblasti živočišné výroby; Rozvíjet kritický postoj vůči proudu výrobních problémů zvířat; Definovat cesty, které vedou k nejlepším řešení v konkrétních oblastech živočišné výroby, řízení jejich obavy, aby některé ze současných problémů, kterým sektor čelí, jako je například epizootologického dozoru ve výrobě a sledovatelnosti zvířat živočišných produktů; Pochopení významu udržitelnosti výroby zvířat a respektování životního prostředí, spojovat správnou léčbu odpadní vody na kvalitu životního prostředí; Prohloubení praktická řešení problémů kapacity v oblasti živočišné výroby, racionalizace výrobních faktorů udržitelným způsobem; Pochopit a mají schopnost spustit a realizovat moderní technologie spojené s výrobou zvířat; Pochopit principy zapojené do projektování, plánování a řízení různých živočišné výroby za použití nových řešení a technologií; Přispět k programům zajišťování kvality a bezpečnosti potravin. [-]

Velitel Gastronomie: Jídlo Na Světě

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Itálie Bra

Program navržen tak, aby vlak gastronomů: profesionálové s nástroji a perspektiv nezbytných pro formování nové budoucnosti pro jídlo, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. The Master of Gastronomie: Jídlo v programu Světové Nabízí ročníkovou práci, která je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa učení v průběhu celého roku. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. Jaká je gastronomie? I přes svou krátkou historii, gastronomie je pojem, který se často diskutován, projednán a nepřihlíží. V UNISG, gastronomie je přístup ke studiu potravu prostřednictvím diverzity. Jde o pochopení, že znalosti existuje v mysli a v těle, a že naše identita, emoce a smysly jsou také nástroje pro učení o jídle. Gastronomie uznává, že jídlo je zároveň symbolickým a fyzické, politické a poetické, environmentální a politické. Obsah programu Výsledkem tohoto programu je, že absolventi jako labužníci přípojka tvůrci ve světě potravin, které mají kritické chápání vlastních rolí. Jsou to profesionálové s nástroji a perspektiv pro formování nové budoucnosti potravin, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. Program začíná v září 2016 a skončit v září 2017, zahrnuje osm měsíců on-kampusu práci a tříměsíční stáž. Tematické okruhy Program uděluje certifikovaným, první stupeň, magisterský titul, který zahrnuje 90 evropských akademických kreditů. Programy posledních dvanáct měsíců, s devíti měsících on-areálu a studijní cesty, následuje tříměsíční stáž nebo výzkumný projekt. Velitel Program includse ochutnávka workshopy až patnáct různých potravinářských výrobků, včetně víno, pivo, chléb, naloženého masa, sýrů, čaj a čokoláda, mezi ostatními. Tři prohlídky studijní cesty se uskuteční v průběhu roku, na regiony v Itálii, tak v zahraničí. studijní cesty Jako součást vzdělávacího designu UNISG se studenti v rámci magisterského programu zapojit do série studijních cest, aby se seznámili s širokou škálu potravinářských výrobků v rámci jejich environmentálních, ekonomických a sociálních souvislostech. Účelem těchto návštěv je zajistit 360 stupňů pochopení gastronomie, z chuti, výživovou hodnotu, a molekulární složení, do kulturního a společenského vědomí, že pochází z přímé zkušenosti v prostředí výroby. Studijní cesty probíhat jak v Itálii, tak v zahraničí, a poskytnout studentům hands-on zkušeností v oblasti výroby a propagace. Zvláštní pozornost je věnována rozdílům mezi průmyslovými a tradičních realitě podél celého výrobního řetězce, včetně distribuce a komunikace. Akademické a logistické plánování je řízena zaměstnanci lektorů, kteří také doprovázejí studenty během této fáze programu. Poplatky Univerzita Poplatek za mistra gastronomie je € 16500. Poplatek zahrnuje: všechny akademické činnosti, včetně konferencí, ochutnávky a semináře studijní materiál (v digitální podobě), všechny výdaje studijní cesta, jak byly naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v pokrytí program Master civilní pojištění (v průběhu akademické aktivity) zdravotní pojištění za nedodržení evropského přístupu studentů wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 4000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 400 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Magistr V řízení Bezpečnosti A Kvality Potravin

Grupo IOE
Online forma Kombinované September 2016 Kolumbie Bogotá Mexiko Mexico City Peru Lima Brazílie São Paulo Španělsko Barcelona Madrid Murcia Valencia + 10 více

S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. [+]

Spotřebitelé stále více požadují bezpečnější výrobky, je-li tento požadavek jídlo dosáhne maximální úrovně. Provozovatel potravinářského podniku stojí před úkolem splnění těchto očekávání bezpečnosti, každá porucha v tomto ohledu budou přísně potrestáni spotřebitelé a vážný dopad na příjmy společnosti. S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. CÍLE Být schopen plánovat, realizovat, monitorovat a kontrolovat systémy řízení kvality potravin. Znát a posuzovat požadavky legálně požadovanou kvalitu potravin. Provádět a interního auditu systémů nejvíce mezinárodně uznávaný řízení kvality potravin: ISO 22000 PAS 220 (FSSC 22000), BRC a IFS. Vědět systémů environmentálního řízení a bezpečnosti a ochrany zdraví při vzrůstu. [-]

International Master in Biosafety in Plant Biotechnology

Università Politecnica delle Marche (UNIVPM)
Campus forma Denní studium 46 týdnů November 2016 Itálie Ancon

An international academically accredited course based on a combination of distance-learning and on-campus training sessions. It is distinctively interdisciplinary with students and faculty from natural & social sciences. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. An international academically accredited course based on a combination of distance-learning and on-campus training sessions. It is distinctively interdisciplinary with students and faculty from natural & social sciences. The training program is specifically addressed to the sector of Genetically Modified Plant (GMP) benefit and risk assessment for scientists, trainers, operators and evaluators working mainly in the areas of agronomy, genetics and biotechnology. The aim is to provide theoretical and practical experience and rules on GMP risk assessment in different cultivation conditions (mainly Balkan, Mediterranean and African areas) and for the food and feed. The program is supported though a technical cooperation project under the aegis of the United Nations Industrial Development Organization (UNIDO) and provides training at the highest possible level to: developing country researchers, government and industry professionals involved in the assessment and management of risks related to biotechnology-derived products and services; individuals engaged in public policy, legal and ethical aspects or regulation of biotechnology; the next generation of biosafety trainers. Duration Each year the master will start within the month of November and it will have a duration of 46 weeks (322 days). For the academic year 2016/2017 the application forms have to be presented by October 3, 2016 while the course will start the 07 of November 2016. Requirements The master admits the following students: Italian students having the first or second level degree diploma in: Biotechnology Biology Agriculture, Forestry and Food Technology or other scientific discipline with an appropriate curricula. Foreign students having the first or second level degree diploma in: Biotechnology Biology Agriculture, Forestry and Food Technology or other scientific discipline with an appropriate curricula. The master is open to Italian students but also addressed to foreign students from EU and not EU Countries. [-]

Magisterský Studijní Program Udržitelné Na Služby A Potravinářský Průmysl (Ndue)

FH Münster University of Applied Sciences
Campus forma Denní studium 4 semestry October 2016 Německo Muenster

Trvale udržitelný rozvoj je jedním z největších výzev naší doby. Ekonomické, ekologické a sociální aspekty, v neposlední řadě musí být v souladu s cílem zajistit dobrý nebo lepší kvalitu života pro současné a budoucí generace v dlouhodobém horizontu ... [+]

Trvale udržitelný rozvoj je jedním z největších výzev naší doby. Ekonomické, ekologické a sociální aspekty, v neposlední řadě musí být v souladu s cílem zajistit dobrý nebo lepší kvalitu života pro současné a budoucí generace v dlouhodobém horizontu. Potravinářský průmysl - kromě energetiky a mobility jeden z klíčových hospodářských odvětvích - má významnou roli. Šetrné k životnímu prostředí výrobních metod, zachování zdrojů a poskytování zdravých potravin jsou rozhodujícími faktory. 4-semestrální magisterský program "Udržitelné služby a potravinářský průmysl" na Katedře nutričních věd řeší tyto problémy. Inovativní, mezioborové a s mezinárodním vzhled odborníků jsou školeni ve čtyřech semestrech, které zavádějí jako přední hráči nové nápady, metody a koncepty pro udržitelnost v budoucí-orientované ekonomiky. Zapojení podniků v potravinářském vědy ukazuje blízkost k praxi. Případové studie, návštěvy podniků a kontroly udržitelnosti jsou standardní prvky hlavního programu, tím zahrnuje vše od výroby potravin konečnému spotřebiteli. Absolventi otevírá široký výběr současných profesních oblastech s orientací "udržitelnosti". Obsah kurzu zahrnuje složitou rovnováhu mezi požadavky trhu a ekologie nebo zodpovědného využívání zdrojů ve výrobě, zpracování a dopravu. Analýza situace na trhu v potravinářském průmyslu, rozvoj souvisejících služeb, informování spotřebitelů a konečně polohování udržitelných výrobků a služeb na trhu, patří mezi dovednosti, které se učí manažery udržitelnosti budoucnosti. Kombinovaná odbornost dvou univerzit postupový: Master Program je nabízen jako projekt spolupráce vysokých škol Münsteru a Osnabrücku od zimního semestru 2008/09. Studie je širší aspekty ekonomického rozvoje, ochrany životního prostředí a sociální spravedlnosti, nabízí studentům stále způsoby, jak rozvinout profil. Se třemi dny docházky týdně (plus některé soboty) umožňuje práci a studia Kombinovaná dobře. Zvýšený zájem ekonomiky v předmětu ilustruje financuje dotoval židli pro "Udržitelné výživy / dietní ekologii" na Katedře Oeotrophologie MUA prostřednictvím dárcovské konsorciem. Více než deset společností a nadací s ekologickou pozadím regionu jsou zapojeny. To je také důkazem vysoké praktické a nezbytné zaměření magisterského programu. Moduly v programových udržitelné služby magisterských a potravinářský průmysl povinných modulů Životní styl a komunikaci udržitelnosti Řízení lidských zdrojů vedení udržitelnost systémy Service projekt udržitelná spotřeba Výzkumné oblasti udržitelného služeb a potravinářství Metody výzkumu Výzvy k udržitelnému potravin z celosvětového hlediska případové studie Současné aspekty udržitelného podnikání v praxi Volitelné moduly komunikace v oblasti zdraví Udržitelná výroba a zpracování v potravinovém řetězci udržitelnost Marketing Produkt a koncepce optimalizace v inovačním procesu Udržitelné služby cateringové Ekologie a udržitelnost Ressourceneffizeienz produktů a služeb Spotřebitelské a potravinářská kultura Trvale udržitelný rozvoj Product Udržitelnost v politických prostorech Životní prostředí a spravedlnost Aktuální otázky udržitelného potravinářství [-]

Magistr V Zemědělských Věd A Technologií

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Itálie Reggio Calabria

2. cyklus studijního programu (Master stupeň) v oblasti zemědělské vědy a techniky je vysoce kvalifikovaných odborníků se základním a aplikovaným vědeckých poznatků v oblasti rostlinné a živočišné výroby. Postgraduální studenti jsou schopni rozpoznat a řídit inovace v zemědělství. Zvláštní pozornost je věnována rozvoji udržitelné produkce s důrazem na ... [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. 2. cyklus studijního programu (Master stupeň) v oblasti zemědělské vědy a techniky je vysoce kvalifikovaných odborníků se základním a aplikovaným vědeckých poznatků v oblasti rostlinné a živočišné výroby. Postgraduální studenti jsou schopni rozpoznat a řídit inovace v zemědělství. Zvláštní pozornost je věnována rozvoji udržitelné produkce s důrazem na ty typické pro Mediterranea povodí, za účelem ochrany zemědělských zdrojů a zlepšovat kvalitu a množství zemědělské produkce s pozitivním dopadem na ziskovost tohoto odvětví. V této souvislosti je důležité, identifikaci, zhodnocení a zlepšení genetických zdrojů, jakož i optimalizace kultivačních technik. Je rovněž důležité školení z vědeckých a metodických aspektů souvisejících s ochranou plodin myslel uplatňování integrovaných kontrolních modelů a využívání efektivních a spolehlivých detekčních metod. Kurz také poskytuje vysokou úroveň odborné přípravy týkající se řízení a zhodnocování přírodních zdrojů a sociálně-ekonomické infrastruktury ve venkovských oblastech a v organizaci zemědělských farem a trhů. Absolventi studenti v zemědělských technologií a vědy mohou být použity ve všech činnostech spojených s výkonem zemědělství v soukromých podniků a ve veřejných institucích a může také pracovat jako technické poradenství specialistů. Mohou také hrát významnou roli při hodnocení a certifikace kvality potravin a při hospodaření díky farem na jejich přesné znalosti italských a evropských zemědělských politik. Kromě toho se mohou rozvíjet své vlastní podnikání, nebo mohou být zapojeni do výzkumu a experimentování činnosti. První rok Organizace a řízení zemědělských podniků Agroekologie Zavlažovací systémy a přístroje, stroje a technologie pro zemědělskou produkci zavlažovací systémy Stroje, rostlin a technologie pro zemědělskou produkci GENETIKA Biologická a integrovaná ochrana proti hmyzu Pest Crop Stromové Plodiny Mediterranean Oliviticulture Tropických a subtropických ovocných stromů Analýza a krajiny Plánování venkovských Systems Druhý rok Mediterranean fytopatologie Plant Virology Agronomické hospodaření s vodními zdroji Úrodnost půdy a hnojiva Laboratoř GIS Volitelné Učňovské vzdělávání a poradenství Internship Konečný projekt [-]

Integrovaná Magistr Je V Biologickém Inženýrství

University of Minho - School of Engineering
Campus forma Denní studium 5 let September 2016 Portugalsko Braga

Kurz má silnou složku chemického inženýrství, jejímž cílem tréninkového procesu inženýrů pro odvětví, kde biologické, chemické nebo fyzikální-chemické procesy jsou převládající. Jejich specifické oblasti podpory souvisí s multidisciplinární oblastí biologických a chemických vědy a technologie, kvašení a farmaceutický průmysl, zemědělsko a potravinářský průmysl, chemický průmysl a biomedicínské a environmentální oblasti. [+]

Akademický titul: Bakalář (stupeň 1. cyklus Bologna), magisterské studium ECTS: 300 Doba trvání: 5 let osnov Režim: Normální Místo: Gualtar Campus, Braga Hlavní vědecké oblasti: Chemické a biologické inženýrství INTEGROVANÝ MAGISTERSKÝCH | 5 LET Se silnou složkou v Chemical Engineering, se zaměřuje na vlak procesní inženýry pro průmyslová odvětví, kde převládají biologické a / nebo fyzikální a chemické procesy. Konkrétní oblasti se nacházejí v oblastech, jako je multidisciplinární chemicko-technologická a potravin a technologie ochrany životního prostředí - kvasných průmyslových odvětvích, zemědělsko-potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu; znečištění a energetiky; ekologie, biomedicínské a kontrolu jakosti a výzkumu. Z biologického inženýra se očekává, kreativita, proaktivní přístup, technické komunikační dovednosti, vedení, podnikání, týmová práce, občanství a ekologicky udržitelné chování. Kariéra Biologického Inženýři jsou schopny prokázat kreativitu, proaktivní postoj při vyrovnání se se změnami, komunikační schopnosti, když se odkazuje na technické či generické auditů, vedení a podnikání; mají schopnost pracovat v týmech a ve větší sítě a jsou si vědomi občanství a ekologicky udržitelný výkon. [-]

Magistr V Oblasti Ekologie A Populační Genetiky

University of Oulu
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Finsko Oulu

Ecogen magisterský studijní program připravuje studenty pro budoucí vedoucích pozicích ve biologie ochrany [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. - S důrazem na ochranu biodiverzity a otázkám biologie Ecogen magisterský studijní program připravuje studenty pro budoucí vedoucí pozice v oblasti ochrany životního prostředí, biologie a ekologie. Poskytuje studentům s odpovídajícími znalostmi v oblasti ekologie a populační genetiky ohrožených druhů a ekosystémů. Tato kompetence je třeba v administrativě v oblasti životního prostředí a výzkumu v oblastech, např. biologie ochrany a restaurování ekologie. Stupeň umožňuje další Ph.D. studie ekologie a genetiky. Kombinace studia v rostlinné ekologie a populační biologii (výzkum, který je v Oulu zdaleka nejsilnější ve Finsku), závod populační genetika (část bývalého populační genetiky výzkum Excellence jednotky) a molekulární ekologie nabízí jedinečnou příležitost pro studenty, aby získat silné nástroje pro otázky zachování biologie a biologické rozmanitosti. Studijní prostředí Ecogen magisterské studium na katedře biologie, University of Oulu nabízí multikulturní prostředí a mezinárodní vzdělání pro mezinárodní i finských studentů v oblasti biologie a příbuzných oblastech. Vysoký podíl vzdělávání se skládá z kontaktní výuky a laboratorních a terénních cvičení. K vybavení patří botanické zahrady, zoologické a botanické muzea, skleníky, terénního výzkumu a stanic. Botanická Herbarium a botanické zahrady, stejně jako Zoologické muzeum provádět výzkum v oblasti biodiverzity a nabízejí vysoce kvalifikované zařízení, stejně jako kolekce pro výzkum. Výzkumné stanice v terénu mají dobře vybavené laboratoře a ubytovacích zařízení. Univerzita Oulanka výzkumné stanice Oulu je situuje do Oulanka národního parku, který láká návštěvníky a výzkumy po celém světě a je součástí sítě evropských PAN Parks. Obecné požadavky na vzdělání Úspěšný žadatel získal svůj první akademický titul, obvykle bakalářský titul nebo jeho ekvivalent z instituce vyššího vzdělávání. Zpravidla, bakalářský titul je nižší akademický titul. Tato míra by měla být ekvivalentní nejméně tři roky denního studia (180 ECTS). Jazykové požadavky Všichni žadatelé jsou povinni prokázat vysokou úroveň znalostí v anglickém jazyce. Všechny programy, vyzve žadatele, aby předložil listinné důkazy prokazující jejich úrovni angličtiny. Další požadavky na přijetí Žadatelé jsou vyzváni k předložení dokumentace o jejich vynikající akademické kvality, například ve formě akademických doporučení dopisy. Také jsou požadovány další dokumenty vztahující se k oboru. Kontaktujte nás pro více informací. Program Specifické požadavky na vzdělání - Žadatel musí mít absolvoval bakalářské studium (Nebo získat 1.8.2012) v biologii, nebo úzce souvisejícím tématu, s vynikající jakostí. - Dobrá pracovní znalost angličtiny. Anglické jazykové znalosti může být prokázána oficiální jazykovou zkoušku, nebo tím, že má 20 ECTS kreditů studií provedených v anglickém jazyce na vysoké škole ve Finsku. - Nezbytné studie, a to buď dokončena jako součást B.Sc. vzdělání nebo být dokončena během M.Sc. období (přemostění studie), což odpovídá: Buněčná biologie (750121P), Základy ekologie (750124P), Obecná genetika (753224P) experimentální kurz obecné genetiky (753104P), Fyziologie živočichů (751388A), biogeografie (750363A), Evolution a systematika organismů (750307A), Základy funkční biologie rostlin (752345A). Jsou také požadovány základní studie v oblasti statistiky, chemii a biochemii. Vybrané mohou být studenti požádáni, aby vyplnili předchozí studie s tzv. překlenovacích studií (maximálně 60 ECTS). Počet kurzů potřebných rozhoduje případ od případu, kdy je jejich osobní studijní plán přijat. [-]

Vzdělání V Oboru Chemické Inženýrství A Biotechnologických Procesů

University of Cagliari
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Itálie Cagliari

Pro přijetí do Master of Science v chemického inženýrství a biotechnologických procesů, musí být držitelem titulu nebo diplomu tříletého univerzity, nebo pětiletého jednoho cyklu, nebo jiných akademických kvalifikací získaných v zahraničí a je považován za rovnocenný. A "bylo zapotřebí znalosti angličtiny alespoň na úrovni B1. [+]

Funkce práce. Závěrečná zkouška se skládá z práce, vyplývající z činnosti v experimentálním nebo modelování designu nebo skutkové argumenty, pokud jde o obsah Master of Science, být vyvinut pod vedením učitele, ve spolupráci s veřejnými orgány a soukromé výrobní a servisní společnosti, výzkumná centra působí v oblasti zájmu. Činnosti prováděné v průběhu práce bude pokračováním, které provádí v rámci stáže. Při zpracování diplomové práce, musí student nejprve analyzovat technické a vědecké literatury vztahující se k tématu v rámci studie. Po proudu od této fáze, absolvent vůle, nezávisle na sobě a v závislosti na druhu práce: - v případě, že modelování práce, vývoj a vyřešit model aplikován na problém navrženého s cílem analyzovat chování systému podle odchylky v charakteristických veličin a musí být schopen interpretovat výsledky získané; - V případě experimentální práce, provést zkušební a musí být schopen zpracovat výsledky v kritické způsobem, který umožní uplatnění iv podmínkách odlišných od těch zkoumány; - V případě, že práce na projektu, určit proces mnohem pohodlnější, analýzy technologické, ekonomické, bezpečnost, dopad na životní prostředí a ovládací dimenzování ve všech nebo části rostliny samotné. Podle uvážení kandidáta, bude konečná práce práce být písemné a / nebo prezentovány v angličtině. Dovednosti potřebné pro přístup. Pro přijetí do Master of Science v chemického inženýrství a biotechnologických procesů, musí být držitelem titulu nebo diplomu tříletého univerzity, nebo pětiletého jednoho cyklu, nebo jiných akademických kvalifikací získaných v zahraničí a je považován za rovnocenný. A "bylo zapotřebí znalosti angličtiny alespoň na úrovni B1. Akademické řád Master of Science v chemického inženýrství a biotechnologických procesů definuje kurikulární požadavky nutné pro přijetí, který nemůže být nižší než následující: 1) Název stupně nebo vysokoškolským vzděláním na tři roky pro získání, které byly dosaženy : Nejméně 30 kreditů v oblastech uvedených v základní třídy kurzu L9 (Industrial Engineering). Minimálně 45 kreditů v oblastech uvedených v charakterizace třídě L9 (Industrial Engineering); L7 (Civil a environmentální techniky); L8 (Engineering); L27 (Chemical vědy a technologie); L2 (Biotechnology). 2) Název studia pětiletého jednoho cyklu mezi uvedené v akademických předpisy Master of Science v chemického inženýrství a biotechnologických procesech. Je to bude také testován na odpovídající počáteční přípravu s postupy uvedenými v akademickém řádu Master of Science v chemického inženýrství a biotechnologických procesech. Akademické Předpisy také definuje kritéria, která mají být použita v případě absolventů s požadavky odlišné od výše uvedených, nebo kvalifikace získané v zahraničí. Také v řádu akademických to bude nakonec být zahrnuty mezi požadavky pro přijetí, minimální skóre dosažení míry, do které jste vlastnit. Akademické Nařízení definovat způsob ověření přiměřenosti osobní přípravu kandidátů. Specifické vzdělávací cíle. Cílem kurzu je vyškolit profesionální postavu chemický inženýr, uznávané evropské a světové, jak je definováno Evropské federace chemického inženýrství (EFCE). Nařízení z Master of Science v chemického inženýrství a biotechnologických procesů dell'EFCE obsahuje doporučení týkající se očekávaných výsledků učení na konci první úrovně a znamení "druhého stupně cyklus vzdělávacího programu", jak je stanoveno v dokumentu "Doporučení k EFCE Chemické inženýrství Vzdělávání v Bologna dvoutaktním Udělen System "(červenec 2005). Titul Rady bezpečnosti v chemického inženýrství a biotechnologických procesů si klade za cíl poskytnout studentům přiměřené studium a aktualizace metod a obecných vědeckých zásadách, obohacení specifických odborných znalostí a osvojení inovativních metod návrhu v kontextu " chemického inženýrství a chemické technologie a biotechnologie. Účelem Rady bezpečnosti věd v chemického inženýrství a biotechnologických procesů je proto poskytnout absolventům vzdělávacího programu, v souladu s pokyny dell'EFCE, který umožňuje: - použijte nejvíce znalosti o chemických jevů, fyzikálních a biologických činitelů, aby se vyvíjet pokročilé matematické modely pro chemický a biotechnologických procesů a musí být schopni je řešit; - Být schopen analyzovat, hodnotit a porovnávat různé možnosti pro vývoj experimentů, metodiky a technologie pro zpracovatelský průmysl, výrobu zboží a / nebo služeb a pro ochranu a / nebo využití na životní prostředí; - Být schopen studovat samostatně a kriticky nová témata; - Vypracovat metodiky a technologie (včetně environmentálních aspektů a bezpečnost) zpracovatelský průmysl a odvětví, pro výrobu zboží nebo služeb a obnovit nebo ochraně životního prostředí. V souladu s ustanoveními EFCE dokumentu, školení absolventa oboru chemického inženýrství a biotechnologických procesů obsahuje řadu učení zaměřených na zvýšení informovanosti veřejnosti, za předpokladu, mezi vstupních požadavků a témat konkrétně uvedeny v dokumentu jako charakterizující EFCE studium chemického inženýrství, zejména transportních jevů, kinetiky a průmyslové chemie. Následně trasa poskytuje učení zaměřené na návrh, modelování a řízení procesů, chemické a biotechnologie, zejména s ohledem na stav techniky výzkumu a průmyslového rozvoje. Tyto lekce budou učit lektoři, jejichž vědecký výzkum je prováděn v konkrétních oblastech. Kromě znalostí uznávané na evropské úrovni pro chemický inženýr, vzdělání zahrnuje některé kurzy vztahující se k místním potřebám, zejména v přítomnosti velkých společností působících v oblasti zpracování nerostných surovin a výrobních materiálů, biotechnologie, energie a služby. Trasa je i stáž, jehož výsledky mohou být spojeny ke konečnému testu. III - Tvorba rozsudky Absolventi budou: - organizovat a provádět experimenty týkající se chemických procesů a biotechnologický komplexního typu, spolu se všemi "interpretace získaných výsledků a formulování kritické rozhodnutí na nich; - Identifikovat, formulovat a řešit složité problémy spojené s návrhem, podrobné funkční, řízení a adaptaci rostlin ve zpracovatelském průmyslu, chemického a biotechnologického průmyslu, a to i na základě ekonomických úvah a hodnocení bezpečnosti a na " dopad na životní prostředí. Schopnost samostatného úsudku jsou prováděny prostřednictvím účasti na vzdělávacích aktivit, včetně pracovní stáže a laboratoří a příprava finále. Vyučovací metody používané patří účast na seminářích a cvičeních ve třídě nebo v laboratoři, vedení individuální a skupinové projekty, řízené samostudium a nezávislé studie. Dosažení výsledků učení je hlavně provedení zkoušek, písemné nebo ústní zkoušky a práce na projektu. IV - Komunikační dovednosti Absolventi budou: - prokázat schopnost správně komunikovat v technicko-vědecké, přes přípravu a předložení projektové dokumentace a technické zprávy týkající se znalosti získané v kurzu; - Schopnost sdělovat informace, myšlenky, problémy a řešení pro odborníky a laiky také s využitím metod grafiky; - Být schopen aktivně podílet a koordinovat multidisciplinární tým; - Použití různých metod a jazyků vhodné, aby efektivně komunikovat s inženýrskou komunitou, se zúčastněnými stranami v různých technické úrovni a se společností obecně. Chcete-li tyto dovednosti rozvíjet prostřednictvím výuky učitelů, kteří, pomocí různých forem komunikace, jsou příkladem efektivní komunikace. Kromě vyšetření, která obvykle skládají z testů jak písemné a ústní části, jsou podnětem ke správnému vývoji komunikačních dovedností a to jak písemné a ústní části, a provést jeho posouzení. Protože se očekává, část vzdělávání jsou k vykonávání projektových činností, včetně výkresů a technických zpráv. Dokonce i závěrečný test poskytuje možnost vyzkoušet schopnost analýzy, zpracování a předávání práce vykonané v poskytování diskusi, před komisí, produkt vyvinutý studenta na předmětné oblasti výcviku. Účast na stážích, stáže a studium v ​​zahraničí ukázat jako velmi užitečné nástroje pro rozvoj komunikačních dovedností v cizím jazyce, jednotlivých studentů. V - Učení dovednosti Absolventi musí vyvinout studijní dovednosti potřebné k průběžně aktualizovat na metody, techniky a nástroje se specializují v oblasti chemického inženýrství. Rovněž musí být schopna získat, konzultovat a interpretovat hlavní bibliografických zdrojů pro literaturu a vnitrostátním právem, jejich evropské a mezinárodní průmysl. Absolventi budou také muset vybudovat kapacity na sebevzdělávání, které jim umožní vyrovnat se ziskem vyšší kurzy úrovni, jak druhá úroveň magisterských a doktorských kurzů. K dosažení těchto cílů přípravu některých povinných předmětů charakteristických a podobné vyžaduje konzultaci a využívání bibliografických zdrojů. Kromě toho bude příprava finále rozvinout schopnost studentů učení. [-]

Magistr V řízení Celého Potravinového Systému (clamem-foodsys)

University of Bologna School of Economics, Management and Statistics
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Itálie Forli

Food Management System (FoodSys) je 2-leté druhý cyklus studijní program vyučován v anglickém jazyce. Program je postaven na propojování jednotlivých vědních oborech se zaměřením na potravinových systémů trénovat potenciálním činitelům při řešení reálných problémů řízení v mezinárodním kontextu a různých organizačních nastavení. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. Druhý cyklus studijní program v "Ekonomika a management" - osnov "Management Food System" (FoodSys) Food Management System (FoodSys) je 2-leté druhý cyklus studijní program vyučován v anglickém jazyce. Program je postaven na propojování jednotlivých vědních oborech se zaměřením na potravinových systémů trénovat potenciálním činitelům při řešení reálných problémů řízení v mezinárodním kontextu a různých organizačních nastavení. Je to ekonomika-střed a multidisciplinární program, který poskytuje kombinaci analytické a kvantitativní dovednosti s důrazem na řízení, politiky a praxe. VÝSLEDKY UČENÍ: Jako budoucí manažery, státních zaměstnanců, výzkumných pracovníků, konzultantů a podnikatelů, student získá pokročilé znalosti a dovednosti v oblasti obchodní administrativy a managementu potraviny systému, se zvláštním zaměřením na organizační a manažerských kompetencí, inovací, zakládání podniků, řízení udržitelnosti a řízení, řešení problémů postoje, komunikace a spolupráce. POŽADAVKY A řízení o povolení vstupu Místa K dispozici jsou omezené. Vstupné je předmětem předběžného posouzení znalostí a dovedností studentů a rozhovor. PROGRAM OBSAH: Studijní program má studijní zátěže 120 ECTS. První rok moduly jsou společné pro všechny studenty a kryt rozhodování a strategie, kvantitativní metody, právo, mezinárodní ekonomie, účetnictví, řízení celého potravinového dodavatelského řetězce. Druhý ročník FoodSyS moduly zahrnují ekonomii potravinový systém a politiky, globální marketing potravin, řízení kvality potravin, zemědělské a potravinářské politiky, rozvoj venkova, bioenergie ekonomiku. Některé z těchto kurzů jsou navrženy a učil ve spolupráci s uznávanými profesory z University of Missouri (USA) a INRA - Ivry (F). KARIÉRNÍ MOŽNOSTI: Absolventi budou vyvíjet silné ekonomické kompetence v oblasti řízení potravinových systémů a udržitelnosti a mohou připojit PhD programy a úspěšně plní roli manažerů, konzultantů, odborníků, podnikatelů, vedoucích pracovníků v národních a mezinárodních podniků a start-ups, nadnárodních korporací, mezinárodních organizace, veřejné úřady a poradenství nebo pozorovacích subjektů. [-]

Master "v Biologickém Inženýrství

Siberian Federal University
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Rusko Krasnojarsk

Program je zaměřen na studenty, které mají zázemí v oblasti přírodních věd a chtějí se zvládnout současnou metodiku vědeckého výzkumu za účelem výkonu kariéru v oblasti biologického inženýrství. Vědecký projekce v biologickém inženýrství si klade za cíl podporovat výzkumné dovednosti tím, že studentům prostřednictvím individuálního výzkumného projektu v biologii, biologické inženýrství nebo biofyziky. [+]

Program je zaměřen na studenty, které mají zázemí v oblasti přírodních věd a chtějí se zvládnout současnou metodiku vědeckého výzkumu za účelem výkonu kariéru v oblasti biologického inženýrství. Vědecký projekce v biologickém inženýrství si klade za cíl podporovat výzkumné dovednosti tím, že studentům prostřednictvím individuálního výzkumného projektu v biologii, biologické inženýrství nebo biofyziky. Studenti budou následovat všechny kroky výzkumného procesu od zadání problému k dosažení a analýzy experimentálních výsledků. Magisterský program "Biologické inženýrství" dodává zkušený akademických pracovníků, který má komplexní zázemí v oblasti základního výzkumu a praktických aplikací v průmyslu. Tento program je navržen s důrazem na rozvoj praktických dovedností a studenti pracují v moderní a dobře vybavené SibFU Laboratoře Bioluminescentní biotechnologie (v ruštině). Tato laboratoř vznikla díky spolupráci nejsilnější tým na světě vědců zabývajících se základním výzkumem emise světla živými organismy, tzn. e. bioluminiscence a nositel Nobelovy ceny profesor Osamu Šimomura. výcvik Metody: přednášky, laboratorní experimenty, případové studie a skupinové diskuse. Pedagogičtí pracovníci: SibFU profesorů a hostující přednášející z univerzit v Rusku, USA, Itálii, Číně, Španělsku, Velké Británii a dalších zemích. Převážná část přípravy Programu probíhá v moderní a dobře vybavené SibFU Laboratoře Bioluminescentní biotechnologie, vedeného laureátem Nobelovy ceny prof Osamu Šimomura, v jedné z nejsilnější tým na světě vědců zabývajících se základním výzkumem emise světla živými organismy, tj bioluminiscence. Výzkumné projekty Zatímco budeme sledovat program studenti budou muset vypořádat s fenoménem bioluminiscence ve všech jejích aspektech: od genetické a molekulární evoluční a ekologické. výzkumné projekty magisterské jsou zaměřeny na studium chemickou povahu vyzařování světla novými světelnými druhů (hub, půdní červy, coelenterates, bakterie, atd), modelování chování enzymu v buňce hyaloplasm, vývoj nových rekombinantních bioluminescent organismy a nové generace z bioluminescent biosenzorů pro monitoring životního prostředí a lékařské diagnostice, stejně jako na ostatních základních a aplikovaných témat. Vstupní požadavky Cena nezahrnuje ubytování a životní náklady. Ubytování On-areálu je k dispozici ubytování. Náklady 2016/2017: jednolůžkový pokoj s vlastním příslušenstvím 45 € měsíčně, twin ensuite pokoj 30 € měsíčně. praktické: Transfer z letiště, zvací dopis pro ruskou studijní víza a volitelný kurz přežití ruského jazyka jako cizího jazyka jsou poskytovány na univerzitě. [-]

Magistr V Biotechnologii (mbiot)

University of Helsinki
Campus forma Denní studium 2 let August 2016 Finsko Helsinki

MBIOT dodává studenty s odbornými znalostmi a dovednostmi, které potřebují pro moderní biotechnologického výzkumu a související zaměstnanost. Témata v návodu sahají od nejnovější vývoj v technologii rekombinantní DNA do non-technických otázkách, jako je obchod a bioetice. [+]

Magisterske studium Biologie v Evropa. MBIOT dodává studenty s odbornými znalostmi a dovednostmi, které potřebují pro moderní biotechnologického výzkumu a související zaměstnanost. Témata v návodu sahají od nejnovější vývoj v technologii rekombinantní DNA do non-technických otázkách, jako je obchod a bioetice. MBIOT pořádá Fakulta zemědělství a lesnictví a Fakulty biologických a environmentálních věd v úzké spolupráci s Ústavem biotechnologie. Stav-of the-art vědecký výzkum prováděný v těchto jednotkách nabízejí výjimečné příležitosti sledují studium v ​​inspirujícím výzkumu orientovaném prostředí a zároveň mít prospěch z moderním zařízením. Program na Fakultě zemědělství lesnická MBIOT nabízí čtyři odborné možnosti: • Živočišné biotechnologie • Potravinářský biotechnologie • Mikrobiální a environmentální biotechnologie • Plant a lesní biotechnologie programovat MBIOT na Fakultě biologických a environmentálních věd nabízí jednu specializovanou možnost: • molekulární biotechnologie promovat s magisterský titul MBIOT nabízí desítky možností pro širokou škálu kariéry, a to jak uvnitř, tak vně výzkumu a vědy. Podrobné osnovy programu je k dispozici zde. APLIKACE OBDOBÍ Uzávěrka přihlášek je mezinárodní magisterského programy začíná na podzim roku 2016 (2016), přijímací otevře na počátku prosince 2015 a končí 27. ledna 2016 v 3:00 hod (GMT + 2). Pro více informací o mezinárodním magisterské programy (IMP), viz Studium / Jak se přihlásit / magisterského studia, University of Helsinki má pouze jednu žádost, a počáteční lhůta pro zahraniční studenty. PŘIHLÁŠKA A poplatek za podání žádosti Elektronická přihláška budou k dispozici v průběhu lhůty pro podání žádostí pouze na Studyinfo.fi, Žadatelé, kteří absolvovali svou kvalifikaci míru mimo EU (Evropské unie), EHP (Evropský hospodářský prostor) a Švýcarsku bude účtován nevratný poplatek za podání žádosti ve výši 100 eur. [-]