Dálkové magisterské studium Biologie v Španělsko - Dálkové magisterské studium Biologie v Španělsko hledejte zde!

Dálkové magisterské studium Biologie v Španělsko - Zde naleznete Dálkové magisterské studium Biologie v Španělsko

Biologie

Aby bylo možné úspěšně získat Masters kvalifikace, budete muset získat počet kreditů složením jednotlivých modulů. Většina učil Masters bude mít několik základních modulů, které musíte vzít a přenést za účelem získání kvalifikace. Posouzení výzkumné mistrů je téměř vždy výhradně jeden disertační modulu nebo projektu.

Biologické a vědy o živé přírodě je oblast vědy, která se zaměřuje na tělo a všechny funkce s ním spojené. Studenti si mohou vybrat, aby tříd, jako je anatomie, fyziologie, genetika, imunologie a toxikologie.

Nakládání s veřejnými vysokými školami je daleko od optimální volbou. Soukromé školy poskytují mnohem lepší pomoc při vašich zkušeností distančního vzdělávání. Některé on-line univerzity čerpá učitele a studenty na velké vzdálenosti z celého světa. To výrazně zvyšuje rozmanitost v distanční výuce a vytváří náročné rozhovor mezi těmi, kdo z velmi odlišných komunit, regionů a vzdálených kultur.

Španělsko, oficiálně Španělské království, je suverénní stát a členský stát Evropské unie. Nachází se na Pyrenejském poloostrově v jihozápadní Evropě. Španělské univerzity regulovat přístup k vlastní stupňů a opravit akademické poplatky. Mohou také nabídnout neoficiální postgraduální tituly. Hlavní město Madrid má možná největší počet barů na obyvatele některého evropského města a velmi aktivní noční život.

Dálkové magisterské studium Biologie v Španělsko - Veškeré informace o Dálkové magisterském studiu Biologie v Španělsko. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Čtěte více

Magisterský Titul V Oboru Managementu Kvality, Hygieny A Bezpečnosti Potravin

IMF - Business School
Online forma Denní studium Kombinované 12 měsíců Přihlašování započato Španělsko Madrid + 1 více

Rozvoj podnikání v potravinářském průmyslu vyžaduje integrovaný a profesionální přístup k zajištění kvality a bezpečnosti výrobků a procesů s cílem dosáhnout spokojenosti zákazníků a spotřebitelů [+]

Dálkové magisterske studium Biologie v Španělsko . Rozvoj podnikání v potravinářském průmyslu vyžaduje integrovaný a profesionální přístup s cílem zajistit kvalitu a bezpečnost produktů a procesů k dosažení spokojenosti zákazníků a spotřebitelů. Tento sektor vyžaduje specializovanou kontrolu návrh, vývoj, implementaci a audit systémů pro hygienu a bezpečnost potravin profesionály. Camilo José Cela MFI Group a University vyvinuli Online Master in kvality, hygieny a bezpečnosti potravin, prostřednictvím pružného a účinného vzdělávacího systému otevírá mnoho pracovních příležitostí v různých odvětvích zabývajících se výroby, zpracování, přepravě a manipulaci potravy. Učební plán vyvinutý odborníky v této oblasti, umožňuje studentům získat potřebné dovednosti, aby úspěšně fungují v práci kontrolu nad výrobou, uchovávání a distribuce bezpečných potravin, a regulační a právní rámec upravující tuto činnost. Oblast: Potravinářský průmysl Zaměřené na: Zkušení odborníci a absolventi vysokých škol, kteří chtějí mít odborné znalosti o základy, implementace a správy systémů jakosti v potravinářském průmyslu. [-]

Magistr V řízení Bezpečnosti A Kvality Potravin

Grupo IOE
Online forma Kombinované September 2016 Španělsko Barcelona

S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. [+]

Spotřebitelé stále více požadují bezpečnější výrobky, je-li tento požadavek jídlo dosáhne maximální úrovně. Provozovatel potravinářského podniku stojí před úkolem splnění těchto očekávání bezpečnosti, každá porucha v tomto ohledu budou přísně potrestáni spotřebitelé a vážný dopad na příjmy společnosti. S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. CÍLE Být schopen plánovat, realizovat, monitorovat a kontrolovat systémy řízení kvality potravin. Znát a posuzovat požadavky legálně požadovanou kvalitu potravin. Provádět a interního auditu systémů nejvíce mezinárodně uznávaný řízení kvality potravin: ISO 22000 PAS 220 (FSSC 22000), BRC a IFS. Vědět systémů environmentálního řízení a bezpečnosti a ochrany zdraví při vzrůstu. [-]