Magisterské studium Biologie - Magisterské studium Biologie hledejte zde!

Magisterské studium Biologie - Zde naleznete magisterské studium Biologie

Biologie

Biologie a vědy o živé přírodě jsou obory, jejichž hlavním cílem je studium živých organismů (rostlin, živočichů včetně člověka) na různých úrovních - jejich životní funkce, původ a vývoj, růst a život sám! Magisterské studium biologie a dalších biologických věd vás zavede hluboko do každé z těchto úrovní.

Všechny tyto vědní disciplíny jsou na vysoké úrovni; studium lze věnovat velice detailním oblastem, například jednomu z vůbec nejdůležitějších oborů - magisterskému studiu buněčné teorie, evoluce, genetiky nebo energetiky. Mezi nejzajímavější obory, které posouvají hranice lidského poznání a k tomuto využívají nejnovější technologie, jsou biomedicínské inženýrství a biotechnologie, neurověda, ekologie, molekulární vědy nebo také studium kvality a bezpečnosti potravin. Dalo by se říci, že tyto obory přinášejí průlomové objevy téměř každý den. Rozhodnete-li se pro magisterské sudium jedné z biologických věd, můžete se na těchto objevech účastnit. Moderní biologie zkoumá snad největší divy přítomé na Zemi, od mikroskopických organizmů ke slonům, stejně jako sleduje miliony let zpátky vznik a vývoj života. Absolventi magisterského studia biologie nacházejí snadno uplatnění jak v soukromém sektoru, tak na akademické půdě a ve výzkumných zařízeních.

Pokud se vám zdá, že otázky prolomení kódu života a dobrodružné cesty k nejmenším buněčným organismům ve vás probouzejí touhu a zvědavost, pak se stačí podívat na následující odkaz, kde najdete víc informací o příležitostech, které přináší různé magisterské programy biologie a věd o živé přírodě. Stačí jedno kliknutí a můžete hledat, co byste rádi studovali a můžete rovnou informovat školu, která vás zaujme!

Čtěte více

Magistr V Cateringové Společnosti A Potravin A Nápojů

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA Barcelona
Campus forma Kombinované October 2016 Španělsko Barcelona

Ostelea rozhodla zavést program Executive Master in International Management cestovního ruchu, specializující se na hotelu a restaurace managementu a Potraviny a nápoje, které si klade za cíl přípravu odborníků a manažerů vést globálních podnikatelských projektů v oblasti řízení pohostinství. [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. Globalizace dala vzniknout rostoucí segmentaci a konkurenčním trhu cestovního ruchu. Internacionalizace firem a jejich založení na zahraničních trzích je klíčem při rozšiřování obchodní a obchodní řízení společnosti mají nové výzvy v organizaci prodeje v nejistém prostředí a kulturní rozdíly. Faktory, jako je geopolitické nestability v některých oblastech, vznik nízkonákladových společností nebo změny ve zvyklostech mnoha společnostech vedly ke změnám v mezinárodním odvětví cestovního ruchu, změny, které požadují profesionálové schopni pochopit složitost a dynamiku mezinárodního cestovního ruchu. Proto, Ostelea rozhodla zavést program Výkonný Master in International Management cestovního ruchu, Se specializuje na Hotel a restaurace management, Jehož cílem je vyškolit odborníky a manažery, kteří vedou globálních podnikatelských projektů v oblasti managementu pohostinství. Proč studovat Mistr v managementu a obnovy Ostelea Potraviny a nápoje: Vedení příjmy je vyučován přes obchodní hru. Tento konkrétní oblast hotelového marketingu je široce vyvinut v této oblasti prostřednictvím aplikovaného přes obchodní herní vizi. Metoda Případ: Metoda případ umožňuje studentům , aby systematicky zlepšovat své rozhodnutí - procesu prostřednictvím diskuse o skutečných případů podnicích cestovního ruchu. Některé z domů pro práci s: El Bulli a společností Ryanair Networking: Studenti mistři mohou podílet na Afterwork cyklu, což je činnost, která je spojuje s obchodním světem prostřednictvím setkání s podnikateli. Mohou také navštěvovat cyklus setkání s manažery hotelů a cateringových společností, a mezinárodním cestovním ruchu konzultantů. Koučování cyklus: Studenti mistři mohou podílet na Ostelea trénovat cyklu, který kombinuje skupinová sezení v různých oblastech, jako jsou emoční koučinku či rodinného trénovat. Účast na veletrzích: Studenti mistři mohou navštěvovat nejrůznější veletrhy, jako jsou potraviny či IBTM. Ostelea je členem španělské asociace Hotel ředitelů a vedoucích pracovníků. Profesionální praxe. Master nabízí možnost praxe v oblasti managementu hotelových řetězců a cateringových společností. Obsahuje řadu setkání s manažery hotelů a restauračních podniků. Výzkumná skupina: Členové fakulty Masters ve skupině multidisciplinárního výzkumu v oblasti cestovního ruchu EAE (GRIT-EAE), který se zaměřuje svoji vědeckou produkci v oblasti mezinárodního managementu cestovního ruchu. CÍLE Master in Hospitality Management a obnovy vám umožní: ZNÁT hotelnictví a stravovacích Vybudujte silnou základnu znalostí cestovního ruchu z mezinárodního hlediska a vždy od přístupu k řízení. PŘEHLED Vlak manažeři orientovaný obchodní vedení podniků, cestovního ruchu schopni získat očekávané výsledky po celém světě. DEVELOPMENT strategické plány Znát klíče k rozvoji strategických plánů a okamžitou akci v nadnárodních turistických prostředích. Inovace a udržitelné řízení Rozvíjet schopnost tvořivosti a inovace v oblasti hotelnictví a jejího udržitelného hospodaření s pomocí komplexního a specializovaného vzdělávání, kvalifikaci účastníků pro přijetí postoje v hotelech. TRÉNINK Rozvíjet dovednosti globální manažerka turistických podniků, aby se spolupráce, asertivní a participativní práce mezi všemi členy týmu vyvíjet. Studijní plán Master in Hospitality Management a restaurování Ostelea je rozdělena do 5 modulů: Struktura a financování odvětví cestovního ruchu. Řízení a inovace Talent. Strategické řízení a operace v sektoru hotelů a restaurací. Marketing a hotel a restaurace marketing. Mistr práce práce. Intensificaciónen Potraviny a nápoje. V rámci každé z těchto modulů jsou prezentovány různé předměty. Kariéra Profese Kariéra Services je oblast podpory pro studenty a absolventy Naším cílem je vést a doprovázet studentovi získat nové profesní cíle a dosáhnout lepší shodu mezi vaše očekávání a profesní zájmy s trhem práce. Kariéra Služby Kariéra Výkonný Partner Program zaměstnanosti Online práce fórum Talent Development Webináře Pracovní příležitosti Vedení Hotel. Správa adres nebo cateringových společností. Směr nebo správcovské společnosti nebo hotelové řetězce, nebo catering. Oddělení, jejichž úkolem pro firemní hotelové řetězce. Hotel divizní ředitelé obchodních skupin. Divize zodpovědný pro potraviny a nápoje (Potraviny a nápoje) Školitel orgány operačních středisek. Podnikatel v sektoru hotelů a restaurací Odborný konzultant v oboru Potraviny a nápoje Stupeň Účastník, který úspěšně dokončí program bude trvat: Titul mistra v mezinárodním Management cestovního ruchu se specializací na management hotelů a restaurací. Oficiální vysokoškolské vzdělání na University of Lleida, EAE Business School a Ostelea. Za účelem získání stupně z University EAE a je nezbytná pro splnění požadavků používání těchto institucí. [-]

Magistr V Potravinách, Společnost A Mezinárodní Správy Potravin

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Campus forma Denní studium October 2016 Španělsko Barcelona

Způsob, jak jídlo je vyrábí, zpracovává a co je jedeno se výrazně změnila v průběhu času. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že naši prarodiče jedli převážně místní a sezónní potraviny, dnes se odhaduje, že průměrná jídlo cestuje přes 2400 km, z pole na vidličku. Jak se naše jídlo je transportován po celém světě, to je předmětem nesčetných pravidel a předpisů. [+]

Způsob, jak jídlo je vyrábí, zpracovává a co je jedeno se výrazně změnila v průběhu času. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že naši prarodiče jedli převážně místní a sezónní potraviny, dnes se odhaduje, že průměrná jídlo cestuje přes 2400 km, z pole na vidličku. Jak se naše jídlo je transportován po celém světě, to je předmětem nesčetných pravidel a předpisů. Jídlo hraje ústřední roli v naší společnosti, kultury, ekonomiky a osobním životě, ale jen málokdo pochopit, jak jídlo dělá to na našich talířích. The Magisterský program v oboru potravin, společnosti a Governance International Food objasňuje tento proces. Tento program je určen pro zájemce o zvýšení jejich porozumění a analýzu zemědělství a potravinářské politiky, a zvýšení jejich pochopení sociálních, kulturních a ekonomických faktorů, které ovlivňují a formovat vývoj a prosazování správy zemědělství. Tato kombinace představuje příležitost prozkoumat spojení mezi historickými, politické, vědecké, strategických a etických úvah podílejících se na organizaci potravinové politiky a zemědělství na mezinárodní úrovni. Program připravuje studenty identifikovat a vytvářet řešení pro spravedlivé a udržitelné systémy potravin. To přitahuje rozmanitost žáků od profesionálů k těm právě začíná svou kariéru. Všichni naši studenti sdílejí zájem na organizaci potravinových systémů a ve správě potravin. Magisterské se skládá ze dvou povinných specializace, dvěma zvolenými specializace a výzkumného projektu Final. Zaměření je 4 měsíc, 15 ECTS kredit předmět skládá z řady modulů (obvykle 3 nebo 4). Tyto specializace lze užívat samostatně nebo jako součást diplomové. Povinné Specializace: Food Analysis Systems Zásady Mezinárodní Agri-Food Volitelné Specializace: Jídlo a společnost Nařízení potravin (s MSU IFLR) Zajišťování potravin: Posouzení a Action (FAO) posouzení dopadů zabezpečení potravin pro- gramy Pochopení právo na potraviny Závěrečný výzkumný projekt Mistr je v jídlo, společnost a mezinárodní potravinové správě vám poskytuje příležitost věnovat se výzkumné téma ve vaší oblasti zájmu. Můžete spolupracovat se svým zaměstnavatelem, aby vypracovala projekt, nebo můžete zvolit, aby provedla nezávislý výzkumný projekt. UOC poradce musí schválit vaši výzkumnou otázku a bude s vámi spolupracovat na provádění výzkumu ve vhodném a včas. Tato závěrečná Výzkumný projekt (6 nebo 9 ECTS), je nutné k dokončení magisterského v potravinách, společnost a mezinárodní správy potravin a má být dokončena v průběhu trvání magisterského programu. Obecně platí, že výzkum bude multidisciplinární a budou mít praktické uplatnění. Konečná Výzkumný projekt bude hodnocen Akademického výboru. Výbor může obsahovat mentora z vaší společnosti nebo organizace. Dohody s průmyslem o důvěrnosti jsou vždy přísně brány v úvahu. Studenti musí obhájit svůj projekt. To může být provedeno v podstatě (tak dlouho, jak je to synchronní), nebo osobně. Dokončení Final výzkumný projekt je hlavní úkol, který vyžaduje trpělivost a obětavost. Budeme s vámi spolupracovat, aby to zvládnutelné a ujistěte se, že jste získat znalosti a dovednosti potřebné k vynikat v úkolu. Cíle Poskytnout studentům nástroje a znalosti k analýze a pochopení: potravinových systémů a jejich roli ve společnosti; Jak potraviny a zemědělství jsou regulovány na národní i mezinárodní úrovni; Jak agentur a institucí regulovat zemědělství a potravin na národní i mezinárodní úrovni. Chcete-li vytvořit rámec pro výměnu znalostí, zkušeností, programů a názorů mezi účastníky, včetně jiných vysokých škol, výzkumných pracovníků, odborníků, veřejné služby, soukromý sektor a vláda. Vypracovat komplexní pochopení potravinových systémů v místním, regionálním a globálním kontextu. Rozvíjet povědomí o roli, kterou potravin a potravinová politika hrát napříč kulturami, historicky i v současných společnostech. Chcete-li rozvíjet porozumění vztahů mezi ekonomika, životní prostředí, společnosti, kultury a politiky zemědělsko-potravinářského. Vypracovat komplexní pochopení mezinárodního zemědělství a potravinářských regulačních agentur. Rozvíjet schopnost kriticky analyzovat a řešit otázky správy v rámci potravinových systémů. Rozvíjet schopnost aplikovat teorii a znalosti analýzu politiky. Chcete-li rozvíjet znalosti o tom, jak politické zásahy ovlivňují bezpečnost potravin a zemědělskou výrobu. Chcete-li rozvíjet porozumění vztahů mezi ekonomika, životní prostředí, společnosti, kultury a politiky zemědělsko-potravinářského. Vypracovat komplexní pochopení zemědělských předpisů a norem a jejich místních a mezinárodních důsledků. Chcete-li rozvíjet porozumění mezinárodní zemědělství a potravinářských regulačních agentur a odpovídající právní texty. Vypracovat komplexní pochopení zemědělských předpisů, které se vztahují na konkrétní regiony, stejně jako jejich důsledky v mezinárodním měřítku. Chcete-li rozvíjet kompetence v blížící se výzkumný problém v oblasti potravinových systémů. Chcete-li rozvíjet kompetence v artikulaci výzkumnou otázku, sběr dat a artikulovat výsledky výzkumu. Chcete-li rozvíjet kompetence v kriticky hodnocení výzkumu. Kompetence Tento program vás připraví k uspokojení poptávky po znalí a dobře vycvičené potravinových systémů analytiků a vůdců, podporou praktické a kritického učení s mezinárodní perspektivě. Kurzy jsou zaměřeny na: Jednotlivci pracující v nevládních organizací a místních organizací, které se zabývají otázkami souvisejícími s potravinami a zemědělství. Jednotlivci pracující v zemědělsko-potravinářského sektoru. Veřejné správci. Úředníky. Politické analytici. Consultants. Právníci. Novináři se specializovat v potravinách politice. Profesní organizace nebo projekty mezinárodní spolupráce, které řeší otázky související s potravinami a zemědělství. Studenti, kteří chtějí další vzdělávání o otázkách správy věcí veřejných zemědělsko-potravinářského. Studentům poskytne potřebné nástroje pro zlepšení jejich zaměstnatelnosti, že jim práva na informace a vzdělávání, aby byl úspěšný v různých profesích, které budou mít v průběhu svého života, je základním cílem našich postgraduálních programů. Profil studenta Magisterský potravin, společnosti a studenty Governance International Agri-Food obvykle mají zázemí v oblasti související se zemědělsko-potravinářské odvětví, nebo akademické zázemí v zemědělství, antropologie, ekonomie, ekologické studie, vývoj, veřejné zdraví nebo sociologie. Program přitahuje lidi, kteří se chtějí specializovat v zemědělsko-potravinářském odvětví, stejně jako ty, zájem o práci v této oblasti. Mnozí již mají pracovní zkušenosti v zemědělsko-potravinářském odvětví a chtějí rozšířit své znalosti a dovednosti tak, aby se rozvíjet svou kariéru. učební zdroje Materiály budou v angličtině a bude obsahovat písemné studijní materiály, příslušné webové stránky, akademické články, knihy a články v časopise, mezi ostatními. Akademické požadavky Mistr je v potravinách, společnost a mezinárodní potravinové správě je otevřená pro všechny s dobrou sevření angličtiny. OUK je otevřená univerzita, která znamená, že i když nemáte maturitu nebo vysokoškolské vzdělání stále můžete vzít naše kurzy. Nicméně, aby byly způsobilé pro magisterský titul, musíte mít uznávané vysokoškolské vzdělání. Pokud nemáte uznávaný univerzitní diplom pak obdržíte certifikát rovnocennosti namísto stupně. Předchozí znalosti Studijní materiály a výuka jazykem je angličtina. Je zapotřebí silné pochopení angličtiny pro tento program. stupňů Po celý proces hodnocení bylo úspěšně dokončeno, bude UOC vydá Master diplom / postgraduální diplom / specializace certifikát těm účastníkům s akreditovaným univerzitním kvalifikace, který je platný ve Španělsku. Neměli byste mít takovou kvalifikaci, bude certifikát vydány. [-]

Magistr Molekulárních Věd O živé Přírodě

HAN University of Applied Sciences
Campus forma Kombinované 24 - 30 měsíců September 2016 Nizozemsko Nijmegen

Kurzy na HAN University aplikovaných věd Masters jsou mezinárodně uznávané pro svou bezproblémovou integraci s odbornou praxí. Masters Han kurs v molekulární Life Sciences je jedinečný v tom, že se zaměřuje na aplikovaný výzkum a produktu [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. Pro studenty z EU Převedení výzkumu do produktů Kurzy na HAN University aplikovaných věd Masters jsou mezinárodně uznávané pro svou bezproblémovou integraci s odbornou praxí. Masters Han kurs v molekulární Life Sciences je jedinečný v tom, že se zaměřuje na aplikovaný výzkum a vývoj produktů, a protože v sobě integruje vědecké a řízení projektů dovednosti. V tomto směru samozřejmě splňuje potřeby pole Skutečná práce. Během svého studia získáte rozsáhlé znalosti v této oblasti a naučit se aplikovat základní výzkum na biotechnické vývoje výrobků, jako jsou očkovací látky, léky, diagnostické testy biopaliv a enzymů. Profesionální příležitosti Biotechnologický průmysl, farmaceutické společnosti, nemocnice a výzkumné instituce jsou neustále v nouzi příslušných, orientované na cíl a mezioborových profesionálů. Absolventi tohoto kurzu mistři jsou schopni samostatně plánovat a provádět krátkodobých až střednědobých délky projektů. Budete použitelné v pozicích, jako junior vedoucí projektu a Lab Manager. Další možností pro vás jako Masters absolventa je pokračovat ve své akademické kariéře se doktorském studiu, nejlépe v oblasti aplikovaného výzkumu. Dvouletý kurz vyučován v angličtině Kurz Masters v Molecular Life Sciences je vyučován výhradně v angličtině. Můžete kombinovat svou práci s tím, že tuto studii na částečný úvazek dvouletý kurz. Mistr v molekulární Life Sciences Po úspěšném absolvování kurzu budete dosáhnout titulu "Master of Applied Science". Požadavky na přijetí Budete přijati do kurzu, pokud splňují následující kritéria: - Máte Bachelor aplikovaných věd, Bachelor of Science nebo magisterský titul v oboru molekulární vědy o živé přírodě, biochemie, biotechnologie, molekulární biologie nebo příbuzném oboru. - Máte minimálně jeden rok praxe v molekulární, buněčné biologie a biochemie laboratorní prostředí. - Vaše znalosti a dovednosti budou ověřovány písemným testem na molekulární a buněčné biologie a telefonickém rozhovoru. Případně: - Jste mezinárodní žadatel s jiným diplomu (např technik kvalifikaci z Německa). V tomto případě bude muset být vyhodnocen jako rovnocenný Bachelor aplikovaných věd v hodnocení přijímacího HAN vaše kvalifikace. - V těchto případech se doporučuje minimálně tři roky praxe před použitím. Vysoká úroveň angličtiny Aby byly způsobilé pro přijetí ke studiu, musíte být zdatní v angličtině, s těmito minimálními skóre: TOEFL skóre 550 / IELTS skóre 6.0 / Cambridge Certificate in Advanced English (CAE), nebo znalosti angličtiny (CPE). Žadatelé, které navštěvuje přes vyhodnocení přijímacího může prokázat své jazykové dovednosti v průběhu posuzování. [-]

Magisterský Titul V Oboru Výrobních Technologií Na Zvířatech

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Portugalsko Viseu

Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. [+]

Cíle a kompetence Jsou obecné dovednosti v tomto kurzu MSc nabývání a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v různých oblastech živočišné výroby. Jsou specifické dovednosti cyklus studia vedoucí k získání titulu Master of Animal výrobních technologií: Získat experimentální postup návyky s použitelnost v produktivním sektoru; Rozvíjet výzkumné kapacity v oblasti živočišné výroby; Rozvíjet kritický postoj vůči proudu výrobních problémů zvířat; Definovat cesty, které vedou k nejlepším řešení v konkrétních oblastech živočišné výroby, řízení jejich obavy, aby některé ze současných problémů, kterým sektor čelí, jako je například epizootologického dozoru ve výrobě a sledovatelnosti zvířat živočišných produktů; Pochopení významu udržitelnosti výroby zvířat a respektování životního prostředí, spojovat správnou léčbu odpadní vody na kvalitu životního prostředí; Prohloubení praktická řešení problémů kapacity v oblasti živočišné výroby, racionalizace výrobních faktorů udržitelným způsobem; Pochopit a mají schopnost spustit a realizovat moderní technologie spojené s výrobou zvířat; Pochopit principy zapojené do projektování, plánování a řízení různých živočišné výroby za použití nových řešení a technologií; Přispět k programům zajišťování kvality a bezpečnosti potravin. [-]

Velitel Gastronomie: Jídlo Na Světě

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Itálie Bra

Program navržen tak, aby vlak gastronomů: profesionálové s nástroji a perspektiv nezbytných pro formování nové budoucnosti pro jídlo, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. The Master of Gastronomie: Jídlo v programu Světové Nabízí ročníkovou práci, která je cross-disciplinární a multi-tematický, s návštěvou vědců z celého světa učení v průběhu celého roku. Četné ochutnávka semináře se zaměřují na samotné potraviny, přinášet všechny smysly do procesu učení. A tři pole-studijní cesty, v Itálii a v zahraničí, pomáhají studentům syntetizovat a souvislostí, co se děje ve třídě. Konečné, čtyřměsíční stáž pak umožňuje studentům pracovat nebo výzkum specifickou oblast zájmu, tkaním těchto nití dohromady prostřednictvím praktických zkušeností. Jaká je gastronomie? I přes svou krátkou historii, gastronomie je pojem, který se často diskutován, projednán a nepřihlíží. V UNISG, gastronomie je přístup ke studiu potravu prostřednictvím diverzity. Jde o pochopení, že znalosti existuje v mysli a v těle, a že naše identita, emoce a smysly jsou také nástroje pro učení o jídle. Gastronomie uznává, že jídlo je zároveň symbolickým a fyzické, politické a poetické, environmentální a politické. Obsah programu Výsledkem tohoto programu je, že absolventi jako labužníci přípojka tvůrci ve světě potravin, které mají kritické chápání vlastních rolí. Jsou to profesionálové s nástroji a perspektiv pro formování nové budoucnosti potravin, které je dobré, čisté a spravedlivé pro všechny. Program začíná v září 2016 a skončit v září 2017, zahrnuje osm měsíců on-kampusu práci a tříměsíční stáž. Tematické okruhy Program uděluje certifikovaným, první stupeň, magisterský titul, který zahrnuje 90 evropských akademických kreditů. Programy posledních dvanáct měsíců, s devíti měsících on-areálu a studijní cesty, následuje tříměsíční stáž nebo výzkumný projekt. Velitel Program includse ochutnávka workshopy až patnáct různých potravinářských výrobků, včetně víno, pivo, chléb, naloženého masa, sýrů, čaj a čokoláda, mezi ostatními. Tři prohlídky studijní cesty se uskuteční v průběhu roku, na regiony v Itálii, tak v zahraničí. studijní cesty Jako součást vzdělávacího designu UNISG se studenti v rámci magisterského programu zapojit do série studijních cest, aby se seznámili s širokou škálu potravinářských výrobků v rámci jejich environmentálních, ekonomických a sociálních souvislostech. Účelem těchto návštěv je zajistit 360 stupňů pochopení gastronomie, z chuti, výživovou hodnotu, a molekulární složení, do kulturního a společenského vědomí, že pochází z přímé zkušenosti v prostředí výroby. Studijní cesty probíhat jak v Itálii, tak v zahraničí, a poskytnout studentům hands-on zkušeností v oblasti výroby a propagace. Zvláštní pozornost je věnována rozdílům mezi průmyslovými a tradičních realitě podél celého výrobního řetězce, včetně distribuce a komunikace. Akademické a logistické plánování je řízena zaměstnanci lektorů, kteří také doprovázejí studenty během této fáze programu. Poplatky Univerzita Poplatek za mistra gastronomie je € 16500. Poplatek zahrnuje: všechny akademické činnosti, včetně konferencí, ochutnávky a semináře studijní materiál (v digitální podobě), všechny výdaje studijní cesta, jak byly naprogramovány, včetně cestování, jídlo a ubytování účast ve všech UNISG a Slow Food událostí jak je uvedeno v pokrytí program Master civilní pojištění (v průběhu akademické aktivity) zdravotní pojištění za nedodržení evropského přístupu studentů wifi internet na akademické půdě všechny certifikáty Registar Office 4000 úvěry na svých obědů karet, které mají být použity při UNISG akademických tabulkách (odpovídá 400 €) Poznámka: Poplatky nezahrnují náklady (cca € 180) získání italského "permesso di SOGGIORNO" (povolení k pobytu) k. Non-občané EU musí požádat o permesso di soggiorno na poště, nebo na služby na principu Al Elka cizinců, do 8 pracovních dnů poté, co přišel v Itálii. [-]

Magistr V řízení Bezpečnosti A Kvality Potravin

Grupo IOE
Online forma Kombinované September 2016 Mexiko Mexico City Peru Lima Brazílie São Paulo Španělsko Barcelona Madrid Murcia Valencia Kolumbie Bogotá + 10 více

S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. [+]

Spotřebitelé stále více požadují bezpečnější výrobky, je-li tento požadavek jídlo dosáhne maximální úrovně. Provozovatel potravinářského podniku stojí před úkolem splnění těchto očekávání bezpečnosti, každá porucha v tomto ohledu budou přísně potrestáni spotřebitelé a vážný dopad na příjmy společnosti. S tímto programem chceme zprostředkovat studentům potřebné znalosti k implementaci a udržování systémů řízení podniku, které zajišťují jak kvalitu potravin jako jejich bezpečnosti a bezpečnosti. CÍLE Být schopen plánovat, realizovat, monitorovat a kontrolovat systémy řízení kvality potravin. Znát a posuzovat požadavky legálně požadovanou kvalitu potravin. Provádět a interního auditu systémů nejvíce mezinárodně uznávaný řízení kvality potravin: ISO 22000 PAS 220 (FSSC 22000), BRC a IFS. Vědět systémů environmentálního řízení a bezpečnosti a ochrany zdraví při vzrůstu. [-]

Magisterský Studijní Program V Potravinářském A Jídlo Vědy

Kristianstad University Sweden
Online forma Kombinované September 2016 Švédsko Kristianstad

Master program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pro různé skupiny. [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. The Magisterský program pro výživu a Meal vědy umožnit studentům využít služeb nezávislého, kritického a mezioborového celostní přístup k práci s výzkumem a vývojem potravin a jídel pro různé skupiny. Z výchozího bodu jídla spotřebitele, budou relevantní výzkum nutno revidovat, aby pro studenty prohloubit, rozšířit a aktualizovat své znalosti aplikovat v různých aktivit, a podílet se na výzkumných projektech. Struktura a obsah Program se skládá z 60 kreditů. Práce umístění je volitelný kurz 7,5 kreditů. Program je vyučován online. Povinné předměty (45 kreditů) jsou označeny * * Vzhledem ke složitosti Food Choice: Veřejný jídlo ze spotřebitelského hlediska je 7,5 úvěry * Potraviny, Nadměrné a spotřebitele kritika 7,5 úvěry * Applied Statistics in věd zdraví, 7,5 úvěry * potrava pro mnoho: interdisciplinární přístup a metodologii, 7,5 úvěry Volitelný směr přes první nebo druhý cyklus kurzů v Food and Meal Science teorie, 15 kreditů, na Kristianstad univerzity nebo jiné vysoké škole. Tyto 15 kreditů může obsahovat druhý cyklus umístění / stáž, který obsahuje 7,5 úvěry * diplomové práce, 15 kreditů Rozvoj Studenti budou rozvíjet své kompetence získáním metodologické znalosti, dovednosti, úsudek a odborný přístup v rámci kurzů složitosti Food Choice: Veřejný jídlo od spotřebitele výhledu aplikovanou statistiku v věd zdraví a potrava pro mnoho: interdisciplinární přístup a metodologie , Tento základ bude doplněn a postaven na prostřednictvím volitelného specializaci v oblasti potravin a Meal Science. Finální složkou je míra projekt, ve kterém budou studenti používat oba své metody a zkušenosti s výhradou rozvíjet své vlastní otázky a odpovídat na jejich přes empirické studie. požadavky na vstup a výběr Bakalářský titul s ekvivalence 180 kreditů u subjektu příslušného k hlavnímu poli Food and Meal vědy, včetně studia projektu nejméně 15 kreditů, nebo ekvivalent, a angličtinu 6 ze švédské střední školy nebo ekvivalent. Angličtina 6 je ekvivalentní - International English Language Testing Service (IELTS): celkovou známku 6,5 a žádná část pod 5,5. - Test z angličtiny jako cizího jazyka (TOEFL): Paper-based: Score 4,5 (stupnice 1-6) v písemném testu a celkovým skóre 575; Internet-based: Score 20 (stupnice 0-30) v písemném testu a celkovým skóre 90. - Cambridge ESOL: Certificate in Advanced English, diplom anglistiky nebo průkaz způsobilosti Udělen student, který prošel všemi kurzy uvedené v tomto programu osnov bude udělen titul Master of Arts (60 kreditů) v potravinách a Meal vědy , [-]

Magisterský Studijní Program Udržitelné Na Služby A Potravinářský Průmysl (Ndue)

FH Münster University of Applied Sciences
Campus forma Denní studium 4 semestry October 2016 Německo Muenster

Trvale udržitelný rozvoj je jedním z největších výzev naší doby. Ekonomické, ekologické a sociální aspekty, v neposlední řadě musí být v souladu s cílem zajistit dobrý nebo lepší kvalitu života pro současné a budoucí generace v dlouhodobém horizontu ... [+]

Trvale udržitelný rozvoj je jedním z největších výzev naší doby. Ekonomické, ekologické a sociální aspekty, v neposlední řadě musí být v souladu s cílem zajistit dobrý nebo lepší kvalitu života pro současné a budoucí generace v dlouhodobém horizontu. Potravinářský průmysl - kromě energetiky a mobility jeden z klíčových hospodářských odvětvích - má významnou roli. Šetrné k životnímu prostředí výrobních metod, zachování zdrojů a poskytování zdravých potravin jsou rozhodujícími faktory. 4-semestrální magisterský program "Udržitelné služby a potravinářský průmysl" na Katedře nutričních věd řeší tyto problémy. Inovativní, mezioborové a s mezinárodním vzhled odborníků jsou školeni ve čtyřech semestrech, které zavádějí jako přední hráči nové nápady, metody a koncepty pro udržitelnost v budoucí-orientované ekonomiky. Zapojení podniků v potravinářském vědy ukazuje blízkost k praxi. Případové studie, návštěvy podniků a kontroly udržitelnosti jsou standardní prvky hlavního programu, tím zahrnuje vše od výroby potravin konečnému spotřebiteli. Absolventi otevírá široký výběr současných profesních oblastech s orientací "udržitelnosti". Obsah kurzu zahrnuje složitou rovnováhu mezi požadavky trhu a ekologie nebo zodpovědného využívání zdrojů ve výrobě, zpracování a dopravu. Analýza situace na trhu v potravinářském průmyslu, rozvoj souvisejících služeb, informování spotřebitelů a konečně polohování udržitelných výrobků a služeb na trhu, patří mezi dovednosti, které se učí manažery udržitelnosti budoucnosti. Kombinovaná odbornost dvou univerzit postupový: Master Program je nabízen jako projekt spolupráce vysokých škol Münsteru a Osnabrücku od zimního semestru 2008/09. Studie je širší aspekty ekonomického rozvoje, ochrany životního prostředí a sociální spravedlnosti, nabízí studentům stále způsoby, jak rozvinout profil. Se třemi dny docházky týdně (plus některé soboty) umožňuje práci a studia Kombinovaná dobře. Zvýšený zájem ekonomiky v předmětu ilustruje financuje dotoval židli pro "Udržitelné výživy / dietní ekologii" na Katedře Oeotrophologie MUA prostřednictvím dárcovské konsorciem. Více než deset společností a nadací s ekologickou pozadím regionu jsou zapojeny. To je také důkazem vysoké praktické a nezbytné zaměření magisterského programu. Moduly v programových udržitelné služby magisterských a potravinářský průmysl povinných modulů Životní styl a komunikaci udržitelnosti Řízení lidských zdrojů vedení udržitelnost systémy Service projekt udržitelná spotřeba Výzkumné oblasti udržitelného služeb a potravinářství Metody výzkumu Výzvy k udržitelnému potravin z celosvětového hlediska případové studie Současné aspekty udržitelného podnikání v praxi Volitelné moduly komunikace v oblasti zdraví Udržitelná výroba a zpracování v potravinovém řetězci udržitelnost Marketing Produkt a koncepce optimalizace v inovačním procesu Udržitelné služby cateringové Ekologie a udržitelnost Ressourceneffizeienz produktů a služeb Spotřebitelské a potravinářská kultura Trvale udržitelný rozvoj Product Udržitelnost v politických prostorech Životní prostředí a spravedlnost Aktuální otázky udržitelného potravinářství [-]

Magistr V Zemědělských Věd A Technologií

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Itálie Reggio Calabria

2. cyklus studijního programu (Master stupeň) v oblasti zemědělské vědy a techniky je vysoce kvalifikovaných odborníků se základním a aplikovaným vědeckých poznatků v oblasti rostlinné a živočišné výroby. Postgraduální studenti jsou schopni rozpoznat a řídit inovace v zemědělství. Zvláštní pozornost je věnována rozvoji udržitelné produkce s důrazem na ... [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. 2. cyklus studijního programu (Master stupeň) v oblasti zemědělské vědy a techniky je vysoce kvalifikovaných odborníků se základním a aplikovaným vědeckých poznatků v oblasti rostlinné a živočišné výroby. Postgraduální studenti jsou schopni rozpoznat a řídit inovace v zemědělství. Zvláštní pozornost je věnována rozvoji udržitelné produkce s důrazem na ty typické pro Mediterranea povodí, za účelem ochrany zemědělských zdrojů a zlepšovat kvalitu a množství zemědělské produkce s pozitivním dopadem na ziskovost tohoto odvětví. V této souvislosti je důležité, identifikaci, zhodnocení a zlepšení genetických zdrojů, jakož i optimalizace kultivačních technik. Je rovněž důležité školení z vědeckých a metodických aspektů souvisejících s ochranou plodin myslel uplatňování integrovaných kontrolních modelů a využívání efektivních a spolehlivých detekčních metod. Kurz také poskytuje vysokou úroveň odborné přípravy týkající se řízení a zhodnocování přírodních zdrojů a sociálně-ekonomické infrastruktury ve venkovských oblastech a v organizaci zemědělských farem a trhů. Absolventi studenti v zemědělských technologií a vědy mohou být použity ve všech činnostech spojených s výkonem zemědělství v soukromých podniků a ve veřejných institucích a může také pracovat jako technické poradenství specialistů. Mohou také hrát významnou roli při hodnocení a certifikace kvality potravin a při hospodaření díky farem na jejich přesné znalosti italských a evropských zemědělských politik. Kromě toho se mohou rozvíjet své vlastní podnikání, nebo mohou být zapojeni do výzkumu a experimentování činnosti. První rok Organizace a řízení zemědělských podniků Agroekologie Zavlažovací systémy a přístroje, stroje a technologie pro zemědělskou produkci zavlažovací systémy Stroje, rostlin a technologie pro zemědělskou produkci GENETIKA Biologická a integrovaná ochrana proti hmyzu Pest Crop Stromové Plodiny Mediterranean Oliviticulture Tropických a subtropických ovocných stromů Analýza a krajiny Plánování venkovských Systems Druhý rok Mediterranean fytopatologie Plant Virology Agronomické hospodaření s vodními zdroji Úrodnost půdy a hnojiva Laboratoř GIS Volitelné Učňovské vzdělávání a poradenství Internship Konečný projekt [-]

Magistr Biotechnologie

Macquarie University
Campus forma Denní studium 1,5 rok January 2017 Austrálie North Ryde

Master of Biotechnology vám dává základní schopnosti v pokročilé molekulární biotechnologie přístupy, včetně molekulární biologie, proteinové ... [+]

Master of Biotechnology

Master of Biotechnology vám dává základní schopnosti v pokročilé molekulární biotechnologie přístupy, včetně molekulární biologie, biochemie proteinů, proteomiky a aplikované mikrobiologie. Kromě toho nabízí pokročilé dovednosti v oblasti kritického myšlení, experimentální design a psaní pro recenzované vědecké literatury.

Klíčové vlastnosti

Dává vám silnou interdisciplinární a praktické zaměření reflexní potřeb trhu Čerpá ze zkušeností z kateder chemie a biomolekul vědy, biologické vědy, výpočetní technika a statistiky Zahrnuje Macquarie University odborné znalosti v proteomiky Tento stupeň může být kombinován s Master of Commerce ... [-]

Magisterský Titul V Oboru Chemického Inženýrství Pro Udržitelný Rozvoj

Campus Bio-Medico University of Rome
Campus forma Denní studium 2 let October 2016 Itálie Řím

Magisterský titul v oboru chemického inženýrství pro udržitelný rozvoj (ICSS) poskytuje studentům potřebné dovednosti navrhovat, stavět a provozovat průmyslových provozů, postupů a technologií, které respektují integritu životního prostředí v tom, že využívání přírodních zdrojů. [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. Magisterský titul v oboru chemického inženýrství pro udržitelný rozvoj Doba trvání: 2 roky Kredity předmětu: 120 Účast: povinná Dostupné 1. ročníku míst za rok: 60 + 3 pro studenty ze zemí mimo EU Požadavky na přijetí: přijímací zkouška Magisterský titul v oboru chemického inženýrství pro udržitelný rozvoj (ICSS) poskytuje studentům potřebné dovednosti navrhovat, stavět a provozovat průmyslových provozů, postupů a technologií, které respektují integritu životního prostředí v tom, že využívání přírodních zdrojů. Chemical Engineer pro udržitelný rozvoj se obvykle používá v oblasti energetiky a životního prostředí, chemické, biotechnologie, farmacii a odvětví zemědělské potravinářské, a je obvykle zapojen do těchto činností: výzkum a vývoj, projektování a výstavbu průmyslových závodů, provozování výrobních systémů, managementu a marketingu. Univerzitní lektor poměr studentů na, v současné době patnácttin, umožňuje vzdělávací program musí být speciálně šité na míru studenta. V ISCC Magisterský studijní také těží ze spolupráce s podnikovým výborem University & Private, který Campus Bio-Medico University of Rome zřízeného s konkrétním cílem kooptovat obchodní svět v procesu definování a školicí programy kurzů aktualizaci a technologický výzkum a vývoj cílů. Možnost dělat stáže a prací v prostorách společností promítá do integrovaného výcvikového programu, který připravuje naše technické absolventy pro asimilaci do zaměstnání. Lekce místo Campus Bio-Medico University of Rome, Trapezio Building a PRABB Building - 21 Via Álvaro del Portillo, 00128 Řím [-]

Magistr Biotechnologie (mbio)

The Australian National University | Science
Campus forma Denní studium 2 let January 2017 Austrálie Canberra

Výzkumní pracovníci v oblasti biologických věd na ANU pracují v otázkách globálního významu, včetně zajišťování potravin jak v Austrálii a v rozvojovém světě, nových způsobů léčby rakoviny a diabetu typu 2, a boj proti malárii rezistence. [+]

Výzkumní pracovníci v oblasti biologických věd na ANU pracují v otázkách globálního významu, včetně zajišťování potravin jak v Austrálii a v rozvojovém světě, nových způsobů léčby rakoviny a diabetu typu 2, a boj proti malárii rezistence. Náš program Masters je výzkum-vedl a nabízí výukové příspěvky z více než 60 akademiků, přední vědci v těchto oblastech, kteří přinášejí své zkušenosti a současných objevů na třídě. Našim studentům magisterských state-of-the-art laboratoře, výzkumné infrastruktury a flexibilní výukové zařízení. Jsme hrdi na podporu dáváme studentům, takže budeme vám pomůže navrhnout svůj titul, který doplní Vaši předběžnou studii a aby vyhovoval vašim zájmům. Master of Biotechnology je celoroční program, který poskytuje cestu pro absolventy přírodních věd se znalostmi pozadí biochemie, molekulární biologie a chemie získávat nové poznatky, nebo rozšířit a aktualizovat jejich teoretické i praktické znalosti o moderní biotechnologie. V celém programu, studenti mají mnoho možností pro komunikaci s vědci, kteří postupují výzkum v oblasti biochemie a molekulární biologie ve vědách biomedicínských, zvířat a rostlin. Master of Biotechnology (Advanced) zahrnuje výzkumný projekt a práce, a je vstupní branou do dalšího výzkumu, jako je například PhD. Příklady postgraduální pozice patří: vědecký pracovník, Bangladéš radu vědecký a průmyslový výzkum; Výzkumný projekt důstojník, CSIRO; Odborný pracovník, Národní muzeum mořské biologie a akvárium (Taiwan); a přednášející, Sultan ageng Tirtayasa University (Indonésie). Další informace o tomto programu [-]

Magistr V Oblasti Ekologie A Populační Genetiky

University of Oulu
Campus forma Denní studium 2 let September 2016 Finsko Oulu

Ecogen magisterský studijní program připravuje studenty pro budoucí vedoucích pozicích ve biologie ochrany [+]

Magisterske studium Biologie - Magisterske. - S důrazem na ochranu biodiverzity a otázkám biologie Ecogen magisterský studijní program připravuje studenty pro budoucí vedoucí pozice v oblasti ochrany životního prostředí, biologie a ekologie. Poskytuje studentům s odpovídajícími znalostmi v oblasti ekologie a populační genetiky ohrožených druhů a ekosystémů. Tato kompetence je třeba v administrativě v oblasti životního prostředí a výzkumu v oblastech, např. biologie ochrany a restaurování ekologie. Stupeň umožňuje další Ph.D. studie ekologie a genetiky. Kombinace studia v rostlinné ekologie a populační biologii (výzkum, který je v Oulu zdaleka nejsilnější ve Finsku), závod populační genetika (část bývalého populační genetiky výzkum Excellence jednotky) a molekulární ekologie nabízí jedinečnou příležitost pro studenty, aby získat silné nástroje pro otázky zachování biologie a biologické rozmanitosti. Studijní prostředí Ecogen magisterské studium na katedře biologie, University of Oulu nabízí multikulturní prostředí a mezinárodní vzdělání pro mezinárodní i finských studentů v oblasti biologie a příbuzných oblastech. Vysoký podíl vzdělávání se skládá z kontaktní výuky a laboratorních a terénních cvičení. K vybavení patří botanické zahrady, zoologické a botanické muzea, skleníky, terénního výzkumu a stanic. Botanická Herbarium a botanické zahrady, stejně jako Zoologické muzeum provádět výzkum v oblasti biodiverzity a nabízejí vysoce kvalifikované zařízení, stejně jako kolekce pro výzkum. Výzkumné stanice v terénu mají dobře vybavené laboratoře a ubytovacích zařízení. Univerzita Oulanka výzkumné stanice Oulu je situuje do Oulanka národního parku, který láká návštěvníky a výzkumy po celém světě a je součástí sítě evropských PAN Parks. Obecné požadavky na vzdělání Úspěšný žadatel získal svůj první akademický titul, obvykle bakalářský titul nebo jeho ekvivalent z instituce vyššího vzdělávání. Zpravidla, bakalářský titul je nižší akademický titul. Tato míra by měla být ekvivalentní nejméně tři roky denního studia (180 ECTS). Jazykové požadavky Všichni žadatelé jsou povinni prokázat vysokou úroveň znalostí v anglickém jazyce. Všechny programy, vyzve žadatele, aby předložil listinné důkazy prokazující jejich úrovni angličtiny. Další požadavky na přijetí Žadatelé jsou vyzváni k předložení dokumentace o jejich vynikající akademické kvality, například ve formě akademických doporučení dopisy. Také jsou požadovány další dokumenty vztahující se k oboru. Kontaktujte nás pro více informací. Program Specifické požadavky na vzdělání - Žadatel musí mít absolvoval bakalářské studium (Nebo získat 1.8.2012) v biologii, nebo úzce souvisejícím tématu, s vynikající jakostí. - Dobrá pracovní znalost angličtiny. Anglické jazykové znalosti může být prokázána oficiální jazykovou zkoušku, nebo tím, že má 20 ECTS kreditů studií provedených v anglickém jazyce na vysoké škole ve Finsku. - Nezbytné studie, a to buď dokončena jako součást B.Sc. vzdělání nebo být dokončena během M.Sc. období (přemostění studie), což odpovídá: Buněčná biologie (750121P), Základy ekologie (750124P), Obecná genetika (753224P) experimentální kurz obecné genetiky (753104P), Fyziologie živočichů (751388A), biogeografie (750363A), Evolution a systematika organismů (750307A), Základy funkční biologie rostlin (752345A). Jsou také požadovány základní studie v oblasti statistiky, chemii a biochemii. Vybrané mohou být studenti požádáni, aby vyplnili předchozí studie s tzv. překlenovacích studií (maximálně 60 ECTS). Počet kurzů potřebných rozhoduje případ od případu, kdy je jejich osobní studijní plán přijat. [-]

Magistr V Zemědělských Vědách (stáž Programu 15 Měsíců S Platem)

Universidad Politécnica de Cartagena
Campus forma Denní studium 15 měsíců October 2016 Španělsko Cartagena

Master Program pokročilých technik ve výzkumu a rozvoje zemědělství a potravinářství má v úmyslu začít univerzitních studentů do výzkumu v této oblasti. Program je založen na jedné straně výzkum prováděný na Vysoké škole zemědělské techniky a za druhé, v technologickém vývoji španělského zemědělství a potravinářství. [+]

Master Program pokročilých technik ve výzkumu a rozvoje zemědělství a potravinářství má v úmyslu začít univerzitních studentů do výzkumu v této oblasti. Program je založen na jedné straně výzkum prováděný na Vysoké škole zemědělské techniky a za druhé, v technologickém vývoji španělského zemědělství a potravinářství. V následujícím odkazu si můžete stáhnout informační triptych Master. Hlavním cílem této diplomové programu je trénovat výzkumné pracovníky v oblasti zemědělské a potravinářské vývoje, protože všechny stávající indikátory ukazují, že je nezbytné zvýšení kritického množství výzkumných pracovníků v této oblasti v EU; ačkoli zemědělství, z výrobní fázi zpracování a výroby má velmi široké pole, ve kterém můžete výzkum a inovace, existují určité horizontální pracovní nástroje, které umožňují vlaku studenty s výbornými technickými možnostmi a aplikace do oblastí, jak se měnil jako v oblasti životního prostředí, zdraví zvířat a rostlin, genetiky a šlechtění, zpracování potravin nebo hubení škůdců. Tyto skutečnosti nás vedly k formulaci magisterský program má čtyři různé moduly, jeden z metodických kurzů a tři základní kurzy. Studenti provádět navrhovaný program Master se musí stát akademici ve výzkumu a vývoji v zemědělském a potravinářském odvětví. ODůVODNěNÍ Oficiální Mistr v pokročilých technik v oblasti výzkumu a rozvoje zemědělství a výživu (Taida) je reakcí na požadavky společnosti ve znalostech a odborné přípravy v rozvíjejících se technologií, které zlepšují a optimalizovat výrobu a kvalitu potravin ve všech fázích vývoje a marketing prostřednictvím efektivního využívání zdrojů a zároveň minimalizuje dopad na životní prostředí. Hlavními oblastmi specializace jsou potravinářských technologií Taida, potravin, biotechnologie produkci plodin a hospodaření s půdou a obnovu. V současné době je v potravinářském průmyslu má vysokou poptávku po technici a vědci specializující se na výrobu výzkumu a průmyslu zůstává důležitým zdrojem pracovních míst pro jejich specializaci. Program je založen na jedné straně výzkum prováděný na Vysoké škole zemědělské techniky a za druhé, v technologickém vývoji španělského zemědělství a potravinářství. Všechny aktuální indikátory ukazují, že je nezbytné zvýšení kritického množství výzkumných pracovníků v této oblasti v EU; ačkoli zemědělství, z výrobní fázi zpracování a výroby má velmi široké pole, ve kterém můžete výzkum a inovace, existují určité horizontální pracovní nástroje, které umožňují vlaku studenty s výbornými technickými možnostmi a aplikace do oblastí, jak se měnil jako v oblasti životního prostředí, zdraví zvířat a rostlin, genetiky a šlechtění, zpracování potravin nebo hubení škůdců. Tyto skutečnosti nás vedly k formulaci magisterský program má čtyři různé moduly, jeden z metodických kurzů a tři základní kurzy. CÍLE Hlavním cílem této diplomové programu je trénovat výzkumné pracovníky v oblasti rozvoje zemědělství v libovolném bodě celého výrobního řetězce. Speciálně pro to, že je Chcete-li vlak čerství absolventi, kteří chtějí doplnit své vzdělání připojit profesně do potravinářského sektoru, s titulem univerzity Masters v pokročilých technik v oddílech potraviny a zemědělský výzkum a vývoj. Vyškolit profesionály, kteří chtějí zvýšit své odborné znalosti a dozvědět se o nejnovějším vývoji v různých rozvíjejících výrobních technologií a ekologických inovací. Chcete-li vlak čerství absolventi, kteří chtějí vstoupit do těchto nových technologií dále prohlubovat je věnován na výzkum a vývoj (R & D) v rámci inovačních firem, případně postoupit k dokončení disertační práce v programu PhD v Taida v současné době nabízejí v UPCT v souladu s tímto pánem. Doporučený profil Profil adekvátní příjem pro ty studenty, kteří začnou studie tento stupeň by měla obsahovat následující znalosti a dovednosti: Kompetence spojené s těmito stupňů, které jsou způsobilé pro praxi profese agronoma a zemědělská technická Engineer, lesnictví a lesního inženýra, titul v oboru biologie, Bachelor v AF a zemědělských věd, Bachelor of Science a technologie potravin, Bakalářský Environmental Science, Bachelor of Pharmacy, Bachelor of Veterinary Science, Bachelor of biochemie, diplom ve výživě nebo jejich příslušné bakalářských a magisterských a jejich příbuzné stupňů v obzvláště Latinské Ameriky zahraničí. Kritický postoj a analytické dovednosti pro rozhodování. kapacitní plánování a organizace, týmová práce a motivace k sebevzdělávání v oblasti technického vzdělávání. Zájem o vývoji výzkumnou činnost v potravinářském sektoru. UPCT, pokud tam clausus čísla v míře se zavádí postup pro předběžnou registraci a baremación před otevřením registračního období. V případě, kdy počet kandidátů vzít titul mistra navrhovaného převyšuje počet míst, vstupné se zúčastní jako prioritní kritérium pro akademické minulost uchazeče, a jednak poté, co dokončil jeden z kvalifikace výše uvedených profil příjem. Průměrný stupeň přepis studenta musí být získány v souladu s postupem stanoveným v "pokynech k výpočtu průměrnou známkou přepisů Polytechnické univerzitě Cartageny" Předpoklady pro studenta To může přistupovat Master v každém z těchto případů: Mít k dispozici oficiální španělská vydaný instituce vyššího vzdělávání v Evropském prostoru vysokoškolského vzdělávání (EHEA), které opravňuje vydávající zemi pro přístup k učení mistra stupně nebo jiný. Absolventi mimo EHEA lze přistupovat k oficiální magisterské studium bez standardizace jejich názvy vzdělávacích systémů. Dříve, univerzita musí zajistit, že úroveň vzdělání rovnocenné s odpovídajícími oficiálních španělských univerzitních diplomů a odborné přípravy, která umožňuje stupeň získané v vydávajícího státu pro přístup k postgraduální studium. Přístup touto cestou neznamená žádnou předchozí souhlas tohoto titulu je žadatel držitelem, ani jeho uznání za jiným účelem než studium magisterské učení účelům. Pro přístup ke studiu Masters, kteří mají zahraniční stupeň dokázat, není schváleno ve Španělsku musí platit v předstihu přijímacího řízení, kontrolu hladiny vzdělávacího ekvivalentu studia s jedním ze španělských úředních kvalifikací. Žádost o ověření rovnocenné úrovni výcviku budou řízeny v oddíle absolvent, který bude požadovat technickou zprávu akademického výboru Master. Rozlišení vstupného bude odpovídat komise Rady guvernérů příslušného UPCT v otázkách oficiálních učení Mistra. KARIÉRA A SOUVISEJÍCÍ DOKTORSKÉ Na konci svého studia můžete pracovat ve firmách, veřejné správy, vysokých škol, odborného vzdělávání a výzkumu, nebo na volné noze přes svobodný výkon povolání. Je také možné přímo přistupovat k PhD v pokročilých technik v oblasti výzkumu a rozvoje zemědělství a potravinářství, odlišit se zmínkou k dokonalosti ze strany Ministerstva školství pro 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 a ověřené v souladu s královským dekretem RD99 kurzů / 2011. [-]

Magistr Sportu A Cvičení (výzkum)

University of Technology Sydney
Campus forma Denní studium Kombinované 2 - 4 let

Mistr sportu a cvičení (Research) program je určen pro absolventy, kteří chtějí zlepšit své znalosti z oblasti, adresa politiky nebo řízení vydá, nebo realizovat výzkumný / akademické kariéry. [+]

Tento program je vhodný pro studenty, kteří absolvovali v kurzu, vzdělání a chtějí rozvíjet cílenější způsob, jak prostřednictvím výzkumu. Studenti rozvíjet kritické a analytické schopnosti a pokročilé výzkumné dovednosti, které umožní důkladné zkoumání jejich zvolené oblasti.

Kariérní možnosti zahrnují pozice řízení úrovně v průmyslu a vládě, a akademické pozice.

[-]